Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οποτε δεν υπαρχει τελωνειο ετσι?

Από όσα έγραψαν παραπάνω τα παιδιά για το εν λόγω μαγαζί το τελωνείο κράτησες?

The day is my enemy, the night my friend

Από όσα έγραψαν παραπάνω τα παιδιά για το εν λόγω μαγαζί το τελωνείο κράτησες?

αφού για αυτό καίγεται :p

Δεν ειναι απο ευρωπη ,ειναι απο κινα με ειδικοτητα στο ισπανοφωνο κοινο.Μερικες φορες εχει καλες τιμες αλλα πρεπει να τσεκαρεται καθε φορα αν τα ταχυδρομικα περιλαμβανονται ή οχι στην τιμη και αυτο το βλεπεις μονο αν το βαλεις στο καλαθι.

Ανηκει στην "οικογενεια" του everbuying.

φανταζομαι καιει ολους και θα εχει αναφερθει πολλακις αλλα επειδη δεν μπορω να το βρω (παρακαλω να μεταφερθει αν υπαρχει καλυτερο μερος)

εχει ανοιξει καποιος τροπος για αγορες μεσω εξωτερικου?

Η φορτωνετε το Paypal σας Μεσω αλλου Paypal?

ακυρο το βρηκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345&page=7 Paypal - Capital Controls [ONLY]

(απλα βλεπω πως η κουβεντα παει οπως παντα κι απορρησα γιατι ακουσα να μην μπορουν να αγορασουν ουτε καρφιτσα απο ebay :p )

Edited by durutti

(απλα βλεπω πως η κουβεντα παει οπως παντα κι απορρησα γιατι ακουσα να μην μπορουν να αγορασουν ουτε καρφιτσα απο ebay :p )

Η αγορά καρφίτσας επιτρέπεται, τα κινητά είναι στα "απαγορευμένα". :lol:

Σε λίγο θα αρχίσουμε να γράφουμε τραγούδια για το θέμα, σαν τους ρεμπέτες. ;)

Σήμερα παρέλαβα από το Βίκμολ μια οθόνη και 2 μπαταρίες για ταμπλέτα Chuwi Vi8. Τα άλλα καταστήματα ούτε την είχαν, ούτε ήθελαν καν να την ζητήσουν από το εργοστάσιο.

Μόλις 30$... Κάτι μου λέει ότι στο eBay μας γδύνουν για τα ανταλλακτικά.

Ήρθε πολύ καλά συσκευασμένη, τυλιγμένη με κάτι κιλά bubblewrap και τοποθετημένη μέσα σε φελιζολένιο κουτί.

Αν γινόταν, θα τους ξανάδινα θετική ψήφο. :)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Απο το fastcardtech εχει αγορασει κανενας? Θεωρειται γενικα αξιοπιστο?

Μια αναζήτηση θα σε βοηθούσε άμεσα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απο το fastcardtech εχει αγορασει κανενας? Θεωρειται γενικα αξιοπιστο?

Δεν νομιζω μετα απο αυτο που επαθες να θελεις να πειραματιστεις και αλλο.

Οποτε πανε στο Βικμαλλ και .... καλοριζικο.

Δεν νομιζω μετα απο αυτο που επαθες να θελεις να πειραματιστεις και αλλο.

Οποτε πανε στο Βικμαλλ και .... καλοριζικο.

Αυτο έκανα ηδη, αλλα σε δελεαζουν οι χαμηλοτερες τιμες, το vickmall δεν με εχει πουλησει ποτε.

Ακομα και το GEEKBUYING, μου την έκανε σε θεμα εγγυησης, σε ένα tablet pipo, το οποιο έστειλα στην pipo και το επισκεύασαν , αλλα πληρωσα την μεταφορα, καπου 25 usd μεταφορικα.

Edited by POUARO

Καλήμέρες.. Πριν λίγο έλαβα ticket από το gearbest (αφού με αγνοεί το Support τους εδώ και 15 μερες) να κλείσω αν θέλω το dispute στο PayPal και να μου κάνουν full refund.

Εννοείται ότι ζήτησα την επιστροφή στο PayPal που με πονηριά αποφεύγουν τόσο καιρό.

Απορίας άξιο είναι που δεν έχουμε ούτε ένα ποστ από μοντ ενώ ξέρουν καλά ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος..

Vamos Aris

Καλήμέρες.. Πριν λίγο έλαβα ticket από το gearbest (αφού με αγνοεί το Support τους εδώ και 15 μερες) να κλείσω αν θέλω το dispute στο PayPal και να μου κάνουν full refund.

Εννοείται ότι ζήτησα την επιστροφή στο PayPal που με πονηριά αποφεύγουν τόσο καιρό.

Απορίας άξιο είναι που δεν έχουμε ούτε ένα ποστ από μοντ ενώ ξέρουν καλά ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος..

και ακομα χειροτερα μερικοι ακομα αγοραζουν απο αυτους ή απλα αναρτουν αποριες χωρις να διαβασουν τι εγινε ( αυτο θελω να πιστευω ) ή απλα ειναι αφελης ( να μην χρησιμοιποιησω αλλη λεξη )

Ευχομαι να μην το μαθουν με το χειροτερο τροπο

και ακομα χειροτερα μερικοι ακομα αγοραζουν απο αυτους ή απλα αναρτουν αποριες χωρις να διαβασουν τι εγινε ( αυτο θελω να πιστευω ) ή απλα ειναι αφελης ( να μην χρησιμοιποιησω αλλη λεξη )

Ευχομαι να μην το μαθουν με το χειροτερο τροπο

οτι εχουν δωσει καποια refund ειναι καλο σημαδι.ωστοσο με τα απο τρελες πιεσεις και claim στο paypal.

Vamos Aris

Επιτέλους έγινε το refund. Πολλή προσοχή παιδιά στο gearbest.. Πάντα μα πάντα με PayPal.. Η πονηραδα τους δεν έχει όρια...κλειστε λέει το dispute και θα σας τα βάλουμε... Γελάει ο κόσμος
Vamos Aris

Βέβαια, για τα λέμε και όλα,το αγαπητό gearbest μου επέστρεψε το ποσό αλλά μου έφαγε 12 δολλαρια που είχα στο wallet από πριν...
Vamos Aris

Επιτέλους έγινε το refund. Πολλή προσοχή παιδιά στο gearbest.. Πάντα μα πάντα με PayPal.. Η πονηραδα τους δεν έχει όρια...κλειστε λέει το dispute και θα σας τα βάλουμε... Γελάει ο κόσμος

Σαν να σε λεει κλεισε το dispute για να σε κλεψουμε. Χαχαχαχα

καλη δυναμη στα υπολοιπα παιδια.

εξακολουθω να περιμενω εστω μια τυπικη παρεμβαση της διαχειριστριας ομαδας...:ninja:

Vamos Aris

To ίδιο ακριβώς μου είχε ζητήσει πριν μήνες το Geekbuying... Να κλείσω το dispute (στο οποίο δεν απάντησε ποτέ) για να μου δώσει τα λεφτά πίσω. Ήταν μόνο $10, οπότε δεν είχα τίποτα να χάσω και το έκανα. Την επόμενη μέρα, έλαβα ειδοποίηση πως τα $10 μπήκαν! :rolleyes: Δεν ξέρω, μήπως φοβούνται πως θα σου δώσουν τα $10 πίσω και μετά θα πας να κάνεις και Claim στο PayPal να πάρεις άλλα 10?? Δεν έχει λογική αυτό...

Εγώ πάντως από το Gearbest έχω κάνει 3 παραγγελίες (σε μία ήταν κινητό) από Κίνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την τελευταία την παρέλαβα προχθές. Σε μία άλλη παραγγελία πριν μήνες που πολλά πράγματα δεν ήταν σε stock, την ακύρωσα μέσω του chat και πήρα τα λεφτά μου πίσω χωρίς dispute.

Edited by MitsosDaBest13

Για το μόνο που παραδέχομαι το gearbest έναντι του vickmall είναι η ποικιλία που έχουν σε μικροπράγματα και ότι όσο φθηνό και να είναι κάτι,θα στο στείλουν συν το γεγονός ότι πουλάνε και σκέτες μπαταρίες και άλλα μικροπράγματα της τάξης των 3-5$ που άλλα καταστήματα δεν έχουν.Πχ ήθελα μια μπαταρία για ένα smartwatch και την είχαν μόνο αυτοι όπως επισης είχαν την καλύτερη τιμή για μπαταρία κινητού που χρειαστηκα περισυ.Παρέλαβα κανονικά σε 15 ημέρες και στις 2 περιπτώσεις.Δεν θα τους εμπιστευτώ για κινητό με τα όσα αναφέρετε οι συμφορουμίτες αλλά για μικροαγορές που άλλα καταστήματα δεν έχουν,τους προτιμώ.

Μόλις έκανα μια αγορά από banggood.com και μου ήρθε το εξής μήνυμα:

....Because you only pay for items when we ship them to you, you won't be charged for any items that you cancel."

Δηλαδή θα χρεώσουν μόνο όταν κάνουν την αποστολή εκτός αν την ακυρώσω εν τω μεταξύ, Καλή φάση.

Μόλις έκανα μια αγορά από banggood.com και μου ήρθε το εξής μήνυμα:

....Because you only pay for items when we ship them to you, you won't be charged for any items that you cancel."

Δηλαδή θα χρεώσουν μόνο όταν κάνουν την αποστολή εκτός αν την ακυρώσω εν τω μεταξύ, Καλή φάση.

Μη σε μπερδεύουν τα Chinglish. Κάνουν ό,τι κάνουν και όλα τα άλλα καταστήματα. Αγόρασα κινητό προχθές απο αυτούς και η απόδειξη πληρωμής του PayPal ήρθε πριν καν έρθει η επιβεβαίωση παραγγελίας. Τα λεφτά τα παίρνουν αμέσως. Απλά μπορείς να ακυρώσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου μέχρι να δουν την πληρωμή.

Κάτι που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο μαγαζί: είχα βάλει στο καλάθι 5-6 αντικείμενα αξίας απο $3 έως $55. Θεωρητικά, με το σύνολο της παραγγελίας να είναι γύρω στα $70, δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για tracking number. Επειδή όμως τα αντικείμενα αυτά θα έφευγαν απο τρεις διαφορετικές αποθήκες, μου ζήτησαν να πληρώσω για τρία tracking number!!

Μη σε μπερδεύουν τα Chinglish. Κάνουν ό,τι κάνουν και όλα τα άλλα καταστήματα. Αγόρασα κινητό προχθές απο αυτούς και η απόδειξη πληρωμής του PayPal ήρθε πριν καν έρθει η επιβεβαίωση παραγγελίας. Τα λεφτά τα παίρνουν αμέσως. Απλά μπορείς να ακυρώσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου μέχρι να δουν την πληρωμή.

Κάτι που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο μαγαζί: είχα βάλει στο καλάθι 5-6 αντικείμενα αξίας απο $3 έως $55. Θεωρητικά, με το σύνολο της παραγγελίας να είναι γύρω στα $70, δεν θα έπρεπε να χρεωθώ για tracking number. Επειδή όμως τα αντικείμενα αυτά θα έφευγαν απο τρεις διαφορετικές αποθήκες, μου ζήτησαν να πληρώσω για τρία tracking number!!

Αυτο λεω, δεν μου τραβηξαν τα χρηματα απο το paypal, οπως γινοταν παλιοτερα. Μηπως αλλαξαν πολιτικη? το τσεκαρα με το paypal αυτο που λεω.