w2o4ts Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οπότε όπως καταλαβαίνετε έχασα το κινητό για πάντα. Μεγαλη ηττα οντως,αλλα μην το αφησεις,να εισαι συνεχεια σε επαφη με το pp. Και με το pp, αλλά θα έλεγα δοκίμασε ξανά να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή (ZUK) και να τους περιγράψεις την όλη περίπτωση. Αν θέλουν να είναι σοβαροί, θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη, ή έστω μέρος αυτής (οκ, "θα πρέπει" - άλλο τι θα κάνουν τελικά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μετά από 11 μέρες, επιτέλους η παραγγελία από το Gearbest έφυγε! Δεν είχα κινητό μέσα, καμιά 10αρια ψιλό πράγματα. Απλά άλλαξα χτες χρώμα στο powerbank που είχα παραγγείλει, γιατί το ασημί δεν υπήρχε ακόμα σε διαθεσιμότητα και βαρέθηκα να περιμένω και τους ζήτησα να μου στείλουν το μπλε. Σήμερα το μεσημέρι απάντησαν στο μήνυμα και μου λένε εντάξει και ότι έβαλαν την παραγγελία μου ψηλά σε προτεραιότητα, ώστε να φύγει σύντομα. Πριν λίγο πήρα Tracking number με Ολλανδικό ταχυδρομείο! Είχα να ζητήσει να μη μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο και χαθεί. Πολύ καλά και η παραγγελία νούμερο 6 προς το παρόν και περιμένω. Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός με το Gearbest, δεν εξηγείται αλλιώς... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μετά από 11 μέρες, επιτέλους η παραγγελία από το Gearbest έφυγε! Δεν είχα κινητό μέσα, καμιά 10αρια ψιλό πράγματα. Απλά άλλαξα χτες χρώμα στο powerbank που είχα παραγγείλει, γιατί το ασημί δεν υπήρχε ακόμα σε διαθεσιμότητα και βαρέθηκα να περιμένω και τους ζήτησα να μου στείλουν το μπλε. Σήμερα το μεσημέρι απάντησαν στο μήνυμα και μου λένε εντάξει και ότι έβαλαν την παραγγελία μου ψηλά σε προτεραιότητα, ώστε να φύγει σύντομα. Πριν λίγο πήρα Tracking number με Ολλανδικό ταχυδρομείο! Είχα να ζητήσει να μη μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο και χαθεί. Πολύ καλά και η παραγγελία νούμερο 6 προς το παρόν και περιμένω. Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός με το Gearbest, δεν εξηγείται αλλιώς... :) Δεν είσαι ο μόνος .. δική μου παραγγελία την περασμένη εβδομάδα έφυγε την άλλη ημέρα από την πληρωμή, και για προχθεσινή σήμερα πήρα αριθμό. Και οι δύο με NL. Άσε που σε όσα μηνύματα τους έστειλα μου απάντησαν μέσα σε 1-2 ώρες !! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα σας. Έχει αγοράσει κάποιος απο το oppomart? Είναι αξιόπιστο? Και εγώ αυτή τη απορία είχα όταν έψαχνα για κινητό!τελικά δε ρισκαρα! Έχει σε κάποια κινητά εξαιρετικες τιμές! Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είναι κανονικό σαιτ η scam! Στο Facebook ειναι 1 χρόνο μη ενεργό το Page! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Μετά από 11 μέρες, επιτέλους η παραγγελία από το Gearbest έφυγε! Δεν είχα κινητό μέσα, καμιά 10αρια ψιλό πράγματα. Απλά άλλαξα χτες χρώμα στο powerbank που είχα παραγγείλει, γιατί το ασημί δεν υπήρχε ακόμα σε διαθεσιμότητα και βαρέθηκα να περιμένω και τους ζήτησα να μου στείλουν το μπλε. Σήμερα το μεσημέρι απάντησαν στο μήνυμα και μου λένε εντάξει και ότι έβαλαν την παραγγελία μου ψηλά σε προτεραιότητα, ώστε να φύγει σύντομα. Πριν λίγο πήρα Tracking number με Ολλανδικό ταχυδρομείο! Είχα να ζητήσει να μη μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο και χαθεί. Πολύ καλά και η παραγγελία νούμερο 6 προς το παρόν και περιμένω. Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός με το Gearbest, δεν εξηγείται αλλιώς... :) Δεν είσαι ο μόνος .. δική μου παραγγελία την περασμένη εβδομάδα έφυγε την άλλη ημέρα από την πληρωμή, και για προχθεσινή σήμερα πήρα αριθμό. Και οι δύο με NL. Άσε που σε όσα μηνύματα τους έστειλα μου απάντησαν μέσα σε 1-2 ώρες !! Τελικά βιαστηκα να μιλήσω... Σήμερα κοίταξα πάλι το e-mail και είδα στο κάτω μέρος: "Remaining items to be shipped" και ήταν το powerbank σε ασημί χρώμα!!! :mad: Οι άνθρωποι είναι τελείως ******, δεν εξηγείται αλλιώς... Είδα ότι το μπλε powerbank ήταν σε Στοκ και ζήτησα να μου στείλουν εκείνο για να φύγει γρήγορα και τελικά έστειλαν όλα τ' αλλα, εκτός από το powerbank!! Λες και μιλάω "Κινέζικα" ένα πράγμα... :p Τώρα θα τους ρωτήσω πάλι να δω τι έγινε, μήπως τελικά έστειλαν το μπλε και απλά αυτό είναι λάθος του συστήματος και λέει ότι δε στάλθηκε. Edited May 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εμένα πάλι μου άνοιξαν ticket για smartwatch ότι δε μπορούν να το στείλουν, ενώ είχε ήδη γίνει shipped και τους είπα "δεν καταλαβαίνω, αφού έχει φυγει" και μου λένε έχεις δίκιο, έχει φύγει.. Το κακό είναι ότι δεν έχει tracking number και δεν ξέρω αν κάνουν την πάπια τελικά. Επίσης ταμπλετ (chuwi hi8 pro) δεν έχει φύγει εδώ και μια βδομάδα, ενώ η θήκη και η προστασία έφυγαν γρήγορα γρήγορα και ενώ τους είχα αφήσει μηνύματα στις παραγγελίες να αποσταλούν μαζί. Τώρα έχει γούστο να μου μείνει θήκη και tempered glass στο χέρι και ταμπλετ να μην παραλάβω ποτέ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εμένα πάλι μου άνοιξαν ticket για smartwatch ότι δε μπορούν να το στείλουν, ενώ είχε ήδη γίνει shipped και τους είπα "δεν καταλαβαίνω, αφού έχει φυγει" και μου λένε έχεις δίκιο, έχει φύγει.. Το κακό είναι ότι δεν έχει tracking number και δεν ξέρω αν κάνουν την πάπια τελικά. Επίσης ταμπλετ (chuwi hi8 pro) δεν έχει φύγει εδώ και μια βδομάδα, ενώ η θήκη και η προστασία έφυγαν γρήγορα γρήγορα και ενώ τους είχα αφήσει μηνύματα στις παραγγελίες να αποσταλούν μαζί. Τώρα έχει γούστο να μου μείνει θήκη και tempered glass στο χέρι και ταμπλετ να μην παραλάβω ποτέ.. Παραλαβη με βιντεο,ωστε αν λειπει κατι την ωρα που ανοιγεις το δεμα να εχεις αποδειξεις,μετα το πεηπαλ δεν αναγνωριζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παραλαβη με βιντεο,ωστε αν λειπει κατι την ωρα που ανοιγεις το δεμα να εχεις αποδειξεις,μετα το πεηπαλ δεν αναγνωριζει τιποτα Καλά οκ ας μην υπερβάλουμε. Είπαμε κακό support έχει το gearbest, αλλά δεν νομίζω να θέλουν να κλέβουν τα "πετροδόλαρά" σου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τελικά έφυγε σήμερα και το ταμπλετ, απλά με αγνόησαν που τους είπα να σταλούν μαζί Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλά οκ ας μην υπερβάλουμε. Είπαμε κακό support έχει το gearbest, αλλά δεν νομίζω να θέλουν να κλέβουν τα "πετροδόλαρά" σου.:p Καμια υπερβολη εδω φιλε μου,εχει δικαο ο φιλος,και φυσικα δεν αναφερομαι μονο στο εν λογο καταστημα,αλλα γενικα σε αγορες απο την εξωτικη Κινα.:) 2 λεπτα δουλειας ειναι,αλλα οταν το χρειαστης θα ειναι εκει για του λογου το αληθες...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Τελικά βιαστηκα να μιλήσω... Σήμερα κοίταξα πάλι το e-mail και είδα στο κάτω μέρος: "Remaining items to be shipped" και ήταν το powerbank σε ασημί χρώμα!!! :mad: Οι άνθρωποι είναι τελείως ******, δεν εξηγείται αλλιώς... Είδα ότι το μπλε powerbank ήταν σε Στοκ και ζήτησα να μου στείλουν εκείνο για να φύγει γρήγορα και τελικά έστειλαν όλα τ' αλλα, εκτός από το powerbank!! Λες και μιλάω "Κινέζικα" ένα πράγμα... :p Τώρα θα τους ρωτήσω πάλι να δω τι έγινε, μήπως τελικά έστειλαν το μπλε και απλά αυτό είναι λάθος του συστήματος και λέει ότι δε στάλθηκε. Λοιπόν, ρώτησα το Gearbest γιατί δεν έστειλαν το powerbank αφού άλλαξα χρώμα και είναι διαθέσιμο και τώρα μου "πουλάει" τρελιτσα!! Μου απάντησαν για το πως χρησιμοποιώ το Tracking number! Απάντηση καρμπόν και τελείως άσχετη με αυτό που ρώτησα! Θα τους στείλω φωτογραφία με το email που μου έστειλαν και θα ζητήσω Refund για το powerbank, γιατί φοβάμαι ότι θα το στείλουν αργότερα χωρίς Tracking και κάποιος θα το κλέψει (ή απλά θα "χαθεί"). :rolleyes: Πάντως, τ' Αγγλικά τους είναι επιπέδου Δημοτικού, εκτός κι αν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, όταν γίνει η γκάφα από μέρους τους... Ποτε αγορά από το Gearbest, για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα! Edited May 22, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Vickmall παιδες. Προσωπικα εχω καπου 10+ αγορες εδω και 2 χρονια για φιλους, γνωστους , για μενα κτλ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα. Γιατι ταλαιπωριεστε για ελαχιστα ευρω διαφορα? Δεν πιστευω οτι αξιζει αυτο το εξτρα ποσο , αν ειναι να βγαλετε την χολη σας απο τα νευρα σας μετα. Φιλικα παντα. Να στε καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπερα παιδια σε λιγο χρονικο διαστημα, θα κανω μια αγορα απο το vickmall, εχω αγορασει συσκευες αλλα προ cc,ακουσα οτι η αγορα απο εκει περναει κανονικα απο παυ παλ,το θεμα ειναι πως εγω εχω χρημα μεσα στο balance του pp,λιγοτερα βεβαια απο το ποσο που κανει η συσκευη,μπορω να κανω την αγορα και να τραβηξει απο το balance οτι εχει εκει και τα υπολοιπα να τα τραβηξει απο την προπληρωμενη καρτα που εχω στο pp,στην οποια θα εχω βαλει τo υπολοιπo χρημα, μεσω ebanking?? Γινεται αυτο??? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Σε εμένα αυτόματα παίρνει πρώτα απο το balance και μετά απο την κάρτα μου. Δεν έψαξα να δω πως μπορώ να το αλλάξω. Είναι όμως αυτοματοποιημένη η διαδικασία και θα τα συμπληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τελικά βιαστηκα να μιλήσω... Σήμερα κοίταξα πάλι το e-mail και είδα στο κάτω μέρος: "Remaining items to be shipped" και ήταν το powerbank σε ασημί χρώμα!!! :mad: Οι άνθρωποι είναι τελείως ******, δεν εξηγείται αλλιώς... Είδα ότι το μπλε powerbank ήταν σε Στοκ και ζήτησα να μου στείλουν εκείνο για να φύγει γρήγορα και τελικά έστειλαν όλα τ' αλλα, εκτός από το powerbank!! Λες και μιλάω "Κινέζικα" ένα πράγμα... :p Τώρα θα τους ρωτήσω πάλι να δω τι έγινε, μήπως τελικά έστειλαν το μπλε και απλά αυτό είναι λάθος του συστήματος και λέει ότι δε στάλθηκε. Και εγώ το ίδιο .... καινούρια παραγγελία, "ευχαριστούμε" κτλ, και μετά από 2 ώρες, "συγγνώμη αλλά θα σας το στείλουμε μεταξύ 25 ΜΑΪ ΚΑΙ 5 ΙΟΥΝ όταν θα είναι πάλι σε στοκ!!! :X Ποτε αγορά από το Gearbest, για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα! Το κακό είναι ότι ΔΕΝ λένε οι αχαίρευτοι ότι δεν είναι σε στοκ ... Vickmall παιδες. Προσωπικα εχω καπου 10+ αγορες εδω και 2 χρονια για φιλους, γνωστους , για μενα κτλ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα. Γιατι ταλαιπωριεστε για ελαχιστα ευρω διαφορα? Δεν πιστευω οτι αξιζει αυτο το εξτρα ποσο , αν ειναι να βγαλετε την χολη σας απο τα νευρα σας μετα. Φιλικα παντα. Να στε καλα... Το ζήτημα είναι φίλε μου, ότι τα ευρώ σε πολύ λίγες περιπτώσεις είναι "ελάχιστα", ΠΧ παρήγγειλα κάτι το όποίο το είχαν 16,80 ευρώ και οι άλλοι το έχουν 36,80, οπότε τα 20 διαφορά σε 36 σύνολο δεν είναι "ελάχιστα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Vickmall παιδες. Προσωπικα εχω καπου 10+ αγορες εδω και 2 χρονια για φιλους, γνωστους , για μενα κτλ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα. Γιατι ταλαιπωριεστε για ελαχιστα ευρω διαφορα? Δεν πιστευω οτι αξιζει αυτο το εξτρα ποσο , αν ειναι να βγαλετε την χολη σας απο τα νευρα σας μετα. Φιλικα παντα. Να στε καλα... Το Vickmall δεν έχει τόσα πολλά ψιλό πράγματα που θέλουμε... Μόνο κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δες και στο eBay για ψιλοπράγματα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Είναι ασφαλείς οι αγορές από aliexpress; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronin13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Γενικά όσο ασφαλείς είναι και από το eBay. Μόνο που στο ali δε δουλεύεις με PayPal. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα όμως σε ψιλοπράγματα που έχω πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Από ali έχω δει με τα μάτια μου μούφα σκληρό δίσκο, μούφα φλασάκι και μούφα sd. Γενικά έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορούν περισσότεροι απατεώνες στο ali από το eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το thread του Gearbest εξαφανίστηκε? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Όντως, ούτε εγώ το βλέπω πουθενά .... :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το banggod είναι αξιόπιστο? Η αγορά γίνετε κανονικά με paypal όπως το vickmall η πρέπει να κάνω τα γνωστά κόλπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το banggod είναι αξιόπιστο? Η αγορά γίνετε κανονικά με paypal όπως το vickmall η πρέπει να κάνω τα γνωστά κόλπα? Ναι κανονικα με την καρτα σου. Οκ δεν ειναι κακο,γενικα αξιοπιστο ειναι δεν κανει λαδιες.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts