gianpithio Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Δοκιμασε να περασεις απο επανω την ιδια αναβαθμιση μηπως και αλλαξει κατι.. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freeboss Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Λοιπόν έκανα hard format, δοκίμασα και χωρίς κάρτα μνήμης και τίποτα. Συνεχίζουν να μην λειτουργούν τα leds όταν βιντεοσκοπώ.:mad: Αύριο πρωί πρωί πάει για αντικατάσταση στη Vodafone! Δεν ξέρω ρε συ, και γω το σκεφτομαι να παω αυριο αλλα έχω και το άνγχος μην τυχών και μου κάτσει καμιά άλλη με προβληματικό ακουστικό.. Θα δω αναλόγως πως θα ξυπνήσω EDIT: Τσέκαρε και αυτο : Πολιτική αντικατάστασης ελαττωματικών συσκευών "DOA" //Όπως προανέφερε και ο NTROPIC Για κάθε μοντέλο υπάρχει μέγιστος αποδεκτός χρόνος ομιλίας όπου δεν θα πρέπει να ξεπερνάει κάποια λεπτά. Κατασκευαστής Eγγύηση Ημέρες από ημ/νία αγοράς Μέγιστος αποδεκτός χρόνος ομιλίας(λεπτά) Nokia 24 μήνες 7 ημερολογιακές 30 λεπτά Για να βρεις το χρόνος ομιλίας *#92702689# Εγώ το ξεπέρασα ήδη :( Με κόβω για κανα NOKIA shop μετά απο κανα μήνα που θα χουνε χαλαρωσει τα πράματα και θα έχει γίνει και ενημέρωση στα τζιμάνια που δουλεύουν εκει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 δεν βγαινει voda live!! σωστα ,το πηρα χθες απο βοντα και ειναι κανονικη συσκευη. εχει καρτα μνημης μεσα η οχι ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 κανονικα πρεπει να εχει 8αρα. εσενα δεν ειχε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 κανονικα πρεπει να εχει 8αρα. εσενα δεν ειχε? οχι δεν ειχε. στη καρτα ειναι φορτωμενοι και οι χαρτες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 δεν το γνωριζω αυτο... γιατι να μην εχει ομως καρτα μνημης? μηπως ειναι ηδη τοποθετημενη στην συσκευη? παντως και στην διαφημηση της vodafone λεει οτι εχει καρτα μνημης 8gb! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 οχι δεν ειχε. στη καρτα ειναι φορτωμενοι και οι χαρτες? μηπως ειναι στο κινητο και δεν την ειδες? Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 μηπως ειναι στο κινητο και δεν την ειδες? ναι ηταν μεσα ,στο κινητο .ειμαι τυφλος. κοιταξα στην θυριδα για την καρτα σιμ. αλλα βραδυ που κοιταξα καλα να παθω. με της μερας τα ματια φανηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 το εχω κλεισει απο χτεσ και με περιμενουν να παω να το παρω αλλα με οσα διαβαζω με εχετε μπερδεψει. ακουω για προβληματα συσκευης και λειτουργικου και μαλιστα πολλα δεν λυνονται....ακουω για το οτι υπαρχουν προβληματα με πιστοποιητικα εγκαταστασης - με το ασυρματο και αλλα. μηπως καποιος μπορει να μου πει τελικα τι ισχυει γιατι απο τις 9 το πρωι με εχουν παρε 4 φορες τηλεφωνω αν τελικα υθα το παρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Τώρα κάνω κι εγώ το φορματάκι μου για να δω τί γίνεται με το θέμα των εφαρμογών.. Πάντως η ένταση της μουσικής από τα ακουστικά, σε σχέση με το N91 που έχω είναι αισθητά χαμηλότερη :( Αλήθεια παιδιά θυμάστε τη συνάντηση κ το μίνι τεστ που είχαμε κάνει τότε;; μάλλον θέλει IEM το εχω κλεισει απο χτεσ και με περιμενουν να παω να το παρω αλλα με οσα διαβαζω με εχετε μπερδεψει. ακουω για προβληματα συσκευης και λειτουργικου και μαλιστα πολλα δεν λυνονται....ακουω για το οτι υπαρχουν προβληματα με πιστοποιητικα εγκαταστασης - με το ασυρματο και αλλα. μηπως καποιος μπορει να μου πει τελικα τι ισχυει γιατι απο τις 9 το πρωι με εχουν παρε 4 φορες τηλεφωνω αν τελικα υθα το παρω η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα ανώριμο. εσύ αποφασίζεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Εγω που εχω περασμενη την 11 , δεν εχω κανα τετοιο προβλημα :confused: Tελικα παιζει να ειναι παρτιδες , εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο οτι ακουγετε , και το ακουστικο δουλευει και με τα Led δεν εχω προβλημα και αναβαθμηση εκανα σε 11 και πετιχε και δεν χρειαστικε μετα απο αναβαθμηση να κανω format . Κριμα παντος , απο τις 29 σελιδες που γραφονται σχεδον ολες λενε για προβληματα , ειμαστε στο 89% να πετυχει καποιος προβληματικη συσκευη. τι 89 .την συσκευη με ολα αυτα που γραφοντα κανονικα πρεπει να μην την παρε κανεις και η νοκια ωα την αποσυρε. πρωτη φορα διαβαζω τοσο κακα πραγματα για συσκευη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 τι 89 .την συσκευη με ολα αυτα που γραφοντα κανονικα πρεπει να μην την παρε κανεις και η νοκια ωα την αποσυρε. πρωτη φορα διαβαζω τοσο κακα πραγματα για συσκευη welcome το beta testing :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 τραβηξα βιντεο και τα λεντ αναβουν συνεχεια ,μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ειμαι της αποψης οτι ειναι καινουριο το κινητο και ακομη δεν εχουν εμφανιστει ολα του τα προβληματα, αν εχει και αλλα, και δεν πιστευω να αξιζει η αγορα του τωρα. βεβαια εσυ αποφασιζεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 δηλαδη πιστευη καποιος οτι κατι θα αλλαξει κατι συντομα ......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 το συντομα ισως ειναι σχετικο...... αλλα καποια στιγμη κατι θα αλλαξει! θα υπαρξει και ανταγωνισμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι το έχει φέρει μόνο η vodafone... Απ' την αρχή ήμουν επιφυλακτικός με αυτήν την παρτίδα που έφερε (λίγα κομμάτια) Δε νομίζω ότι τα προβλήματα που αναφέρθηκαν έχουν να κάνουν με το ότι είναι καινούρια η συσκευή (ως ένα βαθμό)... αλλά ίσως αυτά τα κομμάτια που έφερε η vodafone είναι στην πλειοψηφία τους προβληματικά. Κ ελπίζω να μην δικαιολογηθεί έτσι η "φθηνή" τιμή που τα δίνουν. Πχ. στην Ιταλία νομίζω είδα πουλιέται 400+ :confused: Πάντως εφόσον είναι στην εγγύηση δε νομίζω οτί υπάρχει λόγος ανησυχίας - ζητάμε αντικατάσταση με κάποιο καινούριας παραλαβής :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις.νιωθω οτι μαλον εσωσα 350 ευρω απο την τσεπη μου .παντως κριμα γιατι φενεται ωραιο τηλεφωνο..και το περιμενα καιρο... παμε για αλλο..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 πως βρισκουμε εκδοση? χαρτες πως γινεται η εγκατασταση? υπαρχει garmin για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Όρε αδέρφια πως κάνετε έτσι.. οκ το ξέρετε βασικά ότι θα νιώσετε λιγάκι σαν lab rats.. λογικό δεν είναι από τη στιγμή που αγοράζετε το πρώτο touch κινητό της ΝΟΚΙΑ? μην τραγικοποιούμε τα πάντα όμως. Προσωπικά και στο 3230 αλλά και στο Ν73 έπρεπε να κάνω 3+ αναβαθμίσεις πριν δω μια άσπρη μέρα. Χωρίς να λεω πως το κινητό είναι τέλειο δεν μπορώ να δεχθώ όμως ότι είναι για πέταμα. Ίσως πρόκειται και για προβληματική παρτίδα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Προσωπικά το έχω αναβαθμίσει στην 11 και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 με ποιο τροπο το αναβαθμισες φιλε μου και αν μπορεις μου λες αν μπορει να εγκατασταθει αλλο προγραμα η βγαζει σφαλμα πιστοποιοητικου.... ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Μέσω του nokia software update. Όλα μου τα προγράμματα δουλεύουν κανονικά και άλλα 2-3 που δοκίμασα εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Όρε αδέρφια πως κάνετε έτσι.. οκ το ξέρετε βασικά ότι θα νιώσετε λιγάκι σαν lab rats.. λογικό δεν είναι από τη στιγμή που αγοράζετε το πρώτο touch κινητό της ΝΟΚΙΑ? μην τραγικοποιούμε τα πάντα όμως. Προσωπικά και στο 3230 αλλά και στο Ν73 έπρεπε να κάνω 3+ αναβαθμίσεις πριν δω μια άσπρη μέρα. Χωρίς να λεω πως το κινητό είναι τέλειο δεν μπορώ να δεχθώ όμως ότι είναι για πέταμα. Ίσως πρόκειται και για προβληματική παρτίδα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Προσωπικά το έχω αναβαθμίσει στην 11 και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα. Και εγώ το ίδιο...όλα δουλεύουν ρολόι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Όρε αδέρφια πως κάνετε έτσι.. οκ το ξέρετε βασικά ότι θα νιώσετε λιγάκι σαν lab rats.. λογικό δεν είναι από τη στιγμή που αγοράζετε το πρώτο touch κινητό της ΝΟΚΙΑ? μην τραγικοποιούμε τα πάντα όμως. Προσωπικά και στο 3230 αλλά και στο Ν73 έπρεπε να κάνω 3+ αναβαθμίσεις πριν δω μια άσπρη μέρα. Χωρίς να λεω πως το κινητό είναι τέλειο δεν μπορώ να δεχθώ όμως ότι είναι για πέταμα. Ίσως πρόκειται και για προβληματική παρτίδα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Προσωπικά το έχω αναβαθμίσει στην 11 και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα. Το 7710 δεν ήταν touch ρε παιδιά? Γιατί όλοι λένε για το 5800 ότι είναι το πρώτο touch της Nokia? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 φιλε μου αυτο με το πιστοποιητικο λυνεται αμεσα με ενα φορματ.εγω το ειχα αυτο το προβλημα και αμεσως εκανα φορματ.τα 350 που αναφερθηκαν πιο πανω ειναι η τιμη του κινητου κανονικα.το ειχα γραψει και πιο πισω πρωτου καν το φερει η βοντα οτι μου ειχαν πει απο κεντρικα θεσσαλονικης για 295+φπα=351,05 οποτε βλεπεις δε νομιζω η βοντα το εφερε με 2 ευρω διαφορα για να πουλησει ελλατωματικες αλλα εχει μια τετοια συμφωνια με τη νοκια για να μπορεσει πλεον να κρατησει τη 2η θεση αφου κοντευε και η wind να τη φτασει.γι'αυτο και τα περισσοτερα καταστηματα την διναν και καλα μονο με αναβαθμισεις η καινουργιες συνδεσεις...αυτα τα προβληματα που θα πρεπει να σε απασχολησουν ειναι τα κατασκευαστικα.αυτα που εχουν αναφερθει μεχρι τωρα ειναι το κενο πανω δεξια και φυσικα το ακουστικο.και δεν ειναι μονο στα ελληνικα.αν διαβασεις στο gsmarena αναφερονται ακριβως τα ιδια προβληματα και στα δικα τους τηλεφωνα.εγω να συμπληρωσω ακομα ενα οτι το σημειο αναμεσα σε ενταση συσκευης και πληκτρο κλειδωματος μου κουνιεται σαν να μην εχει κουμπωσει καλα.κανει σαν ειναι πληκτρο και αυτο και κανει ενα κλακ.ακομα δεν εχω βαλει σιμ για να εχω την εγγυηση των 7ημερων θα βαλω τωρα να δω και ακουστικο.απο led και αναπαραγωγη ηχου ειμαι οκ.οπως καθε τι ολοκαινουργιο και μη δοκιμασμενο περνεις το ρισκο σου...αλλα τα 350 νομιζω υπερκαλυπτουν αυτα που πρεσφερει συσκευη πακετο.αν δεν καιγεσαι περιμενε κανα 3μηνο να σταθεροποιηθει η κατασταση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts