Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρά αυτό...και στα μειλ και όλα ειναι πολύ βολικό

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αυτόματη διόρθωση εκτός από την αυτόματη εισαγωγή τόνων, προτείνει και λέξεις που έχουν πληκτρολογηθεί λανθασμένα. Βέβαια πολλές φορές λόγω του αλγορίθμου προτεραιότητας που χρησιμοποιείται στην αυτόματη διόρθωση είναι δυνατόν να θέλουμε να γράψουμε κάτι δικό μας και λόγω της διόρθωσης να εισάγεται άλλη λέξη. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή της αναίρεσης της προτεινόμενης λέξης πατώντας το σχετικό χ πλήκτρο..... ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

κάτι σαν Τ9 έτσι;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

το χειρότερο που μου έχει συμβεί είναι να πληκτρολογώ "εύχομαι όλα καλά" και η αυτόματη διόρθωση να μου το κάνει "εύχομαι όλα κακά" χωρίς να το προσέξω και να φεύγει το μήνυμα ...

Καμιά φορά και η πολλή εξυπνάδα του λειτουργικού βλάπτει ... :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

καλά,με το Τ9 γράφω κάτι τέτοια κουλάααααααααααα

κάτι σαν Τ9 έτσι;

καλά,με το Τ9 γράφω κάτι τέτοια κουλάααααααααααα

ναι κάπως έτσι.... ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

να ρωτήσω αν βελτιώθηκε η απόδοση του bluetooth κατά τη σύνδεση με ακουστικά bluetooth? η προηγούμενη έκδοση (3G με 2.1) ήταν ιδιαίτερα δυσλειτουργική σε αυτό το θέμα. Λίγα ακουστικά μπορούσαν να δουλέψουν σωστά με το iphone. Ποια είναι η κατάσταση τώρα?

Και... το έχει δουλέψει κανείς με zivio ? Εντυπώσεις?

το χειρότερο που μου έχει συμβεί είναι να πληκτρολογώ "εύχομαι όλα καλά" και η αυτόματη διόρθωση να μου το κάνει "εύχομαι όλα κακά" χωρίς να το προσέξω και να φεύγει το μήνυμα ...

Καμιά φορά και η πολλή εξυπνάδα του λειτουργικού βλάπτει ... :)

Lol, αν γράψεις «καπα» ο αλγόριθμος θα προτείνει «κακά» γιατί το «κ» προηγείται του «λ». Όταν δηλαδή υπάρχουν περισσότερες από μια πιθανές λέξεις, ο αλγόριθμος δίνει προτεραιότητα με βάση την αλφαβητική σειρά. Η μόνη λύση θα ήταν να προτείνει πολλές λέξεις ταυτόχρονα αλλά έτσι δε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το space για να κάνεις αυτόματη εισαγωγή με αποτέλεσμα να γράφεις πιο αργά αντί για πιο γρήγορα. Αναγκαίο κακό δηλαδή. Πάντως εμένα με διευκολύνει αφάνταστα - όλα αυτά τα μηνύματα τα έχω γράψει από iPhone.

Edit. Οπως παρατηρώ τώρα ο αλγοριθμος προτείνει λέξεις με βάση την απόσταση των πληκτρων στο πληκτρολόγιο και όχι με βάση την αλφαβητική σειρά. Αν γράψω «καξα» προτείνει κακά, ενώ αν γράψω «καχα» προτείνει κάψα...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

και απο το Τ9 που έχω άποψη,ναι μεν κάνει κάποια λάθη,αλλά διευκολύνει απίστευτα πολύ

Στην Κύπρο το τηλέφωνο άρχισε να κυκλοφορεί κανονικά σαν σκέτη συσκευή και με συμβόλαια στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Η τιμές όμως είναι τσουκτερές και απαράδεκτες θα έλεγα. Σε γνωστή αλυσίδα το 16 το έχουν σκέτη συσκευή στα 975 ευρώ και το 32 πάνω από 1000 ευρώ :wacko:. Εάν είναι δυνατόν.

Στην Κύπρο το τηλέφωνο άρχισε να κυκλοφορεί κανονικά σαν σκέτη συσκευή και με συμβόλαια στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Η τιμές όμως είναι τσουκτερές και απαράδεκτες θα έλεγα. Σε γνωστή αλυσίδα το 16 το έχουν σκέτη συσκευή στα 975 ευρώ και το 32 πάνω από 1000 ευρώ :wacko:. Εάν είναι δυνατόν.

εχεις δικιο, ειναι ακριβο, αλλα πες μου την αντιστοιχεια που εχει η κυπριακη λιρα οταν μπηκε στο ευρω και συγκρινε με την αντιστοιχη ελλαδας δραχμης.

Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

εχεις δικιο, ειναι ακριβο, αλλα πες μου την αντιστοιχεια που εχει η κυπριακη λιρα οταν μπηκε στο ευρω και συγκρινε με την αντιστοιχη ελλαδας δραχμης.

Κι επειδή ήταν πιο ισχυρό το νόμισμα δικαιολογείται η κλοπή; :blink:

Μπορεί να είναι περίπτωση αντίστοιχη των δικών μας (9volta, oneclicks, καρφουρς κλπ), που απλά ψάχνουν για κορόιδα.

εαν ο κυπριος πληρωνετε κατα 30% περισσοτερο απο ενα ελληνα οπου και οι δυο πληρωνοντουσαν το ιδιο προ ευρω εποχη (σε αντιστοιχεια συνναλαγματος κυπριακου με ελληνικου νομισματος), τοτε μπορει να δικαιολογηθει το εχτρα κοστο σε διαφορα προιοντα. Παιζει πολλα πραγματα ρολο, κατωτατος μισθος κ.α.
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

αν σκεφτούμε οτι το 3G των 8γκίγκα κάνει 635 (αν θυμάμαι καλά) στη κύπρο,αντιλαμβανόμαστε διαφορές ;)

Η τιμή των iPhone στην Κύπρο δεν έχει καμμία σχέση με το βιοτικό επίπεδο και το κατά κεφαλήν εισόδημα των δύο χωρών.

Στην Κύπρο το iPhone δεν κυκλοφορεί επίσημα, πιθανόν λόγω μικρού μεγέθους αγοράς. Ξέρω πως η Cyta πιέζει μέσω Vodafone να το πάρει αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.

Οπότε, ό,τι κυκλοφορεί είναι παραεισαγωγή, κυρίως από Ιταλία. Το παίρνουν €620 και με τα μεταφορικά και το κέρδος, το πουλάνε €800. Και γενικά η κυπριακή αγορά είναι ακριβή λόγω του ότι είναι νησί -μεταφορικά και έλλειψη σύγκρισης/φόβος αγοράς από Internet-eBay ;)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

αυτό το είδα και εγώ τώρα..πέτυχα ένα κυπριακό e-shop με την τιμή που ανέφερα,αλλά μόλις είδα οτι τελικά επίσμα δε κυκλοφορεί...

οπότε το βλέπω λογικό να πέφτει τόσο "κοροιδία"... (λογικό μεν,θεμιτό όχι όμως,μην πρεξηγηθώ)

Προσωπικά δε θα το έπαιρνα απο Κύπρο. Θα ερχόμουν ένα Σ/Κ στην Ελλάδα να το πάρω (ή να μου το φέρει κάποιος γνωστός) ή από eBay

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

ή θα έπαιρνα ένα εισιτήριο για ιταλία αν πια η ελλάδα είναι ακριβότερη...λιγότερο θα κόστιζε

Λεω κ εγω να παρω για πρωτη φορα iphone .... ελπιζω να βγαλουν καμια προσφορα οταν ερθει.
Samsung S21 Ultra

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS