Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικά Ευχαριστώ για την απάντηση.

Όσο αναφορά το GPS τώρα σε κάποιο post διάβασα ότι μιλούσε κάποιος για 261 (περίπου ) μέρες δωρεάν και ότι κάποιος πλήρωσε για την υπηρεσία αυτή ενώ οι άδειες είναι κάτι που το παρέχει η ΝΟΚΙΑ δωρεάν! Μάλιστα στο περιστατικό αυτό ο φίλος είπε ότι πήγε να ζητήσει τα χρήματά του πίσω και δεν μπορούσε να τα πάρει γιατί ήταν ουσιαστικά άυλη συναλλαγή. Τελικά τί ισχύει?

Με το 5800 δεν παρέχεται άδεια χρήσης, όπως γίνεται σε άλλες συσκευές.

Οι άδειες χρήσης της πλοήγησης είναι επί πληρωμή και όχι δωρεάν.

Αν θέλεις δωρεάν κάνε το κόλπο που σου ανέφερα χθες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχει κανενας χρηστης που να εχει βαλει 16gb μνημη στο 5800 και να δουλευει σωστα? Γιατι απο οτο καταλαβαινω υπαρχει σοβαρο θεμα και πολυ απλα δεν δουλευει.:nuke: (μνημη 16gb sdhc sandisk class 2 στα ιδια specs με αυτη που εχει στο accessories section της ΝΟΚΙΑ http://www.nokia.co.uk/link?cid=EDITORIAL_1118374 )

Επισης υπαρχει τοπικ στo επισημο νοκια φορουμ οπου εχω στειλει μαζι με αλλους πιο αναλυτικα το προβλημα : http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?message.uid=429809#U429809

Αν μπορει καποιος αφου διαβασει τα παραπανω σχολια ας βοηθησει.

Ευχαριστω

--------------------------------------------------------------------

Απο εχθες(δεν μου εφτανε το προβλημα με τις 16αρες μνημες που δεν τις διαβαζει σωστα) αποκτησα και καινουργιο hardware προβλημα.:!:

Το θηλυκο βυσμα του τηλεφωνου, εκει που μπαινει ο μετασχηματιστης δηλαδη, εχει χαλαρωσει και εχει μεγαλο τζογο. Προς το παρον φορτιζει κανονικα και δεν παρουσιαζει προβληματα διακοπης της παροχης ρευματος.

Εν τω μεταξυ του κινητου του συμπεριφερομαι μεχρι τωρα λες και ειναι αυγο. Δηλαδη το προσεχω και του συμπεριφερομαι σαν τα ματια μου. Δεν εχει χτυπηθει ή κακομεταχειριστει ουτε στη φαντασια μου....τι να πω :!:

Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα. Το κινητο το εχω λιγο λιγοτερο απο μηνα και το πηρα απο Vodafone στο μολλ.

Δεν είμαι σίγουρος για τον αν έδιναν το ΒΤ απο την πρώτη μέρα που έφεραν την συσκευή ή κάποια στιγμή πρόσθεσαν το συγκεκριμένο δώρο. Πάντως, σίγουρα, δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

Το πήρα χτες από Νοκια σοπ Αλεξάνδρας και μου έδωσαν bluetooth.

και η εξυπηρετηση πολυ καλή.

Προστοπαρών όλα καλά (δεν έχω δοκιμάσει gps και εκτενώς το ακουστικό).

Πάντως το κινητο το παίρνουμε κάτω από 300 ευρώ αν συνιπολογίσουμε πως στην τιμή συμπεριλαμβανεται μνήμη 8gb(αξίας περιπόυ 30+) και bluetooth (απο νοκια σοπ αξίας 25 ευρώ).

Υπάρχει κάποιο θέμα γενικά με το gps που δεν το μυρίστηκα, γιατί εγώ όσες φορές δοκίμασα δεν μου κλείδωνε(δεν το πάλεψα και πολύ βέβαια) και νόμιζα ότι είναι τυχαίο

Υπαρχει κανενας χρηστης που να εχει βαλει 16gb μνημη στο 5800 και να δουλευει σωστα? Γιατι απο οτο καταλαβαινω υπαρχει σοβαρο θεμα και πολυ απλα δεν δουλευει.:nuke::nuke::nuke::nuke: (μνημη 16gb sdhc sandisk class 2 στα ιδια specs με αυτη που εχει στο accessories section της ΝΟΚΙΑ http://www.nokia.co.uk/link?cid=EDITORIAL_1118374 )

Επισης υπαρχει τοπικ στo επισημο νοκια φορουμ οπου εχω στειλει μαζι με αλλους πιο αναλυτικα το προβλημα : http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?message.uid=429809#U429809

Αν μπορει καποιος αφου διαβασει τα παραπανω σχολια ας βοηθησει.

Ευχαριστω

Έχω εγώ βάλει 16αρα sandisk και εδώ και δύο βδομάδες που τη χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τα βλέπει όλα και μάλιστα το θέμα που χρησιμοποιώ είναι στην κάρτα και ανοίγει μια χαρά και με γρήγορη απόκριση.

Έχεις περάσει το τελευταίο firmware, μήπως παίζει κάτι εκεί ??? Εγώ είχα περασμένο το 20.0.012 όταν έβαλα πάνω την 16αρα κάρτα.

Δεν ξέρω τί άλλο να σου προτείνω φίλε μου. Aν σου συνεχίζει τα κόλπα... ίσως ένα RMA στην κάρτα... :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Παιδιά τι αλλαγές δίνει η αναβάθμιση στην 20, γιατί προσπαθώ να την κάνω και στο τέλος βγάζει ότι απέτυχε.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Παιδια ακομα δεν μπορεσα να βγαλω ακρει με αυτο το προβλημα "καμια φορα οταν μπαινω στην εκθεση και παταω να μπει καπου μου βγαζει το μηνυμα "συνδεση usb ενεργη" ενω δεν το εχω συνδεμενο και επανερχεται μονο με κλεισιμο-ανοιγμα" τι μπορει να φταιει..?Ουτε επισης για αυτο μπορεσα να βρω κατι ¨"γινεται οταν συνδεω το bt να μην χτυπαει ο ηχος και στην συσκευη και στο αυτι μου...η οταν το συνδεω να μπαινει αυτοματα σε αλλο προφιλ?" ε?αν μπορει και ξερει καποιος οτιδηποτε απο τα δυο ας μου απαντηση σας παρακαλω....!

Ευχαριστω εκ των προτερων....!:):):)

Παιδιά τι αλλαγές δίνει η αναβάθμιση στην 20, γιατί προσπαθώ να την κάνω και στο τέλος βγάζει ότι απέτυχε.

Εχει αρκετες αλλαγες...οπως χρηση δευτερης καμερας...ακομη προσθετει λεξικο και αναζητηση στην επιφανεια...!αξιζει να την κανεις...πανε σε ενα Νokia Shop αμα λαχει...! :)

Αγγελιες στο Buy & sell

Ναι ρε φιλος ομως μπορεις να βαλεις και κανενα Link να δουμε και εμεις?Και επισης αν το εχεις βαλει στο δικο σου ανεβασε καμια εικονα...! (δεν σχολιαζω καν οτι εισαι εκτος θεματος...!Για τα αξεσουαρ για το 5800 υπαρχει αλλο θεμα....)

Φιλικα παντα....! :)

Ουτε επισης για αυτο μπορεσα να βρω κατι ¨"γινεται οταν συνδεω το bt να μην χτυπαει ο ηχος και στην συσκευη και στο αυτι μου...η οταν το συνδεω να μπαινει αυτοματα σε αλλο προφιλ?" ε?αν μπορει και ξερει καποιος οτιδηποτε απο τα δυο ας μου απαντηση σας παρακαλω....!

Ευχαριστω εκ των προτερων....!:):):)

Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τον ήχο, όταν συνδέεις το bt μεταφέρει όλους τους ήχους και στο ακουστικό. Μπορείς να το ρυθμίσεις όταν συνδέεις ακουστικό να αλλάζει το προφίλ αυτόματα. Πας Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εξαρτήματα->Ακουστικά με μικροφ. και δηλώνεις εκεί πιο προφίλ θες να μπαίνει όταν το συνδέεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Πού τα βρίσκεις αυτά; Κανένα link;
τα φερνει ενα φιλαρακι απο εξω. καλυπτουν ολο το μπροστινο μερος της οθονης, ακομα και κατω απο τα κουμπια.φοτο σε λιγο...

Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τον ήχο, όταν συνδέεις το bt μεταφέρει όλους τους ήχους και στο ακουστικό. Μπορείς να το ρυθμίσεις όταν συνδέεις ακουστικό να αλλάζει το προφίλ αυτόματα. Πας Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Εξαρτήματα->Ακουστικά με μικροφ. και δηλώνεις εκεί πιο προφίλ θες να μπαίνει όταν το συνδέεις..

Το αν αλλαζει προφιλ το βρηκα και σε ευχαριστω πολυ...αλλα αυτο που μου λες επανω αυτο ειναι και το προβλημα μου...οτι δεν παιρναει ολους τους ηχους στο bt...Για παραδειγμα οταν το εχω ενεργοποιημενο και συνδεμενο...και στο γενικο προφιλ και με παρει καποιος τηλ. ο ηχος ακουγεται και απο το τηλ. και απο το bt...!Δεν γινεται να το κανω να ακουγεται μονο στο Bt και να μην ακουγεται το τηλ. ?

Ευχαριστω εκ των προτερων...!

@stevefloros οι αγγελιες επιτρεπονται μονο στο Buy and Sell αλλα για να μπεις εκει θα πρεπει σαν μελος να πληρεις καποιες προϋποθεσεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

Την αγγελια σου την διαγραψαμε,πο εδω και περα καλυτερα να συνεχισεις την συζητηση μονο μεσω pm. :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Έχω εγώ βάλει 16αρα sandisk και εδώ και δύο βδομάδες που τη χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τα βλέπει όλα και μάλιστα το θέμα που χρησιμοποιώ είναι στην κάρτα και ανοίγει μια χαρά και με γρήγορη απόκριση.

Έχεις περάσει το τελευταίο firmware, μήπως παίζει κάτι εκεί ??? Εγώ είχα περασμένο το 20.0.012 όταν έβαλα πάνω την 16αρα κάρτα.

Δεν ξέρω τί άλλο να σου προτείνω φίλε μου. Aν σου συνεχίζει τα κόλπα... ίσως ένα RMA στην κάρτα... :worry:

Εχω κανει οτι ειναι δυνατο και σημερα επισης τα εκανα ολα απο την αρχη, φορματ κινητο και καρτα, ξαναφορτωσα το firmware v20 ξανα και ξαναεκανα φορματ στη καρτα restart κλπ κλπ, αυτη τη φορα το αφησα "καθαρο" το τηλεφωνο (δεν φορτωσα τιποτα απο settings, user files, contacts κλπ κλπ απο NSU) και απλα φορτωσα 3 gb mp3. Τιποτα ..η καρτα μετα το ρεσταρτ δειχνει οτι εχει 12 gb μεσα ενω εχει μονο 3 και μετα κολλαει το τηλεφωνο, βγαζει και κατι μηνυματα corrupt συνεχεια, ψαχνει ασταματητα να βρει τα τραγουδια, ενω υπαρχουν κανονικα στο file manager του κινητου....και μετα απο λιγο κανει overflow και γεμιζει η μνημη μονη της και αρχιζει τα μηνυματα οτι πρεπει να κλεισω εφαρμογες klp κλπ....και δε συμμαζευται η ιστορια. Μολις βαλω την 8αρα ολα κανονικα. Κανενα προβλημα.

Αν δεν σου ειναι κοπος απαντησε μου σε παρακαλω τα εξης:

1.H καρτα που εχεις ειναι Sandisk sdhc class 2 ?

2.απο που την πηρες?

3. Εχεις card reader αναλογο που τη διαβαζει στο PC σου ή στο MAC?

4. εχεις φορτωσει mp3 φωτογραφιες και video στη καρτα αυτη και τρεχουν κανονικα στο κινητο σου ?

Ευχαριστω

@stevefloros οι αγγελιες επιτρεπονται μονο στο Buy and Sell αλλα για να μπεις εκει θα πρεπει σαν μελος να πληρεις καποιες προϋποθεσεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

Την αγγελια σου την διαγραψαμε,πο εδω και περα καλυτερα να συνεχισεις την συζητηση μονο μεσω pm. :rolleyes:

οκ και sorry...

Φιλε tsigo εγω εχω την καρτα που αναφερεις και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Βεβαια δεν την εχω γεμισει ακομα,μενουν αλλα 10 περιπου giga,αλλα που θα παει.Αγορα απο e-shop.Card reader εχω και οτι εχω φορτωσει τρεχει χωρις προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Φιλε tsigo εγω εχω την καρτα που αναφερεις και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Βεβαια δεν την εχω γεμισει ακομα,μενουν αλλα 10 περιπου giga,αλλα που θα παει.Αγορα απο e-shop.Card reader εχω και οτι εχω φορτωσει τρεχει χωρις προβλημα.

Δε μου λες οταν την πηρες την εβαλες στο τηλεφωνο και την εκανες φορματ απο κει? Γιατι εγω αυτο εκανα, η εσυ εκανες κατι αλλο?

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

Δεν γινεται να το κανω να ακουγεται μονο στο Bt και να μην ακουγεται το τηλ;

Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται. Και αν επιλέξεις ένα προφίλ χωρίς ήχο, τότε απο το τηλέφωνο δεν ακούγεται μεν κανένα ήχος, αλλά και στο ΒΤ δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.

Δε μου λες οταν την πηρες την εβαλες στο τηλεφωνο και την εκανες φορματ απο κει? Γιατι εγω αυτο εκανα, η εσυ εκανες κατι αλλο?

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

Εννοειται οτι την εκανα φορματ απο το τηλεφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται. Και αν επιλέξεις ένα προφίλ χωρίς ήχο, τότε απο το τηλέφωνο δεν ακούγεται μεν κανένα ήχος, αλλά και στο ΒΤ δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.

Κριμα ρε ****το...:(:(:(:(:(

Το πηρα και εγω σημερα το πρωι απο MEDIA ελληνικο.

Μια φωτο που δοκιμασα πατωντας το κουμπι για δοκιμη λειτουργησε.

Τωρα που το επεξεργαζομαι δεν λειτουργει.

Τι κανω:

Εννοειται οτι την εκανα φορματ απο το τηλεφωνο.

Ok ευχαριστω:) Προφανως ημουν ατυχος και πηρα ελατωματικη καρτα.

Την καλησπερα μου σε ολους και ολες!!Ειμαι καινουργιο μελος(οπως αλλοστε βλεπετε)και το ποδαρικο μου το κανω σε αυτο το thread!!Το κινητο το παρηγγειλα σημερα απο το nokia shop της πολης μου(δυστυχως δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο)και απο βδομαδα το περιμενω!!Αποφασισα να το παρω σε κοκκικο(το εχει κανεις,τι λεει το χρωμα??Μηπως επρεπε να το παρω σε μπλε??),βεβαιωθηκα οτι ο κωδικος θα ειναι ελληνικος,για τα δυο χρονια δωρεαν αντικατασταση,επισκευη και αναβαθμιση,το bt μου το δωσανε(η μαλλον θα μου το δωσουνε και μενα!!)και γενικοτερα ολα καλα και η εξυπηρετηση σουπερ...Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το πηρα 349ευρω(καλα,τα nokia shop δε θα πρεπε να το χουν χαμηλοτερα η με πιασανε κοροιδο??).Θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις και αποριες(ενδεχομενως)συντομα!!Και τωρα καποιες αποριες(ξερω οτι εχουν χιλιοειπωθει και ζητω συγνωμη απο τους mods,αλλα οπως καταλαβαινετε δε μπορω να ψαξω 211 σελιδες:wacko:)...

1)Εχω ακουσει για ενα προβλημα με μια μικρη σχισμη,τι ακριβως ειναι αυτο??(το ειδα και στο σχετικο poll)

2)Στη συνδεση με το internet ειναι ενταξει??

3)Για να κανω την τελευταια αναβαθμιση θα πρεπει να το εχω φορτισει πληρως??

Αυτα προς στιγμην...

1) Στο επάνω δεξιό μέρος δεν κάνουν καλή επαφή τα δύο μέρη των πλαστικών με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή αμελητέα σχισμή.

2) Ναι, μια χαρά είναι η σύνδεση με WiFi.

3) Ξεκίνα τη διαδικασία εσύ, και να η μπαταρία δεν αρκεί, θα σου εμφανίσει σχετικό μήνυμα το ίδιο το πρόγραμμα αναβάθμισης.

Και όχι, δεν σε έπιασαν κορόιδο, τόσο κοστίζει η συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

1) Στο επάνω δεξιό μέρος δεν κάνουν καλή επαφή τα δύο μέρη των πλαστικών με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή αμελητέα σχισμή.

2) Ναι, μια χαρά είναι η σύνδεση με WiFi.

3) Ξεκίνα τη διαδικασία εσύ, και να η μπαταρία δεν αρκεί, θα σου εμφανίσει σχετικό μήνυμα το ίδιο το πρόγραμμα αναβάθμισης.

Και όχι, δεν σε έπιασαν κορόιδο, τόσο κοστίζει η συσκευή.

Σε ευχαριστω παρα πολυ και συγχαρητηρια για το φορουμ σας!!Αν χρειαστω κατι μπορω να επικοινωνησω μαζι σου με π.μ??Οπως και να χει,το φορουμ και η γρηγορη ανταποκριση των μελων ειναι υπεραρκετη:)...

Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει πως μπορώ στην εφαρμογή χάρτες να γράφω τις ονομασίες των θέσεων με πληκτρολόγιο μίνι qwerty γιατί σε μένα δέχεται μόνο αλφαριθμητικό. Πάντως η πλοήγηση είναι για κλάματα. Σε στέλνει σε μονόδρομους, δεν ακολουθεί λεωφόρους αλλά σε στέλνει απο κάτι απίθανα στενά. Αλοίμονο αν το εμπιστευτείς τυφλά. Αν πάλι το βάλεις να φορτώσει μεγάλους χάρτες δύο χωρών πχ Ζητήσεις Κωνσταντινούπολη <οδήγησε με> κολλάει μάλλον λόγω μνήμης. Επίσης πολλές φορές σου λέει να στίψεις ενώ εσύ έχεις περάσει την στροφή μερικά μέτρα. Στην πεζοπορία δεν έχει φωνητική καθοδήγηση αλλά πρέπει να το έχεις ανοικτό και να βλέπεις την οθόνη κάτι που αδειάζει γρήγορα την μπαταρία. Το τρελλό ήταν όταν μου έβγαλε μια διαδρομή που όταν έφθανες κάτω απο μια μικρή γέφυρα έπρεπε το αυτοκίνητο να γίνει ελικόπτερο και να ανέβει πάνω στον αυτοκινητόδρομο που περνούσε απο πάνω και να κινηθεί επ'αυτού.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...