ddr2 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Οι σκιες αυτες εμφανιζονταν οταν ειχες χαμηλη μπαταρια? Οχι απαραιτητα φιλε μου. Παραδειγμα: ειχα βαλει για προφυλαξη οθονης ενα γραφικο με εντονες αντιθεσεις χρωματων. Οταν ξεκλειδωνα το κινητο το ιχνος αυτης της εικονας παρεμενε στην οθονη για ωρες. Οχι κατι που να κανει μπαμ, αλλα αν κοιτουσες προσεκτικα, το εβλεπες. Για κατι τετοιους λογους(και βεβαια για τον πολυ κακο web browser ) το κινητο μπηκε στο συρταρι πολυ γρηγορα. Κριμα τα λεφτα βασικα. Mονο για mp3 το χρησιμοποιω καμια φορα, χωρις καρτα sim Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w1red Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Και πως φτιάχνεις λίστες για τα mp3 σου, πως επιλέγεις από ποιον φάκελο θα παίξει; Εμένα μου τα βγάζει όλα χύμα και μου έρχετε εγκεφαλικό. Ίσως να είναι ο ποιο άθλιος και πρωτόγονος mp3 player που έχω δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias25 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Δεν γνωρίζω βασικά για τις σκιές που αναφέρεσαι. Εγώ το πήρα πρόσφατα από Cosmote και δεν μου κάνει τέτοια κόλπα ΚΜ900ΑΤ_V10e ούτε με τα ξυπνητήρια ούτε με τα μηνύματα, ούτε με το profil. Μόνο το bluetooth handsfree μου κολλάει που και που και ενώ φαίνονται όλα κανονικά, όταν σηκώνω το τηλέφωνο δεν ακούγεται τίποτα, πρέπει να κλείσω το handsfree, να ακούσω από το τηλέφωνο, μόλις το ανοίξω την ώρα που μιλάω συνδέεται αυτόματα, αν είχες το bluetooth ενεργό. Την ώρα όμως που μιλάς έχεις περιορισμένες επιλογές, δεν μπορείς να ανοίξεις πχ bluetooth ή όλα τα menu κτλ ξενέρωμα αν αναλογιστείς πως το κάνουν πολύ παλαιότερα κινητά. Μάλλον το software κομμάτι δεν τον έχουν στην LG. Αυτό όμως που με έχει ξενερώσει απίστευτα είναι ο media player. Μου βγάζει όλα τα τραγούδια μαζί και ενώ εγώ θέλω να παίξω τα τραγούδια ενός μόνο φακέλου, πρέπει να κάνω playlist επιλέγοντας τα τραγούδια, από το σύνολο, ένα ένα. Υπάρχει τρόπος να το βάλω να παίζει τα τραγούδια από ένα μόνο φάκελο; Μήπως υπάρχει κάνα άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής; Υπάρχει περίπτωση η συγκεκριμένη έκδοση firmware να παρουσιάζει και άλλα προβλήματα όπως αυτό που αναφέρω σχετικά με τα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Φίλε μου προφανώς έχεις αγοράσει θήκη με μαγνητικό κούμπωμα. Βγάλε την θήκη και βάλε μια με σιλικόνη ή πλαστικό και θα δεις πως θα στρώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΗΚΗ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ??? ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΠΟ EBAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 κατεβασε απο το επισημο site του we travel την κανονικη εκδοση...ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και λυθηκε με αυτο που σου λεω...οριστε το link: http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=34%3A0.9.xx&Itemid=17&lang=en τα κατεβασα και τα 2 link. Δεν εχουν ομως χαρτες νομίζω. Τους χάρτες ......απο που και πως ??? έβαλα εγω κατι χάρτες και μου βγάζει no maps data. μήπως πάνω στην εγκατάσταση θέλει την πρώτη φορά να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με το wifi? please help.:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Τα νευρα μου......πως βαζω ηχο κλησης στο προφιλ αλλα απο τα δικα μου τραγουδια? αν παω απο το music φαινονται αδειοι οι φακελοι. Τους προεπιλεγμενους τους βαζω κανονικα. Οταν παιζει ενα τραγουδι υπαρχει η επιλογη "χρηση ως" οπως υπαρχει στις φωτο? Και κατι ακομη. Δεν εχω συμπληρωσει ακομα τρεις αποφορτισεις- φορτισεις. Στις 2 ειμαι. Οταν το συνδεω μα τον υπολογιστη δειχνει οτι φορτιζει. Του κανω κακο? Edited March 12, 2010 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w1red Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Με 15 ευρώ παίρνεις μπαταρία με την διπλάσια χωρητικότητα, οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Και εχεις και του κινητου για δευτερη και εισαι μαι χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Φίλε μου προφανώς έχεις αγοράσει θήκη με μαγνητικό κούμπωμα. Βγάλε την θήκη και βάλε μια με σιλικόνη ή πλαστικό και θα δεις πως θα στρώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΗΚΗ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ??? ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΠΟ EBAY Όχι ρε παιδιά. Μην λέτε τέτοια πράγματα. Δεν ισχύει αυτό. Έχει μείνει κατάλοιπο από την εποχή των CRTs. Για τις LCD οθόνες δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα παρά μόνον σε πολύ ακραίες καταστάσεις. Χρόνια τώρα έχω θήκες με μαγνήτη και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε και στο Arena μου έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τα νευρα μου......πως βαζω ηχο κλησης στο προφιλ αλλα απο τα δικα μου τραγουδια? αν παω απο το music φαινονται αδειοι οι φακελοι. Τους προεπιλεγμενους τους βαζω κανονικα. Οταν παιζει ενα τραγουδι υπαρχει η επιλογη "χρηση ως" οπως υπαρχει στις φωτο? Και κατι ακομη. Δεν εχω συμπληρωσει ακομα τρεις αποφορτισεις- φορτισεις. Στις 2 ειμαι. Οταν το συνδεω μα τον υπολογιστη δειχνει οτι φορτιζει. Του κανω κακο? Τα ειχα βαλει με μαζικη αποθηκευση. Τωρα τα εβαλα με συνχονισμο και τα βλεπει. Γινεται τιποτα να μη γραφονται χυμα αλλα να υπαρχουν σε ξεχωριστους φακελους οπως ειναι γραμμενα στα cd? Ξαναρωταω αν κανω κακο στη μπαταρια, αν υποθεσουμε οτι δεν θελω να παρω αλλη. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Απο τις ρυθμίσεις πας συνδεσιμότητα και βάζεις wifi στο προφίλ browser και στο προφίλ java. Αν βάλω wifi στο προφιλ browser θα ισχύει μόνο για τον μαμίσιο ή και για οπερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Αν βάλω wifi στο προφιλ browser θα ισχύει μόνο για τον μαμίσιο ή και για οπερα? Για όλα θα ισχύει. Ακόμα και για τα μέιλ σου (αν τα κατεβάζεις). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceman19 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Ρε παιδιά πήγα το arena μου για service στην vodafone και μου το έδωσαν πίσω (σχετικά γρήγορα μέσα σε μία εβδομάδα) με πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που είχε. Η κάμερα είναι πολύ πιο αργή, όποιο προφίλ και να ενεργοποιήσω το βλέπει ως "κανονικό" και το καλύτερο από όλα η αφή δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ... Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 ρωτας? ξανα πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk0p Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Kαλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα αντιστοιχο του shazam που ειναι για το iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Αν βάλω wifi στο προφιλ browser θα ισχύει μόνο για τον μαμίσιο ή και για οπερα? Για όλα θα ισχύει. Ακόμα και για τα μέιλ σου (αν τα κατεβάζεις). Ο όπερα είναι java, άρα θα βάλεις wifi και στο προφίλ java. Για τα mails για να είσαι 100% σίγουρος, θα κοιτάξεις στις ρυθμίσεις τους και θα βάλεις και εκεί wifi στο αντίστοιχο πεδίο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 τα κατεβασα και τα 2 link. Δεν εχουν ομως χαρτες νομίζω. Τους χάρτες ......απο που και πως ??? έβαλα εγω κατι χάρτες και μου βγάζει no maps data. μήπως πάνω στην εγκατάσταση θέλει την πρώτη φορά να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με το wifi? please help.:help: χαρτες απο το site του jimdem...τους περνας στον φακελο maps apo thn μαζικη αποθηκευση και μετα μεσα απο το we travel επιλεγεις αυτον το χαρτη.... Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Ο όπερα είναι java, άρα θα βάλεις wifi και στο προφίλ java. Για τα mails για να είσαι 100% σίγουρος, θα κοιτάξεις στις ρυθμίσεις τους και θα βάλεις και εκεί wifi στο αντίστοιχο πεδίο. Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει. Αλλά στον όπερα δεν σε ρωτάει πριν συνδεθεί? (αν έχεις ανοιχτό και το wifi). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Δεν ξερω τι βλακεια εκανα. Μετεφερα καποιες φωτο απο τον υπολογιστη στο κινητο και χαθηκαν του κινητου. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν καπου? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myriam_aplu Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 χαρτες απο το site του jimdem...τους περνας στον φακελο maps apo thn μαζικη αποθηκευση και μετα μεσα απο το we travel επιλεγεις αυτον το χαρτη.... thank you, thank you, thank you, θα δοκιμάσω.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Με 15 ευρώ παίρνεις μπαταρία με την διπλάσια χωρητικότητα, οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτό.. Σε ποια αναφέρεσαι;Δώσε ένα Link αν μπορείς.:) Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει. Αλλά στον όπερα δεν σε ρωτάει πριν συνδεθεί? (αν έχεις ανοιχτό και το wifi). Nαι αν έχεις ανοιχτό το wifi, ρωτάει πάντα :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Με 15 ευρώ παίρνεις μπαταρία με την διπλάσια χωρητικότητα, οπότε μην στεναχωριέσαι γι αυτό.. φιλε μου σε ποια μπαταρια αναφερεσαι? δωσε ενα link για να τη βρουμε την εχεις δοκιμασει στο τηλεφωνο? ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις για wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Λιγη βοηθεια please!!!!! Φτιαχνω στο pc suite τις λιστες αναπαραγωγης των τραγουδιων που εχω. Πως περναω ομως στο κινητο τη λιστα με το ονομα της? Μου περναει τα τραγουδια χυμα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts