Jump to content

Το τέλος της φωτογραφίας σε φιλμ;

nevian
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λογικα οταν αποκτησει ενα ατομο ψηφιακη μηχανη θα πρεπει να εχει και εναν καταλληλο εκτυπωτη για να τυπωσει τις φωτογραφιες (αν θελει), θα χρειαζεται συνεχως φωτογραφικο χαρτι και μελανια....αρα θα του στοιχιζει ο κουκος αιδονι.... ;)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ με τον trobocop. Εγώ προσωπικά θα αγόραζα ψηφιακή.

Αναλύωνταs την αντίφασή μου επεξηγώ πωs εάν πρόκειται για μένα θα έπαιρνα ψηφιακή, όμωs για τον κόσμο που δεν είναι μυημένοs, η αναλογική είναι καλύτερη λύση. Βέβαια εγώ στην δουλειά μου χρησιμοποιώ την Canon EOS1V και θα αργήσω πολύ να την αντικαταστήσω όσον αφορά επαγγελματική χρήση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (27 Ιαν. 2004 , 21:13)

λογικα οταν αποκτησει ενα ατομο ψηφιακη μηχανη θα πρεπει να εχει και εναν καταλληλο εκτυπωτη για να τυπωσει τις φωτογραφιες (αν θελει), θα χρειαζεται συνεχως φωτογραφικο χαρτι και μελανια....αρα θα του στοιχιζει ο κουκος αιδονι.... ;)

Eξαρτάται αν θες να τις τυπώνεις μόνος.

Εγώ τις τυπώνω σε φωτογραφεία και όσες θέλω...

Και δεν μου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι !

:)

Ώπα παιδιά! Ευχάριστα νέα! Νέο μοντέλο από την olympus! C-150! Μόνο 180 ευρώ μαζί με κάρτα X-D @64 MB, και ανάλυση 2,0 ΜΡ!!!!!!

Αν μη τι άλλο πάμε προς την σωστή κατεύθυνση... :rolleyes:

Αν και έχουμε δρόμο ακόμα... :cry:

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ....... :)

ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕ ΦΙΛΜ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ.....Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ....ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ.......

ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ....... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Κ@ΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.......Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ333Ο...ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...!ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ P800 ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ....ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΟΥΣ.....!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (28 Ιαν. 2004 , 11:06)

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ....... :)

ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕ ΦΙΛΜ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ.....Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ....ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ.......

ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ....... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ Κ@ΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ....

Εισαι σίγουροs; Μην ορκίζεσαι, διοτι εγώ χρησιμοποιώ φίλμ και σε πληροφορώ πωs βγάζω πολύ ποιό ποιοτικέs φώτοs απο σένα. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (28 Ιαν. 2004 , 16:29)

Εισαι σίγουροs; Μην ορκίζεσαι, διοτι εγώ χρησιμοποιώ φίλμ και σε πληροφορώ πωs βγάζω πολύ ποιό ποιοτικέs φώτοs απο σένα. ;)

Δυστυχώς ή ευτυχώς στην ιστορία της τεχνολογίας δεν επικρατεί πάντα η καλύτερη ποιότητα (βλέπε επικράτηση του VHS στα βίντεο και του cd στον ήχο).

Έτσι θα επικρατήσουν και οι ψηφιακές :cool:

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (29 Ιαν. 2004 , 20:49)

Δυστυχώς ή ευτυχώς στην ιστορία της τεχνολογίας δεν επικρατεί πάντα η καλύτερη ποιότητα (βλέπε επικράτηση του VHS στα βίντεο και του cd στον ήχο).

Έτσι θα επικρατήσουν και οι ψηφιακές :cool:

Eαν υπερκεράσουν σε ποιότητα, αs αντικαταστήσουν το φίλμ. Ομωs, ακόμα... :cry:

Μην ξεχνάμε και το κόστος....

Important things for a happy relationship:

1. It is important to find a woman that cooks and cleans.

2. It is important to find a woman that makes good money.

3. It is important to find a woman that likes to have sex.

4. It is important that these three women never meet.

• 2 weeks later...

Hmm... εγώ πιστεύω ότι ναι μεν μπορούν να βγούν πολύ καλές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας φιλμ κανονικό, αλλά άντε να ξέρει τώρα το παιδάκι ή οι πιο μεγάλοι τι φιλμ να παρουν....( αν θα ειναι 200αρι ή 100αρι κλπ, ποιά φωτογραφική είναι καλή κλπ.. )

οπότε απλά παίρνουν τη ψηφιακή τους, προσαρμόζεται αυτόματα ο φωτισμός, πατάνε το κουμπάκι και σβήνουν ότι δε τους αρέσει.. λύπαμαι που το λέω αλλα μάλλον είναι dead το φιλμ ... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (26 Ιαν. 2004 , 20:27)

Καμία απόσβεση, απλά βγάζουν τα έξοδα των καλοκαιρινών τους διακοπών... :D Η συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφείων δεν εκτυπώνει το ίδιο τις ψηφιακές αλλά τίς στέλνει σε μεγάλα οργανωμένα καταστήματα... Το φτηνότερο που έχω βρει (με το ντουφέκι φυσικά) είναι 29 cents... μου έχουν πει όμως και... 1,2 ευρώ η μια... :eek: :wacko: :mad: Τα Kodak Shops δίνουν 49 cents προτεινόμενη τιμή....

Τελευταία φορά που κοίταξα, τόσο ήταν τέλος πάντων....

Επίσης η Vodafone και η Cosmote όπως ίσως ήδη ξέρετε, μπορούν να σας εκτυπώσουν τα MMS σας σε...φιλικές τιμές! :rolleyes:

ας ριξουν τουλ.στο 50% τις τιμες σε ολα ,μηχανες/εκτυπωση φωτογραφιας/αναλωσιμα κ μετα βλεπουμε...

Προς το παρον το εχουν ξεσκισει το θεμα με τις τιμες..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Marily (12 Φεβ. 2004 , 03:48)

Hmm... εγώ πιστεύω ότι ναι μεν μπορούν να βγούν πολύ καλές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας φιλμ κανονικό, αλλά άντε να ξέρει τώρα το παιδάκι ή οι πιο μεγάλοι τι φιλμ να παρουν....( αν θα ειναι 200αρι ή 100αρι κλπ, ποιά φωτογραφική είναι καλή κλπ.. )

οπότε απλά παίρνουν τη ψηφιακή τους, προσαρμόζεται αυτόματα ο φωτισμός, πατάνε το κουμπάκι και σβήνουν ότι δε τους αρέσει.. λύπαμαι που το λέω αλλα μάλλον είναι dead το φιλμ ... :)

Film is definately not dead! :!: It is however in the process of death... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (13 Φεβ. 2004 , 13:24)

Film is definately not dead! :!: It is however in the process of death... ;)

Συμφωνώ με τον συμφορουμίτη Trobocop®...θα αντέξει ακόμα καμια 10ετία και μετά θα πεθάνει! :D

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (13 Φεβ. 2004 , 22:57)

Συμφωνώ με τον συμφορουμίτη Trobocop®...θα αντέξει ακόμα καμια 10ετία και μετά θα πεθάνει! :D

πολλα ειναι τα 10 χρονια Δεν νομιζω να αντεξει τοσα

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

5 χρόνια max του δίνω εγώ... Μετά μόνο οι κολλημένοι με την μπάλα θα χρησιμοποιούν φιλμ, για αρτιστικές φωτογραφίες ως επί το πλείστον...

Άσε που η παραγωγή τους θα είναι πλέον ασύμφορη, οπότε και να θέλει κάποιος δύσκολα θα βρίσκει μηχανή με φιλμ, εκτός από στοκ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (15 Φεβ. 2004 , 15:09)

5 χρόνια max του δίνω εγώ... Μετά μόνο οι κολλημένοι με την μπάλα θα χρησιμοποιούν φιλμ, για αρτιστικές φωτογραφίες ως επί το πλείστον...

Άσε που η παραγωγή τους θα είναι πλέον ασύμφορη, οπότε και να θέλει κάποιος δύσκολα θα βρίσκει μηχανή με φιλμ, εκτός από στοκ...

Σκεφτείτε σε καμια δεκαριά χρόνια θα πηγαίνουν οι γριές να πάρουν φίλμ στο φωτογραφείο..

-Ναι μπορώ να έχω ένα φιλμ...

-Εμ...κοίταξε δίπλα στο μουσείο αν έχουν να σου δώσουν! :lol: :p

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Το χρονικό σημείο "κλειδί" θα είναι η στιγμή που θα πέσουν θεαματικά οι τιμές, κάτι που προς το παρόν δε φαίνονται διατεθιμένες να κάνουν οι αρμόδιες εταιρίες

I would be crying tears of laughter

If I could see me smile again

I still believe my eyes, but all I see is my blindness

I still believe my ears, but all I hear is lasting silence

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (17 Φεβ. 2004 , 13:42)

Το χρονικό σημείο "κλειδί" θα είναι η στιγμή που θα πέσουν θεαματικά οι τιμές, κάτι που προς το παρόν δε φαίνονται διατεθιμένες να κάνουν οι αρμόδιες εταιρίες

...αλλα και να ανέβει λίγο ακόμα η ποιότητα της ψηφιακής.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (17 Φεβ. 2004 , 13:59)

...αλλα και να ανέβει λίγο ακόμα η ποιότητα της ψηφιακής.

για αυτο τουλαχιστον δεν χρειαζεται να ανησυχουμε ... σεε 1-2 χρονακια θα το χουμε :)

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (17 Φεβ. 2004 , 18:13)

για αυτο τουλαχιστον δεν χρειαζεται να ανησυχουμε ... σε 1-2 χρονακια θα το χουμε :)

λολ, υπάρχει ήδη, απλά είναι απλησιάστη ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (17 Φεβ. 2004 , 21:22)

λολ, υπάρχει ήδη, απλά είναι απλησιάστη ;)

καλα ρε δεν 8α κερδισουμε και μεις οι αμυροι κανενα κ@λοΛΟΤΤΟ ή κατι να μπορουμε αν αγωραζουμε ανετα???

μονο ο καθε π@υστ@ρας που ειναι ματσομενος?? :(

SuRf to the EdGe!!!!

οι εκτυπώσεις αυτές θα υπερκεράσουν τις εκτυπώσεις από το πατροπαράδοτο φιλμ μέχρι το 2007. Παρόλο λοιπόν που οι οικιακές εκτυπώσεις θα έχουν την μερίδα του λέοντος σε σχέση με άλλες λύσεις, οι εκτυπώσεις μέσω φιλμ προβλέπεται να σημειώσουν συνολική πτώση της τάξης του 8% κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=19965

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

• 3 weeks later...

Κι άλλα ευχάριστα νέα: Σε δυο μαγαζιά στην Πανεπιστημίου κοντά στην Ομόνοια έχει αυτές τις μέρες προσφορά για εκτύπωση ψηφιακών φωτογραφιών μόνο 12 σεντς!!! Απίστευτο, ε; Μάλλον είναι προσφορά γνωριμίας για να εγκαινιάσουν τα νέα μηχανήματα εκτύπωσης της ΚΟDΑΚ που πήρανε...

Όσοι προλάβουν... :happy:

Ομολογουμένως πάμε προς το καλύτερο... :) ;) :)