nervous Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 τι εννοεις το γραφεις απο το ιδιο το κινητο?? Μπορεις να το κανεις αυτο ,ειτε μεσω wap,ειτε συνδεσης μεσω wifi με καποιο ασυρματο δικτυο. μπορεις να μου πεις μερικα χαρακτηριστικα του τηλ?συν κ αρνητικα...pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Τα χαρακτηριστικα του υπαρχουν εδω . http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-5800-xpressmusic/specifications Επιπλεον , [highlight]διαβασε λιγο το παρον θεμα[/highlight], υπαρχει για καποιο σκοπο... http://i149.photobucket.com/albums/s41/ILive4ChristAndGod/Smileys/Animal%20Smileys/127575qecekllxqd.gif [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Η Nokia στο πρόβλημα του ακουστικού πλέον το αλλάζει άμεσα. Όσοι έχετε πρόβλημα με τον ήχο στο τηλέφωνο σας, απευθυνθείτε στο πλησιέστερο nokia shop. :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδιά ξέρετε αν δουλεύει το 2in1 της cosmote στο 5800? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το 2 in 1 παίζει, όπως και το gps μου έπαιξε και τώρα το χω μέσα στο σπίτι και ακόμα πιάνει προφανώς σήματα από ανάκλαση, και ναι μεν με δήχνει και ενώ είναι σταθερό το κινητό τσουπ αυτό αρχίζει και κουνιέτε βέβεα τις περισότερες φορές μέσα στο σπίτι δήχνει ότι είμαι στο δρόμο. Το σήμα το δήχνει στη μέση. Άνοιξα κατα λάθως το πρόγραμα χάρτες και μου έδειξε το κόκκινο σηματάκι περίπου στη θέση που βρήσκομε, ενώ δεν είχε σήμα. Και λέω κι εγώ δε μπορεί, και πήγα στην ταράτσα και μετά απο λίγο συνδέθηκε, έκανα πάνω/κάτω και φενόταν να δουλέβει και ίσαμε να κατεβώ απο την εσωτερική σκάλα έδειχνε συνδεμένο αλλά εμένα ακίνητο. Τελικά όταν μπήκα μέσα στο σπίτι (είναι τέρμα πάνω το σπίτι) έχασε το σήμα και μετα με έδειχνε στο δρόμο. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά έτσι το δήχνει. Επιτέλους ηρέμισα λίγο και με αυτό το οποίο ήταν το μόνο software πρόβλημα που μου εμφάνηζε. Εν τω μεταξύ ενώ αυτός ο δρόμος εδώ και χρόνια έχει αλλάξει όνομα μόνο το κομάτι που ξεκινάει απο το σπίτι μου μέχρι λίγο παρακάτω το δήχνει περίπου με το παλιό όνομα, το οποίο ενώ τελείωνε σε δάκη λέει ότι τελειώνει σε νάκη. Τες πα. Υ.Γ. Η πλάκα πάντως είναι που τώρα μέσα στο σπίτι όπως κουνάω εγώ κουνάει και η κόκκινη γραμή λόγο διαλήψεων του σήματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypnotic Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλησπέρα κι από μένα. Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιες στιγμιαίες παραμορφώσεις του ήχου (κάτι σαν κλικ) όταν γίνεται αναπαραγωγή μουσικής μέσω ακουστικών; Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά σετ ακουστικών και κάτα μέσο όρο εμφανίζεται κάθε 5-6 λεπτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Για να δεις κάποιο βιντεάκι στο yοutube δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο πρόγραμμα έτσι δεν είναι?? Δεν σε χρεώνει, έτσι??? Αν μπεις μέσω wifi εννοώ. Πως μπορούμε να ακυρώσουμε την επιλογή ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί το κινητό μέσω δικτύου παρόχου (wap, gprs κτλ)?? Ώστε να μην αγχώνομαι κάθε φορά μην μου έρθει κανας φουσκωμένος λογαριασμός!!:lol: Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ναι μπορείς να δεις κανονικά και χωρίς να σε χρεώσει αν μπαίνεις με ασύρματο. Για το δεύτερο πήγαινε στον browser--> επιλογές--> γενικές--> σημείο πρόσβασης και από εκεί διάλεξε ότι θέλεις. Για μένα καλύτερα να βάλεις το "ερώτηση πάντα". مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Δευτέρα το περιμένω εγώ από την Vodafone Αχαρνών (Αγ. Νικόλαο) Βλέπω πολύ κόσμο που τον απασχολεί το θέμα του χρώματος... Εμένα και μπλε να είναι θα πάω σε ένα NOKIA Shop και θα πάρω και την κόκκινη και την μαύρη πρόσοψη... Δεν με απασχολεί καθόλου... Επίσης για την "επιλεγμένη" επιλογή σε αρχεία εικόνων ή βίντεο έχετε δοκιμάσει να κρατήσετε πατημένο το δάχτυλό σας (ή το πενάκι) πάνω στο αρχείο;; ίσως να βγάζει κάποιο Pop-up παράθυρο και να μπορείς να το επιλέξεις έτσι... (με αυτό το τρόπο δουλεύουν τα windows mobile) και ίσως να το "υιοθέτησε" και η ΝΟΚΙΑ... Στο άλλο θέμα (με τις 116 σελίδες) διάβασα ότι, ό,τι εικόνα και να βάλεις στην κάνει Full size και πιάνει όλοκληρη την οθόνη. Είναι 100% σίγουρο αυτό; πιάνει και σε κάθετη θέση και σε οριζόντια; Κοίταξε κάποιος τις επιλογές που εμφανίζει όταν πατάς ΜΙΑ φορά το κουμπί power του κινητού για να δει τις ειλογές, ΜΗΠΩΣ εκεί εμφανίζει κάτι σε στυλ... "Αναμονή", ώστε όταν κάποιος το επιλέγει να μπαίνει σε κατασταση αναμονής, και να ενεργοποιείται πάλι μόνο όταν σε καλούν ή πατάς πάλι το power; (για εξοικονόμηση μπαταρίας το λέω)... Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 εχω την εκδοση 10 ...προσπαθω να κανω αναβαθμηση απο το κινητο μεσω wifi και μου λεει οτι εχω την τελευταια...επισης εχω καποια videakia flv και τα video απο το youtube δεν μου δειχνει εικονα...μονο ηχο...τι φταιει? Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Παιδιά...όσον αφορά την σχισμή πάνω δεξιά...εμένα τυγχάνει το δικό μου να μην έχει καμμια σχισμή (εχω το κόκκινο) και γενικά κανένα πρόβλημα (version 11)...βλέποντας όμως ένα μπλέ ενος φίλου το παρατήρησα και εγώ...αν και δεν είναι τραγικά τα πράγματα....τέλος πάντων, εγώ εχω παραγγείλει απο ebay μια μαύρη σιλικονατη θήκη η οποία εφαρμόζει απόλυτα στο κινητό και το ''δένει'' ακόμα πιο πολύ...όπως και screen protector...δοκιμάστε το...το κινητό τα σπάει απο όλες τις απόψεις και έτσι θα φύγει και απο πολλούς το ''ψυχολογικό'' με την σχισμή πάνω δεξιά. Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Το μπλε έχεις φίλε? Ναι το μπλε...και είναι made in Hungary [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tanasis1984 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Για σας παιδιά. Παρακολουθώ τις συζητήσεις εδώ για το 5800 αρκετούς μήνες και τελικά πείστηκα και πήγα και το αγόρασα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποια πράγματα που με έχουν προβληματίσει όσον αφορά το λειτουργικό γιατί σαν κατασκευή θεωρώ ότι είναι υπέροχη (ναι η σχισμή υπάρχει αλλά δεν της δίνω καμία σημασία). 1. Η αναβάθμιση στην v.11 δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε μέσω FOTA ούτε μέσω του OVI (όπως αναφέρουν και πολλοί άλλοι). Έχει βρεθεί ο λόγος; 2. Στις επαφές μου, όταν πηγαίνω να προσθέσω σαν στοιχείο "Γενέθλια" με πετάει έξω από τις επαφές. Το έχετε παρατηρήσει κι άλλοι; Είναι πρόβλημα της v.10 ή παραμένει και στην v.11; 3. Όταν χρησιμοποιώ κάποιο άλλο από το προεπιλεγμένο θέμα το λογισμικό δείχνει να καθηστερεί (πιθανόν λόγω φόρτωσης γραφικών). Γίνεται με όλα τα θέματα που κυκλοφορούν; Αυτά προς το παρόν (και ελπίζω και προς το μέλλον). Επίσης να αναφέρω ότι πολλά από τα προβλήματα που έχω διαβάσει εδώ δεν μου έχουν παρουσιαστεί. Το κινητό είναι απίθανο (το 7710 μπήκε μετά από 4 χρόνια πάλι στο κουτί του...). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Κοίταξε κάποιος τις επιλογές που εμφανίζει όταν πατάς ΜΙΑ φορά το κουμπί power του κινητού για να δει τις ειλογές, ΜΗΠΩΣ εκεί εμφανίζει κάτι σε στυλ... "Αναμονή", ώστε όταν κάποιος το επιλέγει να μπαίνει σε κατασταση αναμονής, και να ενεργοποιείται πάλι μόνο όταν σε καλούν ή πατάς πάλι το power; (για εξοικονόμηση μπαταρίας το λέω)... Αν πιέσεις το Power μια φορά σου βγάζει μενού, με κλείδωμα, προφίλ (επιλέγεις) και ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ (καλό αυτό). Επίσης έχει αρκετά hidden shortcuts και η οθόνη. :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosagrinio28 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ποτε θα το φερει αυτη η wind? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Κανείς δεν πρόκειται να το φέρει για λίγο καιρό. Ο Γερμανός ενώ δεχόταν προπαραγγελίες, το απέσυρε από την ιστοσελίδα του. Ρώτησα και σε καναδυο άλλα μαγαζιά και κανείς δε γνωρίζει. Ο κος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Alpha Copy, παίζει ΠΑΝΤΑ το ίδιο παιχνίδι... 6310,7650,Ν95 κι άλλα... Αφήνει μερικές συσκευές να ξεγλυστρήσουν στην αγορά, να κυκλοφορήσει σε μερικά χέρια, να δημιουργήσει ένα "Hype" και κατόπιν, το αποσύρει για λίγο καιρό (δεν έχει καν απόθεμα στις αποθήκες του). Ύστερα, το εισάγει (σε μειωμένες τιμές, αφού το φέρνει αργότερα), αλλά συνεχίζει να το πουλάει στην ίδια τιμή που το λανσάρησε, αφού ο κόσμος το ψάχνει σαν τρελλός... Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Νατα μας . Αρχίσανε τα προβλήμματα. Τις δύο φορές που άνοιξα το τηλέφωνο μου χθες και σήμερα δηλαδή άνοιξε κανονικά έβαλα κωδικό και μετά η οθόνη δεν άνοιγε. Έπρεπε να πατήσω το μεσαίο πλήκτρο για να μπω στο μενού για έρθει στα ίσια του. Καμιά ιδέα κανένας; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Κανείς δεν πρόκειται να το φέρει για λίγο καιρό. Ο Γερμανός ενώ δεχόταν προπαραγγελίες, το απέσυρε από την ιστοσελίδα του. Ρώτησα και σε καναδυο άλλα μαγαζιά και κανείς δε γνωρίζει. Ο κος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Alpha Copy, παίζει ΠΑΝΤΑ το ίδιο παιχνίδι... 6310,7650,Ν95 κι άλλα... Αφήνει μερικές συσκευές να ξεγλυστρήσουν στην αγορά, να κυκλοφορήσει σε μερικά χέρια, να δημιουργήσει ένα "Hype" και κατόπιν, το αποσύρει για λίγο καιρό (δεν έχει καν απόθεμα στις αποθήκες του). Ύστερα, το εισάγει (σε μειωμένες τιμές, αφού το φέρνει αργότερα), αλλά συνεχίζει να το πουλάει στην ίδια τιμή που το λανσάρησε, αφού ο κόσμος το ψάχνει σαν τρελλός... Αυτό με το Γερμανο το παρατήρησα και εγώ. Το ψάχνω στο site και δεν το βρίσκω. Λες να συμβαίνει αυτό? Αν ναι είναι πολύ ρεζίλια. :mad: Από ποστ εδώ μέσα έχω παρατηρήσει ότι το κινητο με τη κόκκινη ρίγα δεν έχει την περιβόητη σχισμή πάνω δεξιά. Αυτό ίσως να λέει κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ποτε θα το φερει αυτη η wind? ρωτησα χτες κ μου ειπαν πως το περιμενουν αυτες τις μερες! γνωριζει κανεις αν φαινεται η φωτο σε ολη την οθονη οταν καλει καποιος?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ο κος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Alpha Copy, παίζει ΠΑΝΤΑ το ίδιο παιχνίδι... τςτςτςτς κακά λόγια για τον 'θείο' ? Αίσχος :lol::lol::lol: Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Νατα μας . Αρχίσανε τα προβλήμματα. Τις δύο φορές που άνοιξα το τηλέφωνο μου χθες και σήμερα δηλαδή άνοιξε κανονικά έβαλα κωδικό και μετά η οθόνη δεν άνοιγε. Έπρεπε να πατήσω το μεσαίο πλήκτρο για να μπω στο μενού για έρθει στα ίσια του. Καμιά ιδέα κανένας; αν δεν εχεις την 11 version περασε την.θα λυθει το προβλημα.επισης ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι μπορει να ηταν προβλημα της καρτας sim.αλλαξε την καρτα sim του και λυθηκε το προβλημα. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Παιδιά υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάποια στοιχεία από μία λίστα; πχ στη λίστα με τα εισερχόμενα μηνύματα, έστω ότι θέλω να επιλέξω το 1ο, 4ο, 5ο και 8ο μήνυμα και μετά πχ να τα διαγράψω. Αυτό πως μπορεί να γίνει χωρίς να πάω για κάθε μήνυμα στο υπομενού "Επιλογή"; πχ στο Ν73 που είχε, το πλήκτρο "πενάκι" έκανε αυτή τη δουλειά. Τώρα πως; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Παιδιά υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάποια στοιχεία από μία λίστα; πχ στη λίστα με τα εισερχόμενα μηνύματα, έστω ότι θέλω να επιλέξω το 1ο, 4ο, 5ο και 8ο μήνυμα και μετά πχ να τα διαγράψω. Αυτό πως μπορεί να γίνει χωρίς να πάω για κάθε μήνυμα στο υπομενού "Επιλογή"; πχ στο Ν73 που είχε, το πλήκτρο "πενάκι" έκανε αυτή τη δουλειά. Τώρα πως; Δεν έχει και μου τη σπάει λίγο. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να αλλάξουν το κουμπί προώθηση στα μηνύματα με ένα κουμπί επιλογής. Δεν νομίζω να προωθεί κανείς τα μνμ του. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 αν δεν εχεις την 11 version περασε την.θα λυθει το προβλημα.επισης ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι μπορει να ηταν προβλημα της καρτας sim.αλλαξε την καρτα sim του και λυθηκε το προβλημα. Σέυχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Το κακό είναι απ'ότι λένε στο forum και διαπύστωσα και μόνος μου version 11 δεν υπάρχει πλέον. Για την sim είναι καινούργια προχθές την έβαλα.Θα περιμένω πάντως για την επόμενη έκδοση.Να είσαι καλά.:( London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Σέυχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Το κακό είναι απ'ότι λένε στο forum και διαπύστωσα και μόνος μου version 11 δεν υπάρχει πλέον. Για την sim είναι καινούργια προχθές την έβαλα.Θα περιμένω πάντως για την επόμενη έκδοση.Να είσαι καλά.:( bug ειναι δεν αλλαζει κατι με sim κτλ και δεν υπαρχει κ προβλημα [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ελπιζώ μέσα στη εβδομάδα να ειμαι κι εγώ ενας ευτυχής κατοχός του...αφου το εχω παραγγείλει στην vodafone...να κάνω λοιπον μια ερωτηση...εχω ενα k800 τωρα ποιος ειναι ο πιο ευκολος τρόπος να μεταφέρω τις επαφές??? thnx anyway.... Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts