mitsos Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Τιποτα ξανά. Έκανα κι αυτό απο το faq. Μου λεει το πιστοποιητικο ισως δεν ισχυει ακομη ή εχει λήξει ή ορίστηκε λάθος ημερομηνία στο τηλέφωνο.. Τώρα το φορτίζω..Να κάνω φορμάτ την ώρα που φορτίζει; Δε νομίζω να έχει πρόβλημα ε;; Επίσης..Αν ειμαι τόσο γκατέμης τελικα και μου δώσαν πιστοποιητικο προβληματικό, τι να κάνω να ζητήσω ξανά απο το ίδιο site με διαφορετικό account name? Αλλα το περίεργο είναι ότι μπήκε το pencil ....:confused::confused: Και δε προλαβα να το χακάρω :shifty::shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Tιποτα απο ολα αυτα καλυτερα κανε format και ενημερωσε μας. Δεν εχεις προβλημα μπορεις να το κανεις τωρα που φορτιζει! Βεβαια η μπαταρια δεν πρεπει να ειναι τελειως αδεια αφησε το για λιγο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Aν εχεις παλι προβλημα και μετα το φορματ ζητα απο το opda πλεον λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Μόλις έκανα φορμάτ και εγκαταστάθηκε κανονικά το Hello OX . Πλέον όλα καλά πιστεύω! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!:happy: :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Μόλις έκανα φορμάτ και εγκαταστάθηκε κανονικά το Hello OX . Πλέον όλα καλά πιστεύω! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!:happy: :happy::happy::happy: καλησπερα. πως εκανες ακριβως format ρε φιλε γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με *#7370# η μεσα απο το satio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παρακαλώ θα ήθελα και εγώ ένα πιστοποιητικό για το 5800 μου, ΙΜΕΙ 355225033811898 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παρακαλώ θα ήθελα και εγώ ένα πιστοποιητικό για το 5800 μου, ΙΜΕΙ 355225033811898 Ευχαριστώ πολύ O τροπος εκδοσης εχει αλλαξει και ο καθε χρηστης βγαζει το δικο του. Ριξε μια ματια στο πρωτο ποστ να δεις τους διαφορους τροπους. Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 παιδες καλησπέρα σας!Μια ερώτηση μια και είμαι καινούργιος στο χώρο του symbian είναι ασφαλες αυτό με το ΙΜΕΙ στο OPDA???υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί το οτιδήποτε???Με συγχωρείτε για τις φοβίες μου αλλά τόσα γίνονται οπότε το παραμικρό σε πονηρέυει..Αν δώσω ένα ΙΜΕΙ απο ενα άλλο νοκια παλιότερο πειράζει:p:p:p??Σας ευχαριστώ πολύ..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Φίλε parianos85 καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Σαν καινούργιος που είσαι καλό θα ήταν να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ .Θα σε βοηθήσει πολύ μια και πολλές απορίες που θα έχεις θα λυθούν μέσα από το faq. Όσο για αυτό που ρώτησες δεν υπάρχει κανένας φόβος.Όσοι έχουμε δώσει δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.ΙΜΕΙ από άλλη συσκεύη δεν μπορείς να δώσεις γιατί το ποιστοποιητικό βγαίνει αποκλειστικά για την συσκευή με το ΙΜΕΙ που έχει δηλωθεί. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής,ενώ κατέβασα το πιστοποιητικό απο το OPDA κάνω sign τα apps αλλά όταν πάω να κανω εγκατασταση μου λεει οτι υπάρχουν περιορισμοί λόγω πιστοποιητικού τι να κάνω τσάμπα έβγαζα πιστοποιητικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Kαλως ηρθες.. :) 1. Δες εαν εχεις σωστα τις παρακατω ρυθμισεις: Οι εφαρμογές δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia (οι περισσότερες). Σ' αυτή τη περίπτωση πηγαίνουμε στις «Ρυθμίσεις» και πατάμε Διαχείριση Εφαρμογών > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο: Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα) Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη) 2. Εισαι σιγουρος οτι η εφαρμογη μπορει να κανει εγκατασταση στην συσκευη σου? 3. Ελεγξε εαν το πιστοποιητικο εχει εκδοθει για την συσκευη σου. Οδηγιες θα βρεις στην πρωτη σελιδα εκει που λεει: Χρησιμες συμβουλες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 παιδια εχω παρει απο το opda το .cer kai .key δεν μπορω να κατεβασω το zip αρχειο απο το rapidshare το φάκελο με όσα χρειαζόμαστε για να υπογράφουμε όλες τις εφαρμογές.που αλλου μπορω να το βρω?δεν το δινουν free στο rapidshare.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Link απο την πρωτη σελιδα: http://rapidshare.com/files/118377947/SignSIS.zip.html http://www.imagehosting.gr/out.php/t1286936_rapidshare.png Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Link απο την πρωτη σελιδα: http://rapidshare.com/files/118377947/SignSIS.zip.html http://www.imagehosting.gr/out.php/t1286936_rapidshare.pngευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου αλλα μου βγαζει αυτο.This file can only be downloaded by becoming a Premium member There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.γιατι?ποσο πρεπει να περιμενω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αγαπητε μου φίλε gianpithio προσπάθω να κατεβάσω το devcertlist αλλα μου λεει οτι εχουν τελειώσει τα οπen slots για free users και να περιμένω αλλά πόσο να περιμένω...μήπως μπορέι να ανέβει σε κανα Mediafire ή έστω σε κα΄ποιον α΄λλον server να το πάουμε γιατι το rapid τοχει παρα δει???? Σευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 @parianos85 Ορίστε τα αρχεία που ζήτησες, http://www.speedyshare.com/files/19575999/DevcertList.rar :) Πριν ανέβασα λάθος αρχεία, sorry. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 εκανα τελικα sing την εφαρμογη hellox την κανει εγκατασταση στο κινητο αλλα δεν την τρεχει κολλαει λεγοντας installing root cert...ξερει κανεις τι να κανω? παιδια το εκανα τελικα ηθελε επανακινηση το κινητο!!! ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_4898 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 γεια σας παιδια θα ηθελα ενα ποιστοπιοιτικο για αυτη τη συσκευη.353205033686674. αν σας ειναι ευκολο εαν παρω το ποιστοπιοιτικο θα ηθελα τη βοηθεια σας για το τι πρεπει να κανω ειμαι λιγο απειρος με αυτα τα θεματα. σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 εχει αλλαξει ο τροπος εκδοσης γιαυτο κοιτα προσεχτικα την πρωτη σελιδα με τους οδηγους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_4898 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 καλησπερα παιδια κατεβασα τα αρχεια cer και key καιτωρα τι γινεται τι κανω?σας παρακαλω αν μπορεις καποιος να βοηθησει για to5800 xm. σας ευχαριστω πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 καλησπερα παιδια κατεβασα τα αρχεια cer και key καιτωρα τι γινεται τι κανω?σας παρακαλω αν μπορεις καποιος να βοηθησει για to5800 xm. σας ευχαριστω πολυ . Mα υπάρχουν οι οδηγείες υπογραφής στο πρώτο πόστ. Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 παιδια εμενα το ιμει μου ειναι αυτης της μορφης 12345123451234/5 ..στη σελιδα του opda πως να το συπληρωσω?γιατι ειχα ξανακανει χωρις την καθετο και δεν μου το παιρνε στη συνεχεια κατι τετοιο δε θυμαμαι γτ εχω καιρο να το προσπαθησω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Το ΙΜΕΙ είναι 15ψήφιο. Άρα, το βάζεις χωρίς την τελευταία κάθετο. 15 νούμερα στην σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarusrevol Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Συγνώμη αν ξαναρωτάω κάτι ίδιο.. Αλλά κατέβασα το key και το certificate για το κινητό μου από το hττp://www.s60certkey.com (που έκανε 24 ωρίτσες) βάζω την εφαρμογή που είναι unsigned στο φάκελο SignSIS μετονομάζω τα cert,key,application σε xyz και το καθένα με τη σωστή κατάληξη τρέχω το .bat που χρειάζεται κάθε φορά αλλά δεν παίρνω τίποτα! Και κάτι ακόμη. Αυτά τα cert , key μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για κάθε εφαρμογή, παιχνίδι unsigned; 'Η κάθε φορά πρέπει να βγάζω καινούρια; Παράθεση Currently : Galaxy S3 I9305-GT rXTREME.v13.0 Past : Motorola Droid3/Steel Droid 5.0 (4" we love you) Nokia N97/Phorepoc CFW ( crazy HDD back-up ) Sony Ericsson K800i CFW(miss you) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Συγνώμη αν ξαναρωτάω κάτι ίδιο.. Αλλά κατέβασα το key και το certificate για το κινητό μου από το hττp://www.s60certkey.com (που έκανε 24 ωρίτσες) βάζω την εφαρμογή που είναι unsigned στο φάκελο SignSIS μετονομάζω τα cert,key,application σε xyz και το καθένα με τη σωστή κατάληξη τρέχω το .bat που χρειάζεται κάθε φορά αλλά δεν παίρνω τίποτα! Και κάτι ακόμη. Αυτά τα cert , key μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για κάθε εφαρμογή, παιχνίδι unsigned; 'Η κάθε φορά πρέπει να βγάζω καινούρια; φίλε μου κάθε εφαρμογή που έχεις και είναι unsign πρέπει να την υπογράψεις...με τα ήδη υπάρχοντα cer ,key δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι,ούτε να βγάλεις εκ νέου καινούργια..τώρα γιαυτό που λές δεν το γνωρίζω γιατί στο κάνει,εμένα σε xp μια χαρά μου δούλεψε άλλο που είχαν κάνει λάθος στο OPDA...και μου έστειλαν λάθος αρχεία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts