vasilis77_st Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 οποτε δεν υπαρχει τελωνειο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 οποτε δεν υπαρχει τελωνειο ετσι? Από όσα έγραψαν παραπάνω τα παιδιά για το εν λόγω μαγαζί το τελωνείο κράτησες? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Από όσα έγραψαν παραπάνω τα παιδιά για το εν λόγω μαγαζί το τελωνείο κράτησες? αφού για αυτό καίγεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Δεν ειναι απο ευρωπη ,ειναι απο κινα με ειδικοτητα στο ισπανοφωνο κοινο.Μερικες φορες εχει καλες τιμες αλλα πρεπει να τσεκαρεται καθε φορα αν τα ταχυδρομικα περιλαμβανονται ή οχι στην τιμη και αυτο το βλεπεις μονο αν το βαλεις στο καλαθι. Ανηκει στην "οικογενεια" του everbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) φανταζομαι καιει ολους και θα εχει αναφερθει πολλακις αλλα επειδη δεν μπορω να το βρω (παρακαλω να μεταφερθει αν υπαρχει καλυτερο μερος) εχει ανοιξει καποιος τροπος για αγορες μεσω εξωτερικου? Η φορτωνετε το Paypal σας Μεσω αλλου Paypal? ακυρο το βρηκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345&page=7 Paypal - Capital Controls [ONLY] (απλα βλεπω πως η κουβεντα παει οπως παντα κι απορρησα γιατι ακουσα να μην μπορουν να αγορασουν ουτε καρφιτσα απο ebay :p ) Edited October 20, 2015 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (απλα βλεπω πως η κουβεντα παει οπως παντα κι απορρησα γιατι ακουσα να μην μπορουν να αγορασουν ουτε καρφιτσα απο ebay :p ) Η αγορά καρφίτσας επιτρέπεται, τα κινητά είναι στα "απαγορευμένα". :lol: Σε λίγο θα αρχίσουμε να γράφουμε τραγούδια για το θέμα, σαν τους ρεμπέτες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Σήμερα παρέλαβα από το Βίκμολ μια οθόνη και 2 μπαταρίες για ταμπλέτα Chuwi Vi8. Τα άλλα καταστήματα ούτε την είχαν, ούτε ήθελαν καν να την ζητήσουν από το εργοστάσιο. Μόλις 30$... Κάτι μου λέει ότι στο eBay μας γδύνουν για τα ανταλλακτικά. Ήρθε πολύ καλά συσκευασμένη, τυλιγμένη με κάτι κιλά bubblewrap και τοποθετημένη μέσα σε φελιζολένιο κουτί. Αν γινόταν, θα τους ξανάδινα θετική ψήφο. :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο το fastcardtech εχει αγορασει κανενας? Θεωρειται γενικα αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο το fastcardtech εχει αγορασει κανενας? Θεωρειται γενικα αξιοπιστο? Μια αναζήτηση θα σε βοηθούσε άμεσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο το fastcardtech εχει αγορασει κανενας? Θεωρειται γενικα αξιοπιστο? Δεν νομιζω μετα απο αυτο που επαθες να θελεις να πειραματιστεις και αλλο. Οποτε πανε στο Βικμαλλ και .... καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Δεν νομιζω μετα απο αυτο που επαθες να θελεις να πειραματιστεις και αλλο. Οποτε πανε στο Βικμαλλ και .... καλοριζικο. Αυτο έκανα ηδη, αλλα σε δελεαζουν οι χαμηλοτερες τιμες, το vickmall δεν με εχει πουλησει ποτε. Ακομα και το GEEKBUYING, μου την έκανε σε θεμα εγγυησης, σε ένα tablet pipo, το οποιο έστειλα στην pipo και το επισκεύασαν , αλλα πληρωσα την μεταφορα, καπου 25 usd μεταφορικα. Edited October 21, 2015 by POUARO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλήμέρες.. Πριν λίγο έλαβα ticket από το gearbest (αφού με αγνοεί το Support τους εδώ και 15 μερες) να κλείσω αν θέλω το dispute στο PayPal και να μου κάνουν full refund. Εννοείται ότι ζήτησα την επιστροφή στο PayPal που με πονηριά αποφεύγουν τόσο καιρό. Απορίας άξιο είναι που δεν έχουμε ούτε ένα ποστ από μοντ ενώ ξέρουν καλά ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλήμέρες.. Πριν λίγο έλαβα ticket από το gearbest (αφού με αγνοεί το Support τους εδώ και 15 μερες) να κλείσω αν θέλω το dispute στο PayPal και να μου κάνουν full refund. Εννοείται ότι ζήτησα την επιστροφή στο PayPal που με πονηριά αποφεύγουν τόσο καιρό. Απορίας άξιο είναι που δεν έχουμε ούτε ένα ποστ από μοντ ενώ ξέρουν καλά ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος.. και ακομα χειροτερα μερικοι ακομα αγοραζουν απο αυτους ή απλα αναρτουν αποριες χωρις να διαβασουν τι εγινε ( αυτο θελω να πιστευω ) ή απλα ειναι αφελης ( να μην χρησιμοιποιησω αλλη λεξη ) Ευχομαι να μην το μαθουν με το χειροτερο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 και ακομα χειροτερα μερικοι ακομα αγοραζουν απο αυτους ή απλα αναρτουν αποριες χωρις να διαβασουν τι εγινε ( αυτο θελω να πιστευω ) ή απλα ειναι αφελης ( να μην χρησιμοιποιησω αλλη λεξη ) Ευχομαι να μην το μαθουν με το χειροτερο τροπο οτι εχουν δωσει καποια refund ειναι καλο σημαδι.ωστοσο με τα απο τρελες πιεσεις και claim στο paypal. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergeodj Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδια τι γνωμη εχετε για το site etotalk?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Επιτέλους έγινε το refund. Πολλή προσοχή παιδιά στο gearbest.. Πάντα μα πάντα με PayPal.. Η πονηραδα τους δεν έχει όρια...κλειστε λέει το dispute και θα σας τα βάλουμε... Γελάει ο κόσμος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εγω περιμενω και 2ο REFUND απο Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Βέβαια, για τα λέμε και όλα,το αγαπητό gearbest μου επέστρεψε το ποσό αλλά μου έφαγε 12 δολλαρια που είχα στο wallet από πριν... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Επιτέλους έγινε το refund. Πολλή προσοχή παιδιά στο gearbest.. Πάντα μα πάντα με PayPal.. Η πονηραδα τους δεν έχει όρια...κλειστε λέει το dispute και θα σας τα βάλουμε... Γελάει ο κόσμος Σαν να σε λεει κλεισε το dispute για να σε κλεψουμε. Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 καλη δυναμη στα υπολοιπα παιδια. εξακολουθω να περιμενω εστω μια τυπικη παρεμβαση της διαχειριστριας ομαδας...:ninja: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Επιτέλους έγινε το refund. Πολλή προσοχή παιδιά στο gearbest.. Πάντα μα πάντα με PayPal.. Η πονηραδα τους δεν έχει όρια...κλειστε λέει το dispute και θα σας τα βάλουμε... Γελάει ο κόσμος To ίδιο ακριβώς μου είχε ζητήσει πριν μήνες το Geekbuying... Να κλείσω το dispute (στο οποίο δεν απάντησε ποτέ) για να μου δώσει τα λεφτά πίσω. Ήταν μόνο $10, οπότε δεν είχα τίποτα να χάσω και το έκανα. Την επόμενη μέρα, έλαβα ειδοποίηση πως τα $10 μπήκαν! :rolleyes: Δεν ξέρω, μήπως φοβούνται πως θα σου δώσουν τα $10 πίσω και μετά θα πας να κάνεις και Claim στο PayPal να πάρεις άλλα 10?? Δεν έχει λογική αυτό... Εγώ πάντως από το Gearbest έχω κάνει 3 παραγγελίες (σε μία ήταν κινητό) από Κίνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την τελευταία την παρέλαβα προχθές. Σε μία άλλη παραγγελία πριν μήνες που πολλά πράγματα δεν ήταν σε stock, την ακύρωσα μέσω του chat και πήρα τα λεφτά μου πίσω χωρίς dispute. Edited October 23, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για το μόνο που παραδέχομαι το gearbest έναντι του vickmall είναι η ποικιλία που έχουν σε μικροπράγματα και ότι όσο φθηνό και να είναι κάτι,θα στο στείλουν συν το γεγονός ότι πουλάνε και σκέτες μπαταρίες και άλλα μικροπράγματα της τάξης των 3-5$ που άλλα καταστήματα δεν έχουν.Πχ ήθελα μια μπαταρία για ένα smartwatch και την είχαν μόνο αυτοι όπως επισης είχαν την καλύτερη τιμή για μπαταρία κινητού που χρειαστηκα περισυ.Παρέλαβα κανονικά σε 15 ημέρες και στις 2 περιπτώσεις.Δεν θα τους εμπιστευτώ για κινητό με τα όσα αναφέρετε οι συμφορουμίτες αλλά για μικροαγορές που άλλα καταστήματα δεν έχουν,τους προτιμώ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μόλις έκανα μια αγορά από banggood.com και μου ήρθε το εξής μήνυμα: ....Because you only pay for items when we ship them to you, you won't be charged for any items that you cancel." Δηλαδή θα χρεώσουν μόνο όταν κάνουν την αποστολή εκτός αν την ακυρώσω εν τω μεταξύ, Καλή φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μόλις έκανα μια αγορά από banggood.com και μου ήρθε το εξής μήνυμα: ....Because you only pay for items when we ship them to you, you won't be charged for any items that you cancel." Δηλαδή θα χρεώσουν μόνο όταν κάνουν την αποστολή εκτός αν την ακυρώσω εν τω μεταξύ, Καλή φάση. Μη σε μπερδεύουν τα Chinglish. Κάνουν ό,τι κάνουν και όλα τα άλλα καταστήματα. Αγόρασα κινητό προχθές απο αυτούς και η απόδειξη πληρωμής του PayPal ήρθε πριν καν έρθει η επιβεβαίωση παραγγελίας. Τα λεφτά τα παίρνουν αμέσως. Απλά μπορείς να ακυρώσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου μέχρι να δουν την πληρωμή. Κάτι που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο μαγαζί: είχα βάλει στο καλάθι 5-6 αντικείμενα αξίας απο $3 έως $55. Θεωρητικά, με το σύνολο της παραγγελίας να είναι γύρω στα $70, δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για tracking number. Επειδή όμως τα αντικείμενα αυτά θα έφευγαν απο τρεις διαφορετικές αποθήκες, μου ζήτησαν να πληρώσω για τρία tracking number!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μη σε μπερδεύουν τα Chinglish. Κάνουν ό,τι κάνουν και όλα τα άλλα καταστήματα. Αγόρασα κινητό προχθές απο αυτούς και η απόδειξη πληρωμής του PayPal ήρθε πριν καν έρθει η επιβεβαίωση παραγγελίας. Τα λεφτά τα παίρνουν αμέσως. Απλά μπορείς να ακυρώσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου μέχρι να δουν την πληρωμή. Κάτι που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο μαγαζί: είχα βάλει στο καλάθι 5-6 αντικείμενα αξίας απο $3 έως $55. Θεωρητικά, με το σύνολο της παραγγελίας να είναι γύρω στα $70, δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για tracking number. Επειδή όμως τα αντικείμενα αυτά θα έφευγαν απο τρεις διαφορετικές αποθήκες, μου ζήτησαν να πληρώσω για τρία tracking number!! Αυτο λεω, δεν μου τραβηξαν τα χρηματα απο το paypal, οπως γινοταν παλιοτερα. Μηπως αλλαξαν πολιτικη? το τσεκαρα με το paypal αυτο που λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts