motifnick Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Αντάλλαξα ένα android με ένα 3GS που πήρα ο Αδερφοσ μου καινούριο από στοκ media markt ..αλλά πολύ μου λαγκαρει στα γραφικά ρε παιδιά..πχ αν πάω ρυθμίσεις κ κατέβασω το μενού απότομα προς τα κάτω σκαλωνει άσχημα όπως κ σε άλλες περιπτώσεις η παιχνίδια.ειναι φυσιολογικό λόγο hardware? η να το δώ με την έγκριση που έχει; Edited April 27, 2013 by motifnick Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 το καπάκι και όλα τα κουμπιά μαζί είναι ίδια ; δεν βγάζω άκρη στο site :/ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 το καπάκι και όλα τα κουμπιά μαζί είναι ίδια ; δεν βγάζω άκρη στο site :/ Ναι, το αναφέρει ξεκάθαρα για το ποια είναι συμβατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Εγώ δεν τα βλέπω ξεκάθαρα :ρ Μαζί με τα κουμπιά εννοώ και την καλωδιοταινια κάνουν;; Μαζί με τα ακουστικά που ειναι Υπέροχα αλλαξα καπάκι όλα μια χαρά αλλά όταν πήγα να το ανοιξω τίποτα το συνδεσα στο pc άνοιξε αλλά η οθόνη μαύρη! Την εβγαλα έβαλα όταν ήταν αλλά τα ίδια :/ παει το κινητό; καμια ελπίδα; Edit: Το ελυσα το ξανά βιδωσα και άνοιξε απλα τώρα δεν δουλεύει ουτε το κεντρικό κουμπί ! Τι κάνω; Edited April 30, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε και πολλά εμείς από εδώ μιας και θα μπορούσε να ειναι και θεμα συναρμολόγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε και πολλά εμείς από εδώ μιας και θα μπορούσε να ειναι και θεμα συναρμολόγησης. τα έχω σύνδεση και αποσύνδεση πάνω από 10 φορές Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ισως από αυτό να εχει προκληθεί κάποια μη ορατή ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Μπορεί. Χτες τελείωσε η μπαταρία και το έβαλα σήμερα για φόρτωμα αλλά δεν έχει καμιά ανταπόκριση ούτε με φορτιστή ούτε με πρίζα τελικά είχε αποσυνδεθεί ο connector ή δεν είχε μπει καλά :P Μάλλον δεν μπορώ αν βάλω σωστά αυτό το καλώδιο http://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/plNIcDIcyB1jXd11.medium γιατί δεν δουλεύει ούτε το ακουστικό :mad: εγώ το βλέπω να μπαίνει σωστά αλλά γιατί ; Edited May 3, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπέρα χρόνια πολλά! Προσπαθώ να φτιάξω ένα iPhone 3GS το οποίο δεν μπορεί να βγει από recovery mode. Όσα restore και αν έκανα μετά από λίγο κλείνει και ξανα μπαίνει σε recovery. Δοκίμασα tinyumbrella, recboot, re-install firmware αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλησπέρα χρόνια πολλά! Προσπαθώ να φτιάξω ένα iPhone 3GS το οποίο δεν μπορεί να βγει από recovery mode. Όσα restore και αν έκανα μετά από λίγο κλείνει και ξανα μπαίνει σε recovery. Δοκίμασα tinyumbrella, recboot, re-install firmware αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ! Χρονιά πολλά! Η μπαταρια του είναι σε σχετικά καλή κατάσταση? Είχα ανάλογο πρόβλημα με ipad1 με πεθαμένη μπαταρία. Δεν μπορούσε να το κρατήσει ζωντανό στην επανεκκίνηση που χρειαζοταν και έπεφτε σε λουπα. Και ενώ φαινόταν ότι φορτίζε στην ουσία η μπαταρια ήταν νεκρή. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση σου! Η μπαταρια αλλαχτηκε πριν καποιες μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση σου! Η μπαταρια αλλαχτηκε πριν καποιες μερες.. Πριν την αλλάξεις είχε την ίδια συμπεριφορά? Μια στις 10 μπορεί η νέα μπαταρία να έχει πρόβλημα. Αν βλέπεις ότι σε αυτό το θέμα είναι οκ δυστυχώς δεν έχω γνώσεις για παρακάτω. Μια λεπτομέρεια. Πότε μπαίνει σε ρικαβερι? Όταν προσπαθεί για επανεκκίνηση? Αν ναι τότε επέμεινε λίγο στο θέμα μπαταρία. Για κάποια δευτερόλεπτα ακόμη και αν το έχεις συνδεμενο σε πρίζα η usb θέλουν σωστή μπαταρία. Αν την άλλαξες μόνος σου άνοιξε πάλι και τσέκαρε με ένα πολύμέτρο αν έχεις την τάση της. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις θα πρότεινα αν μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις αντικατάσταση ώστε να είσαι βέβαιος ότι δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας. Δυστυχώς για παραπάνω, όπως έγραψα δεν είμαι ειδικός. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Το πηγα στο service για αυτο το λογο και μου ειπαν μπαταρια. Την αλλαξαν αλλα παλι τα ιδια.. δεν το κανει καπου συγκεκριμενα. Αφου το κανω restore το ανοιγω το λειτουργω, το αφηνω λιγο κλειδωμενο κ κλεινει. Οταν παω να το ξανα ανοιξω με βγαζει σε recovery mode.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Το πηγα στο service για αυτο το λογο και μου ειπαν μπαταρια. Την αλλαξαν αλλα παλι τα ιδια.. δεν το κανει καπου συγκεκριμενα. Αφου το κανω restore το ανοιγω το λειτουργω, το αφηνω λιγο κλειδωμενο κ κλεινει. Οταν παω να το ξανα ανοιξω με βγαζει σε recovery mode.. Μιας και πλήρωσες σέρβις δεν τους το πας πίσω να τσεκάρουν ότι άλλο μπορούν να τσεκάρουν? Αυτοί δλδ σου είπαν πρόβλημα μπαταρίας σκέτο σου άλλαξαν μπαταρία και σου είπαν είναι οκ το τηλέφωνο? Πόσα χρήματα πήραν, αν επιτρέπεται? Αθάνατο ελληνικό σέρβις ρε γμτ αν είναι έτσι τα πράγματα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Καλα αυτοι ηταν για καταγγελια. Εχε χαρη που δεν ειναι δικο μου. Μιας φιλης ειναι. Αφου το πηγε κ της αλλαξαν μπαταρια το πηρε κ εκανε παλι τα ιδια. Το ξανα παει κ της λενε συγνωμη δεν φτιαχνεται. Συνολο 60 ευρω. Κ μετα το εφερε σε εμενα μπας κ κανω τιποτα.. Α επισης της ειπαν οτι ειναι προβλημα στο λογισμικο. Γιατι λοιπον να μην φτιαχνεται εφοσον ειναι προβλημα στο λογισμικο; μας κοροιδευουν μου φαινεται.. Edited May 5, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλα αυτοι ηταν για καταγγελια. Εχε χαρη που δεν ειναι δικο μου. Μιας φιλης ειναι. Αφου το πηγε κ της αλλαξαν μπαταρια το πηρε κ εκανε παλι τα ιδια. Το ξανα παει κ της λενε συγνωμη δεν φτιαχνεται. Συνολο 60 ευρω. Κ μετα το εφερε σε εμενα μπας κ κανω τιποτα.. Με 20 ευρώ λιανική της μπαταρίας της χρέωσαν 60 ευρώ σύνολο τα καλόπαιδα. Δλδ 40 ευρώ εργασία για δουλειά 10 λεπτών. Τέλος πάντων, ότι και να πω είναι ήδη γνωστά για την νοοτροπία του μέσου Έλληνα επιχειρηματία. Δυστυχώς δεν έχω παραπάνω γνώσεις. Ίσως κάποιος άλλος συνφορουμιστας δώσει κάποια ιδέα. Αν της είναι απαραίτητο πολύ ας ψάξεις εσύ εδώ μέσα για κάποιο τίμιο σέρβις να της δώσει μια σωστή εικόνα της βλάβης και αν την συμφέρει να το φτιάξει. Αλλιώς ίσως κάποιο μεταχείρισμενο αφού έχει ήδη αγοράσει νέα μπαταρία και την έχει μέσα σε αυτό που έχει. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα περιμένω να δω αν βρεθεί άλλη λύση αλλιώς θα της πω να το βάλει στο ράφι ως συλλεκτικό. Έχει ήδη δώσει 60 ευρώ, δεν νομίζω πως αξίζει να δώσεις κάτι άλλο για κινητό 4ετίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkabili Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 καλησπερα εχω το iphone 3g και για καποιο λογο,χωρις να το εχω καταλαβει μαλλον εβγαλα το λογισμικο απο οτι μου ειπαν.τι ακριβως κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα περιμένω να δω αν βρεθεί άλλη λύση αλλιώς θα της πω να το βάλει στο ράφι ως συλλεκτικό. Έχει ήδη δώσει 60 ευρώ, δεν νομίζω πως αξίζει να δώσεις κάτι άλλο για κινητό 4ετίας.. Λειτουργικά ποια έκδοση έχει περασμένη; 6.1 και μετα αν έχει τότε πρέπει να το γυρίσεις σε 5.x.x γιατι αλλιώς δεν θα έχεις τηλέφωνο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Λειτουργικά ποια έκδοση έχει περασμένη; 6.1 και μετα αν έχει τότε πρέπει να το γυρίσεις σε 5.x.x γιατι αλλιώς δεν θα έχεις τηλέφωνο. Ειναι θεμα λογισμικου δηλαδη; 6.1.3 ειχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ειναι θεμα λογισμικου δηλαδη; 6.1.3 ειχε.. Το πιο πιθανόν ναι. Μου έχει τύχει και νόμιζα ότι ηταν καμένη πλακέτα. Ασπριζε η οθόνη έκλεινε η συσκευη. Ετρωγε την μπαταρία σε 1-2 ώρες. Αφού επιστρέψαμε το λογισμικό στην 5.χ.χ όλα δουλεύουν κανονικά. Ουτε μπαταρία ούτε στο ράφι. Σαν καινούργιο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το πιο πιθανόν ναι. Μου έχει τύχει και νόμιζα ότι ηταν καμένη πλακέτα. Ασπριζε η οθόνη έκλεινε η συσκευη. Ετρωγε την μπαταρία σε 1-2 ώρες. Αφού επιστρέψαμε το λογισμικό στην 5.χ.χ όλα δουλεύουν κανονικά. Ουτε μπαταρία ούτε στο ράφι. Σαν καινούργιο. Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό και βλέπουμε! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveArm Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αμα αγορασεις το iphone απο την αpple κλειδωμενο ειναι 150 $ δηλαδη μπορει να εχεις το iphone μονο με 170 $ αμα αγορασεις και τον κωδικο ξεκλειδωματος? τοσο φθηνα? η κατι παιζει? Από την Apple θα το πάρεις κλειδωμένο σε region (Europe, Middle East, America) στην κανονική τιμή που έχει εδώ ξεκλείδωτο και δεν θα μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Η καλύτερη πρόταση για κειδωμένο είναι να πάρεις κλειδωμένο Vodafone UK από ebay.co.uk. Οι τιμές ξεκλειδώματος είναι διαφορετικές ανάλογα το δίκτυο. Πάρε εδώ μια γεύση: https://www.simunlocks.com/brands/apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 παιδιά δεν μπορώ να βρω φθηνό τρόπο να ξεκλειδώσω iphone 4 στην σουηδική tele2 Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 παιδιά δεν μπορώ να βρω φθηνό τρόπο να ξεκλειδώσω iphone 4 στην σουηδική tele2 80 euro http://viewitem.eim.ebay.se/SUPER-FAST-SIM-UNLOCK-Tele2-Sweden-iPhone-4s-4-3gs-Official-Factory-Unlocking/321060462943/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts