Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα, προκειται να αγορασω κινητο απο κινεζικο site και θελω την γνωμη σας για το geekbuying.com

το γνωριζει κανεις? ειναι ''επωνυμο'' site? οτι γνωριζεται γι' αυτο, πειτε μου να ξερω γιατι θα παραγκειλω συντομα! ευχαριστω.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα, προκειται να αγορασω κινητο απο κινεζικο site και θελω την γνωμη σας για το geekbuying.com

το γνωριζει κανεις? ειναι ''επωνυμο'' site? οτι γνωριζεται γι' αυτο, πειτε μου να ξερω γιατι θα παραγκειλω συντομα! ευχαριστω.

Χρονια πολλα. Μια χαρά είναι το geekbuying, από τα αξιόπιστα και γνωστα sites, προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πριν λίγες μέρες παρέλαβα και εγώ κινητό από το εν λόγω μαγαζί. Εφόσον θες κινητό κοίτα και το vickmall, είναι και αυτό από τα αξιόπιστα μαγαζιά για κινητά.

The day is my enemy, the night my friend

ευχαριστω για την βοηθεια, το vickmall εχει 40 ευρω ακριβοτερο το κινητο που θελω, γιαυτο ειπα να το παρω απο το geekbuing να γλιτωσω ενα 40αρι :P

ποσες μερες περιπου κανει να ερθει? επειδη στο geekbuying γραφει 2-7 εργασιμες, και μου φαινεται πολυ λιγο

Edited by thanos767

ευχαριστω για την βοηθεια, το vickmall εχει 40 ευρω ακριβοτερο το κινητο που θελω, γιαυτο ειπα να το παρω απο το geekbuing να γλιτωσω ενα 40αρι :P

ποσες μερες περιπου κανει να ερθει?

Ε ναι, 40 είναι πολλά. Αν και αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος πόσο καιρό θα κάνει, υπολόγιζε περιπου 2-4 εβδομαδες. 2-7 εργάσιμες αποκλείεται, εκτός και αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη, αλλά και πάλι χλωμό αυτή την περίοδο να έρθει τόσο γρήγορα. Υπόψην να επιλέξεις το δωρεαν απλό ταχυδρομειο, όχι courier όπως dhl κλπ.

Edited by zananiro

ποσες μερες περιπου κανει να ερθει? επειδη στο geekbuying γραφει 2-7 εργασιμες, και μου φαινεται πολυ λιγο

Είτε έχεις επιλέξει courier ( μακριά ), είτε βλέπεις το ships in 2 - 7 days που σημαίνει ότι στο στέλνουν σε 2-7 ημέρες ( το ταχυδρομούν δηλαδή ), το πόσες ημέρες θα κάνει να έρθει δεν ήταν ποτέ σίγουρο, πόσο μάλλον τώρα με τις γιορτές. Υπολόγιζε αυτό που σου είπε ο φίλος απο πάνω.

ποιο τηλεφωνο ειναι εκεινο που ειναι 40 ευρω ακριβοτερο απο το geek?

Σε 2-7 μερες, αποκλειεται. Σε 15-20 πολυ πιθανον

ακυρο παιδια γραψτε λαθος, 15 ευρω ειναι η διαφορα οχι 40. αλλα και παλι 15 ευρω ειναι 15 ευρω :P ειναι το lenovo k3 note.

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---Yellow-343293.html

ολα καλα δηλαδη με το site? απο δευτερα αν ειναι να το παραγκειλω. Να φανταστω θα το ετοιμασουν αυτοι ροοτ google play store ελληνικο μενου κλπ ε? Αα και κατι αλλο, γνωριζετε μηπως εχω καποιο προβλημα με την τραπεζα με την παραγκελια που θα κανω οταν καταθεσω τα λευτα τωρα με το καπιταλ κοντρολ?

(δειτε αυτο που σας λεω στο λινκ που γραφει 2-7 μερες) υπαρχει και σε μια αποθηκη στην Ιταλια, δεν ξερω αν παιζει ρολο

ακυρο παιδια γραψτε λαθος, 15 ευρω ειναι η διαφορα οχι 40. αλλα και παλι 15 ευρω ειναι 15 ευρω :P ειναι το lenovo k3 note.

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---Yellow-343293.html

ολα καλα δηλαδη με το site? απο δευτερα αν ειναι να το παραγκειλω. Να φανταστω θα το ετοιμασουν αυτοι ροοτ google play store ελληνικο μενου κλπ ε? Αα και κατι αλλο, γνωριζετε μηπως εχω καποιο προβλημα με την τραπεζα με την παραγκελια που θα κανω οταν καταθεσω τα λευτα τωρα με το καπιταλ κοντρολ?

(δειτε αυτο που σας λεω στο λινκ που γραφει 2-7 μερες) υπαρχει και σε μια αποθηκη στην Ιταλια, δεν ξερω αν παιζει ρολο

Aπο οτι βλεπω στο βικμαλλ το εχει στα 110, αρα ποιο φτηνα απο το geek

Μας μπερδεψες

http://www.vickmall.com/lenovo-lemo-k3-smartphone-64bit-5-0-inch-hd-ogs-screen-1gb-16gb-android-4-4.html

Aπο οτι βλεπω στο βικμαλλ το εχει στα 110, αρα ποιο φτηνα απο το geek

Μας μπερδεψες

http://www.vickmall.com/lenovo-lemo-k3-smartphone-64bit-5-0-inch-hd-ogs-screen-1gb-16gb-android-4-4.html

αυτο που βλεπεις στο vickmall ειναι η εκδοση με το 1gβ ραμ γιαυτο ειναι πιο φθηνο

Edited by thanos767

αυτο που βλεπεις στο vickmall ειναι η εκδοση με το 1gβ ραμ γιαυτο ειναι πιο φθηνο

Παρτο απο το geek

Μην πιστευεις αυτα που λεει για ευρωπαικη αποθηκη, παλι το ιδιο θα σου ερθει. Σε 15 μερες περιπου

ΤΟυλαχιστον αυτα λενε οι μαρτυριες οσων την πατησαν με την ευρωπαικη αποθηκη

Παρτο απο το geek

Μην πιστευεις αυτα που λεει για ευρωπαικη αποθηκη, παλι το ιδιο θα σου ερθει. Σε 15 μερες περιπου

ΤΟυλαχιστον αυτα λενε οι μαρτυριες οσων την πατησαν με την ευρωπαικη αποθηκη

εγινε ευχαριστω, μηπως γνωριζεις αυτο που ρωτησα παραπανω? το στελνουν ετοιμο? γιατι απ' οτι διαβασα, απο το vickmall στο στελνουν ετοιμο rootαρισμενο με εγκατεστημενα οσα πρεπει χωρις κινεζικες εφαρμογες κλπ το τσεκαρουν κιολας πριν το στειλουν. Ισχυει αραγε το ιδιο και απο το geek ?

εγινε ευχαριστω, μηπως γνωριζεις αυτο που ρωτησα παραπανω? το στελνουν ετοιμο? γιατι απ' οτι διαβασα, απο το vickmall στο στελνουν ετοιμο rootαρισμενο με εγκατεστημενα οσα πρεπει χωρις κινεζικες εφαρμογες κλπ το τσεκαρουν κιολας πριν το στειλουν. Ισχυει αραγε το ιδιο και απο το geek ?

Δεν εχει νοημα να το κανεις, ξερουν που παει το κινητο και το ελενχουν που παει και πως θα το στειλουν. Rουταρισμενο δεν τους εμπιστευομαι να το κανουν γιατι θα χρησιμοιησουν το kingoroot που ειναι κατα με το ποιο αχρηστο προγραμμα ρουτ για μενα.

Οταν το παρεις καντο μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, και αργοτερα ρουτ

Δεν εχει νοημα να το κανεις, ξερουν που παει το κινητο και το ελενχουν που παει και πως θα το στειλουν. Rουταρισμενο δεν τους εμπιστευομαι να το κανουν γιατι θα χρησιμοιησουν το kingoroot που ειναι κατα με το ποιο αχρηστο προγραμμα ρουτ για μενα.

Οταν το παρεις καντο μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, και αργοτερα ρουτ

επειδη δεν γνωριζω πολλα για το ροοτ, γινεται να μην το κανω ποτε? θελω να πω θα χρειαστει καποτε να γινει?

Edited by thanos767

επειδη δεν γνωριζω πολλα για το ροοτ, γινεται να μην το κανω ποτε? θελω να πω θα χρειαστει καποτε να γινει?

Ειμαστε off topic, αλλα αν δεις αναφέρει ότι το στελνει με international rom, οπότε αν η ρομ είναι καθαρή από κινεζιες δεν θα είναι απαραίτητο αρχικά. Επισης απο τη στιγμη που δεν ξερεις τι ειναι ρουτ κλπ, δεν ασχολεισαι προς το παρον. Διάβασε και ρωτα στο νήμα του κινητού για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν είναι όμως γενικά όπως το k3 note, τότε θα χρειαστείς όχι μόνο Ρουτ, αλλά να του αλλαξεις τα φώτα...

Edited by zananiro

Ειμαστε off topic, αλλα αν δεις αναφέρει ότι το στελνει με international rom, οπότε αν η ρομ είναι καθαρή από κινεζιες δεν θα είναι απαραίτητο αρχικά. Επισης απο τη στιγμη που δεν ξερεις τι ειναι ρουτ κλπ, δεν ασχολεισαι προς το παρον. Διάβασε και ρωτα στο νήμα του κινητού για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν είναι όμως γενικά όπως το k3 note, τότε θα χρειαστείς όχι μόνο Ρουτ, αλλά να του αλλαξεις τα φώτα...

γνωριζω τι ειναι το ροοτ, διαβασα στο θεμα που το εξηγουν, αλλα γιατι ετσι που λες στο k3 τι διαφορα εχει απο τα αλλα και χρειαζονται διαδικασιες?

εκανα και εγω παραγγελια από το banggood με καρτα!!!!!!ξερει κανεις αν δεχεται το aliexpress καρτα η μονο paypal? αλλιως ποιο άλλο site μπορω να κοιτάξω ( εκτος το vickmall) για αγορα με καρτα?

εκανα και εγω παραγγελια από το banggood με καρτα!!!!!!ξερει κανεις αν δεχεται το aliexpress καρτα η μονο paypal? αλλιως ποιο άλλο site μπορω να κοιτάξω ( εκτος το vickmall) για αγορα με καρτα?

Aliexpress μονο καρτα οχι paypal

και είναι αξιοπιστο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκτος του αν είναι αξιοπιστο το εγκρινουν σαν δαπανη εξωτερικου η μπλοκαρουν την συναλλαγή?

και είναι αξιοπιστο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκτος του αν είναι αξιοπιστο το εγκρινουν σαν δαπανη εξωτερικου η μπλοκαρουν την συναλλαγή?

Αναλογα απο που θα αγορασεις........αλλα και παλι εχει ρισκο καθως δεν εχεις paypal.Βεβαια και εκει εχει παρομοιο συστημα προστασιας.

Τι να κανουν λεει.......:)Τι θες να αγορασεις?????

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Θέλω να παραγγειλω απο το aliexpress οθονη Γιατί μου εσπασε. Meizu m2 note

Κοιτάζεις να δεις αν ο πωλητής έχει καλό feedback όπως και αν έχει θετικά σχόλια η οθόνη που θες.

Ότι αγορές έχω κάνει οι πιο λίγες μέρες ήταν 18 μέρες το πιο πολύ 2 μήνες.

Αν δεν πατήσεις ότι έλαβες ότι προϊόν αγόρασες, δεν μπορούν να πληρωθούν .

Όταν είχα διαφορές με πωλητή μου έκανε εν μέρει refund που ήταν δίκαιο και μου ήρθαν τα χρήματα μέσα σε 6 μέρες περίπου.

Ότι τυχόν απορίες έχεις, υπάρχει θέμα καθαρά με το aliexpress, εδώ στο φόρουμ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Eγω παρήγγειλα κανονικά, πάλευα μια βδομάδα με κάρτα Πειραιώς και δε τη δεχόταν με τίποτα και έβαλα μια της alpha bank και έγινε το θαύμα του paypal

Χρόνια πολλά παίδες. Είδα ότι το Minideal η Ευρωπαική αποθήκη είναι στην Ελλάδα. Τι παίζει ακριβώς? Έχει κρυφές χρεώσεις στις τιμές που βλέπω ? π.χ βλέπω το XIAOMI Redmi Note 2 στα 153 που νομίζω είναι καλή τιμούλα. Το στέλνουν γρήγορα ?

Πάθαμε ζημιά και βιάζομαι. Δεν με παίρνει να περιμένω από Κίνα.

Χρόνια πολλά παίδες. Είδα ότι το Minideal η Ευρωπαική αποθήκη είναι στην Ελλάδα. Τι παίζει ακριβώς? Έχει κρυφές χρεώσεις στις τιμές που βλέπω ? π.χ βλέπω το XIAOMI Redmi Note 2 στα 153 που νομίζω είναι καλή τιμούλα. Το στέλνουν γρήγορα ?

Πάθαμε ζημιά και βιάζομαι. Δεν με παίρνει να περιμένω από Κίνα.

Κοίτα μην έρθει ποιο γρήγορα από την Κίνα στο τέλος

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Μια ενημέρωση ήθελα να κάνω για την αξιοπιστία (έλλειψη αξιοπιστίας) του Banggood.

Αφού τους έστειλα, λοιπόν, την ελαττωματική ταμπλέτα που μου είχαν πουλήσει, κι αφού την παρέλαβαν, τους ζήτησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα το συντομότερο.

Η απάντησή τους ήρθε από την email διεύθυνση cservicesz@banggood.com με την οποία μου ζητούν να κλείσω τη διένεξη στο Paypal ΠΡΟΤΟΥ μου επιστρέψουν τα χρήματά μου.

Dear ΧΧΧ ΧΧΧΧΧ,

Sorry about your experience with our product we have approved your refund; however with an open PayPal dispute we cannot issue a PayPal refund. In order for us to refund could you please cancel the dispute, then we can send a refund for order 10057625.

Please let me know when you have removed the PayPal case or if there is anything else I can do for you.

Kind regard ,

Seven Duan

Ο ίδιος ο εκβιασμός της ακύρωσης της διένεξης ως προϋπόθεση επιστροφής χρημάτων, αλλά και η χρήση εναλλακτικής διεύθυνσης email καταδεικνύει τη πρόθεση εξαπάτησης.

Ποτέ ξανά από Banggood λοιπόν.

Edited by vgiozo