Chryssostomos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το παλικαρι το αγορασε 90 δολαρια. Δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο. Κανενα κανονικο τηλεφωνο θα ειναι. 500 γρ. με τη συσκευασια. δε παίζει ρόλο η τιμή αγοράς του κινητού με το βάρος του φίλε μου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Πηρα κατι screen protectors απο aliexpress, παραγγελια εγινε 25/12 και εδωσα κατι παραπανω να ερθουν με SG post. Εφτασαν σημερα αεροδρομιο!!!! Πολυ γρηγορα για περιοδο εορτων. Τον Ιουνιο που ειχα παραγγειλει με China post ενα κινητο, εκανε 30 μερες να ερθει. Απο εδω και περα, μονο Singapore Post για μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παραγγελια απο minideal απο 21/12 εχει φυγει(item in conta,ips).και ακομα δεν φαινεται κατι αλλο. Το ξερω οτι επεσαν και οι γιορτες,υπαρχει κανενα αλλο παιδι που να εχει παρομοιο staus απο τοτε? Λετε αν παρω τηλ στο 8011183000 που εχει το σαιτ να ξερουν τπτ παραπανω σε σχεση με το ονλαιν τρακινγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Γιατί χάθηκαν κάποια sites, απο το πλαίσιο των επισημασμένων θεμάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παραγγελια απο minideal απο 21/12 εχει φυγει(item in conta,ips).και ακομα δεν φαινεται κατι αλλο. Το ξερω οτι επεσαν και οι γιορτες,υπαρχει κανενα αλλο παιδι που να εχει παρομοιο staus απο τοτε? Λετε αν παρω τηλ στο 8011183000 που εχει το σαιτ να ξερουν τπτ παραπανω σε σχεση με το ονλαιν τρακινγκ? Εμένα παραγγελία 28/12 και απο 02/01/14 δείχνει Despatched to overseas (Country code: GR). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εμένα παραγγελία 28/12 και απο 02/01/14 δείχνει Despatched to overseas (Country code: GR). Καλα,κ μενα despatched to overseas εγινε 21/12(αυτοματα στα ελτα χαρακτηριζεται item in conta),απλα μου φαινεται ψιλομεγαλο το διαστημα να μην εχει ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 φυσιολογικότατο είναι παίδες το διάστημα που λέτε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω με sg, συνήθως έπαιρνα με EMS, αλλά απο οτι έχω διαβάσει απο το φόρουμ μετά το μήνα πρέπει να αρχίζει κάποιος να ανησυχεί...άσε που κάποιες φορές μπορεί να είναι ηδη Αθήνα και το tracking mumber να δείχνει άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω με sg, συνήθως έπαιρνα με EMS, αλλά απο οτι έχω διαβάσει απο το φόρουμ μετά το μήνα πρέπει να αρχίζει κάποιος να ανησυχεί...άσε που κάποιες φορές μπορεί να είναι ηδη Αθήνα και το tracking mumber να δείχνει άλλα... Καλα ισχυει αυτο,παρελαβα προχθες ακουστικα απο ebay(usps),και η τελευταια ενημερωση ηταν απο αμερικη 22/12,δεν μπηκε ποτε στο τρακινγκ των ελτα,γι'αυτο ρωτησα αν τηληεφ/κα μπορουν να δουν κατι παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Γιορτές έχουμε,Ούτε αυτοί δουλεύουν 100%ούτε τα δικά μας ταχυδρομεία. γενικά 20-30 μέρες είναι νορμαλ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Παραγγελια απο minideal απο 21/12 εχει φυγει(item in conta,ips).και ακομα δεν φαινεται κατι αλλο. Το ξερω οτι επεσαν και οι γιορτες,υπαρχει κανενα αλλο παιδι που να εχει παρομοιο staus απο τοτε? Λετε αν παρω τηλ στο 8011183000 που εχει το σαιτ να ξερουν τπτ παραπανω σε σχεση με το ονλαιν τρακινγκ? Έχω τέτοιο status σε αποστολή από 14/12. Φάνηκαν όμως 2 δέματα της 19/12. Από ότι φαίνεται, στο El benizel, ακολουθούν τακτικές First in Last out στο άνοιγμα των σάκων. Όσοι φτάσαν ντιπ μέσα στις γιορτές, καταχωνιαστήκαν πίσω-πίσω και οι σάκοι που ήρθαν τελευταίοι μπήκαν μπροστά-μπροστά και τώρα τους ανοίγουν πρώτους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 αν ξέρατε πόσοι τέτοιοι σάκοι σκάνε κάθε μέρα στο Αεροδρόμιο,δεν θα λέγατε με τόση ευκολία τεμπέληδες τους υπαλλήλους. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 αν ξέρατε πόσοι τέτοιοι σάκοι σκάνε κάθε μέρα στο Αεροδρόμιο,δεν θα λέγατε με τόση ευκολία τεμπέληδες τους υπαλλήλους. Καλα εννοειται αυτο,δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,δεν ειναι superpostmen(!) Δεν ξερω και τι εργασιμες μερες/ωρες εχουν,νομιζω δεν ειναι ωρες γραφειου αλλα διευρυμενο ωραριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλα εννοειται αυτο,δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,δεν ειναι superpostmen(!) Δεν ξερω και τι εργασιμες μερες/ωρες εχουν,νομιζω δεν ειναι ωρες γραφειου αλλα διευρυμενο ωραριο... ναι έχουν 3 βάρδιες,αλλά δε ξέρω αν οι σάκοι ανοίγονται μετά το απόγευμα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 αν ξέρατε πόσοι τέτοιοι σάκοι σκάνε κάθε μέρα στο Αεροδρόμιο,δεν θα λέγατε με τόση ευκολία τεμπέληδες τους υπαλλήλους. Μόνο το φόρουμ μας να βάλεις, φτάνει...:cry: Πέρα απο την πλάκα, όντως αν δεν κάνεις μια δουλειά ποτέ δεν ξέρεις αν είναι εύκολη ή οχι !!! Πιθανόν τα πράγματα να είναι οπως τα λέει ο Χρυσσόστομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 εγω έχω εργαστεί στα Ελτα,σαν διανομέας.Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα δέματα φτάνουν στα ταχυδρομεία την ημέρα. Δεν είναι μόνο του εξωτερικού,είναι άλλα τόσα του εσωτερικού. Σκεφτείτε ένα μέσο κέντρο διανομής έχει 10 ταχυδρόμους.50 συστημένα ο κάθε ένας και τα μισά είναι δέματα σαν τα δικά μας.Κάθε μέρα!!!! κάντε ένα μικρό υπολογισμό να δείτε.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κανείς καμία καλή εμπειρία από merimobiles..?? έκανα το λάθος να παραγγείλω σήμερα ένα κινητό χωρίς να διαβάσω εδώ τι παίζει με αυτό το site και απογοητεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κανείς καμία καλή εμπειρία από merimobiles..?? έκανα το λάθος να παραγγείλω σήμερα ένα κινητό χωρίς να διαβάσω εδώ τι παίζει με αυτό το site και απογοητεύτηκα Μια χαρά είναι, εγώ το κινητό μου από εκεί το έχω πάρει. Αργεί λίγο αλλά είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanispro Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλησπέρα παιδια ! μου αρεσει πολύ και εμενα αυτό το inew v3 αλλα σε ένα Chat με τα geekbuying και minideal μου προτειναν καλητερα το thl w200 γιατι και καλα εχει καλιτερι ποιοτητα ! παιδια θελω και την δικια σας γνωμη η αλλεσ προτασεισ μεχρι 150 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παραγγελια απο minideal απο 21/12 εχει φυγει(item in conta,ips).και ακομα δεν φαινεται κατι αλλο. Το ξερω οτι επεσαν και οι γιορτες,υπαρχει κανενα αλλο παιδι που να εχει παρομοιο staus απο τοτε? Λετε αν παρω τηλ στο 8011183000 που εχει το σαιτ να ξερουν τπτ παραπανω σε σχεση με το ονλαιν τρακινγκ? Εγω απο 16-12-2013 και ακομα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εγω απο 16-12-2013 και ακομα τιποτα καλά είσαι,μη σου φαίνεται πολύ.είναι απολύτως λογικός χρόνος παίδες.Βιάζεστε μου φαίνεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλά είσαι,μη σου φαίνεται πολύ.είναι απολύτως λογικός χρόνος παίδες.Βιάζεστε μου φαίνεται. Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται εγω να εχω στης 16-12conta ips απο minideal Και σημερα ενα παιδι του φορου με 18-12conta ips απο minideal Να του λεει το τρακ οτι του ειναι Κ.Δ αεροδρομιου:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται εγω να εχω στης 16-12conta ips απο minideal Και σημερα ενα παιδι του φορου με 18-12conta ips απο minideal Να του λεει το τρακ οτι του ειναι Κ.Δ αεροδρομιου:mad::mad: Πανεύκολα. ο σάκος που περιέχει το δικό σου πακέτο δεν ανοίχτηκε ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Είπαμε, αν ο σάκος παγιδεύτηκε πίσω-πίσω, θα κάνει μέρες να έρθει η ώρα του. Και εγώ έχω 14/12 ακόμη σε IPS, ενώ παρέλαβα άλλο από 19/12... Αύριο μάλλον παραλαμβάνω 2 δέματα από 16/12. Περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πανεύκολα. ο σάκος που περιέχει το δικό σου πακέτο δεν ανοίχτηκε ακόμα. Εχεις δικιο αλλα οταν περιμενεις κατι και περνανε η μερες οσο μαλλον οταν βλεπεις οτι το δικο σου δεμα αργει πιο πολυ απο αλλους :rocket::rocket::rocket::rocket::angry: Σου ερχετε καπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts