Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να βγει σύντομα... Και ας ελπίσουμε να μην είναι βλακείς όπως τα προηγούμενα για την v30...
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα έφαγα μεγάλη απογοήτευση.:(

Αφού είχα αποφασίσει να αγοράσω το Ε66 διάβασα στο φόρουμ για την απαράδεκτη μπαταρία του άλλαξα γνώμη και αποφάσισα οτι το 5800 είναι πολύ καλή λύση.

Όταν μου το δείξανε σε κατάστημα δεν πίστεψα οτι είναι τόσο απαράδεκτη η ποιότητα των πλαστικών του(λες και είναι παιχνίδι απο το JUMBO) και τους ζήτησα να μου ανοίξουν ένα νέο κουτί και οχι τα πλαστικά δείγματα των τοίχων.Τελικά ανοίγοντας την νεα συσκευασία προς έκπληξη μου βλέπω το ιδιο ακριβώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ θέαμα .Πιάνοντας το νομίζεις οτι είναι κινητό αναπτήρας (η κάτι τέτοιο).Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είχε δοθεί περισσότερο έμφαση στο φόρουμ για την ποιότητα κατασκευής.

Φτου πάλι από την αρχή πρέπει να ψάξω για το ποια θα είναι η νέα συσκευή.:cry:

Σήμερα έφαγα μεγάλη απογοήτευση.:(

Αφού είχα αποφασίσει να αγοράσω το Ε66 διάβασα στο φόρουμ για την απαράδεκτη μπαταρία του άλλαξα γνώμη και αποφάσισα οτι το 5800 είναι πολύ καλή λύση.

Όταν μου το δείξανε σε κατάστημα δεν πίστεψα οτι είναι τόσο απαράδεκτη η ποιότητα των πλαστικών του(λες και είναι παιχνίδι απο το JUMBO) και τους ζήτησα να μου ανοίξουν ένα νέο κουτί και οχι τα πλαστικά δείγματα των τοίχων.Τελικά ανοίγοντας την νεα συσκευασία προς έκπληξη μου βλέπω το ιδιο ακριβώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ θέαμα .Πιάνοντας το νομίζεις οτι είναι κινητό αναπτήρας (η κάτι τέτοιο).Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είχε δοθεί περισσότερο έμφαση στο φόρουμ για την ποιότητα κατασκευής.

Φτου πάλι από την αρχή πρέπει να ψάξω για το ποια θα είναι η νέα συσκευή.:cry:

Νομιζω οτι τα παραλες λιγο φιλε μου δεν ειναι και τοσο χαλια το 5800:cool:

Τα πάντα είναι σχετικά.. Εξαρτάται και από πιο κινητό είχε πριν. Αν κάποιος είχε ένα Ε71 πχ ή ενα 6300 που είναι μεταλλικά, το 5800 θα του φανεί τελείως πλαστικούρα.

Το 5800 είναι όντως λίγο χοντρό και πολύ πλαστικό, αλλά και γω σκέφτομαι να το πάρω για τα κορυφαία του χαρακτηριστικά και βασικά για την τεράστια ανάλυση του!:cool:

Ειναι προβλημα hardware εχει αναφερθει παρα πολλες φορες ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες..

Πάντως βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα 5800 βγάζουν αυτό το πρόβλημα. :worry:

Βασικα ολοι ειναι προκατειλλημενοι,εγω γελασα οταν ειδα πρωτη φορα απο κοντα την ''σχισμη'' η οποια ειναι ΒΑΣΙΚΟ προβλημα!

Φυσικα αν δεν μου το ειχαν πει δεν θα το ειχα παρει χαμπαρι.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Βασικα ολοι ειναι προκατειλλημενοι,εγω γελασα οταν ειδα πρωτη φορα απο κοντα την ''σχισμη'' η οποια ειναι ΒΑΣΙΚΟ προβλημα!

Φυσικα αν δεν μου το ειχαν πει δεν θα το ειχα παρει χαμπαρι.

η σχισμη ειναι οντως σοβαρο προβλημα. τα πλαστικα μερη ειναι οπως το βλεπει ο καθενας. κινητο παιρνεις δεν παιρνεις αλεξισφαιρο;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα πλαστικα του κατα τη γνωμη μου ειναι αστεια, η για να ειμαι πιο ακριβης η ποιοτητα συναρμογης τους.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να κανω παραχωρησεις σε αυτο, που τιποτα δεν εχει να κανει με τη τιμη του.

Με την ιδια λογικη, η πλειοψηφια των φθηνων κινητων θα ηταν ετσι.

Καμια σχεση με τη πραγματικοτητα ομως.

Tα πλαστικα του κατα τη γνωμη μου ειναι αστεια, η για να ειμαι πιο ακριβης η ποιοτητα συναρμογης τους.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να κανω παραχωρησεις σε αυτο, που τιποτα δεν εχει να κανει με τη τιμη του.

καμια παραχωρηση δεν πρεπει να κανεις,τα ωραια σου λεφτακια θα δωσεις.απλα λαβε υποψιν σου οτι μιλαμε για κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τα εικονίδια που βγαίνουν στο WiFi?

Τι εννοώ;.. Όταν κάνει "search" , βρησκει δίκτυα. Εκτός από το λουκετο που δηλώνει ότι προστατεύεται με κωδικό, ορισμένα εχουν και άλλα εικονίδια. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ελπίζω έστω ένας να κατάλαβε!

Η ΝΟΚΙΑ πολλές φορές δίνει την εντύπωση ότι κάποια κινητά τα κάνει επίτηδες να φαίνονται πιο «φτηνιάρικα» για να μην έρχονται σε σύγκρουση με άλλα μοντέλα της. Π.χ. στην συγκεκριμένη περίπτωση αν το το 5800 είχε καλή ποιότητα κατασκευής θα χτυπούσε άνετα το Ν97.

Μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τα εικονίδια που βγαίνουν στο WiFi?

Τι εννοώ;.. Όταν κάνει "search" , βρησκει δίκτυα. Εκτός από το λουκετο που δηλώνει ότι προστατεύεται με κωδικό, ορισμένα εχουν και άλλα εικονίδια. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ελπίζω έστω ένας να κατάλαβε!

Το βιβλίο οδηγιών δεν βοηθάει...;:rolleyes:

Κατά την αναζήτηση άντε να έχει δει άλλο ένα εικονίδιο που υποδηλώνει ad-hoc σύνδεση.

Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο εικονίδιο κατά την αναζήτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Υπάρχει καποιος χριστιανος να μου εξηγησει πως γινεται να βγαζω από full φόρτηση το κινητό στις 16:00 το απόγευμα, και τώρα έχοντας ακούσει 3 κομμάτια, 10 λεπτά internet και 20 λεπτά στο τηλέφωνο, να έχει καταναλωθεί η μισή μπαταρία;

Έκανα άψογο στρώσιμο. Δεν έκανα 3 πλήρης φορτίσεις, έκανα 13. Κι όμως πρέπει να πάρω άλλη μια μπαταρία για να μη κλατάρει τώρα στις διακοπές.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αν είναι στα μέσα η μπαταρία και το φορτίσω μέχρι το full, μετά τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα.

Δεν είναι λογικό αυτό που αναφέρεις.

Δε πας σε κάποιο Nokia Shop να δουν τη μπαταρία και να ελέγξουν την κατανάλωση του κινητού...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Υπάρχει καποιος χριστιανος να μου εξηγησει πως γινεται να βγαζω από full φόρτηση το κινητό στις 16:00 το απόγευμα, και τώρα έχοντας ακούσει 3 κομμάτια, 10 λεπτά internet και 20 λεπτά στο τηλέφωνο, να έχει καταναλωθεί η μισή μπαταρία;

Έκανα άψογο στρώσιμο. Δεν έκανα 3 πλήρης φορτίσεις, έκανα 13. Κι όμως πρέπει να πάρω άλλη μια μπαταρία για να μη κλατάρει τώρα στις διακοπές.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αν είναι στα μέσα η μπαταρία και το φορτίσω μέχρι το full, μετά τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα.

μηπως ηταν εξαρχης ελαττωματικη η μπαταρια σου και η προσπαθεια στρωσιματος της εγινε τζαμπα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 μήνες, όπως και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα της συσκευασίας.

K με ποια "δικαιολογια" πας κ στην αλλαζουν?

βλεπουν αν ειναι εντος εγγυησης και εν συνεχεια την μετρανε, δεν χρειαζεται να πεις καποια δικαιολογια. λες απλα το προβλημα σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

τυχαινει και σε σας όταν πέσει η πρώτη μπάρα από την μπαταρία, οι άλλες να παίρνουν την κάτω βόλτα πολύ γρήγορα ακόμα και αν δεν ακουμπάτε καν το κινητό; :P

Εχει αναφερθει ξανα.η πρωτη μπαρα ειναι ουσιαστικα το 50% της μπαταριας.

αυτο μου το εκανε και εμενα οταν αρχικα το αγορασα, αλλα μολις εβαλα την τελευταια εκδοση λογισμικου, εχει αλλαξει ... και οι γραμμες αντιπροσωπευουν καπως την πραγματικοτητα..

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

:):)

αύριο μάλλον θα μου έρθει και το δικό μου!

το πήρα από πλαίσιο οπότε μάλλον θα είναι της alpha copy, ε;

Ναι, πλέον έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα φαινόμενα παράλληλης εισαγωγής από τα καταστήματα πλαίσιο. Καλό είναι όμως να το εξακριβώσεις ελέγχοντας το product code της συσκευής σου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...