evansarmor Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 εχω κανει μια παραγγελια ενα κινητο απο geekbuiyng δεν μου το εχουν στειλει ακομα. ειναι σε κατασταση(Processing) μπορω να ακυρωσω την παραγγελια; βασικα θελω να το παρω απο την ευρωπαικη αποθηκη γιατι βλεπω οτι παιζει πολυ τελωνειο τις τελευταιες μερες Μίλησε μαζί τους, πιστεύω ότι θα δεχθούν να το στείλουν από άλλη αποθήκη και μεγαλύτερη τιμή ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 ναι ειναι 30 δολαρια πιο ακριβο αλλα ακουω οτι το τελωνιο χτυπαει κατι 70 αρια στον εκτελωνισμο...http://www.geekbuying.com/item/UMI-PLUS-5-5inch-Helio-P10-4GB-32GB-Smartphone---Gold-374186.html λογικα δεν μπορω να τους πληρωσω τη διαφορα. μαλλον θα πρεπει να ακυρωσω την παλια και να κανω νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Μπορείς να πληρώσεις την διαφορά, σου δίνουν τον λογαριασμό τους στο PAYPAL και βάζεις εκεί την διαφορά ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 δυστυχως στην ευρωπη δεν ειναι διαθεσιμο :(:( Arrival Notice οποτε θα το ρισκαρω απο HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Το τελωνειο δεν σε χρεωνει οτι ναναιι. Στην τιμη του προιοντος, εφοσον ξεπερναει τα 23 δολλαρια ( καπου εκει ) +23% ο ΦΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Παιδιά λίγη βοήθεια.. παρήγγειλα απο εδώ https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-Leeco-X820-X822-4G-LTE-Mobile-Phone-Quad-Core-5-7/32763554783.html?spm=2114.13010608.0.0.4Tfgos το εν λόγω κινητό. Πριν παραγγείλω είχα ρωτήσει τον πωλητή αν είναι in stock και μου είπε όλα κομπλέ. Έκανα παραγγελία στις 17 του μήνα και έκτοτε του έχω στείλει και 2 μηνύματα για διευκρινήσεις. Ούτε μου έχει απαντήσει όυτε το κινητό έχει στείλει, σαν να μην υπάρχω ενα πράμα.. να ανησυχώ ? Υπάρχει τρόπος να τον "πιέσω" να το στείλει γρήγορα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Το τελωνειο δεν σε χρεωνει οτι ναναιι. Στην τιμη του προιοντος, εφοσον ξεπερναει τα 23 δολλαρια ( καπου εκει ) +23% ο ΦΠΑ Εγω παντως,σε ενα boxακι,αξιας 150$,σημερα με χρεωσαν μονο 3 ευρο (παλι καλα,ειχαν καιρο να με σταματησουν)......οποτε οτι ναναι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εγω παντως,σε ενα boxακι,αξιας 150$,σημερα με χρεωσαν μονο 3 ευρο (παλι καλα,ειχαν καιρο να με σταματησουν)......οποτε οτι ναναι.:) Ειχε αναγραφομενη αξια 150 δολ; Ηταν ογκωδης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Το joybuy.com το γνωρίζει κανείς ? έχει κάποιος εμπειρία από το e-shop ? Κίνα είναι, αλλά πολλά Ρώσικα βλέπω μέσα. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ. :) Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ειχε αναγραφομενη αξια 150 δολ; Ηταν ογκωδης; Oχι βεβαια δεν ειχε τιμη,ουτε ογκο ειχε,αλλα καθως τα παλικαρια το ανοιξαν,και γκαγκα να εισαι θα καταλαβεις την αξια του.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παιδιά λίγη βοήθεια.. παρήγγειλα απο εδώ https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-Leeco-X820-X822-4G-LTE-Mobile-Phone-Quad-Core-5-7/32763554783.html?spm=2114.13010608.0.0.4Tfgos το εν λόγω κινητό. Πριν παραγγείλω είχα ρωτήσει τον πωλητή αν είναι in stock και μου είπε όλα κομπλέ. Έκανα παραγγελία στις 17 του μήνα και έκτοτε του έχω στείλει και 2 μηνύματα για διευκρινήσεις. Ούτε μου έχει απαντήσει όυτε το κινητό έχει στείλει, σαν να μην υπάρχω ενα πράμα.. να ανησυχώ ? Υπάρχει τρόπος να τον "πιέσω" να το στείλει γρήγορα? Ευχαριστώείσαι σε λάθος μέρος.πανε εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&page=152 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Το to2c.com είναι αξιόπιστο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Το to2c.com είναι αξιόπιστο μαγαζί? μια φορα που πηρα ενα τηλεφωνο δεν ειχα καποιο προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Λοιπόν, μετά το λογοπαίγνιο "GearWorst", θα βγάλουμε και το "BangBad"! Το Banggood τα έκανε μπάχαλο με το tracking number μου! Στην αρχή μου έδωσε ένα με ταχυδρομείο Βανουάτου, τώρα μου έδωσε ένα Σουηδικό! Αν δεν είχα ρωτήσει στο chat, θα έβλεπα το άλλο! Κάτι περίεργο συμβαίνει και πιστεύω να το μάθω σύντομα... :wacko: Τελικά φίλε μου δουλέυει το tracking ? θελω να ψωνίσω απο banggood γιαυτο ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τελικά φίλε μου δουλέυει το tracking ? θελω να ψωνίσω απο banggood γιαυτο ρωτάω! Δηλαδή επειδή ένας χρήστης είχε πρόβλημα, σκέφτεσαι αν θα προχωρήσεις την αγορά σου; Πήρες μήπως γνώμες και από τις άλλες χιλιάδες που έχουν αγοράσει χωρίς πρόβλημα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλημέρα στη παρέα Θέλω να αγοράσω 1 Xiaomi 3S το οποίο το βρίσκω μόνο στο ΤO2C Επειδή έχω χάσει την επαφή με τα μαγαζιά.... Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Πρώτη παραγγελία απο LightintheBox, δεν μπορούσε να πάει χειρότερα: Αγόρασα χθες το βράδυ μια τσάντα σε sale. H τιμή ήταν περίπου €6+pp, σύνολο γύρω στα €13. Αυτό το ποσό έβλεπα σε όλη τη διαδικασία του checkout. Όταν πάτησα όμως την τελική υποβολή της παραγγελίας, στην επιβεβαίωση το ποσό έγινε €27! Η απάντηση τους There's a 8+ difference between Greece and China - this means it's currently 1AM in Beijing. When you made the order at 22PM, it was actually 6AM in Beijing. This is the probable cause for the confusion. Όταν δηλαδή είδα την τιμή προσφοράς, η τιμή αυτή ήταν φάντασμα και δεν υπήρχε επειδη το Πεκίνο είναι 8 ώρες μπροστά και η προσφορά είχε ήδη λήξει... Όντως, πολύ μπροστά είναι οι απατεώνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Χαχαχα μπορει να εκπεμπει απο αλλο πλανητη. Και μεχρι να φτασει στη γη... αλλαξαν τα πραγματα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τελικά φίλε μου δουλέυει το tracking ? θελω να ψωνίσω απο banggood γιαυτο ρωτάω! Όχι. Το Flyt Express λέει ότι το δέμα μου πήγε πάλι μια βόλτα Κίνα > Χονγκ Κονγκ > Κίνα. Το Σουηδικό ταχυδρομείο ακόμα δεν έχει παραλάβει. Πλάκα θα έχει, η προσφορά του Banggood να ήταν/είναι απάτη. Ευτυχώς, πλήρωσα με PayPal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Η απάντηση τους Όταν δηλαδή είδα την τιμή προσφοράς, η τιμή αυτή ήταν φάντασμα και δεν υπήρχε επειδη το Πεκίνο είναι 8 ώρες μπροστά και η προσφορά είχε ήδη λήξει... Όντως, πολύ μπροστά είναι οι απατεώνες... Συνεχισε το ,μπορει να πληρωσεις την τσαντα ακριβα αλλα θα κανεις αποσβεση με την διασκεδαση που δινουν τοσο απλοχερα. Ενημερωσε και εμας για την συνεχεια ,μην γελας μονος σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 από DHGATE.com αγοράζουμε ? Βασικά θέλω να πάρω μία θήκη τάμπλετ που δεν την βρίσκω πουθενά αλλού και η ερωτησή σου δεν έχει να κάνει λόγο κάποιου φόβου ότι θα χάσω λεφτά αλλά σχετικά με το ότι δεν έχει paypal οπότε βάζεις κάρτα απευθείας και γενικά περί αξιοπιστίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 από DHGATE.com αγοράζουμε ? Βασικά θέλω να πάρω μία θήκη τάμπλετ που δεν την βρίσκω πουθενά αλλού και η ερωτησή σου δεν έχει να κάνει λόγο κάποιου φόβου ότι θα χάσω λεφτά αλλά σχετικά με το ότι δεν έχει paypal οπότε βάζεις κάρτα απευθείας και γενικά περί αξιοπιστίας Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά: Link 1) - Link 2) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Συνεχισε το ,μπορει να πληρωσεις την τσαντα ακριβα αλλα θα κανεις αποσβεση με την διασκεδαση που δινουν τοσο απλοχερα. Ενημερωσε και εμας για την συνεχεια ,μην γελας μονος σου :) To πιο εκνευριστικό είναι οτι μου απαντούν σε κανονικά αγγλικά. Είχα συνηθίσει να διαβάζω τέτοιες αστείες δικαιολογίες σε Chinglish και μου κακοφαίνεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παιδιά NLpost (από Gearbest) πόσες μέρες κάνει περίπου από τη μέρα που δίνει tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παιδιά NLpost (από Gearbest) πόσες μέρες κάνει περίπου από τη μέρα που δίνει tracking number? τα δυο τελευταια μου ηρθαν μεσα σε 25-27 μερες προτου δυο μηνες σε 15 μερες το ειχα στα χερια μου Οποτε δεν ειναι τιποτα σταθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts