Jump to content

[iPhone Αξεσουάρ] Θήκες / Ακουστικά / BT / Καλώδια / Φορτιστές κτλ


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό! Για το Galaxy S3 θα έχουμε τίποτα?

 

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ:p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για το s3 το πιο άμεσο που μπορεί να γίνει είναι θήκη τύπου pouch, μιας και ο σχεδιασμός για τις θήκες που αφήνουν ελέυθερη την οθόνη έχει υψηλό κόστος και αν η παραγγελία δεν έχει κάποια κομμάτια δεν αξίζει οικονομικά. Πάντος σε θήκη τύπου pouch δεν έχουμε κάποιο θέμα να κατασκευαστεί...
Link to comment
Share on other sites

Για εμάς με Android ? Κάτι; Τόσο κόσμο έχουμε :p

 

Πολύ καλή δουλειά πάντως και προπαντώς, ελληνική! Άντε να προχωράμε!

Link to comment
Share on other sites

Για εμάς με Android ? Κάτι; Τόσο κόσμο έχουμε :p

 

Πολύ καλή δουλειά πάντως και προπαντώς, ελληνική! Άντε να προχωράμε!

 

 

Μπρελόκ μπορεί να βγει άμεσα, τα dock ηχεία κουμπώνουν κανονικά, οι pouch θήκες μπορουν να κατασκευαστούν επίσης... Ρωτήστε ότι θέλετε ελεύθερα !!!

Link to comment
Share on other sites

Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι αν πεσει κατω δεν απορροφαται κανενας κραδασμος. Θα μου πεις ειναι αλλο στυλ σωστα... Κατα τα αλλα συγχαρητηρια στον φιλο για την κατασκευη σε ολες τις μορφες φαινεται πολυ καλη.

Σίγουρα δεν έχει την ιδια απορρόφηση κραδασμων μ ένα bumper, αλλα το ξύλο δεν παύει να είναι πιο μαλακό υλικο απο το μέταλλο. Οπότε σε τυχόν πτώση, απορροφά μεγάλο μέρος της δύναμης της πρόσκρουσης. Φαίνεται άλλωστε στο σημείο που θα χτυπήσει θα υπάρχει "βαθουλωμα".

Παρόλο που το ξύλο της οξιάς είναι πιο σκληρό, θα προτιμούσα την καρυδιά. Κι αυτη διαθέτει σκληρότητα αλλα όχι στον ίδιο βαθμο. Οπότε αντιδρα καλύτερα στις πτώσεις. Επίσης έχει όμορφα νερά που αναδεικνύουν την ομορφιά του ξύλου και δείχνει το ίδιο όμορφα σε σκουρες και ανοικτοχρωμες βαφές.

Πολύ καλό! Για το Galaxy S3 θα έχουμε τίποτα?

 

Τα iPhone's είναι διαχρονικά και κλασικά σε σχεδίαση ώστε να τους ταιριάζει το ξύλο (μέταλλο, γυαλι). Απο τον Ιούνιο του 2010 έχουμε ουσιαστικα το ίδιο σχέδιο. Οπότε τα έξοδα για την κατασκευη των εργαλείων που χρειάζονται για μια τέτοια θήκη κάνουν απόσβεση.

Το Galaxy απο τότε έχει αλλάξει 3 συσκευές. Συν ότι ο αριθμός τους σε σχέση με τα iPhone που κυκλοφορούν, είναι πολυ μικρός.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

με χαρά πλέον σας παρουσιάζουμε και την αλουμινένια μας σειρά η οποία έχει απίστευτη αντοχή και πανέμορφο χαρακτήρα. ελπίζω να την αγαπήσετε.....

 

IMG_0500.JPG

 

IMG_0501.JPG

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι πολλοί από την παρέα του myPhone θα ήθελα να δουν το λογότυπο του Android σε μορφή μπρελόκ (από αλουμίνιο) :) .

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι πολλοί από την παρέα του myPhone θα ήθελα να δουν το λογότυπο του Android σε μορφή μπρελόκ (από αλουμίνιο) :) .

 

 

 

τότε αρκεί να μας δώσουν την παραγγελία τους.... εννοείται πως μπορεί να βγει και στο αλουμίνιο το οτιδήποτε θέλουμε!!!!!

Link to comment
Share on other sites

για τους φίλους που ζήτησαν μπρελόκ android..... σας παρουσιάζω το προσχέδιο...... είναι έτοιμο κιόλας και σας περιμένει!!!!:D

 

 

 

Untitled-1%20copy.jpg

 

Untitled-2%20copy.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παρήγγειλα ένα μπρελοκάκι μόλις, έρχεται την Τετάρτη! Για να δούμε!

 

kai σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδωσες φίλε Βαγγέλη

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά την Lifeproof από το επίσημο site τους την πήρα 68€

Μετά από 3-4 μέρες καθημερινής χρήσης πολύ ευχαριστημένος, δύσκολα θα τη βγάλω από το κινητό!

Link to comment
Share on other sites

http://content.myphone.gr/photo/full/6777/p1000474.jpg

 

Νομίζω οτι μπορώ να κάνω και εγώ ένα μικρό review, μιας και σήμερα παρέλαβα -στον χώρο του Δημήτρη, εδώ στην Πάτρα- το μπρελόκ αλλά και την θήκη μου, με το logo του myPhone.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6776/p1000467.jpg

 

Καταρχάς η δουλειά που έγινε είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων. Το ξύλο της θήκης έχει ειδική επεξεργασία, λείο εντελώς στην υφή, ταιριάζει μια χαρά στο χέρι, ενώ δεν προσθέτει τίποτα πραγματικά στο βάρος της συσκευής, ΑΝ πριν είχατε κάποια από τις ακριβές θήκες της αγοράς κλπ. Όλες οι υποδοχές του iPhone είναι απόλυτα προσβάσιμες, ενώ το δέσιμο της θήκης με την συσκευή είναι πραγματικά... μετρημένο στο χιλιοστό.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6773/p1000463.jpg

 

Δεν κουνιέται τπτ, ενώ δείχνει στιβαρό σαν κατασκευή και ασφαλές για το κινητό. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έχει και ειδική επένδυση από βελούδο στο εσωτερικό για να μην τραυματίζεται η συσκευή, κάτι που είχα σαν ανησυχία, όταν αποφάσισα να ζητήσω την συγκεκριμένη θήκη.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6778/p1000470.jpg

 

Η τοποθέτηση της συσκευής, αλλά και η αφαίρεσή της από την θήκη γίνονται εύκολα, σε 2 δευτερόλεπτα, ενώ μετά η θήκη παραμένει γερά συνδεδεμένη και στιβαρή στη θέση της. Όλη η επικάλυψη του ξύλου την κάνει απόλυτα λεία, ακόμα και στις γωνίες, ενώ όλες οι υποδοχές είναι μελετημένες στο χιλιοστό, για να ταιριάζουν τα καλώδια της Apple: φόρτισης αλλά και το audio των 3.5 χιλιοστών.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6775/p1000465.jpg

 

Το logo μας αποτυπώθηκε μια χαρά, στο σημείο που είχα ζητήσει από τον Δημήτρη, ενώ η επιβεβαίωση της θέσης έγινε μέσω mail, αφού μου έστειλε το τελικό προσχέδιο για να το εγκρίνω.

 

Αντίστοιχα μπορώ να πω και για το μπρελόκ. Όμορφο, κομψό και το nickname βγήκε μια χαρά. Μοναδική επιφύλαξη έχω για το λουράκι που το συνοδεύει, θέλει καλό σφίξιμο για να μην ανοίξει κάποια στιγμή. Εναλλακτικά ο Δημήτρης με ενημέρωσε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικό σύρμα, με πολύ καλύτερη ασφάλεια στο δέσιμο.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6769/p1000457.jpg

 

(Παρένθεση: Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε και ο ήχος από τα ειδικά stands/ηχεία που βλέπετε και στις αρχικές φωτογραφίες. Τόσο απλά στην κατασκευή (φαινομενικά) και όμως τόσο έξυπνα και αποδοτικά υλοποιημένα).

 

Οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες λοιπόν. Επισκέφτηκα τον χώρο του στις παρυφές της παλιάς Πάτρας (Λόντου 10 για τους Πατρινούς), με υποδέχτηκε ένας πολύ ευχάριστος, τίμιος άνθρωπος και πραγματικά χάρηκα για την συνάντηση. Η θήκη θα μείνει μαζί μου για πάντα ;) ενώ για το logo του myPhone έχω το... copyright :p Αν θέλετε και εσείς, let me know να κανονίσουμε κάτι σε ομαδική παραγγελία.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6771/p1000458.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/6770/p1000459.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/6769/p1000457.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/6772/p1000460.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/6774/p1000462.jpg

 

Και πάλι μπράβο για την πολύ καλή δουλειά Δημήτρη. Προτείνω τόσο την θήκη, όσο και το μπρελόκ (αλλά και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που είδα από κοντά), ανεπιφύλακτα!

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

ενώ για το logo του myPhone έχω το... copyright :p Αν θέλετε και εσείς, let me know να κανονίσουμε κάτι σε ομαδική παραγγελία.

 

Πολύ καλή ιδέα! :up:

Link to comment
Share on other sites

@tainia

 

Σε ευχαριστώ για τα καλα λόγια. Ενημερωτικά (να δούμε τι θα απαντήσει και ο Νίκος) η θήκη γίνεται ένα σώμα με την συσκευή και δένει εντελώς αρμονικά. Όχι μόνο δεν σε κουράζει αλλά απεναντίας προσφέρει και πάρα πολύ υψηλή ασφάλεια για την συσκευή

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [iPhone Αξεσουάρ] Θήκες / Ακουστικά / BT / Καλώδια / Φορτιστές κτλ
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...