Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αγόρασα και εγω για πρωτη φορα Iphone (αντικατέστησα το Omnia) και ειμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Πιστευω ομως οτι υπάρχει προβλημα με την μπαταρια του. Ισως να φταιει το γεγονός οτι ειμαι στην πρωτη φόρτιση. Θα δούμε. παρεπιπτόντως υπάρχει καποιο πρόγραμμα στο apps store, οπως το icontact, που σου βγαζει στην οθόνη σε μεγαλα γραμματα (Α-Β-Γ...) για πιο ευκολη ευρεση των επαφων;

iSmart Dialer :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το τηλεφωνο μπαινω-βγαινει σε 2G & 3G αναλογα με το πιο σημα ειναι πιο ισχυρο. Μεσα στις ρυθμισεις μπορεις να του πεις να δουλευει μονο σε 2G δικτυο, εγω θέλω το ακριβως αναποδο.

Η επιλογη που σου λεω υπαρχει στα περισσοτερα 3G κινητα.

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Εξάλλου όταν κάπου δεν έχει 3G πως να δεχθείς κλήση? Ή μπορεί εκεί που νομίζεις ότι πιάνει 3G το iPhone να μην πιάνει. Εγώ πάντως το βρίσκω λογικό

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Προσπαθώ να αφήσω ένα σχόλιο στο YouTube σε ένα βιντεακι από το iPhone και μου λέει ότι "το YouTube δεν είναι διαθέσιμο".Τι εννοεί;

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Εξάλλου όταν κάπου δεν έχει 3G πως να δεχθείς κλήση? Ή μπορεί εκεί που νομίζεις ότι πιάνει 3G το iPhone να μην πιάνει. Εγώ πάντως το βρίσκω λογικό

Γενικά σε πολλές συσκευές υπάρχει αυτή επιλογή (only 3G) και το βρίσκω απόλυτα λογικό. Προφανώς όταν δεν υπάρχει κάλυψη 3G η συσκευή δεν θα έχει καθόλου σήμα και δεν θα μπορεί να δεχτεί κλήσεις. Αλλά με αυτό το τρόπο διασφαλίζεις τη συνεχή "παραμονή" της συσκευής σε 3G όταν χρησιμοποιείς internet καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που για διάφορους λόγους (οι οποίοι είτε οφείλονται στη συσκευή είτε στο δίκτυο) μπορεί να "γυρίσει" σε 2G ακόμα και αν το 3G είναι φουλ. Ειδικά για χρήση tethering θα ήταν πολύ χρήσιμο. Κρίμα που δεν έχουν την επιλογή αυτή ούτε στο 3GS.

Η συσκευή γυρίζει σε 2g όταν χαθεί το σήμα 3g. Οποτε δε βλέπω χρησιμότητα σε αυτό που ζητάς :worry: .

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Η συσκευή γυρίζει σε 2g όταν χαθεί το σήμα 3g. Οποτε δε βλέπω χρησιμότητα σε αυτό που ζητάς :worry: .

Δεν ισχύει αυτό. Η συσκευή μπορεί να γυρίσει σε 2G ακόμα και όταν έχεις φουλ σήμα 3G. Αυτό έχει να κάνει με την ευαισθησία του πομποδέκτη της συσκευής και το πως είναι ρυθμισμένος, τη χωρητικότητα του δικτύου και την ρύθμιση που έχει κάνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στα RNCs του δικτύου UMTS.

Σκεψου να σας πληρωνανε κιολας...(αντι να δινετε 550 η 650 σαν τιμη συσκευης) τι μεσο θα βαζατε...αθανατη ελλαδα...

Oι αποσυνδεσεις του BT ακουστικου εχουν καταντησει κουραστικες...

Καθε 3 και λιγο το χανει και δεν στελνει τις κλησεις...

Πρώτη μέρα που χρησιμοποίησα το νέο iPhone 3GS και από ότι βλέπω η μπαταρία δεν θα βγάλει ούτε 12ωρο. Είναι φυσιολογικό αυτό εξαιτίας του μεγαλύτερου επεξεργαστή ή έχει κάποια βλάβη το κινητό; Το παλιό 3G μου κρατούσε περισσότερο. Ίσως τα κάνω ένα τεστ και τα δύο με τις ίδιες εφαρμογές να δω διαφορές. Τελικά η μεγαλύτερη διάρκια της μπαταρίας που λένε για το 3 GS είναι μόνο αν το χρησιμοποιείς για τηλ κλήσεις;!;

Πρώτη μέρα που χρησιμοποίησα το νέο iPhone 3GS και από ότι βλέπω η μπαταρία δεν θα βγάλει ούτε 12ωρο. Είναι φυσιολογικό αυτό εξαιτίας του μεγαλύτερου επεξεργαστή ή έχει κάποια βλάβη το κινητό; Το παλιό 3G μου κρατούσε περισσότερο. Ίσως τα κάνω ένα τεστ και τα δύο με τις ίδιες εφαρμογές να δω διαφορές. Τελικά η μεγαλύτερη διάρκια της μπαταρίας που λένε για το 3 GS είναι μόνο αν το χρησιμοποιείς για τηλ κλήσεις;!;

Είναι φυσιολογικό φίλε μου. Ιδίως τον πρώτο καιρό που χρειάζεται και ένα calibration η μπαταρία. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα push notifications εάν τα χρησιμοποιείς και γενικά οτιδήποτε είναι ενεργοβόρο όπως οι υπηρεσίες δεδομένων ( wifi , 3g ) και θα διαπιστώσεις καλυτέρευση όσον αφορά τον χρόνο αναμονής.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Oι αποσυνδεσεις του BT ακουστικου εχουν καταντησει κουραστικες...

Καθε 3 και λιγο το χανει και δεν στελνει τις κλησεις...

Και σε εμενα το κανει αλλα οχι και καιθε 3 και λιγο. Voice control μεσω bluetooth γινεται; :confused:

Samsung S21 Ultra

Αν ενδιαφερει καποιον χθες η Vodafone στην κεντρικη πλατεια της Ηλιουπολης ειχε διαθεσιμο ενα, (ισως κ περισσοτερα) λευκο 16αρι 3GS.

Έχω και εγώ που περιμένω το 3GS εδώ και 2,5 βδομάδες αν και έχω κάνει σύνδεση Cosmote σε κατάστημα γερμανός αλλά δεν την έχω ενεργοποιήσει διότι δεν υπάρχει συσκευή!!!

Για μένα πάντως η Apple απαράδεκτη!!!

Να ροτίσω κάτι χαζό?:rolleyes:

Άν ψάξω σε κάνενα κατάστημα γερμανός και το βρώ διαθέσιμο,

ειναι χαζό να τους ρωτίσω αν παίζει να μου το στείλουν στο κατάστημα που έχω κάνει τη σύνδεση?? ... :X

-----------------------------------------------

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ IPHONE ΡΕΕΕ!!!

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Για μένα πάντως η Apple απαράδεκη!!!

/QUOTE]

Θέλεις να τεκμηριώσεις περισσότερο την τοποθέτηση σου;

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

/QUOTE]

Tι να τεκμηριώσει? Το ότι η Apple έχει στείλει ελάχιστες συσκευές στην Ελλάδα? Ή το ότι έχει αφήσει και τις δύο εταιρείες να τα κάνουν μπάχαλο στη διανομή των ελάχιστων συσκευών με τις οποίες τις έχει προμηθεύσει?

Δεν το κάνει όμως μόνο η Αpple αυτό. Πολλές εταιρίες το κάνουν. Να σας θυμίσω το Sony Ericsson Xperia X1?? Και άλλα τόσα μοντέλα που είτε άργησαν μήνες (και χρόνο) να έρθουν ή όταν ήρθαν ήταν πολύ λίγα ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Tι να τεκμηριώσει? Το ότι η Apple έχει στείλει ελάχιστες συσκευές στην Ελλάδα? Ή το ότι έχει αφήσει και τις δύο εταιρείες να τα κάνουν μπάχαλο στη διανομή των ελάχιστων συσκευών με τις οποίες τις έχει προμηθεύσει?

Διακινδυνεύοντας το off topic:

(α) η ελληνική αγορά είναι από τις πλέον απρόβλεπτες αγορές ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης (υποτιθέμενης; ή απλώς στην ελλάδα έχουμε άλλες προτεραιότητες;)

(β) η κακή οργάνωση των ντόπιων εταιριών τι σχέση έχει με τον προμηθευτή; δηλαδή όταν τρώμε το παγωτό λυωμένο και παθαίνουμε δηλητηρίαση γιατί το άφησε ο περιπτεράς στον ήλιο φταίει η εταιρία παραγωγής;

Δεν έχω κανένα κόλλημα με την Αpple απλώς πρέπει κάποτε να αποφύγουμε σε αυτή τη χώρα τη λογική των τηλεοπτικών παραθύρων να πετάμε δηλαδή μια φράση και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Όποιος έχει να πει κάτι ας το πει τεκμηριωμένα για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους, αλλιώς να το κάνουμε το forum καφενείο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Διακινδυνεύοντας το off topic:

(α) η ελληνική αγορά είναι από τις πλέον απρόβλεπτες αγορές ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης (υποτιθέμενης; ή απλώς στην ελλάδα έχουμε άλλες προτεραιότητες;)

(β) η κακή οργάνωση των ντόπιων εταιριών τι σχέση έχει με τον προμηθευτή; δηλαδή όταν τρώμε το παγωτό λυωμένο και παθαίνουμε δηλητηρίαση γιατί το άφησε ο περιπτεράς στον ήλιο φταίει η εταιρία παραγωγής;

Δεν έχω κανένα κόλλημα με την Αpple απλώς πρέπει κάποτε να αποφύγουμε σε αυτή τη χώρα τη λογική των τηλεοπτικών παραθύρων να πετάμε δηλαδή μια φράση και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Όποιος έχει να πει κάτι ας το πει τεκμηριωμένα για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους, αλλιώς να το κάνουμε το forum καφενείο.

Αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι) πέρσι όταν κυκλοφόρησε το iPhone 3G στις 22 Αυγούστου στην Ελλάδα από τη Vodafone (με 20000 προπαραγγελίες, όχι 9000 όπως φέτος) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα διαθεσιμότητας, σχεδόν όλα τα καταστήματα της (πλην ελαχίστων στην επαρχία) το είχαν από τη πρώτη μέρα, η συντριπτική πλειοψηφία των προπαραγγελιών εξυπηρετήθηκε εντός της πρώτης εβδομάδας, πολλοί (εκ των οποίων και εγώ) πήραν από κατάστημα συσκευή τη πρώτη μέρα χωρίς να έχουν κάνει προπαραγγελία ενώ το e-shop της Vodafone είχε πάντοτε διαθέσιμες συσκευές. Είχαν κανένα λόγο φέτος η Vodafone και η Cosmote να τα σκ@#$ώσουν έτσι? Προφανώς δεν υπάρχουν συσκευές. Aν είχαν συσκευές δεν θα υπήρχε και πρόβλημα.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από άλλες χώρες όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και παλαιότερα η Αγγλία όπου οι εταιρείες κινητής έχουν ανακοινώσει πως είναι out of stock. Μάλιστα η ίδια η Apple στη τελευταία ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων παραδέχθηκε πως εντός του Αυγούστου αναμένονται καθυστερήσεις στη διανομή της συσκευής. Παρ'όλα αυτά στις ΗΠΑ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα (κλασσική πολιτική της Apple).

Όταν λοιπόν τα αποθέματα στις αποθήκες τους είναι περιορισμένα, η κάθε εταιρεία θα βάλει τις δικές της προτεραιότητες στη διανομή (πρώτα οι εταιρικοί, μετά το e-shop, μετά τα καταστήματα ανάλογα με τη περιοχή και τις προπαραγγελίες κ.τ.λ). Και γι'αυτό όμως την βασική ευθύνη την φέρει η Apple, η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Γιατι δεν έλαβε υπόψη της τις προπαραγγελίες (για τις οποίες ενημερώνεται από τις εταιρείες)?

Τέλος η Vodafone και η Cosmote δεν είναι απλοί μεταπωλητές. Επί της ουσίας είναι οι αντιπρόσωποι της Apple στην Ελλάδα για τη συσκευή. Και είναι ευθύνη της Apple οι αντιπρόσωποι της να ακολουθούν τη πολιτική της πάνω σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών (κάτι το οποίο όμως από ότι φαίνεται εδώ και πολλά χρόνια δεν την απασχολεί στην Ελλάδα).

σαφεστατα ειναι απαραδεκτη η apple πιο απαραδεκτο ολων βεβαια ειναι το service ...απιστευτα ρεζιλικια ακουγονται

24ωρων 3gs με κιτρινισμενη οθονη οπως λεει σε αλλο θεμα ενας φιλος και αλλοι πολλοι το πηγε πισω και του το εβγαλαν απο την εγγυηση! :lol: και του ραγισαν και την πισω οψη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2903538#post2903538

/QUOTE]

Θεώρησα πως με όλη την συζητηση του θέματος των 34 σελίδων topic έχει τεκμηριωθεί το θέμα της όλλης κατάστασης!!!

Θα πρέπει να νιώσει λίγο η Apple γιατι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει!!

Καλύτερα να μας έλεγαν την ακριβή ημερομηνία διαθεσημότητας καθε παρτίδας που εισάγετε στην Ελλάδα και να μην μας αφήνουνε να ψαχνόμαστε με αερολογίες!

Τι να πώ αλλό .... απλώς περιμένουμε την Apple!! :p

Αν μαθει καποιος από εμάς κατι νεότερο για την διαθεσιμότητα τους παρακαλώ ας μας πεί .

Ευχαριστώ!!

καλησπερα.μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.

σε δυο βδομαδες θα μου φερουνε ενα i phone 32gb 3gs απο usa,και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι κλειδωμενο και αν υπαρχει τροπος και ποιος ειναι αυτος για να το ξεκλειδωσω.

ευχαριστω

Σήμερα που πήρα τηλ στο κατάστημα βοντα στην πλατεία της Κομοτηνής για να δω τι θα γίνει με την επιδότηση μου μου είπαν ότι εχουν 2 32αρια ένα λευκό ένα μαύρο στο κατάστημα κ στο σάιτ έχει κανά 2 8αρια.16αρι λευκό που θέλω μάλλον με τους Ελ το ´12 γιατί δεν έχουν ιδέα ποτέ θα έχουν

:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Τουλαχιστον γινεται με καποιον τροπο να κανουμε επανακληση τον αριθμο που μας καλεσε/καλεσαμε τελευταιο και ΟΧΙ τον αριθμο που καλεσαμε ΜΟΝΟ;
Samsung S21 Ultra

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS