dimi_1982 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Τι εχει το Vanuatu μια χαρα ειναι :p Τι μια χαρά? 40+ μέρες κι ακόμα τίποτα! Βεβαια υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι εδώ κάνα μήνα και ακόμα να μη σκαναριστηκε ο σάκος. Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σαν τι να βρωμάει? Εγώ μια χαρά παρέλαβα πρόσφατα μέσα σε 15 ημέρες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk συνηθως ετσι ειναι αλλα στην δικια μου περιπτωση και καποιου αλλου πιο πισω εχουμε φτασει τις 20 και συνεχιζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά η Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying ξέρετε περίπου πόσες μέρες κάνει για να έρθει το δέμα; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bms Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Θελω να κανω αγορα ενα τηλεφωνο απο gearbest , στην σελιδα μου γραφει Shipping Cost:cannot ship to Greece αλλα με αφηνει να προχωρησω παρακατω ωστε να κανω την πληρωμη στο paypal.Εχει στοκ 2 κομματια. Τι να κανω καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Θελω να κανω αγορα ενα τηλεφωνο απο gearbest , στην σελιδα μου γραφει Shipping Cost:cannot ship to Greece αλλα με αφηνει να προχωρησω παρακατω ωστε να κανω την πληρωμη στο paypal.Εχει στοκ 2 κομματια. Τι να κανω καμια ιδεα?? Θα εχεις μπλεξιματα, αν σου λεει οτι δεν μπορουν να το στειλουν . δεν θα το στειλουν, ασχετα εσυ που θα το πληρωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bms Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Θα εχεις μπλεξιματα, αν σου λεει οτι δεν μπορουν να το στειλουν . δεν θα το στειλουν, ασχετα εσυ που θα το πληρωσεις. Εχεις δικιο αυτο σκεφτηκα και εγω και το παραγγειλα απο το geekbuying. Τωρα υπομονη μεχρι να ερθει.Ξερουμε ποσες μερες περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εχεις δικιο αυτο σκεφτηκα και εγω και το παραγγειλα απο το geekbuying. Τωρα υπομονη μεχρι να ερθει.Ξερουμε ποσες μερες περιπου? Αυτο ειναι λιγο λαχειο. Εξαρταται με τι ταχυδρομειο θα το στειλουν. Καποτε τα στελναν με Σιγκπουρη ποστ, το οποιο ηταν καλο μεχρι που καποιος εκλεψε σακο, και ολοι τα στελνουν με ολλανδικο. Το ολλανδικο απο την αλλη εχω παραλαβει μεσα σε 8 μερες, και τωρα εχουν περασει 20 και ακομα τιποτα. Οποτε αυτο ειναι αγνωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αυτο ειναι λιγο λαχειο. Εξαρταται με τι ταχυδρομειο θα το στειλουν. Καποτε τα στελναν με Σιγκπουρη ποστ, το οποιο ηταν καλο μεχρι που καποιος εκλεψε σακο, και ολοι τα στελνουν με ολλανδικο. Το ολλανδικο απο την αλλη εχω παραλαβει μεσα σε 8 μερες, και τωρα εχουν περασει 20 και ακομα τιποτα. Οποτε αυτο ειναι αγνωστο Πρόσφατα με SG μου έστειλε το Geek ( ήρθε και σε 7 ημέρες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Πρώτη παραγγελία απο LightintheBox, δεν μπορούσε να πάει χειρότερα: Αγόρασα χθες το βράδυ μια τσάντα σε sale. H τιμή ήταν περίπου €6+pp, σύνολο γύρω στα €13. Αυτό το ποσό έβλεπα σε όλη τη διαδικασία του checkout. Όταν πάτησα όμως την τελική υποβολή της παραγγελίας, στην επιβεβαίωση το ποσό έγινε €27! Ανοίγω κατευθείαν αίτημα για ακύρωση παραγγελίας λόγω λάθους χρέωσης και, ενώ το αίτημα είναι ακόμα σε κατάσταση "processing", μου έρχεται email που λέει οτι έστειλαν την παραγγελία! Εννοείται οτι δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσω το συγκεκριμένο κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Πρώτη παραγγελία απο LightintheBox, δεν μπορούσε να πάει χειρότερα: Αγόρασα χθες το βράδυ μια τσάντα σε sale. H τιμή ήταν περίπου €6+pp, σύνολο γύρω στα €13. Αυτό το ποσό έβλεπα σε όλη τη διαδικασία του checkout. Όταν πάτησα όμως την τελική υποβολή της παραγγελίας, στην επιβεβαίωση το ποσό έγινε €27! Ανοίγω κατευθείαν αίτημα για ακύρωση παραγγελίας λόγω λάθους χρέωσης και, ενώ το αίτημα είναι ακόμα σε κατάσταση "processing", μου έρχεται email που λέει οτι έστειλαν την παραγγελία! Εννοείται οτι δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσω το συγκεκριμένο κατάστημα... Κάπου πρέπει να έκανες λάθος στην αποστολή ... εκεί πρέπει να προσέχεις τον τρόπο αποστολής γιατί χρεώνουν πολλά ταχυδρομικά, εάν θέλεις βάλε το λινκ του προϊόντος να δοκιμάσω και εγώ ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κάπου πρέπει να έκανες λάθος στην αποστολή ... εκεί πρέπει να προσέχεις τον τρόπο αποστολής γιατί χρεώνουν πολλά ταχυδρομικά, εάν θέλεις βάλε το λινκ του προϊόντος να δοκιμάσω και εγώ ... Κανένα λάθος. Ανέβασαν την τιμή μόνοι τους. Στο Paypal έδωσα το ΟΚ για €6. H προσφορά ήταν μόνο για μια ώρα. Ουσιαστικά μου το πούλησαν στην κανονική του τιμή ενώ είχα προλάβει την έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κανένα λάθος. Ανέβασαν την τιμή μόνοι τους. Στο Paypal έδωσα το ΟΚ για €6. H προσφορά ήταν μόνο για μια ώρα. Ουσιαστικά μου το πούλησαν στην κανονική του τιμή ενώ είχα προλάβει την έκπτωση. https://www.consumeraffairs.com/online/lightinthebox.html τρομαξα με οσα διαβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 https://www.consumeraffairs.com/online/lightinthebox.html τρομαξα με οσα διαβασα Μακάρι να τα είχα διαβάσει κι εγώ νωρίτερα. Με έφαγε το "A New York Stock Exchange Listed Company (NYSE: LITB)"... Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι οτι έκανα αμέσως ακύρωση παραγγελίας και με έγραψαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μου εχει συμβει και εμενα αυτο (σε αλλο μαγαζι) και τους ειπα οτι θα ανοιξω θεμα στο πειπαλ και μου επεστρεψαν την διαφορα αμεσα.Βεβαια εμενα αφορουσε διαφορα σε μεταφορικα δηλαδη ενω εγω ειχα διαλεξει και δεχτει την πληρωμη για δωρεαν μεταφορικα μετα χρεωσαν μεταφορικα και αυτη την χρεωση ειχε το πειπαλ.Πραγματικα εμεινα αναυδος.Εχω χιλιαδες συναλλαγες με πειπαλ (power seller στο ebay) και δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Δοκιμασε να τους πεις οτι θα ανοιξεις θεμα στο πειπαλ (πες τους οτι θα παρεις τηλεφωνο στο πειπαλ ειναι πιο ψαρωτικο) και να ΜΗΝ ειααι ευγενικη με το customer service του lightinthebox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μακάρι να τα είχα διαβάσει κι εγώ νωρίτερα. Με έφαγε το "A New York Stock Exchange Listed Company (NYSE: LITB)"... Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι οτι έκανα αμέσως ακύρωση παραγγελίας και με έγραψαν κανονικά. κανε dispute και claim στο paypal,παρε τους και τηλεφωνο καιεξηγησε τους την απατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Δοκιμασε να τους πεις οτι θα ανοιξεις θεμα στο πειπαλ (πες τους οτι θα παρεις τηλεφωνο στο πειπαλ ειναι πιο ψαρωτικο) και να ΜΗΝ ειααι ευγενικη με το customer service του lightinthebox. Άνοιξα dispute αμέσως για unauthorized transaction αλλα δεν το δέχτηκε το ΡΡ. Το customer service είναι άλλο ανέκδοτο: υπάρχουν μόνο ορισμένοι τύποι προβλημάτων που μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και αυτό που με καίει ( Resolve a Payment Issue), δεν είναι ενεργό. Ε-mail δεν βρήκα κάπου, άφησα νέο μήνυμα στην αίτηση που εκανα για ακύρωση. BTW, ευγενική δεν μπορώ να είμαι. Ευγενικός, ναι ;) ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανε dispute και claim στο paypal,παρε τους και τηλεφωνο καιεξηγησε τους την απατη. Έκανα ήδη dispute για Unauthorized transaction (αυτό δεν είναι, στην ουσία; ) αλλα δεν το δέχτηκε το ΡΡ. Καλά, δεν βλέπουν οτι έδωσα ΟΚ για €6 και το μαγαζί τράβηξε €23; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το Unauthorized transaction απ'όσο ξέρω είναι όταν κάποιος αγοράσει κάτι απ'το account του paypal σου χωρίς την άδεια σου/γνώση/σου κλέψαν τον κωδικό κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Άνοιξα dispute αμέσως για unauthorized transaction αλλα δεν το δέχτηκε το ΡΡ. Το customer service είναι άλλο ανέκδοτο: υπάρχουν μόνο ορισμένοι τύποι προβλημάτων που μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και αυτό που με καίει ( Resolve a Payment Issue), δεν είναι ενεργό. Ε-mail δεν βρήκα κάπου, άφησα νέο μήνυμα στην αίτηση που εκανα για ακύρωση. BTW, ευγενική δεν μπορώ να είμαι. Ευγενικός, ναι ;) ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα ήδη dispute για Unauthorized transaction (αυτό δεν είναι, στην ουσία; ) αλλα δεν το δέχτηκε το ΡΡ. Καλά, δεν βλέπουν οτι έδωσα ΟΚ για €6 και το μαγαζί τράβηξε €23; δεν θα βρεις ευκολα ακρη με μυνημα ,καπου στην σελιδα του paypal εχει contact us ,εκει σου δινει επιλογη για μεηλ η τηλεφωνο,εγω μονο με το τηλεφωνο βρισκω ακρη,ποτέ με μεηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 δεν θα βρεις ευκολα ακρη με μυνημα ,καπου στην σελιδα του paypal εχει contact us ,εκει σου δινει επιλογη για μεηλ η τηλεφωνο,εγω μονο με το τηλεφωνο βρισκω ακρη,ποτέ με μεηλ. Πολύ ακριβή θα μου βγει η "προσφορά" του LightintheBox... Δε λες πάλι καλά που δεν την πάτησα με ένα DVD αυτοκινήτου που το έδιναν €20; €250 φέσι θα μου φόραγαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Πολύ ακριβή θα μου βγει η "προσφορά" του LightintheBox... Δε λες πάλι καλά που δεν την πάτησα με ένα DVD αυτοκινήτου που το έδιναν €20; €250 φέσι θα μου φόραγαν... Ειναι να απορεις λιγακι. Δεν ειδες στο πεδιο τις πληρωμης οτι αλλα ελεγε, και αλλα σε χρεωνε το paypal ? και μολις εβλεπες τιποτα παραξενο να γυρνουσες πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ειναι να απορεις λιγακι. Δεν ειδες στο πεδιο τις πληρωμης οτι αλλα ελεγε, και αλλα σε χρεωνε το paypal ? και μολις εβλεπες τιποτα παραξενο να γυρνουσες πισω; απο οτι λεει το πεηπαλ χρεωσε την εκπτωτικη τιμη,μετα ηρθε η λυπητερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 απο οτι λεει το πεηπαλ χρεωσε την εκπτωτικη τιμη,μετα ηρθε η λυπητερη. Έτσι είναι. Κατάλαβα τι έγινε όταν ήρθε η ειδοποίηση πληρωμής του ΡΡ. Μέχρι τοτε το ποσό που έβλεπα ήταν γύρω στα €13. Ο κινέζος απάντησε και κάνει τον...κινέζο: The price difference might have been affected due to the difference in timezones. LightInTheBox is based in Beijing, and our system uses the local time for management of prices and offers. Bollocks, που λένε και στο χωριό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Λοιπόν, μετά το λογοπαίγνιο "GearWorst", θα βγάλουμε και το "BangBad"! Το Banggood τα έκανε μπάχαλο με το tracking number μου! Στην αρχή μου έδωσε ένα με ταχυδρομείο Βανουάτου, τώρα μου έδωσε ένα Σουηδικό! Αν δεν είχα ρωτήσει στο chat, θα έβλεπα το άλλο! Κάτι περίεργο συμβαίνει και πιστεύω να το μάθω σύντομα... :wacko: Edited November 21, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ομολογουμενος η συσκευασια του Gearbest δειχνει ικανοποιητικα σημαδια Ηρθε σε φακελο τυπου geekbyuing τις παλιες καλες εποχες Αρχιζω και τους βλεπω με αλλο ματι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 εχω κανει μια παραγγελια ενα κινητο απο geekbuiyng δεν μου το εχουν στειλει ακομα. ειναι σε κατασταση(Processing) μπορω να ακυρωσω την παραγγελια; βασικα θελω να το παρω απο την ευρωπαικη αποθηκη γιατι βλεπω οτι παιζει πολυ τελωνειο τις τελευταιες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts