Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδιά,

Έχω και εγώ εδώ και λιγες βδομαδες το LG KM900 ARENA, και απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα που παρουσιαζει το εξης πρόβλημα, αν γνωριζει καποιος ας απαντησει...

Ενω ειχα τα ακουστικα συνδεδεμενα στο τηλεφωνο για να ακουσω μουσικη, μόλις τα έβγαλα το σηματακι οτι εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα παρέμεινε στην οθονη του τηλεφώνου πανω αριστερα διπλα απο εκει που δειχνει και την ενταση του σηματος του τηλεφώνου....Και τώρα δεν μπρορω να παρω τηλεφωνω για να μιλησω εαν δεν εχω συνδεδεμενο το hands free του τηλεφωνου αλλα ουτε και να ακουσω μουσικη χωρις τα ακουστικα, αν ξερει καποιος για το προβλημα τι πρεπει να κανω για να ξεκολλήσει θα του ειμαι υπόχρεως...

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

:O

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού στο arena?το προσπάθησα αλλα δε το κατάφερα.αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει βήμα-βήμα.ευχαριστώ

κατεβασε τα αρχεια απο την υπογραφη μου αν θες να φλασαρεις αλλιως βαλτο σε pc suite κ θα κανει την επισημη αναβαθμιση

Μόλις παράγγειλα επιτέλους κι εγώ το LG Arena..!!Από το apiastos.gr..

Unbranded θα'ναι...Ελληνικό μενού θα'χει έτσι??????Το ρώτησα, αλλα για επιβεβαίωση..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ V10a χρειαζετε να κανω αναβαθμιση,μου εχει κανει κατι κοληματακια κατα καιρους οπως δεν μου ανοιγε την καμερα εκανα επανεκινηση και ολα οκ και μου το εκανε 2 φορες σε εισερχομενη κληση μυρισε η οθονη εκλεισε το κινητο και μετα απο λιγο ξανα ανοιξε μονο του αλλα δεν μου ξανα εχουν παρουσιασθει ξανα,το κινητο ειναι απο wind χωρις λογοτυπα ελληνικο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:rolleyes:

Μόλις παράγγειλα επιτέλους κι εγώ το LG Arena..!!Από το apiastos.gr..

Unbranded θα'ναι...Ελληνικό μενού θα'χει έτσι??????Το ρώτησα, αλλα για επιβεβαίωση..

Και γω από τον apiastos.gr το πήρα πριν 2 μήνες. Μια χαρά ήταν ελληνικότατο unbranded

www.kyris.gr

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ V10a χρειαζετε να κανω αναβαθμιση,μου εχει κανει κατι κοληματακια κατα καιρους οπως δεν μου ανοιγε την καμερα εκανα επανεκινηση και ολα οκ και μου το εκανε 2 φορες σε εισερχομενη κληση μυρισε η οθονη εκλεισε το κινητο και μετα απο λιγο ξανα ανοιξε μονο του αλλα δεν μου ξανα εχουν παρουσιασθει ξανα,το κινητο ειναι απο wind χωρις λογοτυπα ελληνικο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:rolleyes:

Συμπτωματικά και γω την V10a έχω unbranded χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Κολλήματα κανα δυό στην αρχή που δεν το ήξερα. Ολα δουλεύουν ρολόϊ. Δεν βλέπω το λόγο για αναβάθμιση, για την ώρα τουλάχιστον.

www.kyris.gr

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις καθώς και εγώ είχα προβλήματα με την κάμερα έχοντας την v10a. Αν δε σε ενδιαφέρει το fm transmitter και δεν θες να μπλέκεις με φλασαρίσματα και τέτοια, προτείνω να κάνεις αναβάθμιση μέσω pc suite. Από εκεί, θα σου βάλει την τελευταία ελληνική έκδοση που βγήκε πριν λίγες μέρες. Έχει ένα κάρο βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά (πχ. μπορείς να πας τα τραγούδια παρακάτω μόνο με τη μπάρα, χωρίς να κρατάς πατημένο το ff. Επίσης μόλις πατάς το κουμπί για να βγάλει φωτο και ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος, δεν υπάρχει καθυστέρηση. η λήψη γίνεται άμεσα, δεν κολλάει το κινητό και πολλά άλλα). Όμως, με αυτό τον τρόπο θα χάσεις το fm transmitter. Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις τον πιο "δύσκολο" δρόμο, του φλασαρίσματος, μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό του finaldestiny και χρησιμοποιώντας την Open Europe V10b που θα βρεις εδώ. Έτσι, θα έχεις όλες τις βελτιώσεις χωρίς να χάσεις το fm transmitter.

Πάντως προτείνω, (αν θες να φλασάρεις) να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να βγει η νέα open Europe.

Εάν κάνεις κανονικό Update θα έχεις τη νέα Ελληνική που βγήκε στις 26/6 ΑΛΛΑ θα χάσεις το fm transmitter. Διάλεξε τι θες και πράξε αναλόγως.

------------------------------------------------------------------------------

Ευχάριστα νέα από το "μέτωπο" καθώς υπάρχει το GSMulti, ένα πρόγραμμα που μπορείτε να φλασάρετε το κινητό ακόμη και εάν αποτύχει ένα προηγούμενο φλασάρισμα και νεκρώσει το κινητό. Αυτό το πρόγραμμα "ανασταίνει" το κινητό περνώντας μία open Europe, και μετά μπορείτε να κάνετε κανονικό φλασάρισμα περνώντας όποια έκδοση θέλετε. Αναμείνατε οδηγό εντός λίγων ημερών!

μπορει καποιος να βοηθησει δεν φλασαρει το ατιμο,επισης στην εκδοση εμενα 10l oxi 10vl.κανω ολη την διαδικασια αλλα μου βγαζει αυτο.

11:47:45 : ******Extract Start C:\V10M_02.cab*****

11:47:45 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)

11:47:45 : ExtractInfo Error(0)

11:47:45 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

11:47:45 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

11:47:45 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

11:47:45 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

Ψάχνοντας για θέματα έπεσα εδώ: http://www.mygreatphone.com/forum/themes/12580-lg-arena-theme.html

Τα θέματα αυτά είναι για το viewty ku990,το οποίο "χακαρίστηκε" εδώ και πάρα πολύ καιρό.Δεν είναι για το αρένα, το οποίο είναι αμφίβολο αν θα χακαριστεί ποτέ.

Ace of Hearts..

Τα θέματα αυτά είναι για το viewty ku990,το οποίο "χακαρίστηκε" εδώ και πάρα πολύ καιρό.Δεν είναι για το αρένα, το οποίο είναι αμφίβολο αν θα χακαριστεί ποτέ.

μα τι είδους χακάρισμα θα μπορούσε να πάρει κι όλας απ'τη στιγμή που έχει 4 αρχικές οθόνες?Είναι σχεδόν αδύνατο πρακτικά να φτιαχτεί ένα τέτοιο θέμα!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

άσχετο αλλά να και μια φωτογραφία από arena με πολλά χρώματα για να δείξουμε και τις φωτογραφικές του ικανότητες!:)

http://img197.imageshack.us/img197/2738/p0754050609.th.jpg

Hip Hop.

Κάποιοι προσπαθούν να " σπάσουν " το λειτουργικό του, αμφιβάλλω αν θα το πετύχουν.

Η φωτογραφική του , όπως και του smart viewty, είναι μετριότατη.Και πλέον μπορούμε να καταλήξουμε στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι τη φουρνιά αυτή ,δεν της έδωσαν μέγαλη σημασία στον τομέα ποιότητα φωτογραφίας.

Ace of Hearts..

Τουλάχιστον το Arena κάπως δικαιολογείται καθώς δεν πλασαρίστηκε ως φωτογραφικό κινητό. Πάντως, κάποια άτομα από Γερμανία προσπαθούν να περάσουν android στο arena. Είναι στην τελική ευθεία. Απλά πρέπει να αναγνωρίσουν κάτι parts του hardware. Ο χρόνος θα δείξει.

ΥΓ: Αν και λίγο καθυστερημένα, συγχαρητήρια Spidey για την "προαγωγή" σου!

Κάποιοι προσπαθούν να " σπάσουν " το λειτουργικό του, αμφιβάλλω αν θα το πετύχουν.

Η φωτογραφική του , όπως και του smart viewty, είναι μετριότατη.Και πλέον μπορούμε να καταλήξουμε στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι τη φουρνιά αυτή ,δεν της έδωσαν μέγαλη σημασία στον τομέα ποιότητα φωτογραφίας.

σου φένεται μέτρια η από πάνω φωτογραφία?Εμένα μου άρεσε αρκετά γι'αυτό και τη πόσταρα...Τεσπα μακάρυ να το χακάρουν αν και δύσκολο....

Hip Hop.

Τουλάχιστον το Arena κάπως δικαιολογείται καθώς δεν πλασαρίστηκε ως φωτογραφικό κινητό. Πάντως, κάποια άτομα από Γερμανία προσπαθούν να περάσουν android στο arena. Είναι στην τελική ευθεία. Απλά πρέπει να αναγνωρίσουν κάτι parts του hardware. Ο χρόνος θα δείξει.

Σαφέστατα δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως φωτογραφικό, αν είχε γίνει έτσι θα γελούσαμε όλοι.Πλέον , τα 5/8 mplxs, δε λένε τίποτα.Το κοιτάω αυτό που λές περί android.

Σ’ ευχαριστώ :)

@pythagoras

Το αρένα υστερεί στην λεπτομέρεια πολύ.Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφίες τεστ αρένα -ρενουάρ στα 5 mp, και θα δεις τη διαφορά.

Παρόλα αυτά όμως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αρένα θα γίνει best seller και δικαίως.

Ace of Hearts..

Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τις διαφορές ενός Unbranded Arena με ένα Vodafone Live ?

Ευχαριστώ πολύ!

The greatest risk of all is to take no risk at all...

Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τις διαφορές ενός Unbranded Arena με ένα Vodafone Live ?

Ευχαριστώ πολύ!

Το unbraded μπορεί να φλασαριστεί σε οποιαδήποτε έκδοση θελήσεις, ακόμη και στην Αραβική που λέει ο λόγος(το δικό μου φοράει την γερμανική).Το unbranded θα αναβαθμιστεί από το πρόγραμμα της lg στην open greek έκδοση.Το vl θα αναβαθμιστεί μόνο στην ελληνική vl έκδοση.Όπως καταλαβαίνεις κ εσύ λοιπόν , ένα φλασαρισμένο κινητό μπορεί να αναβαθμίζεται πολύ συχνά.

Αισθητικά, το vl έχει 2-3 εικονίδια vl, τίποτα τραγικό.Επίσης , αν πάρεις ένα vl κινητό και θες να περάσεις ρυθμίσεις mms/internet για wind-cosmote, θα το κάνεις χειροκίνητα μόνος σου.Στο unbranded, με το που βάζεις τη sim σου, τα αναγνωρίζει όλα αυτόματα.

Ace of Hearts..

Σαφέστατα δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως φωτογραφικό, αν είχε γίνει έτσι θα γελούσαμε όλοι.Πλέον , τα 5/8 mplxs, δε λένε τίποτα.Το κοιτάω αυτό που λές περί android.

Σ’ ευχαριστώ :)

@pythagoras

Το αρένα υστερεί στην λεπτομέρεια πολύ.Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφίες τεστ αρένα -ρενουάρ στα 5 mp, και θα δεις τη διαφορά.

Παρόλα αυτά όμως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αρένα θα γίνει best seller και δικαίως.

αν το κάνεις αυτό πραγματικά θα με βοηθήσεις πολύ!Ευχαριστώ!!!:)

Hip Hop.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου,ήσουν κατατοπιστικότατος!

Εμένα μόνο η ελληνική με ενδιαφέρει οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι ?

Μπορώ να πάρω το Arena 60 ευρώ φτηνότερα απο την Vodafone γι αυτό και ρωτάω τις διαφορές τους! Αν είναι τραγικές τα θυσιάζω τα 60 ευρώ. Αλλά αν είναι για 2-3 εικονίδια και για ένα φλασάρισμα σε άλλη γλώσσα (που δεν μ ενδιαφέρει) τότε νομίζω πως καλά είναι τα -60 ευρώ για το Vodafone Live ε ?

PS Στο φόρουμ διάβασα κάτι για φλασαρίσματα των VF Arena ώστε να γίνουν Unbranded. Αυτό είναι εφικτό και ασφαλες για το κινητό? Η εγγύηση χάνετε ? Συγνώμη για το πρήξιμο :(

The greatest risk of all is to take no risk at all...

φιλε αυτο με τους γερμανους που το διάβασες ???

Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου και νέο μέλος στο Forum!!

Προσπαθώ εδώ και 3 ώρες να κάνω αναβάθμιση firmware με βάση τις οδηγίες που έχετε δώσει όλοι εσείς εδώ στο site και δεν μπορώ με τίποτα! Έχω κατεβάσει το αρχειάκι του FinalDestiny με όλα τα σχετικά αρχεία και προσπαθώ να εγκαταστήσω το V10M_02. Έχω το αρχείο σε cab (και όχι zip) στο σωστό φάκελο καθώς και όλα τα αρχεία και προγράμματα στα σωστά σημεία. Το κινητό το πήρα από αναβάθμιση μέσω Cosmote.

Ξεκινάω την διαδικασία και όλα καλά, αλλά μόλις κάνει το πρώτο reset μου λέει ότι χάνει τη σύνδεση με το τηλέφωνο παρ' όλο που το pC suite ξανασυνδέεται κανονικά. Δοκίμασα να καναεγκατστήσω τους drivers του usb την ώρα που κάνει το reset και πάλι τίποτα!!Έχω δοκιμάσει και σε XP και σε Vista, το έχω αποσυνδέσει και αφού ξανασυνδέθηκε με το PC suite ξαναδοκίμασα χωρίς να κλείσω το updater, έχω κάνει και factory reset από το service menu αλλά τίποτα!!!!

Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Τι μπορεί να κάνω λάθος???

παιδια δεν εχω το cd με το pc suite, μπορει καποιος να μου δωσει ενα link για να το κατεβασω και να κανω αναβαθμιση???

ακυρο το βρηκα το pc suite αλλα πως κανω την official αναβαθμιση???? :confused:

φιλε αυτο με τους γερμανους που το διάβασες ???

http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/83891-android_km900.html

Παιδιά καλησπέρα, νέος κάτοχος του τηλεφώνου και νέο μέλος στο Forum!!

Προσπαθώ εδώ και 3 ώρες να κάνω αναβάθμιση firmware με βάση τις οδηγίες που έχετε δώσει όλοι εσείς εδώ στο site και δεν μπορώ με τίποτα! Έχω κατεβάσει το αρχειάκι του FinalDestiny με όλα τα σχετικά αρχεία και προσπαθώ να εγκαταστήσω το V10M_02. Έχω το αρχείο σε cab (και όχι zip) στο σωστό φάκελο καθώς και όλα τα αρχεία και προγράμματα στα σωστά σημεία. Το κινητό το πήρα από αναβάθμιση μέσω Cosmote.

Ξεκινάω την διαδικασία και όλα καλά, αλλά μόλις κάνει το πρώτο reset μου λέει ότι χάνει τη σύνδεση με το τηλέφωνο παρ' όλο που το pC suite ξανασυνδέεται κανονικά. Δοκίμασα να καναεγκατστήσω τους drivers του usb την ώρα που κάνει το reset και πάλι τίποτα!!Έχω δοκιμάσει και σε XP και σε Vista, το έχω αποσυνδέσει και αφού ξανασυνδέθηκε με το PC suite ξαναδοκίμασα χωρίς να κλείσω το updater, έχω κάνει και factory reset από το service menu αλλά τίποτα!!!!

Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Τι μπορεί να κάνω λάθος???

οταν σου κανει επανεκκινηση κ δε το βλεπει μετα βγαλε-βαλε μπαταρια ανοιξε το σε pc suite οπως κ πριν κ πατα το retry για να συνεχισει..μου το ειχε κανει κ μενα αλλα η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα