koukloukou Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 πραγματικα δε νομιζω να υπαρχει χειροτερο μαγαζι απο το everbuying.δεν με εχει ταλαιπωρησει τοσο πολυ αλλο μαγαζι Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όντως! Ακόμα και όταν το στέλνει πάλι ταλαιπωρία! Εγώ περιμένω από το μαγαζί τηλ. Και το στειλανε με bpost το οποίο Ελλάδα δεν ανηχνευεται λόγω μη συμβατότητας ο αριθμός με τα ελληνικά ταχυδρομεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όντως! Ακόμα και όταν το στέλνει πάλι ταλαιπωρία! Εγώ περιμένω από το μαγαζί τηλ. Και το στειλανε με bpost το οποίο Ελλάδα δεν ανηχνευεται λόγω μη συμβατότητας ο αριθμός με τα ελληνικά ταχυδρομεία Εγώ πάντως έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί τα 5 τελευταία χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Όλα όσα μου έστειλαν ήταν με τις γνωστές μεταφορικές, αυτή που γράφεις δεν την έχω δει ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Για ακομη μια φορα φανηκε η ανωτεροτητα του Βικμαλλ. Εκανα παραγγελια το Χ5, και βλεπω οτι ακομη ειναι υπο επεξεργασια εδω και 3 μερες, κατι ανυκουστο για τα δεδομενα τους. Με το που τους ενοχλησα, με απαντησαν αν θελουν να με στειλουν τα λεφτα πισω . Δεν νομιζω καποιο αλλο καταστημα θα το εκανε αυτο και ειδικα εκεινα που πετανε το δολωμα της χαμηλης τιμης για να ψαρεψουν αφελεις πελατες. Για την ιστορια, ακομη και τωρα διχνει διαθεσιμο στο Βικμαλλ, αλλα απο οτι μου ειπαν η doogee δεν εστειλε το πακετο στην Σενζεν, αλλα καπου αλλου και θα το εχουν σε 3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγώ πάντως έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί τα 5 τελευταία χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Όλα όσα μου έστειλαν ήταν με τις γνωστές μεταφορικές, αυτή που γράφεις δεν την έχω δει ... Έλα ντε... Ούτε και εγώ μέχρι τώρα! Βελγικό ταχυδρομείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Για ακομη μια φορα φανηκε η ανωτεροτητα του Βικμαλλ. Εκανα παραγγελια το Χ5, και βλεπω οτι ακομη ειναι υπο επεξεργασια εδω και 3 μερες, κατι ανυκουστο για τα δεδομενα τους. Με το που τους ενοχλησα, με απαντησαν αν θελουν να με στειλουν τα λεφτα πισω . Δεν νομιζω καποιο αλλο καταστημα θα το εκανε αυτο και ειδικα εκεινα που πετανε το δολωμα της χαμηλης τιμης για να ψαρεψουν αφελεις πελατες. Για την ιστορια, ακομη και τωρα διχνει διαθεσιμο στο Βικμαλλ, αλλα απο οτι μου ειπαν η doogee δεν εστειλε το πακετο στην Σενζεν, αλλα καπου αλλου και θα το εχουν σε 3 μερες. Μερικές φορές δεν σας καταλαβαίνω, εάν το να το δείχνει διαθέσιμο και να δικαιολείται ότι δεν τους το έστειλε η doogee το έκανε κάποιο άλλο κατάστημα θα είχατε πέσει να το φάτε, ενώ εδώ πρόκειται γιά "ανωτερότητα". Το ίδιο έγινε με εμένα προχθές με το tinydeal με κάτι ακουστικά που παρήγγειλα και δεν τους τα έστειλε η Xiaomi, και αυτοί μου είπαν αμέσως να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή να περιμένω 3-5 ημέρες. Σήμερα, (2 ημέρες μετά) μου έστειλαν αριθμό αποστολής. Δεν έσπευσα όμως να πω ότι είναι "ανώτεροι" .... :) Φιλικά πάντα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Για ακομη μια φορα φανηκε η ανωτεροτητα του Βικμαλλ. Εκανα παραγγελια το Χ5, και βλεπω οτι ακομη ειναι υπο επεξεργασια εδω και 3 μερες, κατι ανυκουστο για τα δεδομενα τους. Με το που τους ενοχλησα, με απαντησαν αν θελουν να με στειλουν τα λεφτα πισω . Δεν νομιζω καποιο αλλο καταστημα θα το εκανε αυτο και ειδικα εκεινα που πετανε το δολωμα της χαμηλης τιμης για να ψαρεψουν αφελεις πελατες. Για την ιστορια, ακομη και τωρα διχνει διαθεσιμο στο Βικμαλλ, αλλα απο οτι μου ειπαν η doogee δεν εστειλε το πακετο στην Σενζεν, αλλα καπου αλλου και θα το εχουν σε 3 μερες. Το ότι 3 ημέρες ενώ υπήρχε θέμα δεν σε ενημέρωσαν μόνοι τους δεν το συζητάμε καθόλου :D Μέχρι τώρα ακόμα και σε μαγαζιά που θεωρώ ότι δεν είναι αξιόπιστα, σε τέτοια περίπτωση, όλοι μου έχουν πει να μου δώσουν τα λεφτά πίσω εαν θέλω ή να περιμένω λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleurety4 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έλα ντε... Ούτε και εγώ μέχρι τώρα! Βελγικό ταχυδρομείο! Μεσω της bppost παρελαβα απο Gearbest προχθες 14 Δεκεμβριου κινητο που εφυγε στις 3 του ιδιου μηνα απο κινα. Για την ακριβεια 11 του μηνα εφτασε ελλαδα, σε μολις 8 ημερες δλδ, αλλα επειδη μεσολαβησε σ/κ παρελαβα Δευτερα. Πρωτη φορα με το συγκεκριμενο ταχυδρομειο κ για εμενα αλλα οι εντυπωσεις μου μακραν θετικες. Για tracking στη συγκεκριμενη κοιτα εδω http://i65.tinypic.com/j6q2hz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τα ξενα site το δείχνουν, το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά Ελλάδα. Εσένα φαίνονται στο site των elta? Επίσης το παρέλαβες σαν συστημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleurety4 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ΕΛΤΑ οχι, αλλα γενικοτερα η σελιδα τους νομιζω ειναι στα προθυρα καταρρευσης τελευταια, ολο κατι περιεργα error μου βγαζει. Αν στο βγαζουν τα υπολοιπα ομως τι να το κανεις απο ΕΛΤΑ? Οταν φτασει Ελλαδα, σε λιγες μερες θα σου παραδοθει Δεν το παρελαβα σα συστημενο, δεν υπογραψα πουθενα. Απλα μου το εφερε ο ταχυδρομος σπιτι μου, χτυπωντας μου το κουδουνι κ παραδιδοντας το κατευθειαν σε εμενα. Ειμαι κι επαρχια ομως και γνωριζομαστε εδω, δεν ξερω αν στην Αθηνα πχ μπορει να το αφηναν απλα στην εισοδο της πολυκατοικιας. Δεν ηρθε με ειδοποιηση ΕΛΤΑ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το ότι 3 ημέρες ενώ υπήρχε θέμα δεν σε ενημέρωσαν μόνοι τους δεν το συζητάμε καθόλου :D Μέχρι τώρα ακόμα και σε μαγαζιά που θεωρώ ότι δεν είναι αξιόπιστα, σε τέτοια περίπτωση, όλοι μου έχουν πει να μου δώσουν τα λεφτά πίσω εαν θέλω ή να περιμένω λίγο ακόμα. λεω ανωτεροτητα γιατι στο geek oυτε φωνη, ουτε ακροαση σε αναλογο περιστατικο. Απλα περιμενα να περασουν οι μερες παιζοντας με τις ταπες σαν τα αποστακτηρια του Jack daniels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 το δικο μου απο banggood ακομα δεν ηρθε , παραγγελια 12 νοεμβριου . ταξιδευει με NL post εδω και 10 μερες, με νταλικα να ερχοταν απο ολανδια θα ειχε φτασει 10 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 λεω ανωτεροτητα γιατι στο geek oυτε φωνη, ουτε ακροαση σε αναλογο περιστατικο. Απλα περιμενα να περασουν οι μερες παιζοντας με τις ταπες σαν τα αποστακτηρια του Jack daniels Δυστυχώς όλοι τους εως τώρα, όταν υπάρχει πρόβλημα περιμένουν να τους το θυμήσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 το δικο μου απο banggood ακομα δεν ηρθε , παραγγελια 12 νοεμβριου . ταξιδευει με NL post εδω και 10 μερες, με νταλικα να ερχοταν απο ολανδια θα ειχε φτασει 10 φορες Αυτά που παρήγγειλα εκείνες τις μέρες εμφανίστηκαν στα ΕΛΤΑ χθες και σήμερα. Ήταν με China όμως. Δυστυχώς όλοι τους εως τώρα, όταν υπάρχει πρόβλημα περιμένουν να τους το θυμήσεις εσύ. Έχω αγοράσει απο 5-6 μαγαζιά. Μόνο το Fasttech ενημέρωνε την σελίδα της παραγγελίας με τυχόν καθυστερήσεις και τις νέες ημερομηνίες αποστολής. Εννοείται οτι υπήρχε και κουμπί ακύρωσης δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μεσω της bppost παρελαβα απο Gearbest προχθες 14 Δεκεμβριου κινητο που εφυγε στις 3 του ιδιου μηνα απο κινα. Για την ακριβεια 11 του μηνα εφτασε ελλαδα, σε μολις 8 ημερες δλδ, αλλα επειδη μεσολαβησε σ/κ παρελαβα Δευτερα. Πρωτη φορα με το συγκεκριμενο ταχυδρομειο κ για εμενα αλλα οι εντυπωσεις μου μακραν θετικες. Γ Να επιβεβαιωσω κι εγω οτι παρελαβα με την παραπανω εταιρεια, δυο αγορες την 13/11 απο Γκιαρμπεστ και στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται τιποτα. :lost: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε παιδια τι είναι αυτό το χάλι που γίνεται τελευταία με gearbest και Everbuying. Οι παραγγελίες δεν στέλνονται ποτέ! Τελειώνει η χρονιά και κάνουν καμία εκκαθάριση? Τι στο καλό γίνεται? Μια ανακοίνωση δεν υπάρχει? Προσωπικό τους εδιωξαν όλους? Τι γίνεται ξέρουμε? Από ότι μυρίζομαι το πάνε για φουντο αυτοί οι δύο μιας και κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μαζί και ας μην το λένε. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γτ θα κλαίμε τα λεφτά μας και φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και το paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρε παιδια τι είναι αυτό το χάλι που γίνεται τελευταία με gearbest και Everbuying. Οι παραγγελίες δεν στέλνονται ποτέ! Τελειώνει η χρονιά και κάνουν καμία εκκαθάριση? Τι στο καλό γίνεται? Μια ανακοίνωση δεν υπάρχει? Προσωπικό τους εδιωξαν όλους? Τι γίνεται ξέρουμε? Από ότι μυρίζομαι το πάνε για φουντο αυτοί οι δύο μιας και κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μαζί και ας μην το λένε. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γτ θα κλαίμε τα λεφτά μας και φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και το paypal... και να πανε για φουντο, τα λεφτα σου δεν τα χανεις. ( βλ υποθεση hotbuy.com 2-3 χρονια πριν, το ιδιο σκηνικο παιχτηκε και αποζημιωθηκαν ολοι _) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ειχα προβλημα με 3 παραγγελιες απο το ever . Περιμενα κανα 2 βδομαδες μεχρι να στειλουν τις παραγγελιες. Τελικα τα στειλανε. Απ οτι καταλαβα,πολλα προιοντα που πουλανε δεν τα εχουν σε στοκ και περιμενουν να τα παρουν απο τα εργοστασια,οταν συμπληρωθουν καποιες παραγγελιες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ειχα προβλημα με 3 παραγγελιες απο το ever . Περιμενα κανα 2 βδομαδες μεχρι να στειλουν τις παραγγελιες. Τελικα τα στειλανε. Απ οτι καταλαβα,πολλα προιοντα που πουλανε δεν τα εχουν σε στοκ και περιμενουν να τα παρουν απο τα εργοστασια,οταν συμπληρωθουν καποιες παραγγελιες . ετσι ειναι. Εγω αν και τους προτιμουσα για τις καλες τιμες τους, αποφασισα να κοψω τα παρε δωσε με δαυτους, μιας και η ψυχικη μου ηρεμια, αξιζει πολυ περισσοτερο απο μερικα Ευρω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Minideal αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ετσι ειναι. Εγω αν και τους προτιμουσα για τις καλες τιμες τους, αποφασισα να κοψω τα παρε δωσε με δαυτους, μιας και η ψυχικη μου ηρεμια, αξιζει πολυ περισσοτερο απο μερικα Ευρω. Οι αγορές από Κίνα είναι γνωστό ότι δεν προτείνονται για άτομα με αγχώδεις διαταραχές:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ρε παιδια τι είναι αυτό το χάλι που γίνεται τελευταία με gearbest και Everbuying. Οι παραγγελίες δεν στέλνονται ποτέ! Τελειώνει η χρονιά και κάνουν καμία εκκαθάριση? Τι στο καλό γίνεται? Μια ανακοίνωση δεν υπάρχει? Προσωπικό τους εδιωξαν όλους? Τι γίνεται ξέρουμε? Από ότι μυρίζομαι το πάνε για φουντο αυτοί οι δύο μιας και κάπου είχα διαβάσει ότι είναι μαζί και ας μην το λένε. Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γτ θα κλαίμε τα λεφτά μας και φοβάμαι ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και το paypal... Με τις γιορτές γίνεται χαμός, μην περιμένεις πολλά σε stock ή γρήγορη απάντηση ή να δουλεύει το chat... Χθες παρήγγειλα ένα φθηνό κινητό σε Presale, που λήγει 20/12. Εγώ περιμένω να φύγει του χρόνου (Γενάρη)... :p Έχω 3 παραγγελίες ολοκληρωμένες από GearBest χωρίς πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Minideal αξίζει; Aξιζει, αλλα μιλα στο τσατ μαζι τους προτου παρεις οτιδηποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Οι αγορές από Κίνα είναι γνωστό ότι δεν προτείνονται για άτομα με αγχώδεις διαταραχές:) Αναλογα το καταστημα φιλε μου,δεν ειναι ολα στον ιδιο κουβα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αναλογα το καταστημα φιλε μου,δεν ειναι ολα στον ιδιο κουβα.:) Καλα το λεει... Δεν ειναι ολα το ιδιο, αλλα ο "περιεργος" δεν το ξερει. Η αναμονη ειναι. Και γω δεν το συστινω σε ολους οσους πνιγονται σε μια κουταλια νερο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts