RiHos Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 1.Η διαδικασια εγκαταστασης του χακ ειναι απλη και βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2671799#post2671799 Ακολουθησε τον τροποΑπευθειας εγκατασταση unsigned εφαρμογων, ο οποιος αναρτηθηκε προσφατα στο θεμα . Και να μην εφαρμοσεις το χακ παντως,μπορεις απλα να ζητησεις ενα πιστοποιητικο εδω για να κανεις sign τις εφαρμογες σου . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 2. Σιγουρα καποιον file explorer ,πχ xplore taskmanager ,πχ Best taskman ,handy taskman Εφαρμογη πλοηγησης Garmin . Απο εκει και περα ,αποφασιζεις εσυ ποια αλλη εφαρμογη σου ειναι χρησιμη .. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την απάντησή σου. Τις επόμενες μέρες, ελπίζω να βρω τον χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Αν ωστόσο αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τις διαδικασίες.... θα επανέλθω. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Είχα αγοράσει την προηγούμενη Πέμπτη ένα 5800 μπλε από Πλαίσιο. Το κινητό ήταν εισαγωγής (από Ιταλία, σύμφωνα με το Nokia shop), οπότε τους ζήτησα αντικατάσταση. Και σήμερα μου το αλλάξαν με 5800 κόκκινο αλλά με ελληνικό product code. Μάλιστα πήγα να μου το επιβεβαιώσουν και σε nokia shop και εκεί μου είπαν οτι το τηλέφωνο είναι εισαγωγής Alpha Copy και μάλιστα από την τελευταία παρτίδα και χωρίς το προβληματικό ακουστικό. Προσοχή λοιπόν σε όσους αγοράζουν από το Πλαίσιο να δηλώσουν στον πωλητή ότι θέλουν συσκευή εισαγωγής alpha copy. Μια καλή ένδειξη είναι το λευκό sticker που σφραγίζει το κουτί, στα κινητά παραεισαγωγής είναι απλά λευκό (και αν προσέξεις φαίνεται από κάτω το κανονικό της nokia) ενώ της alpha copy έχει τη λέξη NOKIA SEALED με ολόγραμμα. φιλε απο ποτε ισχυει αυτο με το πλαισιο?εμενα οχι δεν μου το αλλαξαν,αλλα εχω κανει και καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτου και με επισημο εγγραφο της alphacopy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Δεν εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο κολπακι αλλα μου φαινεται πιο λογικο να βαλεις το αρχειο 10282EDC.txt στο φακελο C:\private\10202BE9\10282EDC.txt να κανεις μια επανεκκινηση για να δουμε εαν λειτουργει. αυτο ακριβως εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα,θα ξαναδοκιμασω αυριο να βγαλω φωτος στο φως της ημερας και ισως ξαναδοκιμασω να κανω την διαδικασια και ιδωμεν.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 πως μπορω να μετατρεψω μια ταινια για να τη δω στο 5800 ρε παιδια?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellenicsun156 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Τελικά δε κατάφερα τίποτα. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης χάνεται η σύνδεση μεταξύ της συσκευής και του υπολογιστή. Αναγκαστικά θα το δώσω στο Nokia Shop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Επειδη φετος με τις πανελληνιες δεν εχω και πολυ χρονο,μπορει καποιος να μου θυμησει πως κανουμε αναβαθμιση κατευθειαν μεσω του κινητου?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Παιδες εκανα μερικους φακελους μεσω της διαχειρησης αρχειων για να εχω τα τραγουδια μου ανα ειδος και διαπιστωσα πως οτι ειναι σε φακελο ουτε σε λιστα μπορω να το βαλω αλλα ουτε ως ηχο κλησης.Δηλαδη πρεπει να τα εχω χυμα στη μουσικη για να εχω αυτες τις δυνατοτητες? ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Το δικο μου ειναι παραγωγης 20-1-2009 και εχει το ελλατωματικο ακουστικο γιατι απ'οτι καταλαβα με το που ειδε το imei η κοπελα μου ειπε οτι εχουν καινουργια παρτιδα και θα το αλλαξουν! Σταματηστε επιτελους με την σχισμη,δεν ειναι ελλατωμα ,ειναι εντελος ανεπεσθητη,δηλ αν ειναι αυτο το προβλημα τοτε τι να λεγαμε για το slide του Ν95 που το πληρωσαμε και 735 ευρω!!! Aπό που πήρες την συσκευή σου και πότε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλημέρα, μερικά θεματάκια : 1. Με ποιό πρόγραμμα και με τι ρυθμίσεις μετατρέπω ταινίες για να παίξουν fullscreen στο 5800 (και να ενσωματώνει τους υπότιτλους) 2. Έχω παρατηρήσει το εξής κουφό στο συγχρονισμό με το Outlook, όταν περνάω ή αλλάζω μια επαφή ή συμβάν στο τηλέφωνο, μετά το συγχρονισμό μου τα βγάζει κινέζικα στο Outlook, εάν το περάσω πρώτα στο Outlook και κάνω συγχρονισμό, όλα οκ 3. Υπάρχει πρόγραμμα για να βλέπω αρχεία office και pdf ? Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Τα μπλε ειναι ολα παραεισαγωγης του Πλαισιου. Οχι όλα. To δικό μου μπλέ απο το πλαίσιο είναι ελληνικό. Με ελληνικό product code και το "κανονικό" αυτοκόλλητο Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλημέρα είναι το πρώτο μου μήνυμα, από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος του 5800 μπλε με ελληνικό product key από OteShop μου είπαν ότι παρέλαβαν προχθές 2-3 κομμάτια ελπίζω να είναι νέα παραλαβή, για την περίφημη σχισμή ούτε που βλέπω αν υπάρχει, το ακουστικό δεν το δοκίμασα ακόμα δεν έχω βάλει SIM, όσον αφορά τη χρήση με όσα δοκίμασα είμαι ενθουσιασμένος, έκανα σύνδεση κανονικά με WLAN και όλα καλά, τώρα πάω για αναβάθμιση (έχει την 11) σε νόκια. Και μιά απορία από το παλιό νόκια 5140i πως μπορώ να περάσω επαφές και υπενθυμίσεις στο 5800; Ευχαριστώ και συγγνώμη για την...πολυλογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δωρεάν θέματα για 5800 εδώ : http://thesymbianblog.com/2009/01/04/eight-killer-themes-for-the-nokia-5800/ ή εδώ : http://dailymobile.se/2009/01/07/tons-of-new-nokia-5800-themes-s60v5-and-s60v3/ Office εδώ : http://www.quickoffice.com/download/S60/4.2.368/ProExSAVariant_QO_4.2.368_S6050.sis Μετατροπέας βίντεο εδώ : http://betalabs.nokia.com/betas/view/internet-tablet-video-converter Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Να γράψω και εγώ δυό λόγια για το "κινητό μας":) Το έχω δύο βδομάδες, το αγόρασα από ΝΟΚΙΑ Shop. Τις πρώτες μέρες δεν μου άνοιγε η κάμερα από το πλήκτρο ( δεν ξέρω πόσοι άλλοι το έπαθαν, δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ). Στην αρχή χρειαζόταν κάμποσες επαναεκινήσεις για να δουλέψει το πλήκτρο, αλλά μετά την αναβάθμιση που του έκανα το πρόβλημα σταμάτησε να υπάρχει και τώρα όλα καλά, πολύ καλά μπορώ να πω καθώς μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο φχαριστιέμαι το τηλεφωνάκι! Μου τσαντίζει βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει χρονόμετρο (απαράδεκτο):mad: και ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να αποκτήσει. Επίσης με τσαντίζει το γεγονός ότι δεν έχει από την μάνα του μερικά βασικά παιχνίδια για να σου περνάει η ώρα, εκτός από ένα νομίζω που δεν μου αρέσει. Στα αρνητικά βάζω ακόμα και την μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Τον καλύτερο χρόνο που έχω πετύχει είναι δύο μέρες με αρκετή χρήση, αλλά ****το δεν μπορεί να πηραμε τέτοιο τηλέφωνο και να καθόμαστε μόνο να το κοιτάμε. Στα αρνητικά επίσης οι "κοτσάνες" που υπάρχουν στους χάρτες. Δεν έχω αγοράσει πλοήγηση αλλά ψάχνοντας διευθύνσεις είδα πολλά μπούρδες μέσα! Επίσης όταν έχει συνεφιά το GPS αργεί αρκετά να κλειδώσει τους δορυφόρους. Στα θετικά τώρα! Το φχαριστιέμαι πολύ στο κομμάτι Wi Fi. Δεν λέει ποτέ όχι στην σύνδεση ακόμα και από οριακές αποστάσεις και η ταχύτητα του είναι πολύ καλή. Μου αρέσει να κάθομαι να πίνω τον καφέ μου και να ακούω τους ιντερνετικούς σταθμούς που μου αρέσουν και εδώ έχω την πρώτη απορία. Ενώ ακούω ξενους σταθμούς που εκπέμπουν με Real Player δεν μπορώ να ακούσω Ελληνικούς σταθμούς που εκπέμουν με το ίδιο πρόγραμμα, όπως η εκπομπή του Πολυτεχνείου με τους σταθμούς της ΕΡΤ που γίνεται με Real. Επίσης κανένα πρόβλημα στο κομμάτι μουσική και στο θέμα στο πόσο δυνατά ακούγετε. Λέω να πάρω και ένα μπλουτουθ να ακούω από εκεί μουσική. Θέλω να κάνω ακόμα μία ερώτηση. Αν μπορεί να γίνει "συραφή" από βιντεάκια που κατεβάζουμε από τον ιντερνετ ή από βιντεάκια που βάζουμε εμείς στο τηλέφωνο από το PC μας, για να τα βλέπουμε σαν ένα ενιαίο βίντεο. Το έψαξα και ομολογώ ότι δεν τα κατάφερα, παρακαλώ βοηθήστε με αν ξέρετε. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποιο προγραμματάκι προτείνετε για να κάνω τα βιντεάκια σε φορμά συμαβατό με το τηλέφωνο Τελειώνοντας θα σας πω ότι την προηγούμενη βδομάδα για για 5 μέρες είχα στην διάθεση μου ένα iPhone, και ειλικρινά ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτο το τηλεφωνο έχει τόση φήμη. Δεν κάνει τίποτε περισσότερο και καλύτερο από το δικό μας στην πράξη και η φήμη του για ταχύτητα στην επεξεργασία είναι απλώς φήμη. Χωρίς υπερβολές παιδιά. Μακράν το δικό μας καλύτερο! Το μόνο που μου άρεσε το iPhone ήταν η ποιότητα κατασκευής. Εν τέλει είμαι πολύ ικανοποιήμενος και αυτό που μου λείπει είναι το ότι έπρεπε το τηλέφωνο να παίζει παραπάνω φορμα από βιντεάκια και να μπορώ να ακούω μερικά ραδιοφώνα από το Internet που εκπέμπουν με Windows Media Player. Η γνώμη μου για αυτούς που θέλουν να το πάρουν είναι να το κάνουν με κλείστα τα μάτια. Αξίζει τον κόπο και τα όχι υπεβολικά χρήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Επανέρχομαι. Θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε το Acrobat για να διβάζουμε αρχεία PDF. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 POOR INCOMING AUDIO QUALITY This service bulletin gives instructions for repairing following symptoms: - Poor incoming audio quality - No incoming audio - Loses incoming audio It has been noticed that incoming audio is not even sometimes the voice level is high and sometimes low. Poor incoming audio seems to disappear by mechanical stress (by pressing the front side of the phone). If the customer complaint concerns the above described issues, solution is to exchange the earpiece. Use only earpiece 5140002. How to distinguish different earpieces: Note the orientation mark (arrow) Note the orientation marks, two * Do not use this component! (asterisks). Only this component should be used. Repair procedure: Exchange earpiece every time when customer complains about poor incoming audio quality. Follow the instructions in service manual. Please note: When replacing the earpiece use only recommended plastic tweezers or tweezers with rubber protection as assembly tool. Metal tweezers are not allowed. Note: Do not use cotton gloves. Do not exceed maximum forces during assembly. Place earpiece into the display frame earpiece boot. Special attention should be paid to contact spring area. Follow carefully following manufacture’s instructions. ========================================================== GAP BETWEEN A-COVER AND SIDE BAND – HOW TO REPAIR In some cases due to part tolerances there could be noticeable gap between A-cover and side band. If the customer complaint concerns ‘gap between Acover and side band’ the following procedure should be followed. Procedure: Note: This measurement should be done this way: Do not use any force when using that gap measurement fool. Parts required: 1. New side band 2. New side band and also new A-cover 3. Antenna module assembly and LCD frame assembly Repair steps: 1. Check the screw driving torque. Check 4 screws in phone corners (those are visible when battery cover is removed. There are phones where too low screw driving torque has been used. 2. If step 1 does not help, remove those 4 screws from corners and remove the side band. After this you can check the middle screws. Make visual check if there is any gap between PWB and antenna module in middle screw area! Note: in this phase there could be cap between PWB and LCD frame, because 4 screws from corners are not in place now. If there is no gap between antenna module and PWB, add new side band, new screws and use 17 Ncm torque. If there is still too big cap (between A-cover and side band) i.e. there is bigger than 0.3mm cap between those parts, then change also new A-cover. 3. Note: If there is gap also in middle screw area, then change also antenna module and use middle screw torque value14 Ncm. (updated value) 4. Finally verify that the gap is smaller and it is within specification (max 0.3 mm) 5. If there is still a gap after carrying out all steps, change also LCD frame assembly. For disassembly, please follow the instructions in RM-356 Service Manual. Changes in torque values: New torque values: Middle screws 14Ncm 4 pc screws in corners 17Ncm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Επανέρχομαι. Θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε το Acrobat για να διβάζουμε αρχεία PDF. Μένου->Λήψη->Εφαρμογές->Adobe Reader Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Επανέρχομαι. Θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε το Acrobat για να διβάζουμε αρχεία PDF. Yπάρχει σχετική εφαρμογή. Εγώ τη βρήκα μέσω Menu>Λήψη>Εφαρμογές Συνδέσου από κάποιο wlan για να μη χρεωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 το έκανα παιδιά.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 πως μπορω να μετατρεψω μια ταινια για να τη δω στο 5800 ρε παιδια?? http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Video-to-iPod-Converter.htm ή αυτό http://dailymobile.se/2009/01/16/guide-how-to-convert-a-movie-to-your-nokia-5800/ Έχει απαντηθεί δεκάδες φορές!! Επειδη φετος με τις πανελληνιες δεν εχω και πολυ χρονο,μπορει καποιος να μου θυμησει πως κανουμε αναβαθμιση κατευθειαν μεσω του κινητου?? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ:!: Παιδες εκανα μερικους φακελους μεσω της διαχειρησης αρχειων για να εχω τα τραγουδια μου ανα ειδος και διαπιστωσα πως οτι ειναι σε φακελο ουτε σε λιστα μπορω να το βαλω αλλα ουτε ως ηχο κλησης.Δηλαδη πρεπει να τα εχω χυμα στη μουσικη για να εχω αυτες τις δυνατοτητες? Όχι. Αρχειοθέτησε τα όπως εσύ θέλεις, αρκεί να είναι μέσα στο φάκελο Αρχεία ήχου. Καλημέρα είναι το πρώτο μου μήνυμα, από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος του 5800 μπλε με ελληνικό product key από OteShop μου είπαν ότι παρέλαβαν προχθές 2-3 κομμάτια ελπίζω να είναι νέα παραλαβή, για την περίφημη σχισμή ούτε που βλέπω αν υπάρχει, το ακουστικό δεν το δοκίμασα ακόμα δεν έχω βάλει SIM, όσον αφορά τη χρήση με όσα δοκίμασα είμαι ενθουσιασμένος, έκανα σύνδεση κανονικά με WLAN και όλα καλά, τώρα πάω για αναβάθμιση (έχει την 11) σε νόκια. Και μιά απορία από το παλιό νόκια 5140i πως μπορώ να περάσω επαφές και υπενθυμίσεις στο 5800; Ευχαριστώ και συγγνώμη για την...πολυλογία. Πέρασε τες μέσω συγχρονισμού με το outlook μέσω του pc suite. Καλημέρα, μερικά θεματάκια : 1. Με ποιό πρόγραμμα και με τι ρυθμίσεις μετατρέπω ταινίες για να παίξουν fullscreen στο 5800 (και να ενσωματώνει τους υπότιτλους) 2. Έχω παρατηρήσει το εξής κουφό στο συγχρονισμό με το Outlook, όταν περνάω ή αλλάζω μια επαφή ή συμβάν στο τηλέφωνο, μετά το συγχρονισμό μου τα βγάζει κινέζικα στο Outlook, εάν το περάσω πρώτα στο Outlook και κάνω συγχρονισμό, όλα οκ 3. Υπάρχει πρόγραμμα για να βλέπω αρχεία office και pdf ? 1) Μπορείς να ενσωματώσεις τους υποτίτλους με το vdub και μετά με το OVI suite το περνάς στο κινητό όπου το μετατραπεί αυτόματα στην ανάλυση και τα χαρακτηριστικά του κινητού σου. 2) Δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια... 3) S60 5th Edition Platform FAQ :: Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Video-to-iPod-Converter.htm ή αυτό http://dailymobile.se/2009/01/16/guide-how-to-convert-a-movie-to-your-nokia-5800/ Έχει απαντηθεί δεκάδες φορές!! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ:!: Όχι. Αρχειοθέτησε τα όπως εσύ θέλεις, αρκεί να είναι μέσα στο φάκελο Αρχεία ήχου. Πέρασε τες μέσω συγχρονισμού με το outlook μέσω του pc suite. 1) Μπορείς να ενσωματώσεις τους υποτίτλους με το vdub και μετά με το OVI suite το περνάς στο κινητό όπου το μετατραπεί αυτόματα στην ανάλυση και τα χαρακτηριστικά του κινητού σου. 2) Δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια... 3) S60 5th Edition Platform FAQ :: Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Εβαλα τους φακελους μου στα Αρχεια ηχου αλλα και παλι δεν τους βλεπει το μενου Μουσικη για να κανω λιστα...:O ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1234 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 είχα επιστρέψει πριν αρκετό καιρό το 5800 με τα γνωστά προβλήματα (σχισμή και ακουστικό). Σήμερα με ειδοποίησαν από vodafone ότι ήρθαν οι νέες παραλαβές και να περάσω να πάρω καινούργια συσκευή. Μόλις την πήρα διαπίστωσα ότι δεν είναι ελληνικό το product code. Πήγα αμέσως σε ένα nokia shop και από το imei ο υπευθυνος με ενημέρωσε ότι εχει γερμανικό producτ code. O ίδιος με προέτρεψε να το κρατήσω και με διαβεβαίωσε ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά ακόμα και για τα ελληνικά και χωρίς χρέωση! Επίσης μου είπε ότι είναι καινούργιας παρτίδας και δεν θα έχει το πρόβλημα του ακουστικού. Τέλος σχισμή δεν φαίνεται να υπάρχει εκ πρώτης όψεως. Σκέφτομαι να το κρατήσω. Τί λέτε εσείς να κάνω? υπάρχει άλλο πρόβλημα εκτός από τα ελληνικά σε ένα κινητό παραεισαγωγής? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 To Acrobat Reader το κατέβασα αλλά είναι demo, έχουμε τρόπο να το ενεργοποιήσουμε ; Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deakis Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Τελικά δε κατάφερα τίποτα. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης χάνεται η σύνδεση μεταξύ της συσκευής και του υπολογιστή. Αναγκαστικά θα το δώσω στο Nokia Shop. Δοκίμασε να κανεις επανεκκινηση το pc σου και το κινητο...και σε μενα το εκανε αυτο και απ'οτι θυμάμαι ετσι εφτιαξε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Εβαλα τους φακελους μου στα Αρχεια ηχου αλλα και παλι δεν τους βλεπει το μενου Μουσικη για να κανω λιστα...:O Επιλογές > Ανανέωση βιβλιοθήκης, έκανες; Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic81 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 http://www.multirama.gr:80/products/product?pid=0373302&catid=100400 super προσφορά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts