Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνεται μόνο minideals αξίζει απο αυτούς αλλά είναι λίγο πιο τσιμπιμένοι και δεν δίνουν β μπαταρία ,

ή Ebay με β μπαταρία και το παίζεις με το after sales .

Βέβαια τι after sales μιλάμε ,εδώ τρομάζουμε να μας έρθουν τα κινητά ενώ έχουν το φόβο του dispute,άντε να τους πείς ότι χάλασε κάτι μετά από κανένα 3μηνο χωρίς φόβο του PAYPAL.... :cry:

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει αγοράσει κάποιος τον τελευταίο καιρό από το συγκεκριμένο site, :ninja: διότι του έστειλα προχθές ένα μύνημα και δεν έχει απαντήσει .

Σε σημερινό μήνυμα (δεν μπορούσα να βρω που να κοιτάξω το tracking τους) μου απάντησε στο 2ωρο, παραγγελία 25/10, έφυγε 29/10...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Να πω και εγώ την ιστορία μου στους ειδικούς.

Την προηγούμενη Τετάρτη παρήγγειλα για έναν φίλο μου, ένα Jiayu G4 από το δωράδικο (:Ρ) το to2c. Στην παραγγελία μου έβαλα Shipping Adress του φίλου μου και γενικά τα στοιχεία του κανονικά. Το θέμα είναι ότι αμέσως μετά την συναλλαγή, στο ενημερωτικό mail που στέλνει το paypal, είδα ότι ως Shipping adress ήταν το δικό μου όνομα, με τις διευθύνσεις του φίλου μου....

Άμεσα τους έστειλα Mail και τους ενημέρωσα ότι έχει γίνει λάθος και να αλλάξουν από το shipping adress ΜΟΝΟ το όνομα και να αφήσουν τα υπόλοιπα ως έχουν.

Σήμερα το πρωί μου ήρθαν 2 Mail. Ένα καμμένο, που κάτι έλεγε "we will replay it...." και ένα ακόμα που μου ζητούσε συγνώμη, γιατί επειδή μετακομίζουν τα γραφεία τους δεν κατάφεραν να το δουν και το δέμα εστάλη ως είχε. Με ένα "Hope you don't mind" στο τέλος. Χεχε, τους τύπους.

Τι θα κάνατε στη θέση μου. Λέτε να μπορώ να παραλάβω από το ΕΛΤΑ της περιοχής του φίλου; Ή θα του το στείλουν σπίτι και την πατήσαμε;

ΥΓ: Με singapore post έρχεται

Φυσικά και μπορείς να το παραλάβεις από τα ελτα της περιοχής του φίλου σου.Απλά να έχει το νου του για το χαρτάκι της παραλαβής

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ,ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΗΝΙΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ( http://www.eforchina.com/view/158388/i577-Black--Android-4.0-Version--CPU-Chip--MTK6575-1GHz--4.0-inch-Capacitive-Touch-Screen-Smart-Phone-with-Compass-Wifi-Bluetooth-FM-function--Single-Sim-card-Dual-Cameras--Built-in-Li-ion-Battery--WCDMA-%26-GSM-Network--Band--WCDMA---2100MHZ--Band--GSM---850-900-1800-1900MHZ.htm ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΑΝ ''ΜΑΓΑΖΙ'' ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ PAYPAL.ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ..ΒΟΗΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε.

Edited by navi55

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ,ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΗΝΙΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ( http://www.eforchina.com/view/158388/i577-Black--Android-4.0-Version--CPU-Chip--MTK6575-1GHz--4.0-inch-Capacitive-Touch-Screen-Smart-Phone-with-Compass-Wifi-Bluetooth-FM-function--Single-Sim-card-Dual-Cameras--Built-in-Li-ion-Battery--WCDMA-%26-GSM-Network--Band--WCDMA---2100MHZ--Band--GSM---850-900-1800-1900MHZ.htm ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΑΝ ''ΜΑΓΑΖΙ'' ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ PAYPAL.ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ..ΒΟΗΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

http://www.scamadviser.com/check-website/www.eforchina.com

To σαιτ δεν ειναι αξιοπιστο,το κινητο εχει επεξεργαστη αρχαιο,ακριβο για οσα προσφερει,οι αγορες μεσω paypal ειναι ασφαλεις,φυσικα αν το κινητο βγει αχρηστο δεν θα το φτιαξει το paypal

http://www.goophone.cc/phones.html ακομα κι αυτο εχει κακες κριτικες σαν κινητο

Edited by tsopanos

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE POY NA MPORW NA ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΗΝΙΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε.

Edited by navi55

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE POY NA MPORW NA ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΗΝΙΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

δες αυτα που υπαρχουν εδω,minideal,to2c,geekbuying. αν θες γραφε χωρις κεφαλαια.

δες αυτα που υπαρχουν εδω,minideal,to2c,geekbuying. αν θες γραφε χωρις κεφαλαια.

θα κοιταξω ευχαριστω πολυ, να σου πω το goophone που μου εγραψες ειναι συσκευη που δεν θεωρειται καλη... σωστα καταλαβα? μπηκα στη σελιδα και το ειδα, σαν χαρακτηριστικα καλο φαινεται και στην τιμη καλο ειναι.. θεωρειται αξιοπιστο site??

Edited by STELLINALV

Αγόρασα πρόσφατα ένα τηλέφωνο lenovo a630 από focalprice και στις 25/10 με ενημερώσανε πως εστάλη με China Post...

Ωστόσο ακόμη δεν εμφανίζεται τίποτα στην αναζήτηση με τον κωδικό παρακολούθησης...

Η αισιόδοξη ανησυχία μου είναι πως το έστειλαν χωρίς αριθμό παρακολούθησης για εξοικονόμηση πόρων...

...ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση, καθώς υποτίθεται τα προϊόντα αποστέλλονται με tracking, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα να ανοίξω μια διένεξη στο Paypal αν δεν εμφανιστούν στοιχεία μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αναγκαστικά θα περιμένω δλδ αλλά αν δεν υπάρχει όντως tracking, αξίζει να λάβω κάποια μέτρα, λέτε;

Αγόρασα πρόσφατα ένα τηλέφωνο lenovo a630 από focalprice και στις 25/10 με ενημερώσανε πως εστάλη με China Post...

Ωστόσο ακόμη δεν εμφανίζεται τίποτα στην αναζήτηση με τον κωδικό παρακολούθησης...

Η αισιόδοξη ανησυχία μου είναι πως το έστειλαν χωρίς αριθμό παρακολούθησης για εξοικονόμηση πόρων...

...ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση, καθώς υποτίθεται τα προϊόντα αποστέλλονται με tracking, δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα να ανοίξω μια διένεξη στο Paypal αν δεν εμφανιστούν στοιχεία μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αναγκαστικά θα περιμένω δλδ αλλά αν δεν υπάρχει όντως tracking, αξίζει να λάβω κάποια μέτρα, λέτε;

ενα δικο μου το εστειλαν με sweden post φανηκε στο τρακινγκ μετα 10 μερες,υπομονη

Να πω και εγώ την ιστορία μου στους ειδικούς.

Την προηγούμενη Τετάρτη παρήγγειλα για έναν φίλο μου, ένα Jiayu G4 από το δωράδικο (:Ρ) το to2c. Στην παραγγελία μου έβαλα Shipping Adress του φίλου μου και γενικά τα στοιχεία του κανονικά. Το θέμα είναι ότι αμέσως μετά την συναλλαγή, στο ενημερωτικό mail που στέλνει το paypal, είδα ότι ως Shipping adress ήταν το δικό μου όνομα, με τις διευθύνσεις του φίλου μου....

Άμεσα τους έστειλα Mail και τους ενημέρωσα ότι έχει γίνει λάθος και να αλλάξουν από το shipping adress ΜΟΝΟ το όνομα και να αφήσουν τα υπόλοιπα ως έχουν.

Σήμερα το πρωί μου ήρθαν 2 Mail. Ένα καμμένο, που κάτι έλεγε "we will replay it...." και ένα ακόμα που μου ζητούσε συγνώμη, γιατί επειδή μετακομίζουν τα γραφεία τους δεν κατάφεραν να το δουν και το δέμα εστάλη ως είχε. Με ένα "Hope you don't mind" στο τέλος. Χεχε, τους τύπους.

Τι θα κάνατε στη θέση μου. Λέτε να μπορώ να παραλάβω από το ΕΛΤΑ της περιοχής του φίλου; Ή θα του το στείλουν σπίτι και την πατήσαμε;

ΥΓ: Με singapore post έρχεται

Θα εχεις το νου σου για το ποτε θα ερθει το δεμα, θα πας κανονικα με την ειδοποιηση και την ταυτοτητα σου και θα το παραλαβεις.

Μπορει το παιδι να μην ηξερε περι paypal, οταν εγω πριν πολλααα χρονια ανοιξα λογαριασμο στο paypal, δεν το εκανα για ασφαλεια, αλλα γιατι βαρυομουν να δινω εδω κι εκει καθε φορα τα στοιχεια της καρτας μου:lol::lol:

Το "κακως" παντως, αν εγω ημουν στη θεση του φιλου μας, ετσι θα το μετεφραζα οντας σε αυτην την δυσαρεστη θεση, νομιζω κι εσυ ετσι θα το εισεπραττες.

Τες πα, δεν αξιζει να το συζηταμε, καλα εκανε ο φιλος μας και προειδοποιησε τον κοσμο.

με αρεσε που με ειπες παιδι:D:D ειμαι μεγαλουτσικος:) απλως καμια φορα κολλαει το μυαλο,ηταν η πρωτη φορα που εγινε αυτο(παντα καρτα και paypal) και την πατησα. απλως ηθελα να προειδοποιήσω και αλλα παιδια να μην την πατησουν

Σκέφτομαι προς το τέλος του μήνα να πάρω δώρο στην μητέρα μου ένα κινητό γιατί το δικό της είναι για τον κάδο :p

Δε θέλω να δώσω πάνω από 50€ γιατί ξέρω ότι έναν χρόνο θα κρατήσει με το ζόρι :p:p

Δεν θα μπει ίντερνετ, ούτε θα παίξει παιχνίδια. Το μόνο που θέλω να έχει είναι

1) μεγαλούτσικη μπαταρία (τώρα το φορτίζει κάθε βράδυ και παραπονιέται)

2) Οθόνη 3-4'' (αν της πάρω μεγαλύτερο θα το βάλει για παντόφλα :p)

3) Καλή κάμερα για να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο.

Τι προτείνετε από συσκευή; Έχω πάρει από minideal και περιμένω τώρα και από banggood, οπότε μάλλον σε αυτά τα site θα παραμείνω.

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Σκέφτομαι προς το τέλος του μήνα να πάρω δώρο στην μητέρα μου ένα κινητό γιατί το δικό της είναι για τον κάδο :p

Δε θέλω να δώσω πάνω από 50€ γιατί ξέρω ότι έναν χρόνο θα κρατήσει με το ζόρι :p:p

Δεν θα μπει ίντερνετ, ούτε θα παίξει παιχνίδια. Το μόνο που θέλω να έχει είναι

1) μεγαλούτσικη μπαταρία (τώρα το φορτίζει κάθε βράδυ και παραπονιέται)

2) Οθόνη 3-4'' (αν της πάρω μεγαλύτερο θα το βάλει για παντόφλα :p)

3) Καλή κάμερα για να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο.

Τι προτείνετε από συσκευή; Έχω πάρει από minideal και περιμένω τώρα και από banggood, οπότε μάλλον σε αυτά τα site θα παραμείνω.

Μαλλον εδω σε βλεπω αγαπητε....--->

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371196

http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αυτό έβλεπα και γω να πω την αλήθεια, αλλά με σταμάτησε η κάμερα που είναι 3.2. Και πως δεν έχει μπροστά κάμερα.

Καλή κάμερα με το δεδομένο budget λίγο απίθανο. Όπως επίσης και η μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας από μέρα. (εκτός αν έχει data κλειστά μονίμως)
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καλή κάμερα με το δεδομένο budget λίγο απίθανο. Όπως επίσης και η μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας από μέρα. (εκτός αν έχει data κλειστά μονίμως)

Μιας και δεν πρόκειται να μπει internet, θεωρώ δεδομένο ότι το data θα είναι κλειστό και γυρισμένο σε 2G. Την μπροστινή κάμερα την έλεγα μήπως για κανένα skype μόνο.

Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω να κανω παραγγελία για τον αδελφο μου το Lenovo A850 που του αρεσει πολυ.Σκεφτομαι να κανω την αγορα απο minideal.Επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παραγγείλω απο σχιστοματικο μαγαζι,θα ηθελα τις συμβουλες σας.Θα πρεπει να τους στειλω σε email να μου περασουν τα Ελληνικα και το playstore?Μολις κανω τη πληρωμη μεσω paypal θα μου στειλουν καποιο μηνυμα?

Σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω να κανω παραγγελία για τον αδελφο μου το Lenovo A850 που του αρεσει πολυ.Σκεφτομαι να κανω την αγορα απο minideal.Επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παραγγείλω απο σχιστοματικο μαγαζι,θα ηθελα τις συμβουλες σας.Θα πρεπει να τους στειλω σε email να μου περασουν τα Ελληνικα και το playstore?Μολις κανω τη πληρωμη μεσω paypal θα μου στειλουν καποιο μηνυμα?

Σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

Απο το minideal, όταν βλέπουν παραγγελία απο Ελλάδα, περνάν πάντα ελληνικά και playstore, αλλά άφησε ένα μύνημα στο paypal.

Θα σου στείλουν email με την επιβεβαίωση τις παραγγελίας σου και αργότερα το tracking number.

Πρώτη φορά το βλέπω, αλλά έχει και PayPal και από ότι είδα έχει πολλά Lenovo στα "promotion" ... :worry:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πρώτη φορά το βλέπω, αλλά έχει και PayPal και από ότι είδα έχει πολλά Lenovo στα "promotion" ... :worry:

και το hotinbuy ειχε paypal,αλλα εξαφανιστηκε.