kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI :354225036313943 Ερώτηση έκανα εγράφη στο isign και κατέβα ένα αρχείο το signtool αυτό τι το κάνω είμαι άσχετος με όλα αυτά και δεν ξερο και άμα υπάρχει τρόπος να βρω το Quickoffice - Adobe Reader δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Με το signtool ετσι υπογραφεις τις εφαρμογες σου. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14484&d=1251482182 Για το adobe reader ρωτα στο θεμα των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Πήρα τα αρχεια cer και key απο το http://www.s60certkey.com προσπάθησα να κανω sign εφαρμογές και στο κινητό και στο pc αλλά δεν γινεται τίποτα Τα πιστοποιητικά πρεπει να είναι απο συγκεκριμένα site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Οταν λες τιποτα τι εννοεις? Δηλαδη δεν εμφανιζεται το xyz_signed.sis? Η παλι σου βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου? Oχι απαραιτητα και απο κεινο κανει αλλα και ενα αλλο μελος που κατεβασε απο κει τα αρχεια που του δωσαν δεν λειτουργουσαν. Ανεβασε τα αρχεια σου να τα ελεγξουμε αν ειναι σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Βαζω την εφαρμογή στον φάκελο το μετονομάζω σε xyz και όταν τρέχω το auto_signsis βγαίνει άνα μαύρο παράθυρο το οποίο εξαφανίζεται αμέσως χωρίς να το διαβάσω και δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 To μεγεθος των 2 αρχειων δειχνει φυσιολογικο αλλα και μενα κανει οτι και σε σενα και δεν υπογραφει την εφαρμογη. Κανοντας ομως διπλο κλικ στο cer δεν ανοιγει αυτο σημαινει οτι εχει προβλημα το αρχειο. Ζητησε πιστοπιητικο απο το opda το οποιο σιγουρα θα λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livikos Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παρακαλώ κι εγώ ενα πιστοποιητικό το ΙΜΕΙ μου είναι 858998019299224 ευχαριστώ και μπράβο που γράφετε Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παρακαλώ κι εγώ ενα πιστοποιητικό το ΙΜΕΙ μου είναι 858998019299224 ευχαριστώ και μπράβο που γράφετε Ελληνικά Διαβασε την πρωτη σελιδα του θεματος!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Παιδιά βοηθήστε λίγο.Έβαλα το ΙΜΕΙ μου στο s60certkey και μου έδωσε ένα cer και ένα key.Τι ακριβώς υποτίθεται ότι πρέπει να τα κάνω αυτά τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Μπορεις να διαβάσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2627584#post2627584 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ευχαριστώ πολύ.Τα κατάφερα κα ιέκανα signed την πρώτη μου εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifer18 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ μια βοήθεια ! πήγα στο side της opda όπως λέει και ο οδηγός στην πρώτη σελίδα και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη αφού μάλλον το side έχει αλλάξει σε σχέση με το pdf του οδηγού, έτσι βρήκα ένα άλλο side της opda http://cer.opda.cn/en/index.php το όποιο μου φάνηκε ποιο εύκολο αφού ήταν στα αγγλικά αλλά κολλαω εκεί που δεν δέχεται τον αριθμό του τηλεφώνου. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Βαλε εναν 11ψηφιο αριθμο οτι θες εσυ αρκει να ξεκιναει απο 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy2003 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Έδωσα το ΙΜΕΙ μου στο s60certkey και μου έδωσε το cer αλλά το key δεν μου το έδωσε, είναι σε κόκκινο χρώμα εδώ και 1 μήνα. Μήπως δεν έδωσα σωστά το ΙΜΕΙ; δηλαδή έδωσα το 15 ψήφιο αριθμό και δεν έβαλα την κάθετο πριν το 15ο ψηφίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ζητα απο το opda γιατι μονιμα το συγκεκριμενο εχει προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εγώ πήα από το s60certkey πρώτα και το γ***** ήτανε χαλασμένο.Μετά από κάποιες ώρες λειτούργησε και από το opda και ήταν σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Στο opda χρειαζεται και Phone Number και Remarks ή αλλου ψαχνω??*-)*-)*-) Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Χρειαζεται να βαλεις εναν 11ψηφιο αριθμο που να αρχιζει απο 13. Στο remarks βαζεις εσυ οτι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 αν ειναι ευκολο ενα πιστοποιητικο για το ΙΜΕΙ : 356064032330884 Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ο τροπος που παιρνουμε πιστοποιητικο αλλαξε. Υπαρχουν οδηγεις στο 1 ποστ του παροντος. Καλυτερα ζητησε απο το opda. Eαν συναντησεις καποιο προβλημα ρωτησε μας και θα σε βοηθησουμε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 αν ειναι ευκολο ενα πιστοποιητικο για το ΙΜΕΙ : 356064032330884 Φίλε γιατί δεν δοκιμάζεις μόνος σου?Δεν είναι επιστήμη πια.Εμείς που το κάναμε μόνοι μας τί είμαστε δηλααδη?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Καλησπερα παιδες!ειμαι και γω πλεον κατοχος του 5800 και νιωθω λιγο χαζος διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεμα..δεν ειμαι ασχετος απο συμβιαν,για την ακριβεια ειχα μπει στη ολη φαση εδω και 4 χρονια με το ζιμενς Sx1 αλλα αποτι βλεπω εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε.. :( Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει την διαδικασια της πρωτης σελιδας.δηλαδη εγω π.χ που θελω να βαλω ενα pdf reader στο κινητο μ τι πρεπει να κανω? υ.γ αυτο ποθ εχω ηδη κανει ειναι η εγγραφη μ στο symbiansfree και περιμενω να ενεργοποιηθει..) ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Εξαρταται την εφαρμογη που θες να βαλεις. Αν αυτη ειναι unsigned τοτε πρεπει να κανεις την διαδικασια οπως περιγραφεται στο πρωτο ποστ και να την υπογραψεις ωστε να την βαλεις στο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 δηδλαδη ποια ειναι η διαδικασια? Θα πρεπει αρχικα να φτιαξω ενα πιστοποιητικο απτο opda πχ και μετα να κανω τη πατεντα με τα .cer k .key και να περασω το .sis στο κιν μ για εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 δηδλαδη ποια ειναι η διαδικασια? Θα πρεπει αρχικα να φτιαξω ενα πιστοποιητικο απτο opda πχ και μετα να κανω τη πατεντα με τα .cer k .key και να περασω το .sis στο κιν μ για εγκατασταση? To πως θα εκδοσεις ενα πιστοποιητικο περιγραφεται εδω. Καλυτερα να προτιμησεις το opda καθως ειναι το πιο αξιοπιστο. Μετα αφου το παρεις μπορεις με 2 τροπους να υπογραψεις την εφαρμογη που θες. Ειτε μεσω Η/Υ ειτε μεσω του κινητου σου. Τις διαδικασιες αυτες θα τις βρεις εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts