johner Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το παιδί ήταν 15 χρονών και ο αστυνομικός όπως είδα στις φωτογραφίες άνω των 40. Πως γίνεται αυτοί οι δύο να έχουν λεκτική διαμάχη. Δηλαδή ένα 15χρονο δε μπορεί να σεβαστεί έναν 40αρη στην εποχή μας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τζονερ το 15χρονο ηταν ανωριμο..Ο 40ης ηταν δολοφονος ταιριαξε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Nαι θα γρατσουνιστει το αμαξι και που να το τρεχουν στο συνεργειο.Τι αληταραδες θεε μου.Ολοκληρο μπουκαλι.. ΟΚ, συγγνωμη που σου απαντησα. Νομιζα οτι ησουν σοβαρος. A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Μα ειναι τρομερη λογικη..Πηγες για καφε στα εξαρχεια;και κοροιδεψες αστυνομικο;Αλητης.. Nαι θα γρατσουνιστει το αμαξι και που να το τρεχουν στο συνεργειο.Τι αληταραδες θεε μου.Ολοκληρο μπουκαλι.. Τελικά είναι μυστικό να μου πεις την ηλικία σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ΝΑΙ, φυσικα και να μην σκοτωθει, καλημερα. Αν ομως πηγε να στερησει ο ιδιος μια ζωη πρωτος, αλλαζουν τα πραγματα. Για εσας τους αριστεροαναρχικους ομως το πως και το γιατι εγινε δεν εχουν σημασια... Από που προκύπτει αυτό? Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ -η οποία παραδόξως δεν ασπάζεται τις δηλώσεις των ειδικών φρουρών αλλά λεει είναι προς διευρεύνηση-λένε τα εξής Ειδικοί Φρουροί δέχθηκε επίθεση στη συμβολή Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, με ρίψη αντικειμένων από τριάντα (30) άτομα περίπου... Αυτό δεκτό. Εστω ότι έγινε Μετά την αρχική επίθεση, το πλήρωμα του περιπολικού στάθμευσε το αυτοκίνητο επί της οδού Χ. Τρικούπη (πλησίον αστυνομικής δύναμης) και κατευθύνθηκαν πεζή προς τους επιτιθέμενους για την σύλληψή τους. Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι από την πρώτη επίθεση ΔΕΝ κινδύνεψε η ζωή τους! Εσύ? Αλλιώς πως γίνεται με άνεση να πήγαν να παρκάρουν και μετά να κατέβουν πεζή για τη σύλληψη τους? Η περιγραφή αυτή δείχνει ότι η επίθεση έγινε από ΜΑΚΡΙΑ αφού υο περιπολικό δεν είχε ζημιές(μιας και χρειαστηκε να κατέβουν αργότερα οι ειδικοί φρουροί) και περπάτησουν προς το μέρος τους για να κάνουν σύλληψη. Σωστά? Λάθος νο1: Πήγαν 2 ειδικοί φρουροί να κάνουν σύλληψη 30 ατόμων...μάλιστα :) Πολύ ώριμο εκ μέρους τους. Από αυτό το λάθος εγώ συμπεραίνω ότι οι ειδικοί φρουροί πήγαν απλά να λογομαχήσουν και να φοβίσουν τους πιτσιρικάδες. Εσύ? Οι συγκεντρωθέντες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών, επιτέθηκαν εκ νέου στους δύο Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι αντέδρασαν: ο μεν ένας δια ρίψεως χειροβομβίδας κρότου – λάμψεως, ο δε άλλος με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας τρεις φορές, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εδώ τα πράγματα είναι που διαφέρουν. Οι ειδικοί φρουροί λένε αυτό ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι απλά υπήρξε μια λογομαχία πολύ έντονη. Πέρα από αυτό. Σου επιτίθεται κάποιος έτσι? Του ρίχνεις χειροβομβίδα! Μάλιστα. Πυροβολείς και 3 φορές! Μάλιστα...Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα τους επιτιθόταν από απόσταση αλλιώς δεν θα είχαν χρόνο να αντιδράσουν και προφανώς θα είχαν μόλωπες ή κάτι άλλο οι αστυνομικοί. Που όμως δεν έχουν :) Μια από αυτές τις σφαίρες βρίσκει το παιδι που πεθαίνει εν τέλει. Μάαααλιστα Λάθος νο2: Εφόσον είσαι σε απόσταση και τα βρίσκεις 'σκούρα' γιατί δεν τρέχεις να φύγεις? Να πας στο περιπολικό κ να καλέσεις ενισχύσεις? Λάθος νο3: Είναι δυνατόν να πυροβολείς επειδή κάποιος σου πέταξε μπουκάλια ή μολότωφ? Σε παρακαλώ εξήγησε μου πού βλέπεις την αυτοάμυνα. Σε ποιά περίπτωση αυτοάμυνας όπου δεν υπάρχει σωμαυική επίθεση δικαιολογείται χρήση όπλου? Σε ποιά περίπτωση από μακρυά δικαιολογείται η χρήση όπλου ΑΦΟΥ η κροτίδα δεν δούλεψε. Σημειωτέον οι νεαροί δεν είχαν κάποιο όπλο πάνω τους My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 και εγω νομιζα οτι εισαι σοβαρος αλλα μαλλον θεωρεις μαγκια το να κυνηγαει καποιος παιδια με το πιστολι επειδη πεταξαν ενα μπουκαλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Περιπτωση Culiani, ο νεαρος επιτεθηκε σε ακινητοποιημενο και περικυκλωμενο οχημα της αστυνομιας, εχοντας στα χερια του εναν πυροσβεστηρα και σημαδευοντας το κεφαλι αστυνομικου. Ο αστυνομικος πυροβολει και ο νεαρος γινεται ηρωας...τραγουδια γραφονται γι'άυτον κτλ. Το οτι ο Culiani ηταν εν δυναμη δολοφονος ουτε κουβεντα. Δεν θέλω να κάνω comment για το παρών συμβάν στην Ελλάδα, μιας και δεν γνωρίζω τις λεπτομέριες. Αλλά πάμε στην περίπτωση Carlo Giuliani. Ωρίστε η φωτογραφία. Ναι, οι αστυνομικοί απειλούνται (κατά κάποιο τρόπο), αλλά, όχι, ο Giuliani δεν σημαδεύει το κεφάλι κανενός. Στο χέρι της δικαιοσύνης να αποφανθεί αν βρισκόταν σε αυτοάμυνα ή όχι ο αστυνομικός. http://www.repubblica.it/gallerie/online/politica/uccisione/5_g.jpg Βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αλλά εγώ δεν πιστέυω ότι κάποιος (από οποιαδήποτε σκοπιά) μπορεί να είναι τόσο σίγουρος. Πάμε τώρα σε κάτι άλλο, πιο γενικό, για την αστυνομία στην Ιταλία (αλλά και την ...περίφημη δικαιοσύνη τους): "The 15 Italian police officers and doctors sentenced to jail for brutally mistreating detainees at a holding camp after the 2001 G8 riots were yesterday celebrating their freedom after it became clear that none of them would actually serve prison terms. [...] And in this case, it emerged, the convictions and sentences alike will be wiped out by a statute of limitations next year [σ.σ. Guess who else την γλιτώνει συχνά με αυτό το statute of limitations στην Ιταλία :p] . Late on Monday, judges in Genoa where the summit was held convicted 15 accused and acquitted a further 30. Those found guilty, including the camp commander, Biagio Gugliotta, were given jail sentences ranging from five months to five years. The only real effect of the verdict will be to allow the victims to receive compensation. [...] The court heard that detainees from Britain, Italy, France, Germany and elsewhere were insulted, kicked, beaten and sprayed with asphyxiating gas in their cells. Some were threatened with rape. Others were forced to shout out chants in praise of Italy's late fascist dictator, Benito Mussolini." Πηγή Με λίγα λόγια, ούτε οι αστυνομία είναι αθώες περιστερές. Η διαφορά είναι ότι συνήθως την γλιτώνουν (η παραπάνω περίπτωση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ). http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εννοείτε δεν είμαι αριστεροαναρχικός. Το παραπάνω είναι απλά food for thought - δεν δέχομαι ότι καμία από τις δύο πλευρές έχει το απόλυτο δίκιο με το μέρος της. http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 και εγω νομιζα οτι εισαι σοβαρος αλλα μαλλον θεωρεις μαγκια το να κυνηγαει καποιος παιδια με το πιστολι επειδη πεταξαν ενα μπουκαλι. Σταμάτα να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα φίλε και επίσης σταμάτα να μιλάς λες και είσαι παντογνώστης. Αμφιβάλλω αν γνωρίζουν οι αυτόπτεις μάρτυρες με ακρίβεια τι έγινε, μπορείς πραγματικά να γνωρίζεις εσύ που χθες το βράδυ κοιμόσουνα στο ζεστό σου κρεβατάκι? :rolleyes: Προφανώς και κανείς δεν πυροβολεί επειδή του έριξαν ένα μπουκάλι μπύρα, πόσο μάλλον ο πατέρας 3 παιδιών. Κρίμα το παιδί που χάθηκε, κρίμα η οικογένεια του που έμεινε πίσω αλλά εξίσου κρίμα ο αστυνομικός που κατέστρεψε (καταστράφηκε ή κατέστρεψε, δεν παίζει ρόλο για μένα) τη ζωή του και κρίμα η οικογένεια αυτού και τα 3 του παιδιά που πιθανό να μην γνωρίσουν τον πατέρα τους γιατί θα έχει μπει στη φυλακή ισόβια για ένα λάθος (? - δεν το γνωρίζω αυτό με βεβαιότητα) της στιγμής. Εν τέλει εσύ, τι ηλικία έχεις? Μυστικό του κράτους είναι? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αν δεν γνωριζουν οι αυτοπτες μαρτυρες τι εγινε ποιος το ξερει;Τι λογικη ειναι αυτη;Οσο για το λαθος μιας στιγμης και βεβαια αξιζει να παει ισοβια.Τι σχεση εχει ποσο χρονο κρατησε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Eχω μια απορια.Το οτι καποιος βρισκεται στα εξαρχεια σημαινει οτι ειναι αλητης; Αν κλέβει,σπάει,καίει προπηλακίζει αθώους πολίτες ναι σημαίνει ότι είναι αλήτης και κακοποιός αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα Εξάρχεια. Ορισμένοι του κατευθυνόμενου αντιεξουσιαστικού αριστερού προοδευτικού χώρου δυστυχώς το έχουν κάνει στέκι τους. Δεν νομίζω ότι αν κάποιος από εμάς πάει για ένα ποτό στα Εξάρχεια νοιώθει την ανάγκη να πετάξει καδρόνια σε περιπολικά, να επιτεθεί σε ΑΤ, να τρομοκρατεί αθώους πολίτες,να σπάσει βιτρίνες και αυτοκίνητα ή να κάψει κάδους φορώντας κουκούλα…όσο θυμωμένος και αν είναι:blink: Νομίζω ότι όσοι θέλουν να είναι "αλήτες" στα Εξάρχεια το γουστάρουν και το προβάλλουν με τα έργα τους. Μην τα απλοποιούμε με ανούσιες ρητορικές ερωτήσεις;) Ξέρουμε πολύ καλά ότι ουδείς αναφέρεται στους κατοίκους ή τους επισκέπτες των Εξαρχείων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αν δεν γνωριζουν οι αυτοπτες μαρτυρες τι εγινε ποιος το ξερει;Τι λογικη ειναι αυτη;Οσο για το λαθος μιας στιγμης και βεβαια αξιζει να παει ισοβια.Τι σχεση εχει ποσο χρονο κρατησε; Καταρχήν δεν γνωρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες ακριβώς τι έγινε, προφανώς γιατί δεν έζησαν το περιστατικό σε πρώτο πρόσωπο. Ακόμη και μεταξύ δύο αυτόπτων μαρτύρων μπορεί να υπάρχει διαφωνια πολλές φορές χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως ένας από τους δύο ψεύδεται. Το αν αξίζει ή όχι να πάει ισόβια δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ ούτε και είσαι ο αρμόδιος να το πράξεις. Μιλάς πολύ και ξέρεις λίγα, γι'αυτό και κρίνεις ενδεχομένως λανθασμένα. Εγώ δεν είπα ούτε αν αξίζει ή όχι να πάει ισόβια, απλά είπα ότι αυτό που έκανε είναι -όπως φαίνεται, χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος- ένα λάθος της στιγμής. Τελικά ηλικία θα μας πεις ή θα συνεχίσεις να αγνοείς επιδεικτικά? Μπορείς πολύ απλά να πεις οτι δεν αποκαλύπτεις τα χρόνια σου, δε χρειάζεται να αγνοείς κάθε σχετική ερώτηση που σου γίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Μετά την αρχική επίθεση, το πλήρωμα του περιπολικού στάθμευσε το αυτοκίνητο επί της οδού Χ. Τρικούπη (πλησίον αστυνομικής δύναμης) και κατευθύνθηκαν πεζή προς τους επιτιθέμενους για την σύλληψή τους. Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι από την πρώτη επίθεση ΔΕΝ κινδύνεψε η ζωή τους! Εσύ? Αλλιώς πως γίνεται με άνεση να πήγαν να παρκάρουν και μετά να κατέβουν πεζή για τη σύλληψη τους? Η περιγραφή αυτή δείχνει ότι η επίθεση έγινε από ΜΑΚΡΙΑ (μιας και χρειαστηκε να κατέβουν αργότερα οι ειδικοί φρουροί) και περπάτησουν προς το μέρος τους για να κάνουν σύλληψη. Σωστά? Μαλλον Σωστα. Λάθος νο1: Πήγαν 2 ειδικοί φρουροί να κάνουν σύλληψη 30 ατόμων...μάλιστα :) Πολύ ώριμο εκ μέρους τους. Από αυτό το λάθος εγώ συμπεραίνω ότι οι ειδικοί φρουροί πήγαν απλά να λογομαχήσουν και να φοβίσουν τους πιτσιρικάδες. Εσύ? Δεν καταλαβαινω το πως οι 2 πηγαν να λογομαχησουν με τους 30 και δεν ειναι λογικο οτι οι 2 πηγαν να συλλαβουν τους 30. Οι συγκεντρωθέντες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών, επιτέθηκαν εκ νέου στους δύο Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι αντέδρασαν: ο μεν ένας δια ρίψεως χειροβομβίδας κρότου – λάμψεως, ο δε άλλος με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας τρεις φορές, Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα τους επιτιθόταν από απόσταση αλλιώς δεν θα είχαν χρόνο να αντιδράσουν και προφανώς θα είχαν μόλωπες ή κάτι άλλο οι αστυνομικοί. Που όμως δεν έχουν Λάθος νο2: Εφόσον είσαι σε απόσταση και τα βρίσκεις 'σκούρα' γιατί δεν τρέχεις να φύγεις? Να πας στο περιπολικό κ να καλέσεις ενισχύσεις? Ωραια, αυτο ειναι ενα πιθανο σεναριο. Παρολαυτα, ακου ενα αλλο πιθανο σεναριο. Η ομαδα αρχιζει να επιτιθεται απο μια αποσταση 50 μετρων. Ο πρωτος αστυνομικος ριχνει χειροβομβιδα κροτου λαμψης, αλλα το πληθος δεν αποθαρρυνεται και συνεχιζει. Αυτο συναδει και με το βιντεο οπου δεν ακουγεται χειροβομβιδα αμεσως η ταυτοχρονα με τους πυροβολισμους. Δευτερολεπτα αργοτερα και ενω οι αστυνομικοι ξαφνιαζονται οταν βλεπουν οτι το πληθος συνεχιζει να κινειται εναντιον τους ο αστυνομικος βγαζει το οπλο και συμμαδευει, οταν δεν σταματανε οι νεαροι να κινουνται εναντιον τους, πυροβολει. Τωρα γιατι δεν ετρεξαν να γλιτωσουν δεν ξερω....για τον ιδιο λογο που δεν ετρεξαν και οι υπολοιποι οταν τους εριξαν χειροβομβιδα. ΛΛάθος νο3: Είναι δυνατόν να πυροβολείς επειδή κάποιος σου πέταξε μπουκάλια ή μολότωφ?Σε παρακαλώ εξήγησε μου πού βλέπεις την αυτοάμυνα Το μιγμα της μολοτωφ ειναι τετοιο ωστε αν πεσει πανω σου δεν μπορεις να σβησεις την φωτια. Οταν πετας μολοτωφ σε καποιον, γνωμη μου ειναι οτι θελεις να τον καψεις, ειδικα αν δεν φοραει ειδικη στολη. και εγω νομιζα οτι εισαι σοβαρος αλλα μαλλον θεωρεις μαγκια το να κυνηγαει καποιος παιδια με το πιστολι επειδη πεταξαν ενα μπουκαλι. Αυτο λεω τοση ωρα, μπραβο!!! Χαλαλι σου το νομπελ A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 αν και δεν εδωσα σημασια στο συμβαν εβαλα τωρα σκαι κι εμεινα,τι εχει γινει ρε παιδια,εχουν κατακαψει τον κοσμο εκει.ειναι τωρα πραγματα αυτα?να καινε τα αυτοκινητα του κοσμου χωρια τις υπολοιπες ζημιες??? τι ειναι τωρα αυτο,διαδηλωση? η παρακμη σε ολο της το μεγαλειο. Ε ναι,γιατι να δωσεις σημασια που ενα 16χρονο παιδι δολοφονηθηκε..********.Αλλα να κανει μια Μ3?Απαραδεκτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ε ναι,γιατι να δωσεις σημασια που ενα 16χρονο παιδι δολοφονηθηκε..********.Αλλα να κανει μια Μ3?Απαραδεκτο. Επειδή έχουμε φτάσει στα όρια της ψευτοσυμπόνοιας, θα λυπόσουν εξίσου για ένα άγνωστο παιδί που σκοτώθηκε σε μια διαμάχη με τα ΜΑΤ και για το ολοκαίνουριο αμάξι που μόλις πήρες με 1002 κόπους και στο έκαψε ένας ανόητος αναρχικός χωρίς να του φταίξεις σε τίποτα? Πόσο μάλλον αν το άγνωστο παιδί και ο αναρχικός ταυτίζονται (αυτό είναι προς διερεύνηση) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το τοπιο ηταν καθαρο.Ειδαν τι εγινε πολυ φανερα.Καποιοι ακουσαν και λογια οπως ελατε εδω να σας δειξω τσογγλανια αν σας βασταει.Σε αυτη την περιπτωση συμφωνουν πολλοι η μαλλον ολοι μεταξυ τους,Οσο για τα ισοβια σαφως και μεσα σε ενα λεπτο μπορεις να κανεις κατι που να αξιζει ισοβια καθειρξη.Αυτο δεν ειναι ελαφρυντικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δεν καταλαβαινω το πως οι 2 πηγαν να λογομαχησουν με τους 30 και δεν ειναι λογικο οτι οι 2 πηγαν να συλλαβουν τους 30. Πλάκα κάνεις? Αν είχαν μολότωφ όπως ισχυρίζονται -και όπως αναφέρεις παρακάτω οι μολότωφ μπορεί να σε κάψουν- είναι δυνατόν νοήμων άνθρωπος να πάει να κυνηγήσει 30 άτομα? Είναι δυνατόν? Ή θα μολήσουμε σοβαρά ή θα λέμε βλακείες. Επίσης, αν μπορούσαν να το κάνουν -που προφανώς όπως έδειξε η ιστορία δεν μπορούν- τότε γιατί δεν μπορούν να πιάσουν 50 γνωστούς-άγνωστους ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? Γιατί? Ας έστελναν αυτούς τους δύο ειδικούς φρουρούς :lol: Ωραια, αυτο ειναι ενα πιθανο σεναριο. Παρολαυτα, ακου ενα αλλο πιθανο σεναριο. . Ε οκ, λάθος των ειδικών φρουρών και ΠΑΛΙ. Έπρεπε να φύγουν και όχι να πυροβολήσει το παιδί Το μιγμα της μολοτωφ ειναι τετοιο ωστε αν πεσει πανω σου δεν μπορεις να σβησεις την φωτια. Οταν πετας μολοτωφ σε καποιον, γνωμη μου ειναι οτι θελεις να τον καψεις, ειδικα αν δεν φοραει ειδικη στολη. . Ναι αλλά οι αστυνομικοί δεν ανέφεραν ότι ούτε καν τους ακούμπησαν. Ούτε με ξυλοκόπημα ούε τίποτα. Πώς είναι δυνατόν να ρίξεις μολότωφ στο περιπολικό και ξαφνικά όταν εμφανιστουν μπροστά σου οι ειδικοί φρουροί να....τί?...να σου τελείωσαν τα εφόδια? :lol: Δεν είναι λογικό σενάριο. Έχει τρύπες. Η ιδέα των μολότωφ δεν μου πολυστέκει. Αν είχαν μολότωφ και τις έριξαν στο περιπολικό δεν θα είχε σημάδι? Τόσο άσχημο σημάδι λες να είχαν? Ή αν είχαν μολότωφ και τις ρίξαν στους αστυνομικούς δεν θα τους πετύχαιναν λες? Δεν θα το ανέφεραν λες στην κατάθεση τους οι αστυνομικοί ότι δέχτηκαν επίθεση με μολότωφ? Μιας και ουσιαστικά θα ήταν η μόνη περίπτωση υπεράσπισης που έχουν. Αλλά αρκέστηκαν να πουν ότι επιτέθηκαν. Δεν αναφέρει καν αν ήταν λεκτική επίθεση ή σωματική. Προφανώς μιας και δεν υπάρχουν σωματικές βλάβες, η επίθεση ήταν λεκτική. Ποιές είναι οι σκέψεις σου? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εννοείτε δεν είμαι αριστεροαναρχικός. Το παραπάνω είναι απλά food for thought - δεν δέχομαι ότι καμία από τις δύο πλευρές έχει το απόλυτο δίκιο με το μέρος της. Eιναι γεγονος οτι στην Γενοβα χρησιμοποιηθηκε ασσυμετρη αστυνομικη βια σε πολλες περιπτωσεις. Ειμαι κατα, και μακρυα απο εμας...κτλ Τωρα, στην περιπτωση culiani, η φωτο ειναι μια στιγμη που προηγειται του πυροβολισμου. Ακομα και ενα δευτερολεπτο μετα να πυροβολησε, η φωτογραφια θα ηταν τελειως διαφορετικη, αφου ο νεαρος με τον πυροσβεστηρα θα ηταν σε αποσταση βολης. Μπορει να μην μπορουμε με βαση τη συγκεκριμενη φωτο να βγαλουμε συμπερασμα, αλλα οπως εχω ξαναπει, στην ερωτηση τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια, εγω απαντω η γατα. Με λιγα λογια δεν πας με τον πυροσβεστηρα φορωντας κουκουλα, προς μια απομονωμενη ομαδα αστυνομικων εαν δεν θελεις να κανεις κακο (εκτος αν εχουν παρει φωτια) A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Το τοπιο ηταν καθαρο.Ειδαν τι εγινε πολυ φανερα.Καποιοι ακουσαν και λογια οπως ελατε εδω να σας δειξω τσογγλανια αν σας βασταει.Σε αυτη την περιπτωση συμφωνουν πολλοι η μαλλον ολοι μεταξυ τους,Οσο για τα ισοβια σαφως και μεσα σε ενα λεπτο μπορεις να κανεις κατι που να αξιζει ισοβια καθειρξη.Αυτο δεν ειναι ελαφρυντικο. Το πώς μπορείς να ξέρεις εσύ πληροφορίες που είναι άγνωστο αν γνωρίζει η αστυνομία και που σίγουρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι απίστευτο. Προσπαθείς για άλλη μια φορά να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση λέγοντας ότι το ένα λεπτό δεν αναιρεί το ισόβια, ενώ όπως σου εξήγησα και πιο πάνω, δεν έχει καμμία σχέση η χρονική στιγμή που διήρκησε το συμβάν με την χρονική διάρκεια της φυλάκισης και κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο. Γιατί επιμένεις λοιπόν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εγω πιστευω τους 3,4 αυτοπτες μαρτυρες που ειδα στην τηλεοραση.Ηταν γυρω στα 30 ολοι τους και σοβαροι ανθρωποι.Φαινοταν να ξερουν τι λενε..Επισης το οτι η αστυνομια δεν καλυπτει τους αστυνομικους μου λεει πολλα.Αυτο που ειπωθηκε για λαθος μιας στιγμης που κατεστρεψε την ζωη καποιου με ενοχλησε .Εστω και με μια στιγμη κατεστρεψε μια οικογενεια αρα γιατι να λυπηθω εγω την δικη του οικογενεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πλάκα κάνεις? Αν είχαν μολότωφ όπως ισχυρίζονται -και όπως αναφέρεις παρακάτω οι μολότωφ μπορεί να σε κάψουν- είναι δυνατόν νοήμων άνθρωπος να πάει να κυνηγήσει 30 άτομα? Είναι δυνατόν? Ή θα μολήσουμε σοβαρά ή θα λέμε βλακείες. Επίσης, αν μπορούσαν να το κάνουν -που προφανώς όπως έδειξε η ιστορία δεν μπορούν- τότε γιατί δεν μπορούν να πιάσουν 50 γνωστούς-άγνωστους ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? Γιατί? Ας έστελναν αυτούς τους δύο ειδικούς φρουρούς :lol: Ε οκ, λάθος των ειδικών φρουρών και ΠΑΛΙ. Έπρεπε να φύγουν και όχι να πυροβολήσει το παιδί Τ Ναι αλλά οι αστυνομικοί δεν ανέφεραν ότι ούτε καν τους ακούμπησαν. Ούτε με ξυλοκόπημα ούε τίποτα. Πώς είναι δυνατόν να ρίξεις μολότωφ στο περιπολικό και ξαφνικά όταν εμφανιστουν μπροστά σου οι ειδικοί φρουροί να....τί?...να σου τελείωσαν τα εφόδια? :lol: Δεν είναι λογικό σενάριο. Έχει τρύπες. Η ιδέα των μολότωφ δεν μου πολυστέκει. Αν είχαν μολότωφ και τις έριξαν στο περιπολικό δεν θα είχε σημάδι? Τόσο άσχημο σημάδι λες να είχαν? Ή αν είχαν μολότωφ και τις ρίξαν στους αστυνομικούς δεν θα τους πετύχαιναν λες? Δεν θα το ανέφεραν λες στην κατάθεση τους οι αστυνομικοί ότι δέχτηκαν επίθεση με μολότωφ? Μιας και ουσιαστικά θα ήταν η μόνη περίπτωση υπεράσπισης που έχουν. Αλλά αρκέστηκαν να πουν ότι επιτέθηκαν. Δεν αναφέρει καν αν ήταν λεκτική επίθεση ή σωματική. Προφανώς μιας και δεν υπάρχουν σωματικές βλάβες, η επίθεση ήταν λεκτική. Ποιές είναι οι σκέψεις σου? Αλλα σου γραφω εγω, αλλα μου λες εσυ. Για παραδειγμα εγω δεν λεω οτι ειχαν μολοτωφ, απλα απαντησα στο ερωτημα σου αν κατα τη γνωμη μου η ριψη μολοτωφ δινει το δικαιωμα σε καποιον για αυτοαμυνα. Ως εκ τουτου, διαβασε αν θελεις τι γραφω εγω, και πιο συγκεκριμενα σε τι απανταω οταν τα γραφω γιατι αλλιως δεν εχει νοημα. Επισης, το οτι συζηταω τοση ωρα μαζι σου μπορει να δινει την εντυπωση οτι ειμαι υπερ του αστυνομικου, το οποιο δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση. Θα τον δικαιολογουσα μονο σε περιπτωση που ο πυροβολισμος ηταν το τελευταιο που μπορουσε να κανει για να προστατευσει τη ζωη του. Ο ιδιος στην καταθεση του δηλωσε, "δεν ηθελα να με βλεπει η γυναικα μου αναληρο", το οποιο αν ισχυει δειχνει οτι απο τη μερια του πιστευε οτι βρισκοταν σε μεγαλο κινδυνο. Α, και επειδη οταν δεν μιλαω σοβαρα βαζω emoticons, μην με ξαναρωτησεις αν κανω πλακα. Δινεις την εντυπωση οτι θεωρεις γελοια την απαντηση μου. Αν συμβαινει αυτο απλα μην απαντας. A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εγω πιστευω τους 3,4 αυτοπτες μαρτυρες που ειδα στην τηλεοραση.Ηταν γυρω στα 3ο ολοι τους και σοβαροι ανθρωποι.Φαινοταν να ξερουν τι λενε..Επισης το οτι η αστυνομια δεν καλυπτει τους αστυνομικους μου λεει πολλα.Αυτο που ειπωθηκε για λαθος μιας στιγμης που κατεστρεψε την ζωη καποιου με ενοχλησε .Εστω και με μια στιγμη κατεστρεψε μια οικογενεια αρα γιατι να λυπηθω εγω την δικη του οικογενεια; Ηλικία και σοβαρότητα πως την ξέρεις εσύ? Από τη φωνή? Έλεος πλεόν με τις αυθαίρετες υποθέσεις! Το λάθος της στιγμής που κατέστρεψε τόσες ζωές γιατί δεν το αποδέχεσαι? Λάθος στιγμής ήταν (γιατί ήταν λάθος, ακόμη και σκόπιμα να πυροβόλησε στο σημείο αυτό ο αστυνομικός πάλι λάθος έκανε, με πλήρη επίγνωση δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ένας πατέρας τριών παιδιών). Το ότι καταστράφηκαν τόσες ζωές σε ενοχλεί? Μια ζωή χάθηκε, τόσες άλλες καταστράφηκαν, μεταξύ αυτών οι ζωές της οικογένειας του παιδιού, η οικογένεια του αστυνομικού (που χάνει το στήριγμά της), ο ίδιος ο αστυνομικός. Εκτός αν θες να μας πεις ότι ο αστυνομικός θα είναι χαρούμενος για το συμβάν και δεν θα τον τρώει το αλοίμονο που σκότωσε ένα παιδί από λάθος του και που θα βρεθεί στη φυλακή μια ζωή για ένα λάθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μαλιστα, βγηκε ο κριτης των παντων κ ειπε οτι τα σπασιματα σε μαγαζια κ αυτοκινητα ειναι αποπροσανατολισμος της κοινης γνωμης απο την εξουσια.. απορω ποσα κιλα βλακειας εχει ο ανθρωπος για να μπορει να δεχτει την καφριλα.. GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επειδή έχουμε φτάσει στα όρια της ψευτοσυμπόνοιας, θα λυπόσουν εξίσου για ένα άγνωστο παιδί που σκοτώθηκε σε μια διαμάχη με τα ΜΑΤ και για το ολοκαίνουριο αμάξι που μόλις πήρες με 1002 κόπους και στο έκαψε ένας ανόητος αναρχικός χωρίς να του φταίξεις σε τίποτα? Πόσο μάλλον αν το άγνωστο παιδί και ο αναρχικός ταυτίζονται (αυτό είναι προς διερεύνηση) Καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος?Οτι στα @@ με λιγα λογια που δολοφονηθηκε ενα παιδι,αλλα μολις καηκε ενα αυτοκινητο,κινηθηκε η περιεργεια του.. Υ.Γ1.Οποιος εχει να δωσει 50κ για αυτοκινητο,υποθετω οτι εχει και λεφτα να κανει και μια μεικτη ασφαλεια,ετσι? Υ.Γ2.Σκατα σε αυτους που καπηλευονται την μνημη του παιδιου και βρισκουν πεδιο δρασης να κανουν τις ψευτοεπαναστασεις τους.Αλλο πραγμα να διαδηλωνεις και αλλο να καις μαναβικα και φουρνους.(για τις τραπεζες,το gloy κλπ προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επίσης είναι ιδιαίτερα γελοίο οι δηλώσεις υπευθύνων. Σημειώνω: Σύμφωνα με τον Παυλόπουλο η Αστυνομία ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ στο κάψιμο/σπάσιμο όλης της χώρας για να μην δυναμιτίσουν την κατάσταση. Με λίγα λόγια αγαπητοί συμπολίτες, το κράτος ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΩΝ. Και μάλιστα αντί να καταλογήσετε ΕΥΘΥΝΗ στην αστυνομία για αμέλεια καθήκοντος κατηγορείτε τους μπαχάλους. Η πραγματική ευθύνη και όχι η επιφανειακή είναι αλλού. Τώρα στο mega, κάνει μια δημοσιογράφος ένα σχόλιο 'η αστυνομία είναι απολύτως αναποτελεσματική...' και ο Γιακκουμάτος απαντά: 'Ε τι να κάνει!' Να χαρώ εγώ πολιτικό. Να δω πότε θα ανοίξουν τα μάτια του κόσμου να δούνε τους πραγματικούς μπάχαλους. Αλλα σου γραφω εγω, αλλα μου λες εσυ. Για παραδειγμα εγω δεν λεω οτι ειχαν μολοτωφ, απλα απαντησα στο ερωτημα σου αν κατα τη γνωμη μου η ριψη μολοτωφ δινει το δικαιωμα σε καποιον για αυτοαμυνα. Ως εκ τουτου, διαβασε αν θελεις τι γραφω εγω, και πιο συγκεκριμενα σε τι απανταω οταν τα γραφω γιατι αλλιως δεν εχει νοημα. Mα τί μας νοιάζει εμάς αυτό? λολ. Εφόσον δεν υπήρξαν μολότοφ τι μας νοιάζει. Υποθετικά ναι. Υποθετικά χαίρω πολύ..και αν είχε καλάζνικοφ το παιδί ναι νταξ..Χαίρω πολυ. Εγώ σου εξήγησα ένα σκεπτικό πως ΑΝ ΕΣΤΩ υπήρχαν μολότωφ δεν είναι λογικό το σενάριο γιατι 1)εφόσον έχεις δεχτεί επίθεση μολότωφ στο αμάξι, ΔΕΝ βγαίνεις να τους κυνηγήσεις 2)αν δέχτηκαν οι ίδιοι επίθεση τότε θα υπήρχαν σημάδια. Να μην βρήκε στόχο 1 απός τους 30 ΔΕΝ είναι λογικό. Σε αυτό ποιές είναι οι σκέψεις σου? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts