MPEIZANI Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Νέα εκδοση Garmin Xt mobile 5.00.30 στο γνωστο μερος. Αλλαγές απο την έκδοση 5.00.20 στην 5.00.30: * υποστηριξη για το Nokia 5800 (S60 touch screen). * παρεχη μια νεα υπηρεσια στο υποβαθρο που καταγραφει τα εισερχομενα μυνηματα που μπορουν να περιεχουν πληροφοριες που χρησιμοποιουνται απο το Garmin Mobile XT. Μια νέα ρύθμιση θα επιτρεψει το χρηστη να το κλεισει αυτην την επιλογη απο το (Εργαλεια -> Ρυθμίσεις -> Συστημα -> Launch Background Service). * βελτιωμενη αποδοση σχεδιασης χαρτων. Εχω κατεβασει την καινουρια εκδοση αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει σε καποιο αλλο κινητο εγκατασταση του garmin θα παρακαλουσα αν ειναι ευκολο ενα pm με την διαδικασια.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 μαλιστα.. ειχες μεσα το sw.unl οταν το εγκαταστουσες? aristotelh το εκανα απο την αρχη .εβαλα τους χαρτες απο το παλιο προγραμμα που ειχα τους εσπασα με το ****** και το sw.unl ολα οπως παλια.αλλα μολις ανοιγο το garmin και παω πανω για να το κανω να δει το εσωτερικο δεν γινετε μου λεει μονο αναζητησει bluetooth .:( Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εχω κατεβασει την καινουρια εκδοση αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει σε καποιο αλλο κινητο εγκατασταση του garmin θα παρακαλουσα αν ειναι ευκολο ενα pm με την διαδικασια.Ευχαριστω. Στην πρώτη σελίδα του θέματος γράφει αναλυτικότατα τις οδηγίες Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στην πρώτη σελίδα του θέματος γράφει αναλυτικότατα τις οδηγίες οι οδηγιες ειναι για την παλια εκδοση φιλε μου. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εχω κατεβασει την καινουρια εκδοση αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει σε καποιο αλλο κινητο εγκατασταση του garmin θα παρακαλουσα αν ειναι ευκολο ενα pm με την διαδικασια.Ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στην πρώτη σελίδα του θέματος γράφει αναλυτικότατα τις οδηγίες Ευχαριστω για την απαντηση.Τον οδηγο στην πρωτη σελιδα τον εχω διαβασει.Αναφαιρεται περισσοτερο στο virtual key το οποιο δεν χρειαζεται στη νεα εκδοση και το αρχειο custom2keymap δεν μου ανοιγει.Δεν αναφαιρει πως ξεκλειδωνω το gps και τους χαρτες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 aristoteli κανε φιλε εναν οδηγο αν μπορεις το πως στηνουμε το garmin το καινουριο απο την αρχη και οχι να κανουμε update πανω στο προιγουμενο.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Θα πρεπει να απεγκαταστησουμε το παλιο, η μπορουμε να το "περασουμε απο πανω"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 aristotelhs2060 ευχαριστούμε πολύ :) Είδα και το ποστ σου στο xxxxxxxxxxxxxx Αν μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικές οδηγίες για να περάσουμε το garmin απο την αρχη θα του είμασταν ευγνώμονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 aristoteli κανε φιλε εναν οδηγο αν μπορεις το πως στηνουμε το garmin το καινουριο απο την αρχη και οχι να κανουμε update πανω στο προιγουμενο.:) οι οδηγιες ειναι για την παλια εκδοση φιλε μου. aristotelhs2060 ευχαριστούμε πολύ :) Είδα και το ποστ σου στο xxxxxxxxxxxx. Αν μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικές οδηγίες για να περάσουμε το garmin απο την αρχη θα του είμασταν ευγνώμονες Οι δηγιες εγκαταστασης ειναι ιδιες για ολες της version το garmin. Yπαρχει αναλυτικος οδηγος εγκαταστασης στο 1 ποστ του παροντος. Θα πρεπει να απεγκαταστησουμε το παλιο, η μπορουμε να το "περασουμε απο πανω"? Καλυτερα να κρατησεις τα .unl και τους χαρτες μετα απεγκατασταη του .sis και διαγραφη του φακελου Garmin και βαζεις τα καινουρια αρχεια με τα παλια .unl Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 και μια ειδικη εκδοση για εσας στο γνωστο μερος (μονο με Αγγλικα και Ελληνικα) και αλλα καλουδια. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μολις το εβαλα.Σκετη απολαυση ειναι.:drool::up::yahoo::dance::clap:.Αδελφια χαλαρωστε.Η εγκατασταση ειναι πανευκολη.Οπως ειπε και ο gianpithio η διαδικασια ειναι η ιδια.Φιλε aristotelhs2060 εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!:bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στο Ν82 έγινε η εγκατάσταση από πάνω και δούλεψε με την πρώτη. Στο 5800 κάτι φαίνεται δεν μου πήγε καλά... Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μην μου εμφανιστεί η οθόνη που ζητάει ενεργοποίηση. Θα δοκιμάσω και με άλλο key**n μην και αυτό που έχω είναι αρχαίο (το 1.3 λειτουργεί?) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Λοιπόν στα εργαλεία - ρυθμίσεις - πληροφορίες δεν μπορώ να βρώ κανένα ESN Αντιθέτως μου βγάζει τρεις αριθμούς IMEI,IMSI Αναγνωριστικό κάρτας, οι δύο πρώτοι δεκαψήφιοι και ο άλλος εννιαψήφιος Ξέρετε τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 @Tsaglis δοκιμασε να βαλεις νεο κωδικο στο .unl. To τελευταιο κιτζεν ειναι το 1.5 @ga2618 ο αριθμος που χρειαζεσαι ειναι το αναγνωριστικο καρτας αυτος με τα 9 ψηφια! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 κιτζεν τελευταιο που βρισκουμε ολα τα προβληματα που ειχα μαλλον ειναι απο το αρχαιο που εχω 1.1:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στα μαγαζακια οπως και τα υπολειπα αρχεια! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στα μαγαζακια οπως και τα υπολειπα αρχεια! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 οκ ευχαριστω βλακεια μου :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 @Tsaglis δοκιμασε να βαλεις νεο κωδικο στο .unl. To τελευταιο κιτζεν ειναι το 1.5 @ga2618 ο αριθμος που χρειαζεσαι ειναι το αναγνωριστικο καρτας αυτος με τα 9 ψηφια! Για όσους κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά και δεν τους εμφανίζει αριθμό ESN η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς η ίδια μόνο που στην θέση του αριθμού ESN βάζουμε τον αριθμό IMEI ( όχι της συσκευής, αυτόν που μας δίνει το garmin ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 το εκανα ολα καλα τους χαρτες τωρα θα βαλω.χιλια ευχαριστω σε οσους βοηθανε εδω μεσα και φυσικα στον aristoteli:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για όσους κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά και δεν τους εμφανίζει αριθμό ESN η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς η ίδια μόνο που στην θέση του αριθμού ESN βάζουμε τον αριθμό IMEI ( όχι της συσκευής, αυτόν που μας δίνει το garmin ). να' σε καλα ετσι τα καταφερα και εγω επιτελους. θα σε παρακαλουσα να μου πεις πωσ βαζω τους χαρτες 3 σε 1 αναβασις που εχω κατεβασει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για όσους κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά και δεν τους εμφανίζει αριθμό ESN η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς η ίδια μόνο που στην θέση του αριθμού ESN βάζουμε τον αριθμό IMEI ( όχι της συσκευής, αυτόν που μας δίνει το garmin ). Μπράβο βρε, με έσωσες. τον 10ψήφιο έβαλα (ΙΜΕΙ) και δούλεψε αμέσως! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!:up: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 να' σε καλα ετσι τα καταφερα και εγω επιτελους. θα σε παρακαλουσα να μου πεις πωσ βαζω τους χαρτες 3 σε 1 αναβασις που εχω κατεβασει. ευχαριστω Όπως λέει το πρώτο ποστ που έχει όλες τις οδηγίες, αλλά πάλι για ESN το IMEI Καλή πλοήγηση :dance::dance: EDIT Για map ID θα βάλεις πρώτα 822 και μετά 295 δηλαδή στο .UNL θα πρέπει να έχεις δυο κωδικούς κολλητά ( όπως λέει στο πρώτο ποστ) δλδ 50 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Όπως λέει το πρώτο ποστ που έχει όλες τις οδηγίες, αλλά πάλι για ESN το IMEI Καλή πλοήγηση :dance::dance: EDIT Για map ID θα βάλεις πρώτα 822 και μετά 295 δηλαδή στο .UNL θα πρέπει να έχεις δυο κωδικούς κολλητά ( όπως λέει στο πρώτο ποστ) δλδ 50 χαρακτήρες τα περασα και ειναι super. thanks:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εκανα εγκατασταση το garmin μου το εμφανιζει στις εφαρμογες αλλα οταν το ανοιγω βγαζει μια οθονη μαυρη που λει GARMIN και κλεινει αμεσως.Εαν ξερει καποιος τι συμβαινει ας με βοηθησει Στην εγκατασταση ζητουσε πιστοποιητικο πατησα ακυρωση και το εγκαταστησα.Επρεπε να κανω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts