mobile59 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Το AliExpress.com είναι αξιόπιστο ? ενδιαφέρομαι να παρω μερικές θήκες . Υπάρχει προβλημα με τελωνείο ? Εχψ φερει μικροπραγματα με αυτους,απλα κοιτα να εχει καλη βαθμολογια ο πωλητης,δεν αναφερομαστε σε τελωνεια στο φορουμ,αλλα δεν υπαρχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Εχψ φερει μικροπραγματα με αυτους,απλα κοιτα να εχει καλη βαθμολογια ο πωλητης,δεν αναφερομαστε σε τελωνεια στο φορουμ,αλλα δεν υπαρχει θεμα Ναι οντως,θελει προσοχη απο,αλλα και τι θα αγορασεις,εχει πιο πολλα κρουσματα απο το ebay....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 το είδα και αυτό ,παραγγελία στις 17 Μαΐου από geekbuying.com (κίνα) και από tomtop.com (γερμανία) ,παραλαμβάνω την ίδια μέρα στις 27 Μαΐου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Όντως, εντυπωσιακά γρήγορα για tomtop. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Και για geekbuying. Μικροπράγματα έχω πάρει μόνο από αυτούς κατά καιρούς, αλλά με όλες τις παραγγελίες μου βγάλανε την ψυχή μέχρι να τις στείλουνε (την τελευταία φορά τους είπα να μου κάνουν refund - και να απαντήσουν επιτέλους στο mail μου, αλλιώς θα άνοιγα dispute στο paypal. Δεν απάντησαν ποτέ, αλλά λίγες ώρες μετά, μου ήρθε -επιτέλους- mail ότι έστειλαν το είδος που είχα παραγγείλει - σχεδόν 2.5 εβδομάδες μετά την παραγγελία, και υποτίθεται ότι ήταν και διαθέσιμο...) Μακάρι να βελτιώθηκαν - ο τομέας αυτός ήταν για μένα το σημαντικό τους μείον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Όντως, εντυπωσιακά γρήγορα για tomtop. tomtop το έστειλε από γερμανία μάλλον καθυστέρησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 tomtop το έστειλε από γερμανία μάλλον καθυστέρησε Να το πω καλυτερα, εντυπωσιακό που το έστειλε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 αγορά κινητού από την ευρωπαική αποθήκη του minideal, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα. Μου έστειλαν 2 μέρες μετά την αγορά tracking number ελληνικό, αλλά στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται καθόλου! :confused: πώς είναι δυνατόν; δεν πρέπει να το στείλει πρώτα και μετά να πάρει την απόδειξη με το tracking; Δηλαδή δεν έπρεπε να το εμφανίζει από το πρώτο λεπτό; Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 αγορά κινητού από την ευρωπαική αποθήκη του minideal, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα. Μου έστειλαν 2 μέρες μετά την αγορά tracking number ελληνικό, αλλά στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται καθόλου! :confused: πώς είναι δυνατόν; δεν πρέπει να το στείλει πρώτα και μετά να πάρει την απόδειξη με το tracking; Δηλαδή δεν έπρεπε να το εμφανίζει από το πρώτο λεπτό; οχι,περιμενε 2-4 μερες μετα θα φανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 οχι,περιμενε 2-4 μερες μετα θα φανει τι εννοείς;; :confused: υποτίθεται ότι σε 1-2 μέρες φτάνει στον πελάτη..και γώ θα το δώ στο site των ΕΛΤΑ αφού το παραλάβω δηλαδή;:p Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) τι εννοείς;; :confused: υποτίθεται ότι σε 1-2 μέρες φτάνει στον πελάτη..και γώ θα το δώ στο site των ΕΛΤΑ αφού το παραλάβω δηλαδή;:p δεν φτανει σε 1-2 μερες,οταν σου δινουν το τρακινγκ το δεμα δεν εχει παει ακομα ταχυδρομειο,λιγη υπομονη,αν ερχεται με dhl ισως ερθει συντομοτερα. Edited May 25, 2016 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 δεν φτανει σε 1-2 μερες,οταν σου δινουν το τρακινγκ το δεμα δεν εχει παει ακομα ταχυδρομειο,λιγη υπομονη,αν ερχεται με dhl ισως ερθει συντομοτερα. μιλάμε για τα ελληνικά ταχυδρομεία πάντα έτσι; όχι dhl.. το δέμα ξεκινάει από Ελλάδα και πάει σε μια άλλη πόλη.. συστημένο 3 μέρες max..anyway υπομονή υπάρχει..εδώ περιμένω και άλλο δέμα με singapore post :lol: Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Να το πω καλυτερα, εντυπωσιακό που το έστειλε. μάλιστα , κατάλαβα λες να έχει κάτι άλλο μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 μάλιστα , κατάλαβα λες να έχει κάτι άλλο μέσα? Αυτό που παρήγγειλες έχει .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Να το πω καλυτερα, εντυπωσιακό που το έστειλε. :lol::lol::lol: Και εγω με αυτο εντυπωσιαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 ροσπαθώ σημερα να αγοράσω απο Vickmall μέσω PayPal και πιστωτικής της Εθνικής και μου την απορρίπτει ενώ πριν μια βδομάδα έκανα κανονικά αγορές. Συμβαίνει σε άλλον; Μήπως φταίει ότι έχω μηδενικό balance στο PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παίδες. Επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς κινητό θα πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη ένα Ulefone Power. Σε σχεδόν ίδια τιμή μου βγαίνει, 170 ευρώ, από tinydeal, tomtop & antelife. Εσείς από ποιο προτείνετε να το πάρω. Και τα 3 είπαν θα το στείλουν με DHL και έχουν παράδοση σε 5-7 μέρες. Ας απαντήσουν όσοι πιο πολλοί μπορούν και ξέρουν ρε παίδες. Ευχαριστώ! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παίδες. Επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς κινητό θα πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη ένα Ulefone Power. Σε σχεδόν ίδια τιμή μου βγαίνει, 170 ευρώ, από tinydeal, tomtop & antelife. Εσείς από ποιο προτείνετε να το πάρω. Και τα 3 είπαν θα το στείλουν με DHL και έχουν παράδοση σε 5-7 μέρες. Ας απαντήσουν όσοι πιο πολλοί μπορούν και ξέρουν ρε παίδες. Ευχαριστώ! Το ένα χειρότερο από τ' άλλο... :lol: Καλύτερα να το πάρεις από Κίνα και ας περιμένεις λίγο παραπάνω. http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html?utmid=737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Το ένα χειρότερο από τ' άλλο... :lol: Καλύτερα να το πάρεις από Κίνα και ας περιμένεις λίγο παραπάνω. http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html?utmid=737 Με τι ταχυδρομείο στέλνει το Banggood ρε παιδιά; Και αυτό Singpost ή με άλλα? "Free shipping to Greece via Air Parcel Register" λέει στις αποστολές πριν την παραγγελία, ποιο ταχυδρομείο είναι δηλαδή; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με τι ταχυδρομείο στέλνει το Banggood ρε παιδιά; Και αυτό Singpost ή με άλλα? "Free shipping to Greece via Air Parcel Register" λέει στις αποστολές πριν την παραγγελία, ποιο ταχυδρομείο είναι δηλαδή; Συνήθως με LAOS post, αρκετά γρήγορο. Αλλά εξαρτάται τι θα αγοράσεις και από Ποια αποθήκη θα στο στείλει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εγώ περίμενα να μου στείλει με Λαός και τελικά το στείλανε με τα Ολλανδικά(ένα κινητό)! Και ήμουν ευχαριστημένος μετα τα ταχυδρομείο του Λαός τελευταία, από 9 έως 15 μέρες σε 4-5 παραγγελίες από banggood το τελευταίο δίμηνο. Στάλθηκε απ εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σκέφτομαι να παραγγείλω συσκευή από ευρωπη από το igogo.es. Το γνωρίζεται; Τι λέει;; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με τι ταχυδρομείο στέλνει το Banggood ρε παιδιά; Και αυτό Singpost ή με άλλα? "Free shipping to Greece via Air Parcel Register" λέει στις αποστολές πριν την παραγγελία, ποιο ταχυδρομείο είναι δηλαδή; Εγώ δεν έχω πάρει κινητό από Banggood, μόνο κάτι άλλα πράγματα και όλες οι παραγγελίες μου είχαν φύγει με Κινέζικο ταχυδρομείο (CN Post) και σε 7 μέρες ήταν Ελλάδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 το igogo.es ειναι καρακινεζικο καταστημα απλα απευθύνεται στην ισπανικη αγορα και προσεχε γιατι εχει τα μεταφορικα εξτρα στα περισσοτερα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Συνήθως με LAOS post, αρκετά γρήγορο. Αλλά εξαρτάται τι θα αγοράσεις και από Ποια αποθήκη θα στο στείλει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μπα, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ στο banggood. Εξαρτάται την αποθήκη περισσότερο και το είδος που θα αγοράσεις. Στέλνει και με CN πολλές φορές και με NL και με SG μέχρι και με Sweden ( laos προσωπικά δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά αλλά έχω ακούσει αρκετούς ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts