Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παλικαρι το αγορασε 90 δολαρια. Δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο. Κανενα κανονικο τηλεφωνο θα ειναι. 500 γρ. με τη συσκευασια.

δε παίζει ρόλο η τιμή αγοράς του κινητού με το βάρος του φίλε μου.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηρα κατι screen protectors απο aliexpress, παραγγελια εγινε 25/12 και εδωσα κατι παραπανω να ερθουν με SG post.

Εφτασαν σημερα αεροδρομιο!!!! Πολυ γρηγορα για περιοδο εορτων.

Τον Ιουνιο που ειχα παραγγειλει με China post ενα κινητο, εκανε 30 μερες να ερθει.

Απο εδω και περα, μονο Singapore Post για μενα!

Παραγγελια απο minideal απο 21/12 εχει φυγει(item in conta,ips).και ακομα δεν φαινεται κατι αλλο.

Το ξερω οτι επεσαν και οι γιορτες,υπαρχει κανενα αλλο παιδι που να εχει παρομοιο staus απο τοτε?

Λετε αν παρω τηλ στο 8011183000 που εχει το σαιτ να ξερουν τπτ παραπανω σε σχεση με το ονλαιν τρακινγκ?

Παραγγελια απο minideal απο 21/12 εχει φυγει(item in conta,ips).και ακομα δεν φαινεται κατι αλλο.

Το ξερω οτι επεσαν και οι γιορτες,υπαρχει κανενα αλλο παιδι που να εχει παρομοιο staus απο τοτε?

Λετε αν παρω τηλ στο 8011183000 που εχει το σαιτ να ξερουν τπτ παραπανω σε σχεση με το ονλαιν τρακινγκ?

Εμένα παραγγελία 28/12 και απο 02/01/14 δείχνει Despatched to overseas (Country code: GR).

Εμένα παραγγελία 28/12 και απο 02/01/14 δείχνει Despatched to overseas (Country code: GR).

Καλα,κ μενα despatched to overseas εγινε 21/12(αυτοματα στα ελτα χαρακτηριζεται item in conta),απλα μου φαινεται ψιλομεγαλο το διαστημα να μην εχει ερθει...

Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω με sg, συνήθως έπαιρνα με EMS, αλλά απο οτι έχω διαβάσει απο το φόρουμ μετά το μήνα πρέπει να αρχίζει κάποιος να ανησυχεί...άσε που κάποιες φορές μπορεί να είναι ηδη Αθήνα και το tracking mumber να δείχνει άλλα...

Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω με sg, συνήθως έπαιρνα με EMS, αλλά απο οτι έχω διαβάσει απο το φόρουμ μετά το μήνα πρέπει να αρχίζει κάποιος να ανησυχεί...άσε που κάποιες φορές μπορεί να είναι ηδη Αθήνα και το tracking mumber να δείχνει άλλα...

Καλα ισχυει αυτο,παρελαβα προχθες ακουστικα απο ebay(usps),και η τελευταια ενημερωση ηταν απο αμερικη 22/12,δεν μπηκε ποτε στο τρακινγκ των ελτα,γι'αυτο ρωτησα αν τηληεφ/κα μπορουν να δουν κατι παραπανω...

Γιορτές έχουμε,Ούτε αυτοί δουλεύουν 100%ούτε τα δικά μας ταχυδρομεία.

γενικά 20-30 μέρες είναι νορμαλ.

Xiaomi 12 Pro

Έχω τέτοιο status σε αποστολή από 14/12. Φάνηκαν όμως 2 δέματα της 19/12. Από ότι φαίνεται, στο El benizel, ακολουθούν τακτικές First in Last out στο άνοιγμα των σάκων. Όσοι φτάσαν ντιπ μέσα στις γιορτές, καταχωνιαστήκαν πίσω-πίσω και οι σάκοι που ήρθαν τελευταίοι μπήκαν μπροστά-μπροστά και τώρα τους ανοίγουν πρώτους...

αν ξέρατε πόσοι τέτοιοι σάκοι σκάνε κάθε μέρα στο Αεροδρόμιο,δεν θα λέγατε με τόση ευκολία τεμπέληδες τους υπαλλήλους.

Xiaomi 12 Pro

αν ξέρατε πόσοι τέτοιοι σάκοι σκάνε κάθε μέρα στο Αεροδρόμιο,δεν θα λέγατε με τόση ευκολία τεμπέληδες τους υπαλλήλους.

Καλα εννοειται αυτο,δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,δεν ειναι superpostmen(!)

Δεν ξερω και τι εργασιμες μερες/ωρες εχουν,νομιζω δεν ειναι ωρες γραφειου αλλα διευρυμενο ωραριο...

Καλα εννοειται αυτο,δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,δεν ειναι superpostmen(!)

Δεν ξερω και τι εργασιμες μερες/ωρες εχουν,νομιζω δεν ειναι ωρες γραφειου αλλα διευρυμενο ωραριο...

ναι έχουν 3 βάρδιες,αλλά δε ξέρω αν οι σάκοι ανοίγονται μετά το απόγευμα...

Xiaomi 12 Pro

Μόνο το φόρουμ μας να βάλεις, φτάνει...:cry:

Πέρα απο την πλάκα, όντως αν δεν κάνεις μια δουλειά ποτέ δεν ξέρεις αν είναι εύκολη ή οχι !!!

Πιθανόν τα πράγματα να είναι οπως τα λέει ο Χρυσσόστομος.

εγω έχω εργαστεί στα Ελτα,σαν διανομέας.Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα δέματα φτάνουν στα ταχυδρομεία την ημέρα.

Δεν είναι μόνο του εξωτερικού,είναι άλλα τόσα του εσωτερικού.

Σκεφτείτε ένα μέσο κέντρο διανομής έχει 10 ταχυδρόμους.50 συστημένα ο κάθε ένας και τα μισά είναι δέματα σαν τα δικά μας.Κάθε μέρα!!!!

κάντε ένα μικρό υπολογισμό να δείτε....

Xiaomi 12 Pro

Κανείς καμία καλή εμπειρία από merimobiles..?? έκανα το λάθος να παραγγείλω σήμερα ένα κινητό χωρίς να διαβάσω εδώ τι παίζει με αυτό το site και απογοητεύτηκα

Κανείς καμία καλή εμπειρία από merimobiles..?? έκανα το λάθος να παραγγείλω σήμερα ένα κινητό χωρίς να διαβάσω εδώ τι παίζει με αυτό το site και απογοητεύτηκα

Μια χαρά είναι, εγώ το κινητό μου από εκεί το έχω πάρει.

Αργεί λίγο αλλά είναι οκ.

καλησπέρα παιδια ! μου αρεσει πολύ και εμενα αυτό το inew v3 αλλα σε ένα Chat με τα geekbuying και minideal μου προτειναν καλητερα το thl w200 γιατι και καλα εχει καλιτερι ποιοτητα ! παιδια θελω και την δικια σας γνωμη η αλλεσ προτασεισ μεχρι 150 ευρω!

Εγω απο 16-12-2013 και ακομα τιποτα

Εγω απο 16-12-2013 και ακομα τιποτα

καλά είσαι,μη σου φαίνεται πολύ.είναι απολύτως λογικός χρόνος παίδες.Βιάζεστε μου φαίνεται.

Xiaomi 12 Pro

καλά είσαι,μη σου φαίνεται πολύ.είναι απολύτως λογικός χρόνος παίδες.Βιάζεστε μου φαίνεται.

Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται εγω να εχω στης 16-12conta ips απο minideal

Και σημερα ενα παιδι του φορου με 18-12conta ips απο minideal

Να του λεει το τρακ οτι του ειναι Κ.Δ αεροδρομιου:mad::mad:

Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται εγω να εχω στης 16-12conta ips απο minideal

Και σημερα ενα παιδι του φορου με 18-12conta ips απο minideal

Να του λεει το τρακ οτι του ειναι Κ.Δ αεροδρομιου:mad::mad:

Πανεύκολα.

ο σάκος που περιέχει το δικό σου πακέτο δεν ανοίχτηκε ακόμα.

Xiaomi 12 Pro

Είπαμε, αν ο σάκος παγιδεύτηκε πίσω-πίσω, θα κάνει μέρες να έρθει η ώρα του. Και εγώ έχω 14/12 ακόμη σε IPS, ενώ παρέλαβα άλλο από 19/12...

Αύριο μάλλον παραλαμβάνω 2 δέματα από 16/12. Περιμένουμε...

Πανεύκολα.

ο σάκος που περιέχει το δικό σου πακέτο δεν ανοίχτηκε ακόμα.

Εχεις δικιο αλλα οταν περιμενεις κατι και περνανε η μερες οσο μαλλον οταν βλεπεις οτι το δικο σου δεμα αργει πιο πολυ απο αλλους :rocket::rocket::rocket::rocket::angry:

Σου ερχετε καπος