mavrios Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 =hraklhs57;7098182]Το here maps το έχεις δοκιμάσει; Ναι το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και δεν μου είχε αρέσει . Δοκίμασε το ξανα! Παράλληλα με το navigon μιας και με αυτο "πνίγηκες", θα δεις οτι ειναι πολυ καλύτερο! Σε δρόμο που δόθηκε στη κυκλοφορία το τελευταίο 15νθημερο το here maps (here wego όπως λέγεται τωρα) με οδηγούσε ακριβώς ενώ το "ενημερωμένο" και ακριβοπληρωμένο navigon μου έλεγε να μπω στο δρόμο!!! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Δοκίμασε το ξανα! Παράλληλα με το navigon μιας και με αυτο "πνίγηκες", θα δεις οτι ειναι πολυ καλύτερο! Σε δρόμο που δόθηκε στη κυκλοφορία το τελευταίο 15νθημερο το here maps (here wego όπως λέγεται τωρα) με οδηγούσε ακριβώς ενώ το "ενημερωμένο" και ακριβοπληρωμένο navigon μου έλεγε να μπω στο δρόμο!!! Λοιπόν , κοίταξε να δείς . Δοκίμασα πάλι το το here wego όπως μου λές και του έβαλα να μου βρεί την Λ.Εθνικής Αντιστάσεως 41 στην Ν.ιωνία και ούτε και αυτό τα κατάφερε . Το μόνο που μου βρήκε με την πρώτη αυτή την διεύθυνση ήταν το Google Map . Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω η Λ.Εθνικής Αντιστάσεως είναι μια κεντρικότατη λεωφόρος στην Ν.Ιωνία πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν να την βρούν δύο αξιόλογα προγράμματα(Navigon,Here wego) πλοήγησης? Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ? Δέν ξέρω τι να πώ? Σε ευχαριστώ πολύ Edited March 3, 2017 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Λοιπόν , κοίταξε να δείς . Δοκίμασα πάλι το το here wego όπως μου λές και του έβαλα να μου βρεί την Λ.Εθνικής Αντιστάσεως 41 στην Ν.ιωνία και ούτε και αυτό τα κατάφερε . Το μόνο που μου βρήκε με την πρώτη αυτή την διεύθυνση ήταν το Google Map . Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω η Λ.Εθνικής Αντιστάσεως είναι μια κεντρικότατη λεωφόρος στην Ν.Ιωνία πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν να την βρούν δύο αξιόλογα προγράμματα(Navigon,Here wego) πλοήγησης? Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ? Δέν ξέρω τι να πώ? Σε ευχαριστώ πολύ Το Google ειναι πολυ αργο, αν το δουλεψεις λιγο θα απογοητευτεις. Παρολαυτα και με τα τρια, εχω απογοητευτει στη Λεωφόρο Ποσειδώνος γιατι το καθενα τη χωριζει σε διαφορετικη περιοχη, με αλλο τροπο, με αποτελεσμα αλλου να με πηγαινει το καθε ενα. Ισως το ιδιο να συμβαινει και στην Νεα Ιωνια τι να πω! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 επειδη χρησιμοποιω το here στο 7++ εκανα τωρα μια δοκιμη και γραφοντας στην αναζητηση εθνικης αντιστασεως (χωρις το λεωφορος και με ανοιχτα δεδομενα στο τηλεφωνο-εφαρμογη) την βρηκε αμεσα. μηπως εχεις την εφαρμογη offline η μηπως ηταν θεμα στο κειμενο αναζητησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 επειδη χρησιμοποιω το here στο 7++ εκανα τωρα μια δοκιμη και γραφοντας στην αναζητηση εθνικης αντιστασεως (χωρις το λεωφορος και με ανοιχτα δεδομενα στο τηλεφωνο-εφαρμογη) την βρηκε αμεσα. μηπως εχεις την εφαρμογη offline η μηπως ηταν θεμα στο κειμενο αναζητησης? Το κείμενο φταίει. Σχεδόν πάντα........; ) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) επειδη χρησιμοποιω το here στο 7++ εκανα τωρα μια δοκιμη και γραφοντας στην αναζητηση εθνικης αντιστασεως (χωρις το λεωφορος και με ανοιχτα δεδομενα στο τηλεφωνο-εφαρμογη) την βρηκε αμεσα. μηπως εχεις την εφαρμογη offline η μηπως ηταν θεμα στο κειμενο αναζητησης? Ναι , και εμένα μου βρήσκει την Εθνικής Αντιστάσεως αλλά κάπου αόριστα. Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου όμως και να με πάει στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 41 στην Ν.Ιωνία , αλλά δεν μπορεί να το βρεί ή online ή offline. Παρακάτω τα αποτελέσματα απο το search που κάνει σε online mode. Λ.Εθν.Αντιστάσεως στην Ν.Ιωνία δεν υπάρχει στα αποτελέσματα. https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNakFxNnJkYUZwSFE/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNU3lCOEZTQTZXbzg/view?usp=sharing Καλημέρα Edited March 4, 2017 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ναι , και εμένα μου βρήσκει την Εθνικής Αντιστάσεως αλλά κάπου αόριστα. Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου όμως και να με πάει στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 41 στην Ν.Ιωνία , αλλά δεν μπορεί να το βρεί ή online ή offline. Παρακάτω τα αποτελέσματα απο το search που κάνει σε online mode. Λ.Εθν.Αντιστάσεως στην Ν.Ιωνία δεν υπάρχει στα αποτελέσματα. https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNakFxNnJkYUZwSFE/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNU3lCOEZTQTZXbzg/view?usp=sharing Καλημέρα Στο sygic που δοκίμασα τη βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 χρησιμοποιώ το here maps από τότε που βγήκε και ήταν στα windows phone μόνο ακόμα.Πότε μα ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και πραγματικά δεν το συγκρίνω με κανένα ακόμα και με επί πληρωμής πρόγραμμα.Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω είναι θέμα πάντα το πώς θα γράψεις την διεύθυνση που ζητάς.έγραψα σκέτο Εθνικής αντιστάσεως 41 και μου το βρήκε,και είναι ο δρόμος που ζητάς όχι το στενό που έλεγες.Με λίγα λόγια Εάν δεν σου βρίσκει κάτι απλά παίξε λίγο με τις λέξεις.Και εάν γνωρίζεις και ταχυδρομικό κώδικα είναι ακόμα πιο εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ειναι η ιδεα μου ή σε καθε update καποιων εφαρμογων (πχ facebook, messenger) μεγαλωνουν τα mb της εφαρμογης; Πχ τωρα στο τελευταιο update του facebook, μου εδειξε οτι ηταν 316mb. Παιζει κατι αλλο που δεν μπορω να κατανοησω;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ειναι η ιδεα μου ή σε καθε update καποιων εφαρμογων (πχ facebook, messenger) μεγαλωνουν τα mb της εφαρμογης; Πχ τωρα στο τελευταιο update του facebook, μου εδειξε οτι ηταν 316mb. Παιζει κατι αλλο που δεν μπορω να κατανοησω;;; Δεν ειναι η ιδεα σου : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=449989 Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats13 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή για να αποθηκεύω βίντεο από youtube τραγούδια κτλ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Καλημέρα, Με ποιον τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω τα sms από το τηλέφωνο στο PC; Σε όλες τις εφαρμογές που έχω βρει, η trial version δεν το επιτρέπει. Ευχαριστώ.! Αν θέλεις, δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα που περιγράφει η σελίδα https://macroplant.com/iexplorer/tutorials/how-to-transfer-and-backup-sms-and-imessages Edited September 7, 2017 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Αν θέλεις, δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα που περιγράφει η σελίδα https://macroplant.com/iexplorer/tutorials/how-to-transfer-and-backup-sms-and-imessages Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά δουλεύει μόνο αν το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Στο sygic που δοκίμασα τη βρίσκει Και γω εχω το sygic ευχαριστημενος απο την πλοηγηση του στην ευρωπη γερμανια τσεχια ουγγαρια αυστρια... τωρα απο βδομαδα θα το δοκιμασω σε διαδρομη Μοναχο αυστρια ουγγαρια σερβια βουλγαρια θεσσαλονικι αθηνα κρητη.Βασικα ειχε ενα θεμα με την μπαταρια πολυ ρουφηγμα μπαταριας ακομα και συνδεμενο να φορτιζει και την ρυθμιση οχι στην υψηλη αλλα στην βελτιστοποιημενη αποδοση ... ενω φορτιζε στο αυτοκινητο και ο πλοηγος ετρεχε αντι να γεμιζε η μπαταρια αδειαζε! ! Θα το δω βεβαια τωρα στην πραξη σε ενα ταξιδι περιπου 2600χλμ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλημερα σε ολους.το navigon μετα την αναβαθμιση σε 11 δεν δουλευει τιποτα.δεν βρισκει το στιγμα ,το χανει το ξαναβρισκει.κτλ.γενικα εχει γινει μη λειτουργικο.και δεν ανταποκρινεται στο scroll.σαν να κολλαει η εφαρμογη.το εχω απεγκαταστησει και ξανα εγκαταστησει και δεν γινεται την να κανω;καποιος αλλοσ με αντιστοιχο προβλημα;εχω το 7.και φυσικα το here wego παει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δοκιμασε κανεις με το ios11 ,αν ειναι οκ το Cosmote tv go,γιατι ειχε αναφερθει στις beta του ios 11,οτι δεν ετρεχε Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλημερα σε ολους.το navigon μετα την αναβαθμιση σε 11 δεν δουλευει τιποτα.δεν βρισκει το στιγμα ,το χανει το ξαναβρισκει.κτλ.γενικα εχει γινει μη λειτουργικο.και δεν ανταποκρινεται στο scroll.σαν να κολλαει η εφαρμογη.το εχω απεγκαταστησει και ξανα εγκαταστησει και δεν γινεται την να κανω;καποιος αλλοσ με αντιστοιχο προβλημα;εχω το 7.και φυσικα το here wego παει σφαιρα. Σε εμενα κανενα προβλημα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δοκιμασε κανεις με το ios11 ,αν ειναι οκ το Cosmote tv go,γιατι ειχε αναφερθει στις beta του ios 11,οτι δεν ετρεχε Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δεν υπάρχει πρόβλημα σε εμένα. Σφεντόνα πάει. iPhone 7 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δεν υπάρχει πρόβλημα σε εμένα. Σφεντόνα πάει. iPhone 7 Thanks Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κανω screen mirror την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση εκτός το apple tv γιατί δεν διαθέτω τέτοιο μπάτζετ Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos241 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κανω screen mirror την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση εκτός το apple tv γιατί δεν διαθέτω τέτοιο μπάτζετ Αν εχεις Samsung οθονη μπορει και να σε βολευει αυτο: http://www.tomsguide.com/answers/id-2728852/mirror-ipad-air-smart-wirelessly-apple.html "Yes it is possible to pair your Samsung Smart TV to your iPad or iPhone. You need to download "iMediaShare" app from the App Store and you should be able to mirror your device. I installed it today and I was able to stream videos from my iPad " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisMytilini Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 καλησπερα...μετα απο αποχη 2 χρονων επεστρεψα κ παλι στο αγαπημενο μ app store ! ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριαζει καποιος καποιες εφαρμογες που ψαχνω καθος της ειχα σε android....1o πελατολογιο για να εχω τους πελατες μου με τηλ. διευθ. κτλπ η ακομη εσοδα κ χρεωστικα κ 2ο στο android υπηρχε ελληνικο caller id οπου εβλεπες ποιος σε επαιρνε τηλ με ονομα κ διευθηνση......αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο ας μ πει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημέρα παιδιά.Πως μπορώ να προσθέσω αρχεία(π.χ. Smart Office)χωρίς τη χρήση υπολογιστή και του iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλημέρα σε όλους. Μου έχουν δώσει ενα εταιρικό τηλέφωνο iPhone κι επειδή παίρνω πολλές φωτογραφίες ανά ήμερα θέλω να τις μετατρεπω σε PDF. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ το iBook διότι αν είναι λίγο μεγάλο το αρχείο δεν με αφήνει να στείλω email. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή μετατροπής των φωτο σε PDF; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts