DarkNight04 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 ευχαριστω παρα πολυ θα σας ενοιμερωσω για το αποτελεσμα!! Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 παιδια μιπως γνωριζεται τον κωδικο ασφαλιας επειδη θελω να κανω διαμορφωση την καρτα μνημης και μου το ζηταει! Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Δοκίμασε το 0000 ,είναι ο random κωδικος,απο το εργοστασιο. :) Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 σωστος....Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tskoutar Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Γεια σας κι από εμένα.... μόλις πήρα το Αρένα σε μαύρο χρώμα (πολύ όμορφο κι αυτό όπως και το ασημί)! vodafone live είναι... φοράει το V10v. είναι καλή έκδοση αυτή για το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 να ρωτησω κατι, εχει και gps η μονο A-gps? και τι λειτουργικο φοραει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlavo Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι ανόητος, αλλά ακολουθώ τα βήματα αναβάθμισης που μου δίνει στο gr.lgmobile.com κατβάζει τον οδηγό, κάνει εγκατάσταση, μου λέει να συνδέσω το τηλέφωνο, το συνδέω και μετά δε συμβαίνει τίποτα... Τι (δεν) κάνω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι ανόητος, αλλά ακολουθώ τα βήματα αναβάθμισης που μου δίνει στο gr.lgmobile.com κατβάζει τον οδηγό, κάνει εγκατάσταση, μου λέει να συνδέσω το τηλέφωνο, το συνδέω και μετά δε συμβαίνει τίποτα... Τι (δεν) κάνω...? Και εγώ είχα πρόβλημα με αυτό. Τελικά τα κατάφερα ανοίγοντας το pc suite και επιλέγοντας εργαλείο>αναβάθμιση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 ολα πηγαν αψογρα με το φλασαρησμα τωρα μενει να περασουμε και ενα καλο προγραμα gps...παιδια εκτος απο we-travel εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο που να δουλευει offline μονο απο το δεκτη του δλδ ευχαριστω και παλι....!! Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
addictedtolove Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Θα μπορούσες να ζητήσεις άμεση αντικατάσταση, τη δικαιούσαι.Οπότε τώρα ή περιμένεις ή τους παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς νέα συσκευή. Ζήτησα αμεση αντικατάσταση αλλα μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι με το παραμικρο προβλημα δεν γινεται αντικατασταση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι ανόητος, αλλά ακολουθώ τα βήματα αναβάθμισης που μου δίνει στο gr.lgmobile.com κατβάζει τον οδηγό, κάνει εγκατάσταση, μου λέει να συνδέσω το τηλέφωνο, το συνδέω και μετά δε συμβαίνει τίποτα... Τι (δεν) κάνω...? Και εγώ είχα πρόβλημα με αυτό. Τελικά τα κατάφερα ανοίγοντας το pc suite και επιλέγοντας εργαλείο>αναβάθμιση. Δεν θα έπρεπε... Κανονικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να σου πει ότι υπάρχει διαθέσημη αναβάθμιση για το τηλέφωνο (εφόσον δεν έχεις την τελευταία) και να σου προτήνει να την κάνει.:confused: ολα πηγαν αψογρα με το φλασαρησμα τωρα μενει να περασουμε και ενα καλο προγραμα gps...παιδια εκτος απο we-travel εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο που να δουλευει offline μονο απο το δεκτη του δλδ ευχαριστω και παλι....!! Μην τρελένεστε πια με το A-GPS. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Εφόσον έχεις τους χάρτες (ότι χάρτες έχεις περασμένους) από εκεί και μετά τα data που κατεβάζει από το δίκτυο, είναι ελάχιστα. Της τάξης των μερικών ΚΒ. Το βοηθάει να κλειδώσει πιο γρήγορα πέρνοντας το στίγμα της κυψέλης. Μην τρελένεστε....:!: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlavo Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Όλα οκ τελικά! Κάποια στιγμή δέησε η σουίτα να βρει αναβάθμιση! μου έβαλε την c. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναρίξει restart και βλέπω youtube! Thnx everybody Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πως μπορω να δω μια ταινια στο κινητο?8α μου εξηγησει καποιος αναλυτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 γεια σας παιδια, προσπαθω να ξαναφλασαρω το κινητο μου με τη γερμανικη v10P_00 αλλα στον οδηγο του jimdem οταν παω να κατεβασω το LGUSBModemDriver δεν μου ανοιγει η σελιδα.... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω??? Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkNight04 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 γεια σας παιδια, προσπαθω να ξαναφλασαρω το κινητο μου με τη γερμανικη v10P_00 αλλα στον οδηγο του jimdem οταν παω να κατεβασω το LGUSBModemDriver δεν μου ανοιγει η σελιδα.... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω??? φιλε μου για να μην πευδευεσαι το ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/318041300/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP_v1.rar.html :):):) Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Δεν θα έπρεπε... Κανονικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να σου πει ότι υπάρχει διαθέσημη αναβάθμιση για το τηλέφωνο (εφόσον δεν έχεις την τελευταία) και να σου προτήνει να την κάνει.:confused: Tο πρόβλημα είναι ότι ενώ όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc suite δεν υπάρχει πρόβλημα, αν κατεβάσω το πρόγραμμα αναβάθμισης της Lg και τους drivers τότε δεν αναγνωρίζει το κινητό. Δεν το βλέπει. Το έχω δοκιμάσει σε 4 pc και πάντα το ίδιο. Όταν όμως δοκίμασα από το pc suite (εργαλείο>αναβάθμιση) τότε όλα πήγαν μια χαρά. Και θα ξαναρωτήσω, εσείς πώς φτιάχνετε Playlists στο κινητό? Δεν ακούτε μουσική? τότε γιατί πήρατε αυτό το τηλέφωνο.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tskoutar Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πώς μπορεί το κινητό να "δει" ένα ακουστικό μπλου τουθ? έχω το SE HBH-PV703 το ενεργοποιώ αλλά δεν μπορώ να το δω πουθενά στο κινητό.... πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις??? όποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά... ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πώς μπορεί το κινητό να "δει" ένα ακουστικό μπλου τουθ? έχω το SE HBH-PV703 το ενεργοποιώ αλλά δεν μπορώ να το δω πουθενά στο κινητό.... πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις??? όποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά... ευχαριστώ εκ των προτέρων Απ'οτι θυμαμαι στο συγκεκριμενο μοντελο τη SE πρεπει να κρατησεις και τα 2 τα κουμπια της εντασης ταυτοχρονα μεχρι να αναβοσβησει το φωτακι κοκκινο και πρασινο.τοτε κανεις αναζητηση με το κινητο και το βρισκει.Ο κωδικος ειναι 1111 ή 0000. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πώς μπορεί το κινητό να "δει" ένα ακουστικό μπλου τουθ? έχω το SE HBH-PV703 το ενεργοποιώ αλλά δεν μπορώ να το δω πουθενά στο κινητό.... πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις??? όποιος μπορεί ας βοηθήσει παιδιά... ευχαριστώ εκ των προτέρων Πρέπει να βάλεις το ακουστικό σε search mode.Και μετά από το κινητό να ψάξεις για καινούριες συσκευές. Συνήθως τα ακουστικά μπαίνουν σε search mode όταν, ενώ είναι κλειστά, πατάς συνεχόμενα το κουμπί ενεργοποίησης και αφού ανοίξει, το κρατάς πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη μέχρι να κάνουν έναν χαρακτηριστικό ήχο ή να μείνει συνεχώς αναμμένο το λεντάκι τους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tskoutar Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση και κατατοπιστική σου απάντηση φίλε μου... θα το δοκιμάσω άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 φιλε μου για να μην πευδευεσαι το ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/318041300/LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP_v1.rar.html :):):) σε ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πως μπορω να δω μια ταινια στο κινητο?8α μου εξηγησει καποιος αναλυτικα? Διάβασε εδώ και δεν θα έχεις πρόβλημα.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 καλησπερα...παιδια εχω αγανακτησει..εχω το αρενα ειχε ενα προβλημα η οθονη και δεν ανταποκρινοταν απο τη μεση και κατω...το παω στο service στη σινωπης ,αμπελοκηπους και το αφηνω λεγοντας μου οτι θα με ενημερωσουν. για την παραλαβη.ολα καλα μεχρι που δεχομαι ενα τηλεφωνημα που μου ελεγε οτι η επισκευη κοστιζει 216,9e. λογω του οτι εχει περασει νερο στην πλακετα...τρελαθηκα...το κινητο ποτε δεν εχει ερθει σε επαφη με νερο και φυλασσεται με την αυθεντικη θηκη της lg για το arena.επιπλεον ενημερωνουν οτι χρειαζονται και 7 ευρω για τον ελεγχο...ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει...ημουν σε δουλεια οταν με πηραν και δεν μπορουσα να μιλησω.εχω νευριασει τοσο πολυ που δεν ξερω και εγω τι θα γινει.δηλαδη μου λενε πετα το κινητο σου και δωσε μας και 7 ευρω νταβα...κι .ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω...ας σταματησει αυτο το πραγμα με τα "νερα" και τις "υγρασιες" στις πλακετες οταν δεν μπορουν να φτιαξουν τη συσκευη η ειναι ακριβη η επισκευη....αυριο θα γινει μαχη στους αμπελοκηπους...οποιοσ θελει ερχεται να δει το ματς...εχω τρελαθει...δεν θα το αφησω ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 καλησπερα...παιδια εχω αγανακτησει..εχω το αρενα ειχε ενα προβλημα η οθονη και δεν ανταποκρινοταν απο τη μεση και κατω...το παω στο service στη σινωπης ,αμπελοκηπους και το αφηνω λεγοντας μου οτι θα με ενημερωσουν. για την παραλαβη.ολα καλα μεχρι που δεχομαι ενα τηλεφωνημα που μου ελεγε οτι η επισκευη κοστιζει 216,9e. λογω του οτι εχει περασει νερο στην πλακετα...τρελαθηκα...το κινητο ποτε δεν εχει ερθει σε επαφη με νερο και φυλασσεται με την αυθεντικη θηκη της lg για το arena.επιπλεον ενημερωνουν οτι χρειαζονται και 7 ευρω για τον ελεγχο...ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει...ημουν σε δουλεια οταν με πηραν και δεν μπορουσα να μιλησω.εχω νευριασει τοσο πολυ που δεν ξερω και εγω τι θα γινει.δηλαδη μου λενε πετα το κινητο σου και δωσε μας και 7 ευρω νταβα...κι .ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω...ας σταματησει αυτο το πραγμα με τα "νερα" και τις "υγρασιες" στις πλακετες οταν δεν μπορουν να φτιαξουν τη συσκευη η ειναι ακριβη η επισκευη....αυριο θα γινει μαχη στους αμπελοκηπους...οποιοσ θελει ερχεται να δει το ματς...εχω τρελαθει...δεν θα το αφησω ετσι 224 ευρό για να στο φτιάξουν? 240 κάνει η συσκευή καινούρια πες τους... τι άλλο θα ακούσουμε!! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδια σος. Σας παρακαλω. Ξαφνικα χαλασε η οθονη του κινητου μου. Τιποτα δε κανει. Σε θεμα αφης παντα. Απλα δε πατιεται τιποτα. Εχω κανει ενα σωρο επανεκκινησεις. Το αφησα και κλειστο-ανοιχτο 2-3 μερες. Θα το πηγαινα στην κοσμοτε απο που το πηρα, αλλα εχω βαλει τη γερμανικη βερσιον. Φοβαμαι μη μου πουν πως δεν ισχυει η εγγυηση. Βαζω το καλωδιο μπας κ κανει συνδεση με το πισι να αλλαξω φιρμγουερ αλλα τιποτα. θελει επιβαιβεωση απο το κινητο. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ. Μου αρεσει το κινητακι μου. Πειτε καμια ιδεα για ολα αυτα που σας αραδειασα. Ευχαριστω πολυυυ. *Α απο τουμπα κ τετοια δεν ειναι. Δε νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts