Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σαν τηλέφωνο αξίζει, ρίξε μια ματιά στα specs. είναι και οι υπηρεσίες της ββ που το κάνουν ακόμα καλύτερο τηλέφωνο. βέβαια η έλλειψη 3g κάνει το browsing λίγο αργό αλλά ο όπερα διορθώνει αρκετά την κατάσταση. και εγώ μεταχειρισμένο πήρα το δικό μου απο buy and sell απλά με τα ββ πρέπει να σιγουρευτείς οτι η συσκευή έχει αποδεσμευτεί απο τον προηγούμενο κάτοχο

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α! που να βρω κανα μεταχειρισμενο?

Στο ebay θα βρεις πολλα

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Στο ebay θα βρεις πολλα

αν το πάρει απο κατάστημα με μεταχειρισμένα θα έχει και εγγύηση γιατί σου δίνουν και την αρχική απόδειξη αγοράς!

πωσ μπαινω στο buy and sell δεν το βρισκω

πήγαινε στο κατάστημα στην ομόνοια. δεν είναι σίγουρο αν θα έχουν το 8900, αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Το buy & sell είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερους βαθμούς μελών.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Το buy & sell είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερους βαθμούς μελών.

Μιλάω για τα καταστήματα buy and sell με μεταχειρισμένα στην Αθήνα μιλάω. Όχι για online

2 ερωτησεις. Αν βαλω το 4.7 θα μπορω να γραφω sms με Ελληνικους χαρακτηρες??? Μονο εκει θελω τα Ελληνικα. 2) Ας πουμε οτι βγαζω τους bbmaps για να βαλω google maps και μετα θελω να ξαναβαλω bbmaps το 4.7 τους εχει ενσωματομενους????

Αλλη απορία....έχω κατεβάσει τον opera στο κινητό αλλά δεν βρίσκει λέει internet κατα το installation...... τι ρύθμιση πάλι υπάρχει εκεί?
Rock n' Roll will never die...

Αλλη απορία....έχω κατεβάσει τον opera στο κινητό αλλά δεν βρίσκει λέει internet κατα το installation...... τι ρύθμιση πάλι υπάρχει εκεί?

άνοιξε τον όπερα και όταν σου βγάλει το cannot establish connection πάτα το check connection που βρίσκεται απο κάτω.

πάντως καλό θα ήταν να βάλεις το Apn γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλες εφαρμογες.

πας options-advanced-tcp/ip- apn enabled και γράφεις απο κάτω internet.vodafone.gr

2 ερωτησεις. Αν βαλω το 4.7 θα μπορω να γραφω sms με Ελληνικους χαρακτηρες??? Μονο εκει θελω τα Ελληνικα. 2) Ας πουμε οτι βγαζω τους bbmaps για να βαλω google maps και μετα θελω να ξαναβαλω bbmaps το 4.7 τους εχει ενσωματομενους????

Ελληνικούς χαρακτήρες υποστηρίζει σε όλες τις typing λειτουργίες. Οι bb maps πάνε πακέτο με το bis. Απλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τους google maps.

Ελληνικούς χαρακτήρες υποστηρίζει σε όλες τις typing λειτουργίες. Οι bb maps πάνε πακέτο με το bis. Απλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τους google maps.

που είναι σαφώς καλύτερο πρόγραμμα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

2 φορές έχω βάλει το berry στο holster και μετά δε βγαίνει με τίποτα.. πως γίνεται να σας βολεύει αυτο το πράμα? :lol:

2 φορές έχω βάλει το berry στο holster και μετά δε βγαίνει με τίποτα.. πως γίνεται να σας βολεύει αυτο το πράμα? :lol:

με τον καιρό ανοίγει και γίνεται πιο εύκολο!

ναι μωρέ το φαντάζομαι αλλά και πάλι.. :p

είναι και πως βολεύει τον καθένα, εμένα μου αρέσει γιατι το προστατεύει σχεδόν όλα, μου γλυτώνει μπαταρία και κλείνει το ακουστκό όταν μπει στην θήκη. σε άλλους φαίνεται χοντροκομμένη κ.ο.κ

ωραία θήκη αυτή, μήπως βγαίνει και για το storm?

Κάνει για όλα πλην pearl. Και για 9500. Ας μη βγούμε εκτός. Μια απορία για χρήστες.

Μπαταρία??? Πώς πάει με λογική χρήση??

Κάνει για όλα πλην pearl. Και για 9500. Ας μη βγούμε εκτός. Μια απορία για χρήστες.

Μπαταρία??? Πώς πάει με λογική χρήση??

Προσωπικά, λίγο παραπάνω απο 2 μέρες με μαραθώνιους στο msn :lol:

αυτό το οποίο έχω την εντύπωση οτι τρώει πολύ μπαταρία παραδόξως είναι όταν ακούς μουσική γιαυτό και το ψιλοαποφεύγω.. :p

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ BLACKBERRY 8900 JAVELIN ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ BLACKBERRY 8900 JAVELIN ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ

δοκίμασε να ανοιξεις μια σελίδα, πάτησε το κουμπί με τα μούρα (bb button) - set encoding και επέλεξε το auto mode.

ps: μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις

δοκίμασε να ανοιξεις μια σελίδα, πάτησε το κουμπί με τα μούρα (bb button) - set encoding και επέλεξε το auto mode.

ps: μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις

Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω το 8900 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως πρόβλημα με τη σύνταξη των μηνυμάτων(και στα ελληνικά και στα αγγλικά). Μου δίνει μονο 70 χαρακτήρες. Πώς μπορεί να επιλυθεί. Είχα κανει αναβάθμιση (4.6.1.168) και δεν άλλαξε τίποτα. Κατέβασα χτες από τη Vodafone την 4.6.1.176, αλλά όταν προσπάθησα να την εγκαταστήσω, μου έβγαλε το desktop ότι είναι downgrade. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο μενού της συσκευής;