Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT


gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:!:=========================================================================:!:

Υπάρχει σοβαρό νομικό πρόβλημα με την ανάρτηση και διατήρηση συνδέσμων που οδηγούν στη λήψη εφαρμογών και χαρτών πλοήγησης. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής σε όλα τα forums του myphone.gr. Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι θα αφαιρεθούν, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr. Ελπίζουμε σε κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

:!:=========================================================================:!:

 

 

Οδηγός εγκατάστασης GarminmobileXT 5.0 σε κινητά Symbian

 

 

  1. Εγκατάσταση της εφαρμογής:
    Αποσυμπιέζουμε τον φάκελο "Garmin" από το .zip αρχείο που κατεβάσαμε με το πρόγραμμα, και βάζουμε ολους τους φακέλους (Garmin, private, resource, sys) που θα βρούμε μέσα στο zip στον αρχικό κατάλογο (root) της κάρτας μνήμης (με χρήση card reader ή με σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφοράς Δεδομένων).
    Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν δημιουργούμε στη κάρτα μνήμης νέο φάκελο. Απλά τοποθετούμε τα αρχεία χύμα στην κάρτα μνήμης και όπου ρωτήσει για αντικατάσταση κάνουμε αποδοχή.
    Στη συνέχεια εγκαθιστούμε την εφαρμογή "GarminMobileXT.sis" που υπάρχει μέσα στον φάκελο "Garmin" στο κινητό. Μετά την εγκατάσταση τρέχουμε την εφαρμογή. Κατά την πρώτη εκτέλεση της εφαρμογής θα μας ζητήσει να επιλέξουμε την γλώσσα του προγράμματος και την γλώσσα των φωνητικών οδηγιών. Επιλέγουμε ελληνικά και στις 2 περιπτώσεις.
  2. Ξεκλείδωμα του εσωτερικού GPS:
    Από το μενού του προγράμματος επιλέγουμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει (Στην περίπτωση που δεν μας εμφανίζει τον αριθμο Ξεκλειδωμα ESN αντιγράφουμε τον αριθμό imei που υπάρχει στις Πληροφορίες). Στη συνέχεια ανοίγουμε το πρόγραμμα k.e.g.e.n.exe που κατεβάσαμε. Στο πεδίο Enter your unit ID βάζουμε τον κωδικό ESN που αντιγράψαμε πριν. Στη συνέχεια πατάμε το πρώτο κουμπί Generate. Μας εμφανίζεται στο πεδίο Your GM XT device unlock code ένας κωδικός. Αυτόν τον αντιγράφουμε σε ένα notepad και αποθηκεύουμε το αρχείο με το όνομα SW.UNL. Προσοχή πρέπει να έχει αλλαχτεί η κατάληξη του αρχείου από .txt σε .UNL.Το αρχείο αυτό το βάζουμε μέσα στον φάκελο "Garmin" που έχει δημιουργηθεί στην κάρτα μνήμης. Αν όλα έχουν πάει καλά πρέπει ανοίγοντας το πρόγραμμα αυτό να αναγνωρίσει το εσωτερικό GPS της συσκευής μας (πάνω αριστερά πρέπει να έχει εμφανίσει τις 5 μπάρες σαν την ένταση μπαταριάς). Αν δεν το έχει αναγνωρίσει αυτόματα πάμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύστημα, επιλέγουμε Χρήση προσαρτημένου/ενσωματωμένου GPS και πατάμε Ενεργοποίηση και μετά Ολοκλήρωση.
  3. Εγκατάσταση χαρτών:
    Για την εγκατάσταση χάρτη θα πρέπει να έχουμε τα Map ID των χαρτών που θα περάσουμε. Αυτά συνήθως παρέχονται μαζί με τον χάρτη. Βάζουμε το αρχείο .img του χάρτη μέσα στο φάκελο "Garmin" της κάρτας μνήμης και του δίνουμε ένα από τα ονόματα:
    GMAPSUPP.IMG
    GMAPSUP2.IMG
    GMAPPROM.IMG
    GMAPBMAP.IMG (αυτός είναι ο ενσωματωμένος χάρτης)
    διότι μόνο αυτά τα ονόματα αναγνωρίζει το πρόγραμμα για τους χάρτες.
    Στη συνέχεια ανοίγουμε το πρόγραμμα k.e.g.e.n.exe που έχουμε κατεβάσει, βάζουμε τον κωδικό ESN που έχουμε πάρει από πριν. Μετά επιλέγουμε Custom map set στο πεδίο Select map product και βάζουμε το Map ID του χάρτη που θέλουμε να περάσουμε. Στη συνέχεια πατάμε το δεύτερο Generate και τον κωδικό που μας δίνει στο πεδίο Your map unlock code, το βάζουμε σε ένα αρχείο με το όνομα ΧΧΧΧΧΧ.UNL (όπου ΧΧΧΧΧ το όνομα του χάρτη που έχουμε επιλέξει παραπάνω) και το αποθηκεύουμε στον φάκελο "Garmin" της κάρτας μνήμης. Σε περίπτωση που εγκαθιστούμε χάρτες 3 σε ένα ή 2 σε ένα ή 5 σε ένα, τότε κάνουμε την παραπάνω διαδικασία για κάθε Map ID των χαρτών που περιέχονται στο πακέτο μας και αποθηκεύουμε όλους τους κωδικούς που θα δημιουργήσουμε τον ένα μετά τον άλλο χωρίς κενά μεταξύ τους στο αρχείο ΧΧΧΧΧΧ.UNL. Για κάθε Map ID το πρόγραμμα k.e.g.e.n.exe μας δίνει κωδικό με 25 χαρακτήρες. Άρα για εγκατάσταση πακέτου 2 χαρτών θα πρέπει στο αρχείο ΧΧΧΧΧΧ.UNL να έχουμε συνολικά 50 χαρακτήρες συνεχόμενους. Τέλος να πω πως κάποιοι χάρτες δεν έχουν Map ID. Για αυτούς δεν χρειάζεται η δημιουργία unlock code.

Ευχαριστούμε τον Balantis7 για τον οδηγό.

 

 

Για να μην έχουμε πρόβλημα με την μπαταρία πρέπει να ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδικασία:

Πηγαίνετε στο Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service και επιλέξτε ενεργοποίηση.

Κλείνετε το Garmin, το ανοίγετε πάλι και πηγαίνετε στο ίδιο μενού και επιλέξτε απενεργοποίηση.

Κλείνετε το Garmin και κάνετε μια τελευταία επανεκκίνηση το κινητό.

 

Οδηγός για POI

 

 

Τι είναι τα POI;

Points Of Interest. Επί το ελληνικότερο σημεία ενδιαφέροντος, ή ενδιαφέροντα σημεία.

Το Garmin έχει ήδη μερικά ενσωματωμένα. Θα τα βρείτε στο «Για που;»->Φαγητό, ξενοδοχεία κ.α.

 

Ποια είναι η πρακτική τους χρήση;

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε εγκαταστήσει τα POI της Vodafone.

Αν έχουμε σήμα GPS και μας έχει εντοπίσει ο δορυφόρος, πάμε «Για που;»->Πρόσθετα->Προσαρμοσμένα POI και επιλέγουμε Vodafone. Το πρόγραμμα θα κάνει μια αναζήτηση και θα εμφανίσει όλα τα σημεία της Vodafone, αρχίζοντας απ' αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε μας.

Επίσης, θα εμφανίζεται στον χάρτη και στα σημεία που βρίσκονται καταστήματα Vodafone και το λογότυπό της.

http://www.imageshack.gr/files/0ni8hl3nk18fw2whpol1.jpg

Μια άλλη περίπτωση είναι τα POI που περιέχουν σημεία με κάμερες και ραντάρ της τροχαίας.

Είναι δυνατόν, από την στιγμή που έχουμε εγκαταστήσει ένα τέτοιο POI να ειδοποιούμαστε με ηχητικό μήνυμα, ή οπτική ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού όταν πλησιάζουμε σε τέτοια σημεία.

 

Τι κατηγορίες POI υπάρχουν;

Αρκετές. Σούπερ μάρκετς, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, WiFi spots, καταστήματα κάθε είδους και πολλά άλλα.

 

Που μπορώ να βρώ POI για το κινητό μου;

Δύο γνωστές μέχρι τώρα ιστοσελίδες που έχουν POI για ελληνικά σημεία είναι οι παρακάτω. Αν βρεθούν κι άλλες, θα γίνει ενημέρωση.

http://poi.gpspocketpc.gr
http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en

Από την πρώτη σελίδα κατεβάζουμε το αρχείο με την ένδειξη http://poi.gpspocketpc.gr/images/Garmin.png και το εικονίδιο που βρίσκεται στην περιγραφή.

Από την δεύτερη, κατεβάζουμε το αρχείο zip.

 

Ωραία, τα κατεβάζω. Και τώρα τι; Πως θα τα εγκαταστήσω στο κινητό μου;

Για μια σωστή εγκατάσταση των POI στο κινητό μας χρειαζόμαστε τον POI Loader

http://www8.garmin.com/products/poiloader/

Από δω και πέρα θα πρέπει να γνωρίζουμε το εξής:

Για να εγκατασταθεί σωστά ένα POI χρειαζόμαστε το βασικό του αρχείο που έχει κατάληξη .gpx και το αρχείο εικόνας BMP (όχι απαραίτητα, αλλά συνίσταται αν θέλετε να απεικoνίζονται στον χάρτη τα POI).

Αν το POI που κατεβάσαμε δεν συνοδεύεται από εικονίδιο BMP, ή συνοδεύεται από άλλον τύπο εικονιδίου (συνήθως GIF), τότε είτε δημιουργούμε ένα μόνοι μας, είτε μετατρέπουμε το υπάρχον εικονίδιο GIF σε BMP. Σημειώστε ότι οι ιδανικές διαστάσεις που θα πρέπει να έχει το εικονιδίο θα πρέπει να είναι μέχρι 16X16.

Το αρχείο .gpx και το αρχείο .bmp θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά το ίδιο όνομα. Π.χ αν το POI έχει σαν όνομα αρχείου το Vodafone.gpx τότε το εικονίδιο θα πρέπει να ονομάζεται Vodafone.bmp

Αν έχουμε πολλά POI, καλό θα είναι να τα βάζουμε σε φακέλους. Για παράδειγμα τα αρχεία Vodafone.gpx και Vodafone.bmp βάλτε τα σε έναν φάκελο με όνομα Vodafone.

Όλους μαζί μετά τους φακέλους με τα POI που διαθέτουμε, τα βάζουμε σε έναν φάκελο με όνομα π.χ. POI

Αυτό θα βοηθήσει τον POI Loader να εντοπίσει όλα τα POI και να κάνει απρόσκοπτα την εγκατάστασή τους στην συσκευή μας.

 

Σε μερικά από τα POI που κατέβασα, στον κάθε φάκελο υπάρχει κι ένα αρχείο με κατάληξη .csv *

Τι το κάνω αυτό;

Διαγράψτε όλα τα αρχεία με την κατάληξη αυτή. Δεν μας χρειάζονται. Περιέχουν τις ίδιες πληροφορίες που περιέχει το αρχείο .gpx και αν το αφήσουμε στον φάκελο, τότε το POI θα εμφανίζεται δυο φορές στον κατάλογο με τα Προσαρμοσμένα POI.

Η ύπαρξή του οφείλεται στην χρήση του και για άλλες συσκευές GPS. Μπορεί πάντως εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί αντί του αρχείου .gpx

 

Έχω ετοιμάσει τους φακέλους με τα POI. Πως κάνω την εγκατάσταση στο κινητό;

Συνδέστε το κινητό σας με το καλώδιο USB επιλέξτε «Μεταφορά δεδομένων» (Data transfer). Βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί.

Ανοίξτε τώρα τον POI Loader. Θα δείτε την οθόνη καλωσορίσματος. Πατήστε «Next».

Το πρόγραμμα αρχίζει και ψάχνει για την συσκευή σας και την εφαρμογή του Garmin (μπορεί να διαρκέσει κάποια δευτερόλεπτα). Μόλις την εντοπίσει, θα δείτε την ένδειξη «Garmin Mobile XT». Πατήστε «Next».

Τσεκάρετε (αν δεν είναι ήδη τσεκαρισμένη) την πρώτη επιλογή για εγκατάσταση νέων POI και πατήστε πάλι «Next».

Επιλέξτε τον φάκελο POI όπου έχετε τους φακέλους με τα επιμέρους POI. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις αφήστε τις ως έχουν.

Πατήστε «Next».

Σε λίγα δευτερόλεπτα (εξαρτάται από τον όγκο των POI) θα εμφανιστεί οι επόμενη και τελευταία οθόνη που θα σας ενημερώνει για την επιτυχή εγκατάσταση.

Μπορείτε τώρα να αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το καλώδιο USB.

 

Που θα τα βρω τα POI στη συσκευή μου;

«Για που;»->Πρόσθετα->Προσαρμοσμένα POI

 

 

Σημείωση: Τα POI συνήθως, εκτός κάποιων περιπτώσεων, δεν καλύπτουν όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ή αν την καλύπτουν δεν είναι πάντα πλήρη.

Αν θέλετε να επεξεργαστείτε κάποιο POI (ονομασίες σημείων, αλλά και συντεταγμένες), μπορείτε να το κάνετε με το PoiEdit.

http://www.poiedit.com/

Πολύ σημαντικό επίσης! Ο POI Loader σε κάθε εγκατάσταση, διαγράφει όλα τα προηγούμενα POI που έχουμε εγκαταστήσει πριν. Δεν διαγράφει τα ενσωματωμένα POI που έχει η εφαρμογή Garmin.

 

 

*

Garmin GPX Converter

Το προγραμματάκι αυτό μας επιτρέπει να μετατρέψουμε τα CSV αρχεία (να που εδώ τα χρειαζόμαστε) σε GPX και να προσθέσουμε ειδοποιήσεις (alerts).

Φυσικά, ειδοποιήσεις μπορούμε να προσθέσουμε και με τον POI Loader, αλλά υπάρχει μια διαφορά.

Με τον POI Loader είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε όλα τα POI ανεξάρτητα από το αν θέλουμε ειδοποίηση μόνο σε κάποια από αυτά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο στην περίπτωση που έχουμε πολλά POI.

Με τον GPX Converter μπορούμε να επεξεργαστούμε επιλεκτικά τα αρχεία CSV που επιθυμούμε να έχουν ειδοποιήσεις και αφού τα μετατρέψουμε σε GPX μπορούμε πλέον να τα εγκαταστήσουμε με τα υπόλοιπα POI μέσω POI Loader στο κινητό, με την γνωστή διαδικασία που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα.

Το πρόγραμμα έχει προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις και δεν μπορείτε να τις αλλάξετε. Είναι καλές όμως αυτές που έχει.

Υπολογίζει τον χρόνο της ειδοποίησης με βάση την ταχύτητα και την απόσταση από το POI.

 

http://rapidshare.com/files/82815855/GarminGPXConverter112.rar

 

 

Garmin Mapsource (PC)

Επεξεργασία πρωτογενών χαρτών και μετατροπή σε κατάλληλη μορφή για την συσκευή. Μερικοί τέτοιοι χάρτες είναι αυτοί που αναφέρονται από πάνω.

 

Κάντε εγκατάσταση πρώτα αυτή την έκδοση, για νέα εγκατάσταση

http://rapidshare.com/files/82934403/GMFV.zip

και μετά κατεβάστε από την τελευταία έκδοση για να κάνετε ενημέρωση.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209

Το προγραμμα ειναι free και μπορει να το βρει κανεις ευκολα και δουλευει παντα!οποτε το ανεβαζω.

 

Νεος τροπος να βρισκετε το mapid.οδηγιες εχει μεσα

 

 http://rapidshare.com/files/143975162/newwaytofindmapid.zip 

 

 

******************************

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη Aisopos και aristotelhs2060 για τη μακροχρόνια προσφορά τους στο θέμα του Garmin.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οδηγιες εγκαταστασης του Garmin στο 5800 version 5.00.20 για την 5.00.60 υπαρχει οδηγος στο 1 ποστ

Garmin Mobile XT σε Nokia touch screen devices (5800)

 

To Garmin Mobile ειναι γενικα συμβατο με το λειτουργικο συστημα Symbian S60 V5 .

Στα πρωτα σταδια τεσταρισματος προγραμματα οπως το Garmin και Route66 εγκαθιστανται χωρις προβλημα, αλλα δεν λαμβανουν τις εντολες εξαιτιας ελειψης φυσικου πληκτρολογιου. το προβλημα εχει λυθει, παρολαυτα, χρησιμοποιωντας λογισμικο που θα δημιουργησει εικονικο πληκτρολογιο στην οθονη, το Garmin ειναι ικανο να το αναγνωρισει .

Στην ουσια απο σημερα μπορειτε να χρησιμοποιειτε το Garmin Mobile XT επισης σε συσκευες Nokia devices touchscreen. Πρεπει να ακολουθησετε τον παρακατω απλο οδηγο, το οποιο δεν εχω τεσταρει αφου δεν εχω nokia touchscreen, αλλα ξερω οτι εχει τεσταριστει απο αλλους χρηστες

 

 

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ GARMIN MOBILE XT ΣΤΑ NOKIA Touch

Με αυτη τη μεθοδο, ο πλοηγητης δουλευει αψογα, αλλα ο μονος περιορισμος ειναι η ανικανοτητα να εισαγετε τον αριθμο σπιτιου μιας διευθυνσης. Πιθανον αυτο το μικρο Bug να διορθωθει, στο μεταξυ μπορειτε να πλοηγειθειτε στον προορισμο σας.

 

1) Εγκαταστηστε το Garmin Mobile XT.

 

2) Εγκαταστειστε το VirtualKey στην καρτα μνημης (σημαντικο!) Και καντε το sign, μπορειτε να το κατεβασετε ελευθερα απο εδω:

 http://www.anonym.to/?http://www.symbian-freeware.com/mirror/VirtualKey.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Freeware.by.Luomao2000.rar 

 

Ξεκινηστε το και αμεσως το κλεινουμε για να δημιουργησει τη διαδρομη που θα χρειαστουμε αργοτερα.

 

3) Κατεβαστε το custom2.keymap που επισυναπτω

Συνδεστε τον υπολογιστη με το κινητο και μπειτε στο φακελο:

E: \ private \ e7d61da9 \ (οπου E ειναι η καρτα μνημης)

Επικολληστε το custom2.keymap

 

4) Αποσυνδεστε το κινητο απο τον υπολογιστη, ξεκινηστε το Virtual Key, πηγαινετε στα Options / Load Mode / Custom Mode 2, Exclude, Option / Change Mode / Includes. Μετα Options / Add from installed, επιλεξτε Gmobile xt, Select, Cancel, Back (για να αφησετε το Virtual Key να παραμεινει στο background).

 

αυτο σημαινει:

== Settings tab Options-> Load mode-> Custom Mode 2

Exclude Tab == Option-> Change mode-> Include

Includes == Tab Options-> Add-installed from> Gmobile XT-> Select

 

Αυτο ειναι ολο. Η διαδικασια τελειωσε, και θα μπορειτε να χρησιμοποιησετε το Garmin στα Nokia TouchScreen και αλλες συσκευες με Symbian S60 V5 touchscreen.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

Tutorial: Installing Garmin Mobile XT On The Nokia 5800 XpressMusic RELOADED

 

Προσωρινά για όποιον θέλει να δοκιμάσει πριν την κανονική εκδοση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Link to comment
Share on other sites

Tutorial: Installing Garmin Mobile XT On The Nokia 5800 XpressMusic RELOADED

 

Προσωρινά για όποιον θέλει να δοκιμάσει πριν την κανονική εκδοση

 

Η cr**** έκδοση του garmin 5.00 που μπαίνει στο Ν95, δεν μπαίνει στο 5800?

Link to comment
Share on other sites

μπαινει η 5.00.20 αλλα θα πρεπει να ακολουθησεις τον παραπανω οδηγο! Δεν το εχω δοκιμασει ακομη αλλα συντομα θα βρω χρονο..

 

Το εχει δοκιμασει κανεις? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με άλλο γνωστό(μαγαζάκι) forum γίνεται εγκατάσταση κανονικά μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά στην ευρεση διευθύνσεων δεν μπορεις να επιλέξεις αριθμό οδού.Επίσης αναφέρουν χρήστες ότι κατα διαστήμα κάνει επανεκινήσεις και ελάχιστες φορές κολλάει η εφαρμογή και δεν ανοίγει.
Link to comment
Share on other sites

Έκανα χρήση της επιδότησης και το ζήτησα, έτσι θα παρακολουθώ το παραπάνω θέμα. Ήμουν fan των sony 910 & P1. Έτσι για την αλλαγή... είδωμεν...
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το Destinator να δουλέψει στο 5800? Απ'οσο ξέρω εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί έκδοση για Symbian.
Phantom Of The Opera
Link to comment
Share on other sites

Απο οσο ξερω δεν κυκλοφορει ακομη εκδοση για το 5800. Επισης δεν υπαρχει ακομη σπασμενο. Εαν θελεις επικοινωνησε με την εταιρια για να σου πουν κατα ποσο ειναι συμβατο με το 5800 και εαν πρεπει να περιμενεις η να αγορασεις την εκδοση που υπαρχει!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, εγκατεστησα το προγραμματακι στο κινητο και με απλα λογια: TA ΣΠΑΕΙ! Δουλευει τελεια, ειναι γρηγορο, οι χαρτες λεπτομερεις, πληρως λειτουργικο. Οποιος χρειαστει βοηθεια σε κατι ας μου το πει γιατι κι εγω στην αρχη ειχα κανει κατι λαθακια και δεν μου δουλευε καλα.

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Link to comment
Share on other sites

@Paris τα προβληματα που εχουν αναφερθει πιο επανω υπαρχουν?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2655493#post2655493

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, εγκατεστησα το προγραμματακι στο κινητο και με απλα λογια: TA ΣΠΑΕΙ! Δουλευει τελεια, ειναι γρηγορο, οι χαρτες λεπτομερεις, πληρως λειτουργικο. Οποιος χρειαστει βοηθεια σε κατι ας μου το πει γιατι κι εγω στην αρχη ειχα κανει κατι λαθακια και δεν μου δουλευε καλα.

 

Νάτος ο πρώτος. Δώσε λεπτομέρειες. Ακολούθησες το παραπάνω tuturial?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, εγκατεστησα το προγραμματακι στο κινητο και με απλα λογια: TA ΣΠΑΕΙ! Δουλευει τελεια, ειναι γρηγορο, οι χαρτες λεπτομερεις, πληρως λειτουργικο. Οποιος χρειαστει βοηθεια σε κατι ας μου το πει γιατι κι εγω στην αρχη ειχα κανει κατι λαθακια και δεν μου δουλευε καλα.

 

To πρόβλημα με τους αριθμούς στις διευθύνσεις ισχύει;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Link to comment
Share on other sites

To πρόβλημα με τους αριθμούς στις διευθύνσεις ισχύει;

 

Ναι ισχύει.

 

Το θέμα πάντως είναι πως από την μία μπορείς να κλικάρεις στην οθόνη για να επιλέξεις διάφορα αλλά τα softkeys θέλουν το virtual keys και δεν μπορείς να κλικάρεις για τον αριθμό!!!

 

Α επίσης στο landscape ο χάρτης δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...
Link to comment
Share on other sites

@Paris τα προβληματα που εχουν αναφερθει πιο επανω υπαρχουν?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2655493#post2655493

 

Ακολουθησα τη διαδικασια που αναφερεται. Το προγραμμα περιεχεται σε ενα αρχειο 300mb. Σε αυτο συμπεριλαμβανεται η multilingual εκδοση του προγραμματος, δηλαδη μενου, δρομοι, φωνες και γενικα ολο το προγραμμα ειναι και στα ελληνικα. Επισης στο πακετο που αναφερω υπαρχει και ο 3 σε 1 map της Ελλαδας που ειναι υπερπληρης με ολους δρομους αλλα και τα σημεια ενδιαφεροντος (μουσεια, βενζιναδικα κ.α). Το προγραμμα ειναι πολυ ευκολο στην εγκατασταση και δεν μου πηρε πανω απο 10 λεπτα ακουλουθωντας τις οδηγιες. Δεν μου παρουσιασε ποτε κανενα κολλημα η οποιοδηποτε προβλημα. Ειναι αψογο στη λειτουργια του, γρηγορο, ο χαρτης περιστρεφεται ακουλουθωντας την πορεια. Δουλευει δηλαδη ως ενα κανονικο gps και οχι οπως το Google Maps ή το maps της Νοκια που μου φαινονται πλεον λειψα. Προβληματα ειναι μονο αυτα που εχουν αναφερθει: 1oν, δεν μπορεις να γραψεις αριθμο οδου, δηλαδη γραφεις απλα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ χωρις να εχεις την δυνατοτητα να γραψεις ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 32 λογω ασυμβατοτητας του προγραμματος και 2ον δεν μπορεις να σκρολαρεις σε καποια μενου οποτε περιοριζεσαι στις πρωτες επιλογες.

Παρολ'αυτα το προγραμμα ειναι πληρως λειτουργικο και πρεπει να υπαρχει σε καθε 5800. Σε ενα φιλο μου που εχει iphone3g και το ειδε του τρεχανε τα σαλια :P

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Link to comment
Share on other sites

Ακολουθησα τη διαδικασια που αναφερεται. Το προγραμμα περιεχεται σε ενα αρχειο 300mb. Σε αυτο συμπεριλαμβανεται η multilingual εκδοση του προγραμματος, δηλαδη μενου, δρομοι, φωνες και γενικα ολο το προγραμμα ειναι και στα ελληνικα. Επισης στο πακετο που αναφερω υπαρχει και ο 3 σε 1 map της Ελλαδας που ειναι υπερπληρης με ολους δρομους αλλα και τα σημεια ενδιαφεροντος (μουσεια, βενζιναδικα κ.α). Το προγραμμα ειναι πολυ ευκολο στην εγκατασταση και δεν μου πηρε πανω απο 10 λεπτα ακουλουθωντας τις οδηγιες. Δεν μου παρουσιασε ποτε κανενα κολλημα η οποιοδηποτε προβλημα. Ειναι αψογο στη λειτουργια του, γρηγορο, ο χαρτης περιστρεφεται ακουλουθωντας την πορεια. Δουλευει δηλαδη ως ενα κανονικο gps και οχι οπως το Google Maps ή το maps της Νοκια που μου φαινονται πλεον λειψα. Προβληματα ειναι μονο αυτα που εχουν αναφερθει: 1oν, δεν μπορεις να γραψεις αριθμο οδου, δηλαδη γραφεις απλα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ χωρις να εχεις την δυνατοτητα να γραψεις ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 32 λογω ασυμβατοτητας του προγραμματος και 2ον δεν μπορεις να σκρολαρεις σε καποια μενου οποτε περιοριζεσαι στις πρωτες επιλογες.

Παρολ'αυτα το προγραμμα ειναι πληρως λειτουργικο και πρεπει να υπαρχει σε καθε 5800. Σε ενα φιλο μου που εχει iphone3g και το ειδε του τρεχανε τα σαλια :P

 

Ποιό πρόγραμμα είναι και σε ποιο site το βρίσκουμε?? Και οι οδηγίες εγκατάστασης παρέχονται μαζί με το πρόγραμμα?? Επίσης το google maps από πού το κατεβάζουμε??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S
Link to comment
Share on other sites

Ποιό πρόγραμμα είναι και σε ποιο site το βρίσκουμε?? Και οι οδηγίες εγκατάστασης παρέχονται μαζί με το πρόγραμμα?? Επίσης το google maps από πού το κατεβάζουμε??

Ειμαστε στο τοπικ του garmin και γι'αυτο μιλαω.

Το google απο δω: http://www.google.com/gmm/GoogleMaps.sisx

Επισης εχεις PM ;)

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως θα περιμένω να βγει η πλήρως συμβατή έκδοση με το 5800... Καλύτερα να δουλέψει εξ αρχής με το νέο πρόγραμμα :)

 

* για τη σύνδεση, ποιο GPS πρέπει να ενεργοποιήσουμε; αυτό που έχει τίτλο "Integrated GPS"; (εννοώ για να μην χρεωθούμε...)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, εγκατεστησα το προγραμματακι στο κινητο και με απλα λογια: TA ΣΠΑΕΙ! Δουλευει τελεια, ειναι γρηγορο, οι χαρτες λεπτομερεις, πληρως λειτουργικο. Οποιος χρειαστει βοηθεια σε κατι ας μου το πει γιατι κι εγω στην αρχη ειχα κανει κατι λαθακια και δεν μου δουλευε καλα.

 

Να σε ρωτησω φιλε μου κατι? Χρεωνεσαι απο την εταιρεια π.χ. κοσμοτε για τις φωνητικες εντολες που δεχεσαι? Ξερεις αν κ κρατησεις τους νοκια χαρτες σε χρεωνει, οχι για την πλοηγηση αλλα απλα για να συνδεθεις?

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Να σε ρωτησω φιλε μου κατι? Χρεωνεσαι απο την εταιρεια π.χ. κοσμοτε για τις φωνητικες εντολες που δεχεσαι? Ξερεις αν κ κρατησεις τους νοκια χαρτες σε χρεωνει, οχι για την πλοηγηση αλλα απλα για να συνδεθεις?

Ευχαριστω.

 

Οχι δεν χρεωνεσαι τιποτα. Ουτε στο Garmin, ουτε στο ΝΟΚΙΑ MAPS. Και για το φιλο πιο πανω, στο Garmin χρησιμοποιουμε το intergrated gps, αλλιως ψαχνει για εξωτερικη συσκευη gps.

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς, φίλε gbil, ανέβασε κανένα screenshot. :)

 

Sorry με έχει φάει η δουλειά!

 

Θα προσπαθήσω αργότερα να τραβήξω μερικά screenshots.

 

Μερικά screenshots, δυστυχώς το screensnap δεν τραβάει σωστά το landscape.

 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/Scr000005.jpg

 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/Scr000003.jpg

 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/Scr000002.jpg

 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/Scr000001.jpg

 

 

Είναι εμφανές ότι ο ωφέλιμος χώρος είναι εντυπωσιακός.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...
Link to comment
Share on other sites

Μπορει να μου δωσει καποιος συγκεκριμενο site με τα αρχεια εγκαταστασης κ με τον τροπο... Δεν ειμαι εξοικιωμενος στα φορουμ.. βρηκα απο καπου το προγραμμα απο γνωστο site με τορρεντ κ οταν εβγαινε στην οθόνη η επιλογη γλωσσας η γλωσσα αλλαζε με το μολυβι αλλα το "επιλογη " δεν πατιωταν.. Ας βοηθησει καποιος..

Ευχαριστω

Υ.Γ. Ειναι αξιοπιστες οι οδηγιες του malaysia mobile techteam κ ποιος ειναι ο σκοπος του hard reset?

Link to comment
Share on other sites

Μπορει να μου δωσει καποιος συγκεκριμενο site με τα αρχεια εγκαταστασης κ με τον τροπο... Δεν ειμαι εξοικιωμενος στα φορουμ.. βρηκα απο καπου το προγραμμα απο γνωστο site με τορρεντ κ οταν εβγαινε στην οθόνη η επιλογη γλωσσας η γλωσσα αλλαζε με το μολυβι αλλα το "επιλογη " δεν πατιωταν.. Ας βοηθησει καποιος..

Ευχαριστω

Υ.Γ. Ειναι αξιοπιστες οι οδηγιες του malaysia mobile techteam κ ποιος ειναι ο σκοπος του hard reset?

 

Πρεπει απαραιτητα να εγκαταστησεις το προγραμματακι που σου δημιουργει εικονικο πληκτορολογιο. Ακουλαθα τις οδηγιες και ολα θα δουλεψουν ρολοι. Επισης δες τα PM σου.

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...