hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 σαν τηλέφωνο αξίζει, ρίξε μια ματιά στα specs. είναι και οι υπηρεσίες της ββ που το κάνουν ακόμα καλύτερο τηλέφωνο. βέβαια η έλλειψη 3g κάνει το browsing λίγο αργό αλλά ο όπερα διορθώνει αρκετά την κατάσταση. και εγώ μεταχειρισμένο πήρα το δικό μου απο buy and sell απλά με τα ββ πρέπει να σιγουρευτείς οτι η συσκευή έχει αποδεσμευτεί απο τον προηγούμενο κάτοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Α! που να βρω κανα μεταχειρισμενο? Στο ebay θα βρεις πολλα Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 πωσ μπαινω στο buy and sell δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Στο ebay θα βρεις πολλα αν το πάρει απο κατάστημα με μεταχειρισμένα θα έχει και εγγύηση γιατί σου δίνουν και την αρχική απόδειξη αγοράς! πωσ μπαινω στο buy and sell δεν το βρισκω πήγαινε στο κατάστημα στην ομόνοια. δεν είναι σίγουρο αν θα έχουν το 8900, αλλά ποτέ δεν ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Το buy & sell είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερους βαθμούς μελών. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Το buy & sell είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερους βαθμούς μελών. Μιλάω για τα καταστήματα buy and sell με μεταχειρισμένα στην Αθήνα μιλάω. Όχι για online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 2 ερωτησεις. Αν βαλω το 4.7 θα μπορω να γραφω sms με Ελληνικους χαρακτηρες??? Μονο εκει θελω τα Ελληνικα. 2) Ας πουμε οτι βγαζω τους bbmaps για να βαλω google maps και μετα θελω να ξαναβαλω bbmaps το 4.7 τους εχει ενσωματομενους???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Αλλη απορία....έχω κατεβάσει τον opera στο κινητό αλλά δεν βρίσκει λέει internet κατα το installation...... τι ρύθμιση πάλι υπάρχει εκεί? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 apn θέλει. τι πάροχο έχεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 apn θέλει. τι πάροχο έχεις? vodafone εχω.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αλλη απορία....έχω κατεβάσει τον opera στο κινητό αλλά δεν βρίσκει λέει internet κατα το installation...... τι ρύθμιση πάλι υπάρχει εκεί? άνοιξε τον όπερα και όταν σου βγάλει το cannot establish connection πάτα το check connection που βρίσκεται απο κάτω. πάντως καλό θα ήταν να βάλεις το Apn γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλες εφαρμογες. πας options-advanced-tcp/ip- apn enabled και γράφεις απο κάτω internet.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 2 ερωτησεις. Αν βαλω το 4.7 θα μπορω να γραφω sms με Ελληνικους χαρακτηρες??? Μονο εκει θελω τα Ελληνικα. 2) Ας πουμε οτι βγαζω τους bbmaps για να βαλω google maps και μετα θελω να ξαναβαλω bbmaps το 4.7 τους εχει ενσωματομενους???? Ελληνικούς χαρακτήρες υποστηρίζει σε όλες τις typing λειτουργίες. Οι bb maps πάνε πακέτο με το bis. Απλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τους google maps. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Ελληνικούς χαρακτήρες υποστηρίζει σε όλες τις typing λειτουργίες. Οι bb maps πάνε πακέτο με το bis. Απλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τους google maps. που είναι σαφώς καλύτερο πρόγραμμα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 το suretype έρχεται και στις full keyboard συσκευές. δείτε το video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 2 φορές έχω βάλει το berry στο holster και μετά δε βγαίνει με τίποτα.. πως γίνεται να σας βολεύει αυτο το πράμα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 2 φορές έχω βάλει το berry στο holster και μετά δε βγαίνει με τίποτα.. πως γίνεται να σας βολεύει αυτο το πράμα? :lol: με τον καιρό ανοίγει και γίνεται πιο εύκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 με τον καιρό ανοίγει και γίνεται πιο εύκολο! ναι μωρέ το φαντάζομαι αλλά και πάλι.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ναι μωρέ το φαντάζομαι αλλά και πάλι.. :p είναι και πως βολεύει τον καθένα, εμένα μου αρέσει γιατι το προστατεύει σχεδόν όλα, μου γλυτώνει μπαταρία και κλείνει το ακουστκό όταν μπει στην θήκη. σε άλλους φαίνεται χοντροκομμένη κ.ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Θα το συνηθίσεις ειδικά στο 8900 που είναι μαζεμένο. Πάρε http://cgi.ebay.co.uk/BLACKBERRY-CASE-POUCH-HOLSTER-for-8800-8830-8820-CURVE_W0QQitemZ300293409558QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item45eae1cb16&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65:12|66:2|39:1|72:1690|240:1318|301:1|293:1|294:50 είναι καλύτερο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Θα το συνηθίσεις ειδικά στο 8900 που είναι μαζεμένο. Πάρε http://cgi.ebay.co.uk/BLACKBERRY-CASE-POUCH-HOLSTER-for-8800-8830-8820-CURVE_W0QQitemZ300293409558QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item45eae1cb16&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65:12|66:2|39:1|72:1690|240:1318|301:1|293:1|294:50 είναι καλύτερο. ωραία θήκη αυτή, μήπως βγαίνει και για το storm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Κάνει για όλα πλην pearl. Και για 9500. Ας μη βγούμε εκτός. Μια απορία για χρήστες. Μπαταρία??? Πώς πάει με λογική χρήση?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Κάνει για όλα πλην pearl. Και για 9500. Ας μη βγούμε εκτός. Μια απορία για χρήστες. Μπαταρία??? Πώς πάει με λογική χρήση?? Προσωπικά, λίγο παραπάνω απο 2 μέρες με μαραθώνιους στο msn :lol: αυτό το οποίο έχω την εντύπωση οτι τρώει πολύ μπαταρία παραδόξως είναι όταν ακούς μουσική γιαυτό και το ψιλοαποφεύγω.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gplakas Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ BLACKBERRY 8900 JAVELIN ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ BLACKBERRY 8900 JAVELIN ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ δοκίμασε να ανοιξεις μια σελίδα, πάτησε το κουμπί με τα μούρα (bb button) - set encoding και επέλεξε το auto mode. ps: μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 δοκίμασε να ανοιξεις μια σελίδα, πάτησε το κουμπί με τα μούρα (bb button) - set encoding και επέλεξε το auto mode. ps: μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω το 8900 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως πρόβλημα με τη σύνταξη των μηνυμάτων(και στα ελληνικά και στα αγγλικά). Μου δίνει μονο 70 χαρακτήρες. Πώς μπορεί να επιλυθεί. Είχα κανει αναβάθμιση (4.6.1.168) και δεν άλλαξε τίποτα. Κατέβασα χτες από τη Vodafone την 4.6.1.176, αλλά όταν προσπάθησα να την εγκαταστήσω, μου έβγαλε το desktop ότι είναι downgrade. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο μενού της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts