Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτο σου ειπα να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης μηπως και γλυτωσεις το hard format αλλα απο οτι φαινεται ειναι μονοδρομος :(

Ευχαριστώ πάντως μάλλον θα το κάνω από αύριο!

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα ώρα 3.12μμ έλαβα το παρακάτω μήνυμα απο vodafone:

Μία δωρεάν συσκευή σας περιμένει στα καταστήματα vodafone με την ανανέωση της σύνδεσης σας.

Επισκεφτείτε σήμερα το πλησιέστερο κατάστημα για να την αποκτήσετε.

Άρα φίλοι μου όσοι περιμένετε να πάρετε το 5800 από vodafone ήρθε η ώρα...

Σίγουρα (99% στην Ελλάδα βρισκόμαστε ας κρατάμε μια πισινή) μέσα στην εβδομάδα που έρχεται όλα τα καταστήμα ανα την Ελλάδα θα πάρουν παραλαβές της νέας παρτίδας...

Εγώ περιμένω απο κατάστημα Τρικάλων...

για σας.. ειμαι και εγω πλεον κατοχος του 8500 :D εχω το Ν95 και πειρα το 5800 επιδει μου αρεσουν τα νοκια ε και τα αφης ..... 1)εχει βγει καινουργιο λογισμικο που να αξιζει να βαλω?

2)ρον γινετε hack σαν το Ν95 για να βαλω προγραμματα?

3)τι προγραμματα περνει s60 3rd ?

4) εχω ακουσει οτι στο 5800 χαλαει το μικροφονο ευκολα ειναι αλι8εια?

για σας.. ειμαι και εγω πλεον κατοχος του 8500 :D εχω το Ν95 και πειρα το 5800 επιδει μου αρεσουν τα νοκια ε και τα αφης .....

Καλοριζικο :)

1)εχει βγει καινουργιο λογισμικο που να αξιζει να βαλω?

Το τελευταιο ειναι το v20. Πας Eδω βαζεις το product code της συσκευης σου και βλεπεις.

2)ρον γινετε hack σαν το Ν95 για να βαλω προγραμματα?

Γινεται θα πρεπει να διαβασεις το 2 ποστ του επισημου θεματος: S60 5th - Hacks & Patches για να μπορεσεις να κανεις εγκαταστση το HelloOX.1.03 θα πρεπει να παρεις πιστοποιητικο απο το opda με τον τροπο που περιγραφεται παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

3)τι προγραμματα περνει s60 3rd ?

Symbian OS 9.4

4) εχω ακουσει οτι στο 5800 χαλαει το μικροφονο ευκολα ειναι αλι8εια?

Οι αρχικες παρτιδες ειχαν προβληματικο ακουστικο. Τωρα το εχουν αλλαξει δεν υπαρχει προβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ναι, γίνεται.

Δες το πρώτο ποστ στο αντίστοιχο θέμα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γινεται θα πρεπει να διαβασεις το 2 ποστ του επισημου θεματος: S60 5th - Hacks & Patches για να μπορεσεις να κανεις εγκαταστση το HelloOX.1.03 θα πρεπει να παρεις πιστοποιητικο απο το opda με τον τροπο που περιγραφεται παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

.

Μισό λεπτό λίγο...

Αν βγάλω πιστοποιητικό μπορώ να εγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές... Σωστά...???

Τι το παραπάνω θα κερδίσω άν χακάρω το 5800...???

Μισό λεπτό λίγο...

Αν βγάλω πιστοποιητικό μπορώ να εγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές... Σωστά...???

Τι το παραπάνω θα κερδίσω άν χακάρω το 5800...???

αν hackareis το κινιτο σου δεν θα χριαζεται να πιστοποεις τιποτα.... θα τα κανεις ολα απλα install

Ναι φίλε μου αν όμως χρειάζεται η πιστοποιήση για να βάλω το προγραμμα hack τοτε γιατι να το βάλω αφου θα εχει γίνει η πιστοποιήση.

Εκτός και αν εννοεις ότι χρειαζεται πιστοποιηση για καθε προγραμμα και οχι μονο 1 φορα...

Ναι φίλε μου αν όμως χρειάζεται η πιστοποιήση για να βάλω το προγραμμα hack τοτε γιατι να το βάλω αφου θα εχει γίνει η πιστοποιήση.

Εκτός και αν εννοεις ότι χρειαζεται πιστοποιηση για καθε προγραμμα και οχι μονο 1 φορα...

Εμ! Βέβαια. Για κάθε unsigned πρόγραμμα.

Αν ήταν μία κι έξω δε θα ψάχναμε για hack.

Με το hack όμως έχεις και άλλα: Πρόσβαση σε όλους τους φακέλους και τα κρυφά ή αρχεία συστήματος του κινητού.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

geia sas kai apo emena,grafo sta agglika logo vista ultimate agglikon.gia opoion endiaferetai efere to e-shop screen protector me 3.99 eyro,kai mia erotisi:

exo 5800 kokkino germaniko apo multirama,tou exo kanei 2 anavathmisis meso nsu kai den exasa ta ellinika opos epimenoun kapoioi oti ginete me ayti ti methodo.

iparxi kapoia exsigisi gi ayto i etixe?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

geia sas kai apo emena,grafo sta agglika logo vista ultimate agglikon.gia opoion endiaferetai efere to e-shop screen protector me 3.99 eyro,kai mia erotisi:

exo 5800 kokkino germaniko apo multirama,tou exo kanei 2 anavathmisis meso nsu kai den exasa ta ellinika opos epimenoun kapoioi oti ginete me ayti ti methodo.

Αντε επιτελους...γιατι αν περιμενω να παρω απο εξωτερικο φεξε μου και γλυστρισα:lol::lol::lol:...!:D:D:D

geia sas kai apo emena,grafo sta agglika logo vista ultimate agglikon.

Το να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο είναι σχετικά απλό.

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω πολλές γνώσεις αλλά μάλλον μπορεί να γίνετε για 2 λόγους.

Είτε σου έχουν περάσει το ελληνικό product code, οπότε δεν επηρεάζεται από τις αναβαθμίσεις, είτε το γερμανικό product code περιέχει και ελληνικά.

Αν ισχύει το 1ο τότε μάλλον είσαι και εκτός εγγύησης αν το πας για επισκευή στην Alpha copy.

οντως ηταν απλο,κατεβασα το language pack των vista. οσον αφορα το τηλεφωνο λεει οτι εχει το language set 7 και εχει μεσα γερμανικα,ελληνικα,σλοβενικα,ουγγρικα και πολωνικα,οποτε πιστευω οτι εχει γερμανικο product code που εχει και ελληνικα.αποδειξη πιστευω ειναι και το οτι το νοκια μαπς μου εμφανιζει οτι εχω 3μηνη αδεια χρησης για γερμανια-αυστρια-ελβετια(δυστυχως)

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Έχουν αλλάξει το product code. Γι αυτό δεν έχασες τα ελληνικά.

Δεν έχει καμία σχέση το Nokia Maps με το product code.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αρχικά γειά σας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, μετά από επανεκίνηση χάθηκε από την αρχική οθόνη το λογότυπο της Vodafone (δίπλα στην ώρα) και η μπάρα αναζήτησης. Έχω την έκδοση 20 και δούλευε κανονικά για 2 βδομάδες.

Γεια σας και από εμένα.Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ.Ξαφνικά χάθηκε το λογότυπο του φορέα (vodafone) καθώς και η γραμμή του ημερολογίου από κάτω του.Καμιά ιδέα?

έτσι είναι κατασκευαστικά μα κανείς δε διαβάζει τα προηγούμενα. Δε πρόκειται για πρόβλημα έτσι παράγονται όλα από το εργοστάσιο

Δεν ειναι ολα ετσι ομως..εχω δει 5800 που ειναι κλειστο και μονο εαν βαλεις νυχι φαινεται η σχισμη...και σε αλλα που ειναι ανοιχτο χωρις να κανεις κατι..

Να και μία φωτό με το πρόβλημα της LCD που αντιμετωπίζουν πολλοί μετά απο το κλείδωμα-ξεκλείδωμα

http://img140.imageshack.us/img140/4370/5800lcd.th.jpg

Κι εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω. Το κινητό το έχω περίπου 1 μήνα και μου κάνει εντύπωση που το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφότου έβαλα την 20 version. Ξέρει κανείς αν είναι κάποιο bug της 20 ή είναι κάτι άλλο σχετικά με την οθόνη? Κι επίσης αν και πώς μπορώ να επαναφέρω την αρχική έκδοση 11 που είχε το κίνητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)

Κι εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω. Το κινητό το έχω περίπου 1 μήνα και μου κάνει εντύπωση που το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφότου έβαλα την 20 version. Ξέρει κανείς αν είναι κάποιο bug της 20 ή είναι κάτι άλλο σχετικά με την οθόνη? Κι επίσης αν και πώς μπορώ να επαναφέρω την αρχική έκδοση 11 που είχε το κίνητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)

Δεν μπορείς να βάλεις παλαιότερη αναβάθμιση από την στιγμή που έχεις περάσει την τελευταία.

Ίσως να μπορεί μόνο με το Phoinix...

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Γεια σας,

Όταν πιέζω το κουμπι της φωτογραφικης μηχανής στο πλαι της συσκευής και ενώ είμαι στην κετνρικη σελιδα, δεν ενεργοποιείται η λειτουργεία της κάμερας(όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα κινητα). Αυτό ειναι φυσιολογικο??

Απάντηση:

"αν την ωρα που ανοιγεις το τηλεφωνο και γινεται ο χαιρετισμος της voda πατησεις οκ δεν θα το κανει.

με εναλλαγη ελληνικων -αγγλικων -ελληνικων στη γλωσσα, γινεται επανεκκινηση του τηλεφωνου και δουλευουν ολα ρολοι."

δούλεψε!!

Φίλε μου είναι hardware πρόβλημα της οθόνης (διαπιστωμένο). Το οτι σου εμφανίστηκε με την αναβάθμιση είναι εντελώς τυχαίο. Στην αρχή θα σου το κάνει αραιά και που, αλλα μετά χειροτερεύει. Μετά απο κάθε κλείδωμα, αλλα και απο κλήσεις (συνήθως με απόκρυψη), θα κάνει την εμφάνιση του. Η βλακεία είναι οτι σου το παρουσίασε αρκετά αργά, οπότε δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις (όπως έκανα εγώ). Στείλτο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να τελειώνεις. Δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα

Να και μία φωτό με το πρόβλημα της LCD που αντιμετωπίζουν πολλοί μετά απο το κλείδωμα-ξεκλείδωμα

http://img140.imageshack.us/img140/4370/5800lcd.th.jpg

Απ΄ότι φαίνεται δεν τη γλυτώνω την επίσκεψη στη ΝΟΚΙΑ.:rocket:

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...