billy1986 Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Υπαρχει κανενας που να ξεκλειδωνει iphone?φυσικα οχι κλεμενο. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα iPhone με cloud locked δεν ξεκλειδώνουν ούτε από την Apple άνευ απόδειξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Τα iPhone με cloud locked δεν ξεκλειδώνουν ούτε από την Apple άνευ απόδειξης.Ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς ή το ξεφορτώνεσαι στο eBay ή απλά το κρατάς άνευ να μπορείς να κανεις κάτι. Το cloud locked ήρθε από το 4s και μετά για να παντρέψει το κινητό με το χρήστη του. Υπάρχουν τεχνικές hardware unlock αλλά θα πρέπει το κινητό να γίνει βίδες βίδες. Μπορείς να δεις βίντεο στο YouTube και θα κατανοήσεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Καλημέρα στην παρέα, Σκέφτομαι να μεταπηδήσω από το αντρόιντ στο ιος αλλά έχω κάποιες απορίες 1. Υπάρχει δωρεάν gps δηλαδή να κατεβάσω χάρτες και να κάνω offline πλοήγηση; 2. Η εφαρμογή έγγραφα της Google λειτουργεί σωστά στο ios (δηλαδή επεξεργασία αποθήκευση); 3. Γενικά η σουίτα της Google (έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, google drive κτλ)΄ 4. tapatalk, youtube vanced, here wego υπάρχουν ή κάτι αντίστοιχο? 5. Όλα γίνονται μέσα από το itunes? 6. Ήχο κλήσης μπορώ να αλλάξω μέσω του zedge Αυτά για την ώρα Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Καλημέρα στην παρέα, Σκέφτομαι να μεταπηδήσω από το αντρόιντ στο ιος αλλά έχω κάποιες απορίες 1. Υπάρχει δωρεάν gps δηλαδή να κατεβάσω χάρτες και να κάνω offline πλοήγηση; 2. Η εφαρμογή έγγραφα της Google λειτουργεί σωστά στο ios (δηλαδή επεξεργασία αποθήκευση); 3. Γενικά η σουίτα της Google (έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, google drive κτλ)΄ 4. tapatalk, youtube vanced, here wego υπάρχουν ή κάτι αντίστοιχο? 5. Όλα γίνονται μέσα από το itunes? 6. Ήχο κλήσης μπορώ να αλλάξω μέσω του zedge Αυτά για την ώρα Ευχαριστώ για το χρόνο σας 1. Υπάρχει 2. Νομίζω ναι 3. Νομίζω ρωτάς το ίδιο δυο φορές 4. Υπάρχει, δεν υπάρχει, υπάρχει 5. Όχι δεν γίνονται όλα από iTunes 6. Όχι δεν μπορείς. Χρειάζεσαι το iTunes η μια άλλη μέθοδο που δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όχι απευθείας από εφαρμογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Καλημέρα στην παρέα, Σκέφτομαι να μεταπηδήσω από το αντρόιντ στο ιος αλλά έχω κάποιες απορίες 1. Υπάρχει δωρεάν gps δηλαδή να κατεβάσω χάρτες και να κάνω offline πλοήγηση; 2. Η εφαρμογή έγγραφα της Google λειτουργεί σωστά στο ios (δηλαδή επεξεργασία αποθήκευση); 3. Γενικά η σουίτα της Google (έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, google drive κτλ)΄ 4. tapatalk, youtube vanced, here wego υπάρχουν ή κάτι αντίστοιχο? 5. Όλα γίνονται μέσα από το itunes? 6. Ήχο κλήσης μπορώ να αλλάξω μέσω του zedge Αυτά για την ώρα Ευχαριστώ για το χρόνο σας Σκέψου το καλά. Ότι αλλαγή πρόκειται να κάνεις δες την στο γιουτιουμπ πχ s20 ultra δες hands on. Υπάρχουν βίντεο με μακροχρόνια χρήση. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν πήγα στο Android και ξαναγύρισα σε iOS. Τελικά μόνο ζημιωμένος βγήκα οικονομικά και καλύτερα να έκανα υπομονή να μεταβώ στο επόμενο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Όπως αναφέρθηκε και στο νήμα της συσκευής που σ ενδιαφέρει δεν γίνεται με κανέναν τρόπο να ξέρεις πριν αγοράσεις την συσκευή Αφού την ενεργοποιήσεις βλέπεις μετά τι επεξεργαστή φοράει Αλλιώς πας σε μεταχειρισμένο και ψάχνεις μέχρι να βρεις όπως το θέλεις Πώς μπορούμε να δούμε μέσα από την συσκευή τη επεξεργαστή έχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts