Jump to content

Ατυχήματα στουs δρόμουs μαs (εμπειρίες)

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εγω παρα πολυ θα το ευχαριστιομουν να εισουν εσυ ο ατυχος που θα πεταγοταν μπροστα σου το σκυλι με μεγαλες πιθανοτητες να χασεις τον ελεγχο και μετα να σε βαραγανε κι ολας απο πανω οι περαστικοι η αστυνομια το πεζικο και η αεροπορια :mad:

οταν εσυ βλεπεις ενα σκυλι απο τα δεξια σου να ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ πατας γκαζι και πας ισια η θα πας αριστερα να το αποφυγεις?????????? ε λοιπον αυτος πηγε ισια ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕ λοιπον αμα πιστευεις οτι δεν του αξιζε ενα χερι ξυλο τοτε τι να σου πω.... :mad:

• Απαντήσεις 121
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι ακριβως "ευχαριστηθηκες" απ'ολη την σκηνη; :confused:

Το χασκι ποιανου ητανε;Και γιατι το "εσκασε" απο τον ιδιοκτητη και βγηκε στον δρομο;

Το οτι εχουμε σκυλια-γατια σημαινει οτι εχουμε και καποιες ευθυνες! :!:

Και αν ηταν αδεσποτο, τοτε γιατι ολοι αυτοι που τον "πλακωσανε στο ξυλο" (που σημαινει οτι στεναχωρηθηκαν για το σκυλακι), τοσο καιρο δεν το ειχε παρει καποιος σπιτι του, αφου το αγαπαγανε τοσο; :confused:

δεν ξερω αμα ηταν κανενος αφου εκεινη την ωρα το ειδα που περπατουσε στον δρομο για να περασει απεναντι μαλιστα πριν απο το βαν νομιζω οτι ειχε σταματησει και ενα μικρο αμαξι για να περασει αλλα δεν περασει και ετσι μολις βγηκε περιπου στην πρωτη λωριδα βλεπεις το βαν να παταει γκαζι και παει πανω του εσυ τι θα εκανες δηλαδη??? δεν θα κατεβαινες και θα του εκανες το ιδιο ελεος δηλαδη...

οχι ενα χερι ξυλο μονο κανονικα του αξιζει να παθει τα ιδια με αυτο που εκανε στο ανιπερασπιστο ζωο.

οποιος δεν ειχε ζωο ποτε του αυτος μονο σκεφτεται με αυτον τον κτηνωδη τροπο, εγω που εχω απο παιδι μια σταλια, και αυτο που εχω τωρα που κοντεψε να μου μεινει στα χερια πολλες φορες και το σωσα ειτε με οξυγονο ειτε με ενεσεις ξερω πολυ καλα τι σημαιναι να υποφερει ενα ζωο και πιστεψτε ποναει το ιδιο με τον ανθρωπο, δεν ποναει λιγοτερο, πρεπει να το ζησεις για να το καταλαβεις, απλα βλεπεις τα καιμενα δ μπορουν να μιλησουν ανθρωπινα να στο πουν..

οχι ενα χερι ξυλο μονο κανονικα του αξιζει να παθει τα ιδια με αυτο που εκανε στο ανιπερασπιστο ζωο.

οποιος δεν ειχε ζωο ποτε του αυτος μονο σκεφτεται με αυτον τον κτηνωδη τροπο, εγω που εχω απο παιδι μια σταλια, και αυτο που εχω τωρα που κοντεψε να μου μεινει στα χερια πολλες φορες και το σωσα ειτε με οξυγονο ειτε με ενεσεις ξερω πολυ καλα τι σημαιναι να υποφερει ενα ζωο και πιστεψτε ποναει το ιδιο με τον ανθρωπο, δεν ποναει λιγοτερο, πρεπει να το ζησεις για να το καταλαβεις, απλα βλεπεις τα καιμενα δ μπορουν να μιλησουν ανθρωπινα να στο πουν..

το καταλαβαινεις απο τα ματια τους αμα εισαι δεμενος με αυτα.... :cry:

εχω ενα κανις και και πριν λιγες μερες ειχε βγαλει κατι μαυρο στο δερμα κοντα στην ουρα του και το πηγα στο γιατρο και λεει οτι μπορει να ειναι καρκινος η απλο εξανθημα δεν ξερετε μετα απο κει πως ειναι το σκυλι μου λες και καταλαβε τι ειπε η γιατρος

Καλα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι??? Τι πραγματα ειναι αυτα που λετε?? Για ονομα του Θεου... Ολοι μας αγαπαμε (και εχουμε ορισμενοι κατοικιδια) τα ζωα αλλα δεν κανουμε και ετσι!!

Αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που βλεποντας ενα ζωο στον δρομο παταει γκαζι για να το πατησει...! Κατ'αρχην ειναι η ζωη του σκυλιου/γατιου που λυπασαι αλλα ακομα και αν δεχτω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι απανθρωπος και δεν ενδιαφερθηκε για το σκυλακι ειναι στην μεση και το αυτοκινητο (περιουσια του!!)... Δεν ξερω αν εχετε δει τι ζημια μπορει να κανει ενα σκυλι σε ενα αυτοκινητο που πεφτει επανω του με ταχυτητα 80m/h?!?!? Αν δεν εχετε δει οταν δειτε, αν δειτε (που σας ευχομαι να μην δειτε ποτε!!) θα παθετε πλακα!!

Επομενως οι μονες εκδοχες που εχω για το ατυχημα ειναι οτι ειτε ο οδηγος δεν καταλαβε τιποτα και απλα συνεχισε χωρις να αντιληφθει το συμβαν η ο hydro δεν καταλαβε καλα!! Επισης αδυνατω να πιστεψω οτι τροχαιος, ζητας, η ακομα και απλος αστυνομος ξυλοφορτωσε τον συγκεκριμενο τυπο επειδη χτυπησε ζωακι και το αφησε αβοηθητο!! Αυτα δεν γινονται ουτε στις εγκαταληψεις ανθρωπων... Ασε που ο αστυνομικος κινδυνευει (για να μην πω πως ειναι σιγουρο) να χασει την δουλεια του και δεν νομιζω πως υπαρχει νοημον ανθρωπος που θα ρισκαρε την δουλεια του για την αντιστοιχη περιπτωση!!!!

Καλα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι??? Τι πραγματα ειναι αυτα που λετε?? Για ονομα του Θεου... Ολοι μας αγαπαμε (και εχουμε ορισμενοι κατοικιδια) τα ζωα αλλα δεν κανουμε και ετσι!!

Αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που βλεποντας ενα ζωο στον δρομο παταει γκαζι για να το πατησει...! Κατ'αρχην ειναι η ζωη του σκυλιου/γατιου που λυπασαι αλλα ακομα και αν δεχτω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι απανθρωπος και δεν ενδιαφερθηκε για το σκυλακι ειναι στην μεση και το αυτοκινητο (περιουσια του!!)... Δεν ξερω αν εχετε δει τι ζημια μπορει να κανει ενα σκυλι σε ενα αυτοκινητο που πεφτει επανω του με ταχυτητα 80m/h?!?!? Αν δεν εχετε δει οταν δειτε, αν δειτε (που σας ευχομαι να μην δειτε ποτε!!) θα παθετε πλακα!!

Επομενως οι μονες εκδοχες που εχω για το ατυχημα ειναι οτι ειτε ο οδηγος δεν καταλαβε τιποτα και απλα συνεχισε χωρις να αντιληφθει το συμβαν η ο hydro δεν καταλαβε καλα!! Επισης αδυνατω να πιστεψω οτι τροχαιος, ζητας, η ακομα και απλος αστυνομος ξυλοφορτωσε τον συγκεκριμενο τυπο επειδη χτυπησε ζωακι και το αφησε αβοηθητο!! Αυτα δεν γινονται ουτε στις εγκαταληψεις ανθρωπων... Ασε που ο αστυνομικος κινδυνευει (για να μην πω πως ειναι σιγουρο) να χασει την δουλεια του και δεν νομιζω πως υπαρχει νοημον ανθρωπος που θα ρισκαρε την δουλεια του για την αντιστοιχη περιπτωση!!!!

εγω μπορει να μην καταλαβα καλα καθως ημουν μεσα στο αμαξι αλλα οι αλλοι που ηταν διπλα ΑΝ οντως δεν εφταιγε δεν θα ετρεχαν πισω του να τον σταματησουν και να τον χτυπησουν αλλωστε ο τυπας δεν εκανε καμια κινηση να το αποφυγει καθως ηταν στην πορεια του συνεχεια και πατησε και γκαζι αυτο τουλαχιστον το ειδα διοτι δεν μπορει να παμε και οι δυο περιπου με 40 και ξαφνικα το βαν να ανοιγει την αποσταση την ωρα που το σκυλι ηταν στο δρομο αλλωστε οι αστυνομικοι των χτυπησαν καθως 4 ατομα που ηταν εκει τους ειπαν τι συνεβη και εγω το ιδιο αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω αστυνομικους να βαρανε για μικρα ζητηματα και σου ειπα το σκυλακι εχασε το ενα το ποδι διοτι του το εκοψε την ωρα που το πατησε... :mad:

ΟΚ!! Εγω παντως αν ημουν μπατσος δεν θα τον αγγιζα σε καμια περιπτωση...! Την δουλεια μου δεν θα την εβαζα σε ρισκο για κανενα σκυλακι!! Τετοια περιστατικα παντως συμβαινουν αρκετα συχνα.. ΤΕΣΠΑ! ;)

ΟΚ!! Εγω παντως αν ημουν μπατσος δεν θα τον αγγιζα σε καμια περιπτωση...! Την δουλεια μου δεν θα την εβαζα σε ρισκο για κανενα σκυλακι!! Τετοια περιστατικα παντως συμβαινουν αρκετα συχνα.. ΤΕΣΠΑ! ;)

βρε ναι δεν αντιλεγω αλλα αμα το εβλεπες εσυ και ησουν μπατσος τι θα εκανες?? προφανως το ιδιο διοτι δεν θα το αντεχες οπως ολοι πιστευω αμα ειχα κατεβει εκεινη την ωρα που τον επιασαν και τον εδερναν χα!! θα ειχε την ιδια μοιρα με το σκυλακι δεν θα την γλυτωνε διοτι μπορει να ειναι σκυλακι μπορει να ειναι κατωτερο απο εναν ανθρωπο αλλα δεν παυει να εχει ψυχη να ειναι ζωντανο πλασματακι, δεν ειναι τυχαιο οτι το θεωρουν τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου... οταν ειδα οτι του ελειπε το ποδι με πηραν τα κλαματα φιλε μου οπως και τον εναν αστυνομικο μας εβλεπε στα ματια ξεροντας οτι θα πεθανει και ομως δεν γαβγισε καθολου μετα...πεθανε διχως να λυπηθει τον εαυτο του :cry:

δεν ξερω αμα ηταν κανενος αφου εκεινη την ωρα το ειδα που περπατουσε στον δρομο για να περασει απεναντι μαλιστα πριν απο το βαν νομιζω οτι ειχε σταματησει και ενα μικρο αμαξι για να περασει αλλα δεν περασει και ετσι μολις βγηκε περιπου στην πρωτη λωριδα βλεπεις το βαν να παταει γκαζι και παει πανω του εσυ τι θα εκανες δηλαδη??? δεν θα κατεβαινες και θα του εκανες το ιδιο ελεος δηλαδη...

Αλλο ετσι!

Ετσι οπως τα λες ο οδηγος του VAN ουσιαστκα το εβαλε στοχο το σκυλακι και πηγε κατα πανω του. :mad:

Ειναι η "ανθρωπια" που διακατεχει πολλους ανθρωπους οι οποιοι τουλαχιστον θελουν γιατρο... :!:

Προσωπικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...

Σιγουρα ειναι κατακριτεο αυτο που εκανε!Δεν το συζηταμε! :mad:

Μπορει φυσικα οπως ειπε και ο amelidis να μην πηρε και χαμπαρι το ατομο τι εκανε,αλλα αφου λες οτι προσπαθησε να ξεφυγει μετα...

Παντως επειδη ειλικρινα ειναι κριμα να γινονται ολα αυτα καλο ειναι να "ευαισθητοποιηθουν" πολυυυυ περισσοτερο και ορισμενοι "κυριοι" ιδιοκτητες κατοικιδιων ζωων, οι οποιοι τα περνουν για μοστρα και μονο και μετα με το πρωτο "προβλημα" (ασθενεια, επειδη μεγαλωνει, επειδη αφηνει τριχες ή ακομα και γιατι θελουν να πανε διακοπες και δεν εχουν που να το αφησουν -και μην σας φανει αστειο-) το παρατανε μεσα στη μεση του δρομου. :(

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! :mad:

Σε εμενα μια φορα ετυχε και "χτυπησα" ενα χασκι, αλλα ηταν ανεπεσθητο το χτυπημα μιας και πηγαινα σιγα, με μικρο αμαξι, φρεναρα( δεν κοκκαλωσα) και απλως με "φιλησε" στο δεξι φτερο.Κατεβηκα, ουτε που κοιταξα το αμαξι, πηγα το ειδα(ηταν πολυ φιλικο αν και τρομαγμενο),ειδα το κολλαρο(παλι καλα εγραφε και διευθυνση) του και το πηγα στον ιδιοκτητη του.

Αλλο ετσι!

Ετσι οπως τα λες ο οδηγος του VAN ουσιαστκα το εβαλε στοχο το σκυλακι και πηγε κατα πανω του. :mad:

Ειναι η "ανθρωπια" που διακατεχει πολλους ανθρωπους οι οποιοι τουλαχιστον θελουν γιατρο... :!:

Προσωπικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...

Σιγουρα ειναι κατακριτεο αυτο που εκανε!Δεν το συζηταμε! :mad:

Μπορει φυσικα οπως ειπε και ο amelidis να μην πηρε και χαμπαρι το ατομο τι εκανε,αλλα αφου λες οτι προσπαθησε να ξεφυγει μετα...

Παντως επειδη ειλικρινα ειναι κριμα να γινονται ολα αυτα καλο ειναι να "ευαισθητοποιηθουν" πολυυυυ περισσοτερο και ορισμενοι "κυριοι" ιδιοκτητες κατοικιδιων ζωων, οι οποιοι τα περνουν για μοστρα και μονο και μετα με το πρωτο "προβλημα" (ασθενεια, επειδη μεγαλωνει, επειδη αφηνει τριχες ή ακομα και γιατι θελουν να πανε διακοπες και δεν εχουν που να το αφησουν -και μην σας φανει αστειο-) το παρατανε μεσα στη μεση του δρομου. :(

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! :mad:

Σε εμενα μια φορα ετυχε και "χτυπησα" ενα χασκι, αλλα ηταν ανεπεσθητο το χτυπημα μιας και πηγαινα σιγα, με μικρο αμαξι, φρεναρα( δεν κοκκαλωσα) και απλως με "φιλησε" στο δεξι φτερο.Κατεβηκα, ουτε που κοιταξα το αμαξι, πηγα το ειδα(ηταν πολυ φιλικο αν και τρομαγμενο),ειδα το κολλαρο(παλι καλα εγραφε και διευθυνση) του και το πηγα στον ιδιοκτητη του.

εγω του το ειπα μετα εχε χαρη που ηρθαν οι αστυναμικοι και τον επιασαν γιατι δεν θα ζουσε για πολυ ακομη μου αρεσει που ειπε στους αστυνομικους οτι κολλησε το τιμονι δεξια και δεν μπορουσε να κανει τιποτα!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν εχετε δει τι ζημια μπορει να κανει ενα σκυλι σε ενα αυτοκινητο που πεφτει επανω του με ταχυτητα 80m/h?!?!? Αν δεν εχετε δει οταν δειτε, αν δειτε (που σας ευχομαι να μην δειτε ποτε!!) θα παθετε πλακα!!

:blink: :blink: :blink:

ελα ***** στον τοπο σου!!!!

Χαλάρωσε βρε power,κανείς δεν είπε ότι θα σκοτώσει επίτηδες ένα ζωάκι στο δρόμο!Αν είναι έτσι τότε μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις (όχι ότι δεν υπάρχουν).

Αυτό που όλοι λέμε είναι όταν σου πεταχτεί μπροστά σου και δεν μπορείς να το αποφύγεις αναγκαστικά θα γίνει το μοιραίο..είπες και μόνη σου ότι και συ το ίδιο θα έκανες και δεν θα έμπαινες στο αντίθετο ρεύμα πχ για να το αποφύγεις..έτσι δεν είναι;

:blink: :blink: :blink:

ελα ***** στον τοπο σου!!!!

Γιατί τέτοια αντίδραση, είπε κάτι λάθος;;;:confused:

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

καλα βρε εισαστε σοβαροι? θα σκοτωσετε-χτυπησετε-ακρωτιριασετε μια αθωα ζωη και σας νοιαζει τι ζημια θα παθουν οι κ@λολαμαρινες σας?

καλα βρε εισαστε σοβαροι? θα σκοτωσετε-χτυπησετε-ακρωτιριασετε μια αθωα ζωη και σας νοιαζει τι ζημια θα παθουν οι κ@λολαμαρινες σας?

Αν είναι άνθρωπος δε πα' να γίνει παλιοσίδερα το αμάξι μου, δεν με νοιάζει,αρκεί να σωθεί ο άνθρωπος. Αν είναι ζώο, πρώτα θα κοιτάξω να προστατέψω την περιουσία μου. Όσο σκληρό και αν σου φαίνεται αυτό.

Και σε ρωτάω : αν έβλεπες ένα φίδι* στη μέση του δρόμου, θα ήσουν διατεθειμένη να καταστρέψεις το όχημά σου για να το σώσεις, ή θα το σκότωνες;;; ( δεν έχεις άλλες επιλογές ). Εγώ λυπάμαι, αλλά, θα το σκότωνα. Δεν θα αισθανόμουν και όμορφα, αλλά...

*σου λέω φίδι και όχι σκυλί ή γατί κτλ. για να δω τι θα απαντήσεις.

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα οτι ζωο και να ητανε θα κοιταζα πρωτα να δω αν ειναι αυτο καλα και τελευταιο θα κοιτουσα το αμαξακι μου.δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. για μενα μετραει πιο πολυ η ζωη οποιουδηποτε ζωντανου οργανισμου και οχι ενα ματσο λαμαρινες που την επομενη το πας και το φτιαχνεις και ολα μελι γαλα,το ποδαρακι που εχασε το σκυλακι ποιος θα του το φτιαξει?

λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα οτι ζωο και να ητανε θα κοιταζα πρωτα να δω αν ειναι αυτο καλα και τελευταιο θα κοιτουσα το αμαξακι μου.δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. για μενα μετραει πιο πολυ η ζωη οποιουδηποτε ζωντανου οργανισμου και οχι ενα ματσο λαμαρινες που την επομενη το πας και το φτιαχνεις και ολα μελι γαλα,το ποδαρακι που εχασε το σκυλακι ποιος θα του το φτιαξει?

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά δυσκολεύομαι να σε πιστέψω. Θες να μου πεις δηλ. πως θα προτιμούσες να προκαλέσεις στο αυτοκίνητό σου ζημιά 1.000.000 δρχ. π.χ. , παρά να πατήσεις το φίδι, σκύλο,γάτα κτλ. ;;; Όλα μέλι γάλα;;; τα λεφτουδάκια για να φτιάξω τις λαμαρίνες πού θα τα βρω;;;:wacko: Αν πάλι όντως εννοείς αυτά που λες , ή έχεις πολλά λεφτά, ή νομίζεις ( λόγω της αγάπης σου για τα ζώα ) πως θα αντιδρούσες έτσι σε ενδεχόμενη περίπτωση, στην πράξη όμως δεν θα το έκανες.

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

βασικα αν λες για το σκυλακι που ειπα πεθανε εκεινη την στιγμη

...σε ένα σημείο του δρόμου είδα μια γάτα ανάσκελα χτυπημένη στο κεφάλι και αυτό που με σόκαρε είναι πωs παρατηρώνταs την σε 1-2 δευτερόλεπτα που έκανα για να την προσπεράσω, είδα να κουνάει τα πόδια τηs, δηλαδή δεν είχε ξεψυχήσει και σίγουρα βασανιζόταν ανήμπορη εωs ότου επέλθει ο θάνατοs.

Λενε οτι οταν πεθαινεις, περνα απο μπροστα σου ολη η ζωή σου. Αν όμως είσαι γάτα, περνά από μπροστά σου ο Σάκης

έλεγα << μήπωs θα έπρεπε να την πατήσω απαλλάσωντάs την απο τουs φρικτούs πόνουs τηs;>>

:w00t:

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Ρε παιδιά, πλάκα κάνουν μερικοί εδώ μέσα?... και γω είμαι φιλόζωος, δε λέω... έχω και ένα σκυλάκι στο σπίτι!!! Πρίν κανα 2μηνο , γυρναγα βράδυ σπιτι μου (απο Ηράκλειο προς Χανιά) και πεταχτηκε απο το πουθενά ένα κατσίκι (..και θρεμμένο), δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα... το έστειλα 10 μέτρα πιο κάτω και το αμάξι έγινε κώλ@ς !!!

Σίγά μην έτρεχα να δώ άμα ζει το καημένο,ποιός είμαι ο Πάτερ Ιερεμίας?

εκτός που πλήρωσα 1500ευρώ ζημιά παραλιγο να πεταγόμουν και έξω απο τον δρόμο.... και όσο για τις άψυχες λαμαρίνες που λένε μερικοί...ξέρω πολλές ιστορίες για άτομα που πεθάναν εξαιτίας τέτοιων περιπτώσεων!!!! ας πάνε τα ζώα αυτά στις οικογένειες που χάσαν δικούς τους ανθρώπους και θα σας πώ τι θα γίνει....... στιφάδο!!!:X

Ευθύνες στο κράτος για τα αδέσποτα, ευθύνες στους βοσκούς για τα ζώα τους, ευθύνες σε όλους μας που πετάμε τα ζώα έτσι στον δρόμο.... :!:

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ κιόλας....!!!!

Λενε οτι οταν πεθαινεις, περνα απο μπροστα σου ολη η ζωή σου. Αν όμως είσαι γάτα, περνά από μπροστά σου ο Σάκης

..ο Ρουβάς? :blink: :confused: :worry: :wacko:

EDIT : ...φίλε resurection_boy, έχω και γω μια χελώνα στην αυλή (7χρόνια :) )... και φυσικά συμφωνώ, ότι άν μπορώ να το ξεφύγω το κακό, θα το κάνω (ΧΩΡΙΣ να κινδυνέψω)... αλλά αν είναι να γίνει θα γίνει :cry: :mad:

Νταξει ειναι αναλογα την ζημια και το ζωο. Αμα το ζωο ειναι ενα ποντικη δεν θα δωσω σημασια σε τπτ καθος το αμαξι δεν θα εχει παθει τπτ και το ποντικη δεν ειναι και τπτ. τοσα υπαρχουν. Αν παλι ειναι κανας σκυλος ή καμια γατα πρωτα θα παω στο ζωο και μετα στο αμαξι αμα εχει γινι η ζημια.Αμα ειναι καταστατη η πευτο στον γκρεμο η πεφτο πανω στο ζωο σιγουρα θα παω στο ζωο αλλα αμα μπορω να σωσω το ζωο με μια ζημια μεχρι 1000 ευρω στο αμαξι μου τοτε σιγουρα θα εσωζα το ζωο. Αλλα αμα μιηλαμε για ποντικια,φιδια και αλλα τετια που υπαρχουν πολλα δεν θα εδινα συμασια. Αλλα αμα ειναι καμια χελωνα θα εκανα τα παντα για να την σωσω. Εχω απιστευτη αδιναμια στης χελωνες. Θα ηθλενα να βρω καπια να κρατισω αλλα δεν βρισκω. Ειχε βρει πριν αρκετα χρονια μια ενας φιλοςτου πατεραμου. Του κοστισε εναν προφιλακτιρα (ελαφρια ζημια. μονο το πλαστικο αλλαξε) αλλα πηρε μια πανεμορφη χελωνα

Νταξει ειναι αναλογα την ζημια και το ζωο. Αμα το ζωο ειναι ενα ποντικη δεν θα δωσω σημασια σε τπτ καθος το αμαξι δεν θα εχει παθει τπτ και το ποντικη δεν ειναι και τπτ. τοσα υπαρχουν. Αν παλι ειναι κανας σκυλος ή καμια γατα πρωτα θα παω στο ζωο και μετα στο αμαξι αμα εχει γινι η ζημια.Αμα ειναι καταστατη η πευτο στον γκρεμο η πεφτο πανω στο ζωο σιγουρα θα παω στο ζωο αλλα αμα μπορω να σωσω το ζωο με μια ζημια μεχρι 1000 ευρω στο αμαξι μου τοτε σιγουρα θα εσωζα το ζωο. Αλλα αμα μιηλαμε για ποντικια,φιδια και αλλα τετια που υπαρχουν πολλα δεν θα εδινα συμασια. Αλλα αμα ειναι καμια χελωνα θα εκανα τα παντα για να την σωσω. Εχω απιστευτη αδιναμια στης χελωνες. Θα ηθλενα να βρω καπια να κρατισω αλλα δεν βρισκω. Ειχε βρει πριν αρκετα χρονια μια ενας φιλοςτου πατεραμου. Του κοστισε εναν προφιλακτιρα (ελαφρια ζημια. μονο το πλαστικο αλλαξε) αλλα πηρε μια πανεμορφη χελωνα

Ό,τι να ναι...:wacko::wacko::blink:

hasiotis_john, πες τα ...συνονόματε!:p;)

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

το θεμα δεν ειναι αμα προλαβεις αλλα να βλεπεις το πλασμα και να πας επανω του...τοτε πρεπει να σε κρεμασουν αναποδα

αλλα αμα μπορω να σωσω το ζωο με μια ζημια μεχρι 1000 ευρω στο αμαξι μου τοτε σιγουρα θα εσωζα το ζωο.

1000 ευρω με ΦΠΑ ή χωρίς?

μιλάς για γνήσια ανταλακτικά ή ιμιτασιόν??

και τα εργατικά μέσα στα 1000 ευρώ??

Καλό μάλιστα θα είναι να έχεις πάντα μαζί σου και κάποιον εμπειρογνώμονα για να αξιολογήσει (ταχύτητα,γωνία σύγκρουσης, βαρβατίλα του ζώου, τρέχουσες τιμές ανταλακτικών κτλ ) την κατάλληλη στιγμή βλέποντας το ζώο απο μακριά το μέγεθος της ζημιάς που θα πάθεις αν πέσεις πάνω του ώστε να το αποφύγεις και να μην ξεπεράσεις τα 1000 ευρώ.

Έχει συγκρουστεί ποτέ κανείς από εσάς με... σπουργίτι?

Δύο φορές μου έχει συμβεί, την πρώτη σφηνώθηκε το άτιμο στο ψυγείο (ευτυχώς δεν το κατέστρεψε) και τη δεύτερη μου έσπασε (ναι, καλά είδατε) τη ζελατίνα του δεξιού φλας μπροστά.

Και ρωτάω τώρα εγώ: πες ότι τον σκύλο τον είδες από μακριά, φρέναρες, έκανες έναν ελιγμό και όλα μέλι-γάλα, το ίδιο με τη γάτα, το ίδιο με τη χελώνα... το σπουργίτι πώς μπορείς να προβλέψεις πού θα πάει και αν έρθετε σε επαφή ή όχι?

Και να μην ακούω αηδίες του τύπου "λαμαρίνες είναι μόνο" και "να ενδιαφέρεστε για τη ζωή του ζώου". Εκτός βέβαια αν συμφωνεί η PowerZ να μας πληρώνει τις λαμαρίνες και τα πλαστικά κάθε φορά που θα έχουμε ατύχημα με ζώο, με την προϋπόθεση να μην το εγκαταλείπουμε στο δρόμο.

:shifty: