Isobitis Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 α οκ σε ευχαριστω πολυ.. θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Ενεργοποιησα το bis και ολα οκ, αλλα εχω μια απορια οταν δουλευει το bis και εχω ενεργοποιεισει το wi-fi δουλευει το wi-fi οταν κλεισω το bis δεν δουλευει το wi-fi και συγκεκριμενα στον msn . ποιο το νοημα να υπαρχει το wifi αν δεν δουλευει χωρις το bis ???? οταν δουλέυουν και τα 2 μαζι ποιο χρησιμοποιει το κινιτο για να μπαινει στο Internet???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 To BIS είναι η υπηρεσία blackberry η οποία είναι απαραίτητη και τα δεδομένα μπορούν να περνάνε είτε μέσω GPRS είτε μέσω WiFi ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 αυτο ακριβως ρωταω. πως μπορω να ξερω αν τα δεδομενα περναμε μεσω gprs η μεσω wifi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Δες εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 φιλε 1000000000000000 ευχαριστω δουλευει μια χαρα . Αυτο ακριβως εψαχνα. οταν ειμαι σπιτι να εχω το wi-fi του σπιτιου και εξω το bis . Σε ευχαριστω παρα πολυ . παιζουν ολα στο wi-fi οπως και στο bis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 ωχ ενα μικρο προβληματακι οταν κλεινω το Bis κλεινει και το δικτυο της cosmote δηλαδη δεν εχω τηλεφωνο αλλα ολες οι υπερεσιες του Internet δουλευουν μια χαρα με το wi-fi που ειναι αναμενο πανω αριστερα και με κλειστο το Bis . εχουμε καμια λυση για αυτο, δηλαδη να κλεινω το Bis να δουλευω με wi-fi αλλα να μην κλεινει και το δικτυο τηλεφωνου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Πας manage connections, network options και απενεργοποιείς το Data Services.. Έτσι έχεις μόνο voice.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ΟΚ το ελυσα και αυτο. Ενα τελευταιο προβλημα εχω , χωρις να εχω πειραξει καμια ρυθμιση στο gps απο τοτε που το πειρα δεν μπορει να συνδεθει με δορυφορο για να δει που ειμαι. Ψαχνει ψαχνει και δεν βρεισκει τιποτα. Υπαρχει καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Δες αν είναι ενεργοποιημένο από το options -> advanced -> GPS, ειδάλλως απλά βγες σε εξωτερικό χώρο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 σίγουρα θέλουν εξωτερικό χώρο. αλλά δεν αργεί καθόλου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση παιδική για σας (με αυτά που βλέπω εδώ μέσα...). Πώς γράφω νέα επαφή με μικρά ελληνικά και τονισμένα; ΑΝ γίνεται... Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 γίνεται κανονικά όπως σε όλα τα τηλέφωνα, πας contacts-add new contact και γράφεις την επαφή όπως θές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Για τονισμένα κρατάς πατημένο το πλήκτρο και πάνω ή κάτω το trackball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Manual... Παντα αναρωτιομουν γιατι τα βαζουν στο κουτακι, χαχα! Δεν εχω ανοιξει ποτε μου, να ειναι καλα το νετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Λοιπόν! έκανα μια βόλτα απο τη vodafone, και τσίμπησα ένα Curve επειδή μου έβγαινε πολύ φτηνά με επιδοτήσεις και λοιπά. Το φόρτισα και τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη.. Όταν το αγόρασα έκανα και αλλαγή προγράμματος για να έχω δωρεάν internet. Ρώτησα την πωλήτρια άν θα μου ενεργοποιήσουν και την υπηρεσία blackberry, δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και μου άφησε να εννοηθεί οτί πέρα απο την αλλαγή του προγράμματος δεν χρειάζεται να γίνει κάτι.. Πρίν απο μία ώρα πήρα λοιπόν τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών όπου πάλι δεν καταλάβαιναν τι ζητούσα.. any ideas? επίσης, επειδή έχω mac, το cd που περιέχει μέσα στη συσκευασία μου είναι άχρηστο και θεώρησα ότι στο site της blackberry θα έχει το πρόγραμμα να το κατεβάσω αλλά δεν έχει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 για συγχρονισμό ελληνικών με mac υπάρχει θέμα. νομίζω κάποιος εδώ μέσα βρήκε άρκη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 @chaottic: προσπαθησε και στην ενοτητα των mac αν δεν βρεις ακρη εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Μερικές απορίες αφού διάβασα 200 σελίδες pdf! a) Τα εικονίδια στην αρχική οθόνη κάτω δεν αλλάζουν? b) Υπάρχει τρόπος η οθόνη να σβήνει αμέσως μόλις το κλειδώνεις και να μην ανάβει με το παραμικρό πάτημα κουμπιού? c) Μπορώ να βάλλω να ζητάει κωδικό ασφαλείας όταν αλλάζω sim? d) Τι θέλει να πεί όταν λέει: lock upon holstering? e) Backup κάνω μόνο κάθε φορά που πάω να κάνω αναβάθμιση στο os? το κάνει μόνο του?.. thnx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 a) Όταν είσαι στο κεντρικό μενού πατάς το πλήκτρο του BB και μεταφέρεις τα εικονίδια που θες. b) Πατάς το κουμπί του mute/stand by πάνω αριστερά (νομίζω) e) Μπορείς να κάνεις όποια στιγμή θες μέσω του Desktop Manager αλλά στην αναβάθμιση κάνει ούτως η άλλως μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 d) Να κλειδώνει το πληκτρολόγιο όταν χεις στη θήκη.. (Δεν ειναι απαραίτητο) e) Κάνει τις ρυθμίσεις, τα μηνύματα, τα emails, τις επαφές, κτλ.. Για τις εφαρμογές 3ων θέλει ειδική διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 B) κατεβασε την εφαρμογη autolock. Ρυθμιζεις εσυ μετα απο ποσα δευτερολεπτα απο τη στγμη που σβηνει η οθονη θελεις να κλειδωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 αργεί πολύ όμως το κινητό. καλύτερα να την αφήσετε. holster ftw. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα αλλά το ξέχασα.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βάλω artwork σε τραγούδια για να έχουν όλα εικόνα? :) Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να το ρυθμίσω έτσι ώστε, όταν μπαίνω σε κάποιο υπομενού να μη με βγάζει εκεί που είχα μείνει την τελευταία φορά αλλά στην αρχή του υπομενού? edit: Μπορεί να αλλάξει ή να απενεργοποιηθεί τελείως ο ήχος της κάμερας? (There is not an option or setting on the BB to turn off the shutter sounds you hear when you take a picture. However there are three workarounds to silence the shutter sounds: Dial a phone number and, while in the call, your camera will not emit shutter sounds. Plug in wired headphones before taking photographs. If you have a GSM device, you can use the BerryAnnoying which will disable shutter sounds while the application is running.) απλά lol! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts