Magnum Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Εμφανίστηκε πλέον στον τιμοκατάλογο της WIND !! Τιμή : 350€ Διαθεσιμότητα : Άγνωστη (Σύντομα πιστεύω μιας και το έχουν φέρει πλέον αρκετοί..) (Γνωρίζει κανείς γιατί έχω σταματήσει να λαμβάνω τις ειδοποιήσεις μέσω Email από το Forum εδώ και κάτι μέρες ??) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Για να μην τα ξαναρωτάω μετά και φανώ...:X θα ήθελα μία απάντηση σχετικά με τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να μην χρεωθώ (μέσω GPRS κλπ) όταν θέλω να έχω: 1. Ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi. Τι πρέπει να κάνω ή να ρυθμίσω πριν πραγματοποιήσω ασύρματη σύνδεση; Η αναζήτηση για δίκτυο WiFi εξ αρχής (όταν λειτουργήσει για πρώτη φορά το κινητό) γίνεται αυτόματα ή πρέπει να την ενεργοποιήσω εγώ; (το ρωτάω για να αποφύγω τυχόν σύνδεση με GPRS χωρίς να το θέλω...) 2. Σύνδεση μέσω GPS. Οκ προφανώς χρειάζεται να φορτώσω κάποιο πρόγραμμα για χάρτες κλπ. Αφού γίνει αυτό πρέπει να απενεργοποιήσω το A-GPS; Ευχαριστώ :) 1) Όταν θα χρειαστείς ασύρματη σύνδεση (πχ στον Ιστό) θα σου εμφανίσει ένα μενού με τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης καθώς και την επιλογή για σάρωση Wlan. Αν συνδέεσαι για πρώτη φορά απλά πατάς το Σάρωση Wlan, αλλιώς επιλέγεις το σημείο πρόσβασης που παραπέμπει στο οικείο δίκτυο WiFi. 2) Η απενεργοποίηση του A-GPS (ανεξαρτήτως προγράμματος) γίνεται από Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός > Μέθοδοι εντοπισμού και απο-επιλέγεις το Υποβοηθούμενο GPS. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Εμφανίστηκε πλέον στον τιμοκατάλογο της WIND !! Τιμή : 350€ Διαθεσιμότητα : Άγνωστη (Σύντομα πιστεύω μιας και το έχουν φέρει πλέον αρκετοί..) (Γνωρίζει κανείς γιατί έχω σταματήσει να λαμβάνω τις ειδοποιήσεις μέσω Email από το Forum εδώ και κάτι μέρες ??) Αρχές Φεβρουαρίου κυκλοφορεί Wind και Cosmote .Το είχε ο Γερμανός για λίγο στα προσεχώς με διαθεσιμότητα "Αρχές Φεβρουαρίου" ,όταν ξανα έψαξα δεν το βρήκα αλλά υπήρξε έστω και λίγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπέρα κάποιες ερωτησούλες! 1. Δεν μπορώ να κάνω connect μετο ΝΟΚΙΑ με το IMAC μου βγάζει: [Nokia 5800 XpressMusic] Connection to the phone failed. Please make sure that your phone is turned on. If this error occurs again, please restart your phone. Device “Nokia 5800 XpressMusic” synchronization failed Ευχαριστώ Πολύ Καλησπερα :) Περασες το iSync plug-in for Nokia 5800 ? http://europe.nokia.com/A4299040 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
videoscorpios Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπέρα, το πέρασα αλλά μου βγάζει το μύνημα. Η Αλήθεια είναι ότι θέλω να έχω όλα τα τηλέφωνα κάπου σαν το outlook με sync που γινόταν, αυτό είναι το μοναδικό μου πρόβλημα στο τηλέφωνο. Έστω οποιδήποτε πρόγραμα για MAC ή WIN XP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lias Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπέρα παιδια να σας κάνω μια ερώτηση.ισχύει ακομα η προσφορα της Vodafon των 300ε;;;και εαν ναι μεχρι ποτε;;;;Επίσης ισχύει για το καρτοσυμβολαιο 35;;;ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosagrinio28 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Εμφανίστηκε πλέον στον τιμοκατάλογο της WIND !! Τιμή : 350€ Διαθεσιμότητα : Άγνωστη (Σύντομα πιστεύω μιας και το έχουν φέρει πλέον αρκετοί..) (Γνωρίζει κανείς γιατί έχω σταματήσει να λαμβάνω τις ειδοποιήσεις μέσω Email από το Forum εδώ και κάτι μέρες ??)[/QUO ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ ΣΤΗ WIND? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπέρα, το πέρασα αλλά μου βγάζει το μύνημα. Η Αλήθεια είναι ότι θέλω να έχω όλα τα τηλέφωνα κάπου σαν το outlook με sync που γινόταν, αυτό είναι το μοναδικό μου πρόβλημα στο τηλέφωνο. Έστω οποιδήποτε πρόγραμα για MAC ή WIN XP Για win-xp δοκιμασε με το nokia pc suite ή το Nokia Ovi Suite http://europe.nokia.com/A4144903 http://europe.nokia.com/A41159160 Μπορεις να κανεις συγχρονισμο με outlook. Δυστυχως δεν ξερω γιατι δεν σου δουλευει το isync. (θα το δοκιμασω μολις βρω χρονο με το macbook-air) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qman Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδιά συγνώμη αλλα θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις σε όποιοον ξέρει γιατί αν και τις έψαξα εδώ πελάγωσα :cry: θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να μου εξηγήσει πως μπορώ να: 01.) Να αναβαθμίσω το Nokia 5800 Μου με το νέο firmware. 02.) Πώς μπορώ να συνδέσω το κινητό μου μέσω του ενσύρματου internet που έχω στο pc μου (οτενετ έχω και χρησιμοποιώ το modem SAGEM F@st™ 800/840) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosagrinio28 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Η WIND ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ 350 ΕΥΡΩ.ΜΕ 107 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδιά συγνώμη αλλα θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις σε όποιοον ξέρει γιατί αν και τις έψαξα εδώ πελάγωσα :cry: θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να μου εξηγήσει πως μπορώ να: 01.) Να αναβαθμίσω το Nokia 5800 Μου με το νέο firmware. 02.) Πώς μπορώ να συνδέσω το κινητό μου μέσω του ενσύρματου internet που έχω στο pc μου (οτενετ έχω και χρησιμοποιώ το modem SAGEM F@st™ 800/840) 1) Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού; 2) Δοκίμασε αυτό, αρκεί ο υπολογιστή σου να έχει κάρτα WiFi. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosagrinio28 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ένας φίλος πριν είπε ότι η wind το έβαλε στον κατάλογο της 350 ευρώ.ξερει κανένας πόσο να μου το δίνει με 107 ευρώ επιδότηση που έχω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αυτο διορθώνει το πρόβλημα για πάντα. ΑΥΤΟ πρέπει να το κάνει ΜΟΝΟ η Nokia για να ισχύει βέβαια η εγγύησή σας. Μην το παίξετε Μαγκάιβερς και το επιχειρήσετε, εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει η εγγύησή σας. Φίλος μου το πήγε σε Nokia Shop και σε 5 λεπτά το πρόβλημα λύθηκε. Φίλε ben69 μπορεις να μας πεις σε ποιο Nokia Shop πήγε ο φίλος σου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qman Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 1) Πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού; 2) Δοκίμασε αυτό, αρκεί ο υπολογιστή σου να έχει κάρτα WiFi. 01. Φίλε μου, δοκίμασα με το Nokia software update αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση διαθέσιμη για το κινητό μου (την έχω δεί και είναι η 10) επίσης Αναβάθμιση μέσω FOTA δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί ακόμα το νοκια στο ιντερνετ (μέσω cosmote που έχω.) 02. Δεν έχω ασύρματη κάρτα ούτε ρουτερ. Απλά ρωτάω αν γίνεται μέσω του usb καλωδίου γιατί έχω ενσύρματο modem. Το βασικό ερώτημα είναι πως μπορώ να συνδέσω το κινητό μου στο Internet μέσω usb αφου δεν έχω ασύρματο router-κάρτα δικτύου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αυτο διορθώνει το πρόβλημα για πάντα. Φίλος μου το πήγε σε Nokia Shop και σε 5 λεπτά το πρόβλημα λύθηκε. Από περιέργια σε ποιο nokia shop το πήγε και ηταν ενημερωμένο. Εμένα δε το κάνει συνεχώς αλλά αυτό που μ΄ανησυχεί είναι μήπως ανοίγοντας το περάσουν σκόνες στην οθόνη και αυτο θα με εκνευρίσει χειρότερα. Αλήθεια αν πεις στο nokia shop για το ότι δε δενει στα δεξιά τι να σου απαντούν άραγε;;;:lol::p:D εχω απλά τη περιεργια να το ρωτούσα Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Το βασικό ερώτημα είναι πως μπορώ να συνδέσω το κινητό μου στο Internet μέσω usb αφου δεν έχω ασύρματο router-κάρτα δικτύου. Δε νομίζω να γίνεται αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Καλησπέρα παιδια να σας κάνω μια ερώτηση.ισχύει ακομα η προσφορα της Vodafon των 300ε;;;και εαν ναι μεχρι ποτε;;;;Επίσης ισχύει για το καρτοσυμβολαιο 35;;;ευχαριστώ!!! Στο Πλαισιο που ρωτησα σημερα μου ειπαν οτι ισχυει η εκπτωση των 300 ευρω για οποιο κινητο θελεις μεχρι το Σαββατο με συνδεση εννοειται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lias Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Στο Πλαισιο που ρωτησα σημερα μου ειπαν οτι ισχυει η εκπτωση των 300 ευρω για οποιο κινητο θελεις μεχρι το Σαββατο με συνδεση εννοειται. Φιλε μ ευχαριστώ.Αυριο πρωι πρωι θα τρεξω να το παρω!!!:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Πρώτη φορά το ακούω αυτό!!! Τέλειο ακούγεται όμως και πάρα πολύ χρήσιμο σε περίπτωση "ατυχήματος"!! Ναι καλο ακουγεται,αλλα σε τη μπορει να χρισημευει....εαν σου κλεψουν το κινητο,η πρωτη κινηση ειναι να αλλαξουν την σιμ....σε τη αλλο μπορει να χρισημευει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Στα 329 ευρώ στο Πλαίσιο για αγορά μέσω internet...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbatsigr Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 αυτη η ρημαδα η κοσμοτε ποτε θα το φερει εχω επιδοτηση 300 ευρω εδω και 1 μηνα και ακομα το περιμενω :p πισω απ'τον κοσμο αυτη η εταιρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 01. Φίλε μου, δοκίμασα με το Nokia software update αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση διαθέσιμη για το κινητό μου (την έχω δεί και είναι η 10) επίσης Αναβάθμιση μέσω FOTA δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί ακόμα το νοκια στο ιντερνετ (μέσω cosmote που έχω.) 02. Δεν έχω ασύρματη κάρτα ούτε ρουτερ. Απλά ρωτάω αν γίνεται μέσω του usb καλωδίου γιατί έχω ενσύρματο modem. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω FOTA. Όσο για το ενσύρματο internet, αν και δεν το έχω ψάξει πολύ, νομίζω πως κάποια εφαρμογή υπάρχει. Ρώτα στο επίσημο θέμα των εφαρμογών καλύτερα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω FOTA. Όσο για το ενσύρματο internet, αν και δεν το έχω ψάξει πολύ, νομίζω πως κάποια εφαρμογή υπάρχει. Ρώτα στο επίσημο θέμα των εφαρμογών καλύτερα. Μήπως πρεπει να περιμένουμε την καινούργια αναβάθμιση ? Λογικά για να το κατέβασαν από το NSU κάποιος λόγος θα υπάρχει,σωστά ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αυτο διορθώνει το πρόβλημα για πάντα. ΑΥΤΟ πρέπει να το κάνει ΜΟΝΟ η Nokia για να ισχύει βέβαια η εγγύησή σας. Μην το παίξετε Μαγκάιβερς και το επιχειρήσετε, εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει η εγγύησή σας. Φίλος μου το πήγε σε Nokia Shop και σε 5 λεπτά το πρόβλημα λύθηκε. Ανοίγει το κινητό... από κάτω προς τα πάνω.... με χρήση της πένας που ήταν στο πακέτο μέσα. Με προσοχή πιέζετε το πλαστικό μέσα και πάτε σιγά σιγά γύρω γύρω για να ξεκουμπώσει η πρόσοψη. http://img149.imageshack.us/img149/69/123100031701od6.jpg Με προσοχή ανοίγετε το κάλυμα έτσι... http://img514.imageshack.us/img514/1272/123100035002es9.jpg Με ΜΙΚΡΟ κατσαβιδάκι, αφαιρείτε το ακουστικό (είναι Plug and Play) εύκολα http://img131.imageshack.us/img131/3968/123100031003ds0.jpg Το προβλημα βρίσκεται ΕΔΩ... στις επαφές: http://img212.imageshack.us/img212/3663/123100034504py3.jpg Μόλις ανεβούν οι επαφές... το πρόβλημα λύθηκε. Τοποθετείτε το ακουστικό με προσοχή στη θέση του... κλείνετε με ακόμα πιο προσοχή το καπάκι... και το πρόβλημα είναι παρελθόν. Οι επαφές... στο κινητό σας πριν, ίσα που ακουμπούσαν. Με την χρήση, κουνήματα κτλπ η επαφές... πήραν την κάτω βόλτα. Με αυτό το τρόπο... No more probs. ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, είναι πολύ απλό, αλλά θα σας το κάνουν στην Nokia. Φίλε το έκανα και δούλεψε!!!!!!! Δεν ξέρω πάντως αν το ξαναέκανα:worry: Θέλει πολύ προσοχή. Και να σκεφτείς οτι μου το γυρισαν πίσω απο την Νοκια χωρίς να διαπιστώσουν πρόβλημα! Τί να πεις ,είναι απλά ντροπή τους! Εχει χαθεί κάθε φιλότιμο πιά. Ευχαριστώ πολύ φίλε ben69 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Το κόκκινο 5800 που πουλάνε τα Μουλτιράμα θα τύχει κανονικής υποστήριξης από τα μαγαζιά νόκια αν χρειαστώ κάτι; Εδώ αυτά τα ίδια δεν το'χουν φέρει ακόμα. Μήπως υπάρχει άποψη από φίλο που έχει ήδη ρωτήσει; Ευχαριστώ. Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts