nikolasn80 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εντάξει κάποια στιγμή θα βγάλει και κινητό με 8mp. Εξάλλου ποτέ δεν θα σταματήσουν να ανεβαίνουν τα mp στις κάμερες. Θα βγει κινητό με 8mp, μετά θα βγει με κινητό με 10mp από άλλη εταίρια και μετά θα φωνάζουμε να βγάλει και η Nokia κάτι αντίστοιχο. Εμένα προσωπικά και τα 5 μου φτάνουν, δεν ήμουν ποτέ φωτογράφος, ούτε ποτέ θα γίνω. Μια κάμερα 5mp καλύπτει άνετα τις ανάγκες μου. ουτε εγω ειμαι φωτογραφος μια καλη καμερα μου φτανει.ομως δεν μπορει οι ανταγωνιστες σου να εχουν κανει το επομενο βημα και συ υποτιθεται να καινοτομεις με τι με το πληκτρολογιο ή την 3.5 οθονη?εχουν και οι αλλοι τετοια.. "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Μπορεί να έχουν φτάσει σε επίπεδο κάμερας στα 8mp αλλά στα υπόλοιπα είναι ακόμα πίσω και σε κοιτάνε από μακρυά. Για παράδειγμα η SΕ έβγαλε κινητό με κάμερα 8mp αλλά στο λειτουργικό είναι ακόμα πίσω ενώ η Nokia ήδη έχει φτάσει να βάζει στα κινητά της S60 5th Edition. Μόνο η Samsung μπορεί να ανταγωνιστεί την Nokia. Μπορεί να έχεις τον φακό αλλά αν σου λείπει το σωστο λογισμικό για να τραβάει σωστές φωτογραφίες το κινητό τότε δεν πας μπροστά. Για εμένα παίζει ρόλο πως υποστηρίζεις όλα αυτά και όχι απλά να υπάρχουν νούμερα στα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής. Όλα αυτά είναι προσωπική μου άποψη και πως τα βλέπω εγώ. Δεν θέω να επιβάλλω την γνώμη μου σε κανένα. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Επειδή δεν ανάφερε κανείς κάτι σχετικό, ΓΡΑΦΙΔΑ έχει ? (προσωπικά το θεωρώ μεγάλο συν να έχει ένα touch κινητό γραφίδα - το κάνει αυτόματα σημειωματάριο, κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 και δεν έχει ραδιόφωνο από ό,τι είδα.Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 http://www.gsmarena.com/nokia_n97-2615.php εδώ λέει ότι έχει ραδιόφωνο. Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Live videos! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Και πως δικαιολογείται η 2πλάσια τιμή σε σχέση με το 5800??? Τι παραπάνω κάνει παιδιά?? (το λέω γιατί έχω ήδη προπαραγγείλει το 5800) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 N79 έχει Digital compass, 5mpixels αντί για 3.2mpixels, 3.5" αντί για 3.2" οθόνη, και 1500mAh αντί για 1320mAh μπαταραία, έχει πληκτρολόγιο και είναι βαρύτερο και μεγαλύτερο. Επίσης μου φαίνεται πιο candy eye (αν και αυτό είναι υποκειμενικό). Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Άσχετο: Τι να είναι η τρίτη οπή δίπλα στο ακουστικό; :confused: Οι άλλες δύο όλοι ξέρουμε τι είναι... http://imageshack.gr/files/suvi87bis5a1l9ny3zp1.png Λόγω αυτού του αισθητήρα, όταν βάζεις το κινητό στο αυτί σου η οθόνη σβήνει για να μην καταναλώνει μπαταρία και για να μην πατηθεί τίποτα όταν ακουμπάει στο αυτί ή στο μάγουλό σου:) Το ίδιο με το 5800 δηλαδή. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Όσοι το έχουν πιάσει, λένε οτι η κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Επίσης, πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις για τον μηχανσιμό του qwerty. http://img116.imageshack.us/img116/7113/sany0091bv2.jpg Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Υπομονή λοιπόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Επειδή δεν ανάφερε κανείς κάτι σχετικό, ΓΡΑΦΙΔΑ έχει ? (προσωπικά το θεωρώ μεγάλο συν να έχει ένα touch κινητό γραφίδα - το κάνει αυτόματα σημειωματάριο, κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο) Σε αυτό το video που έδωσε πιο πριν ο φίλος Balantis7 στο 5:05 αναφέρει πως με τη γραφίδα έχει handwriting recognition. Δεν βλέπω όμως να έχει γραφίδα στο τηλέφωνο πάνω. Μήπως κάνανε καμιά παρόμοια πατέντα με το omnia που κρέμεται και δεν μπαίνει στο σώμα του κινητού...? Όσοι το έχουν πιάσει, λένε οτι η κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Επίσης, πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις για τον μηχανσιμό του qwerty. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Υπομονή λοιπόν. Πάντως ο μηχανισμός φαίνεται πολύ εντυπωσιακός και μακάρι να κυκλοφορήσει τόσο σύντομα:) Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 N79 έχει Digital compass, 5mpixels αντί για 3.2mpixels, 3.5" αντί για 3.2" οθόνη, και 1500mAh αντί για 1320mAh μπαταραία, έχει πληκτρολόγιο και είναι βαρύτερο και μεγαλύτερο. Επίσης μου φαίνεται πιο candy eye (αν και αυτό είναι υποκειμενικό). ναι αλλα με την ίδια ανάλυση. άρα κερδίζει το 5800 ;) όσο για τι γραφίδα συμπεριλαμβάνεται αλλα νομίζω ότι δεν έχει χώρο για να μπει μέσα στο κινητό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Όσοι το έχουν πιάσει, λένε οτι η κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Επίσης, πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις για τον μηχανσιμό του qwerty. http://img116.imageshack.us/img116/7113/sany0091bv2.jpg Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Υπομονή λοιπόν. μακαρι να ειναι καλη και σωστη η κατασκευη του,εγω παντως δε θα το προτιμησω μαλλον γιατι δεν μου αρεσει τοσο ο look του,προτιμω το 5800 κι επισης δεν μου αρεσει που εχει πληκτρολογιο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Προσωπικά αν δε δώ συσκευή με 8mp,μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερη ποιότητα εγγραφής στο βίντεο,καινούργιο και πιο δυνατό επεξεργαστή καθώς και περισσότερη ram,ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 640Χ480,τότε δ αγοράζω ακόμα,θεωρώ οτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το ν95-8γβ(πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη).Αντε γιατι την έχουν δεί πολύ στη νοκια,6μηνο και καινούργια συσκευή χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικά καινούργιο α και να μην ξεχνι'ομαστε με 700+ευρώ! εννοείτε φιλικά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ε, εντάξει, μην υπερβάλλουμε. Μπορεί να μην προσφέρει τίποτα πραγματικά ουσιαστικό στον τομέα της φωτογραφικής μηχανής, αλλά δεν το λες και συνηθισμένο μοντέλο το Ν97. Τη νέα έκδοση λειτουργικού με οθόνη αφής και τα όσα καινούργια έχει να προσφέρει το τηλέφωνο γιατί τα περνάτε στα ψιλά ορισμένοι; Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. :confused: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Προσωπικά αν δε δώ συσκευή με 8mp,μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερη ποιότητα εγγραφής στο βίντεο,καινούργιο και πιο δυνατό επεξεργαστή καθώς και περισσότερη ram,ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 640Χ480,τότε δ αγοράζω ακόμα,θεωρώ οτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το ν95-8γβ(πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη).Αντε γιατι την έχουν δεί πολύ στη νοκια,6μηνο και καινούργια συσκευή χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικά καινούργιο α και να μην ξεχνι'ομαστε με 700+ευρώ! εννοείτε φιλικά!!! Οταν αγοραζεις μια συσκευη 700 ευρω την αγοραζεις με την προοπτικη να σου κρατησει 2 χρονακια,αν εσυ θες να αλλαξεις στο 6μηνο δεν σου φταιει η Νοκια. Το οτι μπορουν καποιοι και αλλαζουν στο 3μηνο ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και τους χαιρομαι. Τωρα αν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα,ασε αυτους που θα το παρουν να σου πουν αν εχει. Εδω εχει διαφορες το Ν96 απο το Ν95 8G,τοσες,που ενω το Ν96 εχει καποια κολληματα οταν βλεπω Ν95-2 το θεωρω παλιο και δεν μπορω με τιποτα να το εχω πια. Φαντασου ποσες διαφορες θα εχει το Ν97. Τελος κινητο δεν ειναι μονο η καμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ακριβως,κινητο δεν ειναι μονο η καμερα,ποσο μα ποσο πολυ συμφωνω με αυτο. και κατι αλλο,ειναι πολυ απλο. οταν καποιος σκεφτεται να παρει ενα κινητο για 1 η και 2 χρονια καλο ειναι πρωτα να το πιασει στα χερια του και να το τσεκαρει εξονυχιστικα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ε, εντάξει, μην υπερβάλλουμε. Μπορεί να μην προσφέρει τίποτα πραγματικά ουσιαστικό στον τομέα της φωτογραφικής μηχανής, αλλά δεν το λες και συνηθισμένο μοντέλο το Ν97. Τη νέα έκδοση λειτουργικού με οθόνη αφής και τα όσα καινούργια έχει να προσφέρει το τηλέφωνο γιατί τα περνάτε στα ψιλά ορισμένοι; Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. :confused: Το μεγάλο ατού της συσκευής είναι α)το QWERTY πληκτρολόγιο και β)η οθόνη αφής του, σε δεύτερο πλάνο έχουμε την οθόνη και τις δυνατότητες υπόλοιπες που προσφέρει. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αν είχε το Ν97 camera 8mp και DVB-H θα ήταν άριστη συσκευή από πλευράς χαρακτηριστικών! Μάλλον όμως θα έρθουν αυτά με το Ν98 που πιθανώς θα αργήσει, αν σκεφτούμε ότι το Ν97 θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αν είχε το Ν97 camera 8mp και DVB-H θα ήταν άριστη συσκευή από πλευράς χαρακτηριστικών! Μάλλον όμως θα έρθουν αυτά με το Ν98 που πιθανώς θα αργήσει, αν σκεφτούμε ότι το Ν97 θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα. Γιατί, θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς ποτέ το DVB-H στην Ελλάδα, ώστε το θεωρείς πλήρες μόνο αν το διέθετε? :wacko: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 :grin:Καημένo i-phone............με αυτό το κινητό θα νιώσεις την οικονόμικη κρίση από πρώτο χέρι..........:lol::lol::D:p:ninja: Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Video: Nokia N97 http://img401.imageshack.us/img401/3299/nokian97livepics091ho0.th.jpg http://dailymobile.se/2008/12/03/video-nokia-n97/ [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 καπου ειδα να λενε για 500Ε +φπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 :grin:Καημένo i-phone............με αυτό το κινητό θα νιώσεις την οικονόμικη κρίση από πρώτο χέρι..........:lol::D:p:ninja: Μην ασχολείσαι με παιχνιδάκια φίλε μου. Εδώ συζητάμε για κινητά τηλέφωνα. :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δεν εννοω αυτο που εννοείται,απλα αν αγοράζουμε σαν τυφλοί οτι βγάζει η Νοκια,τότε δε δίνετε κίνητρο για κάτι καλύτερο και πιο άμεσα,δεν λέω οτι η συσκευή είναι για πέταμα είναι πραγατικα πολυ καλή αλλα πάνω κάτω προσφέρει οτι και το δόλιο "παλιο"ν95,καθώς επίσης δε μίλησα ΜΟΝΟ για κάμερα...Το ν96 κάποια κολλήματα?μόνο κολλήματα είναι δυστυχώς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts