Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 Δε νομίζω ότι εμείς από εδώ μπορούμε να κρίνουμε ή να προεξοφλήσουμε για το ποιόν μιας αγγελίας. Ο εκάστοτε αγοραστής οφείλει να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους για να βεβαιωθεί όσον αφορά την αξιοπιστία του πωλητή και τη γνησιότητα του προϊόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 Δε νομίζω ότι εμείς από εδώ μπορούμε να κρίνουμε ή να προεξοφλήσουμε για το ποιόν μιας αγγελίας. Ο εκάστοτε αγοραστής οφείλει να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους για να βεβαιωθεί όσον αφορά την αξιοπιστία του πωλητή και τη γνησιότητα του προϊόντος.Αυτό ακριβώς ρώτησα αν κάποιος έχει τσεκάρει κάτι αντίστοιχο & στην περίπτωση που βρήκε κάποια απομίμηση τι πρέπει να προσέξω. Δεν μίλησα για συγκεκριμένη αγγελία αλλά για πληθώρα αυτού του προϊόντος σε αυτή την τιμή. Απλά μου κλοτσάει όταν λέει σφραγισμένο και το δίνει μισή τιμή από καινούργιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 5 ώρες πριν, Hd1980 said: Αυτό ακριβώς ρώτησα αν κάποιος έχει τσεκάρει κάτι αντίστοιχο & στην περίπτωση που βρήκε κάποια απομίμηση τι πρέπει να προσέξω. Δεν μίλησα για συγκεκριμένη αγγελία αλλά για πληθώρα αυτού του προϊόντος σε αυτή την τιμή. Απλά μου κλοτσάει όταν λέει σφραγισμένο και το δίνει μισή τιμή από καινούργιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Σίγουρα η διαφορά είναι μεγάλη Πρεπει να δεις τις αξιολογήσεις του πωλητή Εστω και κάτι να μην σου κολλάει, δεν το προχωράς. Δεν είναι τόσο δύσκολο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 6 ώρες πριν, Hd1980 said: Αυτό ακριβώς ρώτησα αν κάποιος έχει τσεκάρει κάτι αντίστοιχο & στην περίπτωση που βρήκε κάποια απομίμηση τι πρέπει να προσέξω. Δεν μίλησα για συγκεκριμένη αγγελία αλλά για πληθώρα αυτού του προϊόντος σε αυτή την τιμή. Απλά μου κλοτσάει όταν λέει σφραγισμένο και το δίνει μισή τιμή από καινούργιο. Πουλήθηκαν αυτές τις ημέρες πολλά 7άρια από μεγάλες αλυσίδες μέσω των γνωστών προωθητικών ενεργειών με επιστροφές χρημάτων κτλ. Αν συνυπολογίσεις ότι πολλοί τα παίρνουν και με τιμολόγιο, μπορούν να τα πουλήσουν σε ελκυστικές τιμές. Τώρα όσον αφορά τις αγγελίες που λες, στα γνωστά αξιόπιστα μέρη που κοιτάζω εγώ δεν έχω δει τις ποσότητες που αναφέρεις. Βέβαια, όταν αγοράζουμε από αγγελία υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Να αγοράζεις από μέρη που μπορεί να διαπιστωθεί η αξιοπιστία του πωλητή και με λίγο προσοχή μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος την απάτη ή το imitation προϊόν. Στα ρολόγια ειδικά δε θα βρεις καλές απομιμήσεις όπως γίνεται στα ακουστικά που αυτά δεν τα ξεχωρίζουν ούτε στο επίσημο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Μπορεί να αγοραστεί smartwatch με τιμολόγιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Με τιμολόγιο μπορείς να αγοράσεις ότι θέλεις. Πληρώνεις ΦΠΑ και μετά ο λογιστής κρίνει εάν μπορείς να το περάσεις στα έξοδα της εταιρείας (για να πάρεις πίσω τον ΦΠΑ) ή όχι. Έκδοση τιμολογίου με απευθείας αποφορολόγηση όμως δεν μπορείς να κάνεις σε όλα τα προϊόντα. from my iPhone XR 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος! Τι φάση με τα Apple Watch Series 7 45mm? Χαζεύω στο marketplace & βρίσκω αγγελίες με 200€- 250€ σφραγισμένα, γιατί νομίζω οτι παίζει απατεωνιά; Γράφουν εγγύηση κλπ ακόμα και με τιμολόγιο να τα έχουν πάρει από τα 400 που κοστίζει πάει στα 300€ χονδρικά. Sent from my iPhone using TapatalkΑν εννοείς το marketplace του facebook και δεν εισαι στην ίδια πόλη να το ελέγξεις , κάτσε μακριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Αγορά σήμερα Apple Watch 8 από Γερμανό (με payzy) βάζω τον σειριακό εδώ και μου βγάζει το επισυναπτόμενο. Από το Apple Watch app στην ενότητα About μου λέει: Limited Warranty expires 10 November 2023. Τρέχα γύρευε... Επιβεβαίωσα στο ταμείο πως έχω 2 χρόνια εγγύηση με την απόδειξη αγοράς. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 2 ώρες πριν, mclound said: Αγορά σήμερα Apple Watch 8 από Γερμανό (με payzy) βάζω τον σειριακό εδώ και μου βγάζει το επισυναπτόμενο. Από το Apple Watch app στην ενότητα About μου λέει: Limited Warranty expires 10 November 2023. Τρέχα γύρευε... Επιβεβαίωσα στο ταμείο πως έχω 2 χρόνια εγγύηση με την απόδειξη αγοράς. Το έχουμε ξανα πει επανηλειμένα , όλα τα προιόντα Apple έχουν απο την εταιρια 1 έτος εγγύησης. Το καταστημα σου παρέχει το 2ο έτος. Γι αυτο πάρα πολλά άτομα προτιμούν να αγοράσουν απο ''μεγαλα'' καταστήματα δίνοντας ενα μικρό ποσο παραπανω απο ότι μικρά συνοικιακα... Αν παθουν καποια ζημια το μικρό θα είναι πιο δυσκολο να τους εξυπηρετήσει. Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 10 ώρες πριν, SkenaDena said: Το έχουμε ξανα πει επανηλειμένα , όλα τα προιόντα Apple έχουν απο την εταιρια 1 έτος εγγύησης. Το καταστημα σου παρέχει το 2ο έτος. Γι αυτο πάρα πολλά άτομα προτιμούν να αγοράσουν απο ''μεγαλα'' καταστήματα δίνοντας ενα μικρό ποσο παραπανω απο ότι μικρά συνοικιακα... Αν παθουν καποια ζημια το μικρό θα είναι πιο δυσκολο να τους εξυπηρετήσει. Δε διαφωνώ, αλλά το "10 Νοεμβρίου 2023" που διαβάζω μέσα από το αππ του κινητού από πού προκύπτει; Για αυτό έγραψα το post αυτό 🙂 Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 3 ώρες πριν, mclound said: Δε διαφωνώ, αλλά το "10 Νοεμβρίου 2023" που διαβάζω μέσα από το αππ του κινητού από πού προκύπτει; Για αυτό έγραψα το post αυτό 🙂 Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά Θα περιμένεις μήπως διορθωθεί αυτόματα μετά από κάποιες μέρες Αλλιως κάνε μια κλήση στην apple και δώσε τα στοιχεία όλα να στο διορθώσουν Έχει συμβεί σε πολλούς 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 3 ώρες πριν, mclound said: Δε διαφωνώ, αλλά το "10 Νοεμβρίου 2023" που διαβάζω μέσα από το αππ του κινητού από πού προκύπτει; Για αυτό έγραψα το post αυτό 🙂 Καλά Χριστούγεννα με υγεία! 23/12/23 Βλέπω εγω παντως Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά Θα περιμένεις μήπως διορθωθεί αυτόματα μετά από κάποιες μέρες Αλλιως κάνε μια κλήση στην apple και δώσε τα στοιχεία όλα να στο διορθώσουν Έχει συμβεί σε πολλούς Εχει δίκιο ο Τάσος. Και σε μένα είχε έξι μήνες απόκλιση η ημερομηνία που έλεγε στο κινητό με την ημερομηνία αγοράς. Μίλησα με apple ( σε υπάλληλο απο Ιρλανδία!) και φτιάχτηκε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 9 minutes ago, stapd_21 said: Εχει δίκιο ο Τάσος. Και σε μένα είχε έξι μήνες απόκλιση η ημερομηνία που έλεγε στο κινητό με την ημερομηνία αγοράς. Μίλησα με apple ( σε υπάλληλο απο Ιρλανδία!) και φτιάχτηκε Sent from my iPhone using Tapatalk Το έχουν αναφέρει άλλοι Εγω απλά το ξανά έγραψα Δεν μου έτυχε εμένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 20 ώρες πριν, SkenaDena said: 23/12/23 Βλέπω εγω παντως Η οθόνη αυτή είναι από το site της apple που τσεκαρεις τους σειριακούς. Το "10 Νοεμβρίου 2023" μου το έδειχνε το κινητό μέσα από την εφαρμογή Watch. Και λέω "έδειχνε" γιατί πλέον δείχνει 23/12/2023 οπότε όλα καλά 🙂 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 12 ώρες πριν, mclound said: Η οθόνη αυτή είναι από το site της apple που τσεκαρεις τους σειριακούς. Το "10 Νοεμβρίου 2023" μου το έδειχνε το κινητό μέσα από την εφαρμογή Watch. Και λέω "έδειχνε" γιατί πλέον δείχνει 23/12/2023 οπότε όλα καλά 🙂 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! άρα ενημερώθηκε μόνο του? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 12 ώρες πριν, Tasos19s said: άρα ενημερώθηκε μόνο του? Ακριβώς. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, είδα το παρακάτω βίντεο: https://vm.tiktok.com/ZMFv4TFue/ και ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή. Έχω δυο ερωτήσεις : αρχικά το έχει δοκιμάσει κάποιος; & επίσης μόνο το smart plug της Phillips το κάνει αυτό ή και τα πιο οικονομικά που έχουν διακόπτη και υποστηρίζουν apple home όπως ας πούμε αυτό εδώ : https://www.skroutz.gr/s/29850595/Perenio-Power-Link-Smart-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-PEHPL10.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share που κοστίζει 14€. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 @Hd1980 Δε χρειάζεται να γράφουμε τα ίδια πράγματα σε περισσότερα από ένα μέρος, ποσό μάλλον όταν είναι σε λάθος μέρος. Αφαιρέθηκαν τα υπόλοιπα και έμεινε μόνο εδώ όπου είναι και το κατάλληλο topic και έγινε και το απαραίτητο clean up. Συνεχίζουμε χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 7 ώρες πριν, Hd1980 said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά, είδα το παρακάτω βίντεο: https://vm.tiktok.com/ZMFv4TFue/ και ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή. Έχω δυο ερωτήσεις : αρχικά το έχει δοκιμάσει κάποιος; & επίσης μόνο το smart plug της Phillips το κάνει αυτό ή και τα πιο οικονομικά που έχουν διακόπτη και υποστηρίζουν apple home όπως ας πούμε αυτό εδώ : https://www.skroutz.gr/s/29850595/Perenio-Power-Link-Smart-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-PEHPL10.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share που κοστίζει 14€. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ξέρω την εφαρμογή για αυτό. Αυτό παίζει με την εφαρμογή ewelink https://www.skroutz.gr/s/31790307/Sonoff-S26-R2-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Wi-Fi-Λευκή.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 8 ώρες πριν, Hd1980 said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά, είδα το παρακάτω βίντεο: https://vm.tiktok.com/ZMFv4TFue/ και ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή. Έχω δυο ερωτήσεις : αρχικά το έχει δοκιμάσει κάποιος; & επίσης μόνο το smart plug της Phillips το κάνει αυτό ή και τα πιο οικονομικά που έχουν διακόπτη και υποστηρίζουν apple home όπως ας πούμε αυτό εδώ : https://www.skroutz.gr/s/29850595/Perenio-Power-Link-Smart-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-PEHPL10.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share που κοστίζει 14€. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Sent from my iPhone using Tapatalk Τι θέλεις να κανείς; Αυτο που έστειλες εφόσον λέει ότι υποστηρίζει apple home kit άρα δουλεύουν οι λειτουργίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 5 ώρες πριν, leo06 said: Δεν ξέρω την εφαρμογή για αυτό. Αυτό παίζει με την εφαρμογή ewelink https://www.skroutz.gr/s/31790307/Sonoff-S26-R2-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Wi-Fi-Λευκή.html 3 ώρες πριν, Tasos19s said: Τι θέλεις να κανείς; Αυτο που έστειλες εφόσον λέει ότι υποστηρίζει apple home kit άρα δουλεύουν οι λειτουργίες Σύμφωνα με τα σχόλια στο Σκρούτζ δεν υποστηρίζει apple homekit άρα θέλει προσοχή. Έξυπνο κόλπο πάντως. Έχω κάτι tuya smart πρίζες αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζουν homekit για να δοκίμαζα κι εγώ. 12 ώρες πριν, Hd1980 said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά, είδα το παρακάτω βίντεο: https://vm.tiktok.com/ZMFv4TFue/ και ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή. Έχω δυο ερωτήσεις : αρχικά το έχει δοκιμάσει κάποιος; & επίσης μόνο το smart plug της Phillips το κάνει αυτό ή και τα πιο οικονομικά που έχουν διακόπτη και υποστηρίζουν apple home όπως ας πούμε αυτό εδώ : https://www.skroutz.gr/s/29850595/Perenio-Power-Link-Smart-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-PEHPL10.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share που κοστίζει 14€. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Sent from my iPhone using Tapatalk Σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησης μου βρήκα αυτό που σύμφωνα με τα σχόλια υποστηρίζει homekit https://www.skroutz.gr/s/30676248/Gosund-SP1-C-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Wi-Fi-με-Διακόπτη-Λευκή-33153.html 1 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 1 ώρα πριν, mclound said: Σύμφωνα με τα σχόλια στο Σκρούτζ δεν υποστηρίζει apple homekit άρα θέλει προσοχή. Έξυπνο κόλπο πάντως. Έχω κάτι tuya smart πρίζες αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζουν homekit για να δοκίμαζα κι εγώ. Σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησης μου βρήκα αυτό που σύμφωνα με τα σχόλια υποστηρίζει homekit https://www.skroutz.gr/s/30676248/Gosund-SP1-C-Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Wi-Fi-με-Διακόπτη-Λευκή-33153.html Γιατί τότε γράφει ότι υποστηρίζει; Δεν έχω δουλέψει ποτέ κάτι τέτοιο και δεν ξέρω ποιες μάρκες υποστηρίζονται Σιγουρα αυτά που υποστηρίζονται δεν πρέπει να είναι και φτηνά γιατί οι κατασκευαστές πληρώνουν στην apple Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Τι θέλεις να κανείς; Αυτο που έστειλες εφόσον λέει ότι υποστηρίζει apple home kit άρα δουλεύουν οι λειτουργίες Αυτό που δείχνει στο βίντεο δουλεύει με το Smart plug της Philips, η ερώτηση μου ήταν αν το έχει κάνει κανείς άλλος με κάποιο πιο οικονομικό smart plug. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 2 minutes ago, Hd1980 said: Αυτό που δείχνει στο βίντεο δουλεύει με το Smart plug της Philips, η ερώτηση μου ήταν αν το έχει κάνει κανείς άλλος με κάποιο πιο οικονομικό smart plug. Sent from my iPhone using Tapatalk Το θέλεις για να προφυλάξεις την μπαταρία σου; Αν το σκέφτεσαι έτσι είναι εντελώς ανούσιο πάντως να το ξέρεις Μπορείς να το βάζεις να φορτίζει κάθε βράδυ Οταν η έξυπνη φόρτιση μετά από 2-3 μέρες μάθει τον τρόπο που φορτίζεις, θα κάνει άψογα την δουλειά της Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts