mrenglishman Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Χίλια ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω το συντομότερο και θα επανέλθω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIRFYS Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Λοιπον, εγκατεστησα το προγραμματακι στο κινητο και με απλα λογια: TA ΣΠΑΕΙ! Δουλευει τελεια, ειναι γρηγορο, οι χαρτες λεπτομερεις, πληρως λειτουργικο. Οποιος χρειαστει βοηθεια σε κατι ας μου το πει γιατι κι εγω στην αρχη ειχα κανει κατι λαθακια και δεν μου δουλευε καλα. Που μπορώ να βρω το Garmin καθώς και Ελληνικούς χαρτες για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Που μπορώ να βρω το Garmin καθώς και Ελληνικούς χαρτες για αυτό; στα "δικα μας" τορρεντς αν σου ειναι ευκολο... θα βρεις ολο το "πακετο" πολυ ευκολα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Χρεώνεσαι τίποτα για τη χρήση του A-GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stitchakos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Παιδια τα εχω ολα, ακομα και τα .unl τα εχω βαλει και τα εχω βαλει σωστα διοτι με βοηθεισε ο mirrorofsorror se αυτο και παλι η οθονη λεει αγορα και εναρη\ξη δωρεαν δοκιμη εισ.κλεδ.προιοντος συνδεση σε gps garmin τι να κανω? και μη μου πειτε να διαβασω το πρωτο ποστ γιατι το εκανα και δεν εβγαλα ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Χρεώνεσαι τίποτα για τη χρήση του A-GPS; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Παιδια τα εχω ολα, ακομα και τα .unl τα εχω βαλει και τα εχω βαλει σωστα διοτι με βοηθεισε ο mirrorofsorror se αυτο και παλι η οθονη λεει αγορα και εναρη\ξη δωρεαν δοκιμη εισ.κλεδ.προιοντος συνδεση σε gps garmin τι να κανω? και μη μου πειτε να διαβασω το πρωτο ποστ γιατι το εκανα και δεν εβγαλα ακρη. συνδεση σε gps garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 @stitchakos δες το παρακατω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2762566#post2762566 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Itchrist86 μια φορά χρεώνεσαι ή κάθε φορά για να κλειδώσουν οι δορυφόροι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Κάθε φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golinari Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλημερα και απο μενα παιδια.Χρησιμες οι συμβουλες σας οπως παντα. Ψαχνεις-διαβαζεις-μαθαινεις. Εκανα και εγω λοιπον εγκατασταση το garmin στο 5800 και δουλευει αψογα.Το μονο που λειπει τωρα ειναι οι χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Oπως ειπες μονος σου ψαχνεις - διαβαζεις - μαθαινεις. Απαγορευονται οι πληροφοριες και η αναζητηση πειρατικου υλικου στις σελιδες του myphone. Υπαρχει μονο το παρακατω.. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Παιδια τα εχω ολα, ακομα και τα .unl τα εχω βαλει και τα εχω βαλει σωστα διοτι με βοηθεισε ο mirrorofsorror se αυτο και παλι Pol, έβγαλες άκρη; Αν θέλεις να βάλεις τον 3 σε 1 (συν ανάβαση και ναυτικό), θα σβήσεις τον autodrive και to unl του και θα βάλεις τα αντίστοιχα του 3 σε 1 με τις ίδιες ονομασίες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stitchakos Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Pol, έβγαλες άκρη; Αν θέλεις να βάλεις τον 3 σε 1 (συν ανάβαση και ναυτικό), θα σβήσεις τον autodrive και to unl του και θα βάλεις τα αντίστοιχα του 3 σε 1 με τις ίδιες ονομασίες. :) Οχι δεν εβγαλα ακρη αλλα δεν πηραζει εχω το sygic νομιζω πως στο 5800 ειναι πολυ καλυτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Αν δεν χρησιμοποίησες καθόλου το Garmin, πως έβγαλες το sygic καλύτερο; :p :) Πού κόλλησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Τον χάρτη δεν μπορούμε να τον μετακινήσουμε για να επιλέξουμε κάποιο σημείο για πλοήγηση? Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiag Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 πρεπει να κανεις κλικ στο οχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 έλεος.. τα πιο απλά πράγματα βρίσκονται μπροστά μας. σε ευχαρθστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Χτες μια φιλη μου ηρθε και μου περασε τους χαρτες.Εγω ημουν πολυ γκαου για να τους περασω μονος μου παρολο που εκανα φυλοο και φτερο την πρωτη σελιδα η κοπελλια ηταν καλυτερη και τα εκανε ολα τελεια.Τωρα τον λμαθαινω σιγα -σιγα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα εχω κανενα προβλημα αφου κανω αναβαθμιση, οχι μεσω FOTA,αλλα μεσω NSU οταν βγει. Θα χαθει τιποτε και θα πρεπει να ξανακανω παλι εγκατασταση ή θα ειναι ολα οκ? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Eαν εχεις το 5800 δεν θα χαθει τιποτα θα ειναι ολα οπως πριν. Καλο ειναι να ενημερωσεις το avatar σου για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις. Ειναι αρκετα χρησιμο σε ολους εμες που προσπαθουμε να βοηθησουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Eαν εχεις το 5800 δεν θα χαθει τιποτα θα ειναι ολα οπως πριν. Καλο ειναι να ενημερωσεις το avatar σου για να ξερουμε ποια συσκευη εχεις. Ειναι αρκετα χρησιμο σε ολους εμες που προσπαθουμε να βοηθησουμε.5800 για χαρτες και fun, N95 επαγγελματικο και πολυαγαπημενο,δηλ τα εχω και τα δυο φιλαρακι.Thanks για την απαντηση. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 εχω κανει κατι και δεν εχει φωνητικες ειδοποιησεις το garmin Μου?:cry: (αν γινεται θελω μια σεξυ φωνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 εχω κανει κατι και δεν εχει φωνητικες ειδοποιησεις το garmin Μου?:cry: (αν γινεται θελω μια σεξυ φωνη) LoOoL!!! Έχω λιώσει στο γέλιο.. Πάρε σε 090 και πες ότι σου αρέσει να σου λέει τα παρακάτω: Στρίψε Δεξιά / Στρίψε Αριστερά Σε 100/200/400 μέτρα Καθίστε δεξιά/αριστερά και τα λοιπά.. Εσύ ηχογράφησε και θα περάσουμε μετά.. Χαχαχα!:lol: Αν και κανονικά πρέπει να γράψεις και να σου απαντήσω στο θέμα του Garmin Οπότε ρώτα εκεί να σε βοηθήσουν. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα POIs για το Garmin Mobile XT.Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε εκφώνηση του κάθε poi με το όνομά του όπως π.χ. στο Destinator,αφού υπάρχουν αρχεία .wav σε όλα σχεδόν τα pois,ή περιοριζόμαστε μόνο στην ηχητική ειδοποίηση που δίνει το πρόγραμμα όταν πλησιάζουμε;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts