Jump to content

Ατυχήματα στουs δρόμουs μαs (εμπειρίες)

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω θα ηθελα να εβλεπα μερικους αν υπηρχαν ιδιοι νομοι και για τα ζωα οπως αυτα που ισχυουν για τους ανθρωπους αν τους χτυπησεις.

Ευτηχως υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι και δεν προκειται ποτε να δεις τετοιους νομους. :)

• Απαντήσεις 121
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πες ενα επιχειρημα γιατι ξεχωριζεις την ζωη του ενος απο το αλλο.

επειδη το ζωο δεν μπορει να σου μιλησει? δεν μπορει να σου φωναξει? επειδη δεν εχει απο πισω μια οικογενεια να σε παει δικαστικος? επειδη δεν υπαρχει νομος να σου κανει τιποτα που το αφησες παραλυτο? να σαι σιγουρος πως ακομα και συ να μην εισαι ετσι δυστηχως παρα πολλοι σκεφτοντε μ αυτον τον τροπο.

επειδη το ζωο δεν μπορει να σου μιλησει? δεν μπορει να σου φωναξει? επειδη δεν εχει απο πισω μια οικογενεια να σε παει δικαστικος? επειδη δεν υπαρχει νομος να σου κανει τιποτα που το αφησες παραλυτο? να σαι σιγουρος πως ακομα και συ να μην εισαι ετσι δυστηχως παρα πολλοι σκεφτοντε μ αυτον τον τροπο.

Ειναι ΖΩΑ . Εσυ γιατι ξεχωριζεις τη ζωη μιας γατας απο τη ζωη των μυγακίων ( :lol: ) που σκοτωνεις καθε βραδυ με το αυτοκινητο σου? Ή των κατσαριδων που σκοτωνεις με το ειδικο αεριο, ή των εκατονταδων μυρμηγκιων που εχεις πατησει επιτηδες ή κατα λαθος, ή τη ζωη απο το αρνακι που εφαγες προχτες, ή τη ζωη απο το γουρουνι που τρως σχεδον καθημερινα,κλπ. Μηπως επειδη αυτα δεν ειναι κατοικιδια?

ΟΥΑΟΥ τρομερο το επιχειρημα σου!

τι παει να πει ειναι ζωα? τα ζωα δεν εχουν θεση αναμεσα στους ανθρωπους ε? τι πειραζει να σκοτωνουμε μερικα χιλιαδες καθε χρονο με τα αυτοκινητα μας ε? σιγα την απωλεια.. κανεις δεν θα γυρισει να τα ψαξει η να κλαψει γι αυτα.. γι αυτο κανεις δεν νοιαζεται..

και για τα μυγακια ειναι κριμα αλλα ειναι πιστευω χειροτερη η εικονα να βλεπεις αιμα και εντοσθια στον δρομο εκτος αν σ αρεσει εσενα αυτη η εικονα οποτε παω πασο.

ΟΥΑΟΥ τρομερο το επιχειρημα σου!

τι παει να πει ειναι ζωα? τα ζωα δεν εχουν θεση αναμεσα στους ανθρωπους ε? τι πειραζει να σκοτωνουμε μερικα χιλιαδες καθε χρονο με τα αυτοκινητα μας ε? σιγα την απωλεια.. κανεις δεν θα γυρισει να τα ψαξει η να κλαψει γι αυτα.. γι αυτο κανεις δεν νοιαζεται..

και για τα μυγακια ειναι κριμα αλλα ειναι πιστευω χειροτερη η εικονα να βλεπεις αιμα και εντοσθια στον δρομο εκτος αν σ αρεσει εσενα αυτη η εικονα οποτε παω πασο.

Για μενα τα ζωα ειναι για να τα τρωμε (οσα τρωγονται). Για σενα που ειναι για να τα αγαπας κλπ, γιατι τρως χοιρινο?Γιατι τρως αρνι? Γιατι δεν σταματας να οδηγεις και να σκοτωνεις μυγακια, μελισες και διαφορα αλλα εντομα? Γιατι δεν σταματας να χρησιμοποιεις κατσαριδοκτωνο? Γιατι δεν σταματας να κυκλοφορεις μη τυχον πατησεις κανενα μυρμηγκακι. Να σου πω εγω το γιατι, επειδη ολα αυτα δεν ειναι κατοικιδια. Οποτε μη μου το παιζετε ζωοφιλοι, ενω την ιδια ωρα τρως ενα burger :w00t: :lol:

Α!και φυσικα τα ζωα δεν εχουν θεση αναμεσα στους ανθρωπους :blink:

μονο με αυτα που λες δειχνεις οτι δεν καταλαβες γρι απ οτι επα.

γι αυτο και δεν εχει νοημα να συνεχισουμε.

τα ζωα δεν εχουν θεση αναμεσα σε στενομυαλους ανθρωπους, σε ατομα που τα λατρευουν εχουν και μαλιστα πολυ σημαντικη.

και γω ρε παιδια αν πεταγοτανε μπροστα μου ενα παιδι και ενα σκυλι θα πεφτα πανω στο δευτερο.αλλα δεν αξιζουν ολοι το ιδιο στην ζωη? γιατι το σκυλι το χτυπαμε και το αφηνουμε στην μεση του δρομου χωρις επιπτωσεις? το ξερετε πως στην Αμερικη πας και μεσα αν χτυπησεις η κακομεταχειριστεις ενα ζωο? μονο στην Ελλαδα επικρατει ενα μπουρδελο. θα μου πεις εδω το κρατος δεν νοιαζεται για τους ανθρωπους καλα καλα θα νειαστει αν περνανε καλα τα ζωα?

εγω θα ηθελα να εβλεπα μερικους αν υπηρχαν ιδιοι νομοι και για τα ζωα οπως αυτα που ισχυουν για τους ανθρωπους αν τους χτυπησεις.

Που θες να καταληξεις? οτι αν καποιος χτυπησει και σκοτωσει με το αυτοκινητο του ενα ζωο που του πεταχτηκε μπροστα και μετα το εγκαταλειψει χωρις να καλεσει ασθενοφορο για βοηθεια καλο θα ηταν να παει φυλακη για φονο εξ αμελειας μεθ' εγκαταλειψης??? Ετσι γινεται στην Αμερικη?? :worry:

μονο με αυτα που λες δειχνεις οτι δεν καταλαβες γρι απ οτι επα.

γι αυτο και δεν εχει νοημα να συνεχισουμε.

τα ζωα δεν εχουν θεση αναμεσα σε στενομυαλους ανθρωπους, σε ατομα που τα λατρευουν εχουν και μαλιστα πολυ σημαντικη.

OK παω να φαω κατι μπιφτεκια που ψινονται και εσυ φαε κανενα χοιρινο παρεα με τη γατα-σκυλο-δενξερωτιεχεις αγαπητη ζωοφιλη :) Α και δειξε του την αγαπη σου κρατωντας το φυλακισμενο σε 4 τοιχους για να κανεις το κομματι σου :shifty:

αν εχεις ΝΟΒΑ βαλε ενα μεσημερι να δεις το animal planet να δεις τι παθαινει καποιος οχι που σκοτωνει ενα ζωο, που δεν το ταιζει η το εχει αφησει δεμενο στην βροχη η δεν το πηγαινει στον κτηνιατρο. Σου φαινοντε περιεργα ολα αυτα? απλα οι ανθρωποι εκει εχουν καταλαβει την αξια του να ζει ενα ζωο και μαλιστα ανθρωπινα.

OK παω να φαω κατι μπιφτεκια που ψινονται και εσυ φαε κανενα χοιρινο παρεα με τη γατα-σκυλο-δενξερωτιεχεις αγαπητη ζωοφιλη :) Α και δειξε του την αγαπη σου κρατωντας το φυλακισμενο σε 4 τοιχους για να κανεις το κομματι σου :shifty:

ποιο κοματι μωρε τα σκεφτεσαι αυτα που λες?

ποιους 4 τοιχους? τι θες να το κανω να το αμολησω στους δρομους να το φανε λαχανο? ειναι και μια σταλια 2μισι κιλα κανισακι που πρεπει να περνει πρωι βραδυ φαρμακα :mad: :(

αν εχεις ΝΟΒΑ βαλε ενα μεσημερι να δεις το animal planet να δεις τι παθαινει καποιος οχι που σκοτωνει ενα ζωο, που δεν το ταιζει η το εχει αφησει δεμενο στην βροχη η δεν το πηγαινει στον κτηνιατρο. Σου φαινοντε περιεργα ολα αυτα? απλα οι ανθρωποι εκει εχουν καταλαβει την αξια του να ζει ενα ζωο και μαλιστα ανθρωπινα.

Επισης βαλε και κανενα ελληνικο καναλι να δεις ποσο εκτιμουν την ανθρωπινη ζωη οταν μπενει ο πιτσιρικας στο σχολειο και σκοτωνει 4-5 με το δικανο του :X

ποιους 4 τοιχους? τι θες να το κανω να το αμολησω στους δρομους να το φανε λαχανο? ειναι και μια σταλια 2μισι κιλα κανισακι που πρεπει να περνει πρωι βραδυ φαρμακα

Αμα μενεις στην εξοχη που εχει 5-6 στρεμματα χωραφι να γουσταρει το σκυλακι σου παω πασο, αλλα επειδη δεν μενεις στην εξοχη ουτε οι περισσοτεροι που εχουν κατοικιδια, ας αφησουν τα ταλαιπωρα τα ζωα ησυχα και ας αναζητησουν την αγαπη στους ανθρωπους.

το θεμα μας ειναι πιο συγκεκριμενο:ζωα που σκοτωνονται στο δρομο απο αυτοκινητα.Και οχι γενικα η συμπεριφορα μας απεναντι στα ζωα!

Και επαναλαμβανω την συγκεκριμενη ερωτηση και περιμενω την αποψη σου:

''Που θες να καταληξεις? οτι αν καποιος χτυπησει και σκοτωσει με το αυτοκινητο του ενα ζωο που του πεταχτηκε μπροστα και μετα το εγκαταλειψει χωρις να καλεσει ασθενοφορο για βοηθεια καλο θα ηταν να παει φυλακη για φονο εξ αμελειας μεθ' εγκαταλειψης???''

''Που θες να καταληξεις? οτι αν καποιος χτυπησει και σκοτωσει με το αυτοκινητο του ενα ζωο που του πεταχτηκε μπροστα και μετα το εγκαταλειψει χωρις να καλεσει ασθενοφορο για βοηθεια καλο θα ηταν να παει φυλακη για φονο εξ αμελειας μεθ' εγκαταλειψης???''

:lol: Yπάρχουν ασθενοφόρα για ζωά στην Ελλάδα? Εδώ δεν έχουμε για τους ανθρώπους... :cry:

Επειδή αν κάποιος σε πει ζώο θα προσβληθείς. Εκτός και αν όχι οπότε... είσαι ζώον! :p

Γενικά εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που λοιμοκτονούν θεωρώ κάθε φιλοζωική οργάνωση τουλάχιστον υποκριτική.

Πριν κάποιους μήνες στη Ν.Υόρκη είχαν στηθεί 2 κιόσκια κάπου στο κέντρο, το ένα από φιλοζωική οργάνωση και το άλλο για τους αστέγους της πόλης.

Το κιόσκι για τα ΖΩΑ μάζεψτε πολλά λεφτά ενώ αυτό για τους αστέγους σχεδόν τίποτα! Τελικά ίσως να είμαστε ζώα και να μην το έχουμε καταλάβει :O

υπαρχει και μια παροιμια που λεει 'γνωρισα τους ανθρωπους γι αυτο αγαπησα τα ζωα"

δεν ξερω αν την εχεις ακουστα.

:offtopic:

Δεν ειναι παροιμία.

Ειναι τουλάχιστον άστοχο να χαρακτηρίζεις «παροιμία» ένα «ευφυολογημα»...

:offtopic:

Κανένας δεν είπε ότι αμα πεταχτεί ένα ζωάκι στο δρόμο θα πατήσει γκάζι και θα το πάρει σβάρνα. Ο κάθε λογικός άνθρωπος θα φρέναρε απαλά και θα προσπαθούσε να το αποφύγει εφόσον δεν έβαζε σε κίνδυνο την ζωή των υπολοίπων χρηστών του δρόμου...

Είναι τραγικό να βλέπεις στο δρόμο ενσωματωμένα στην άσφαλτο ζωάκια.

στο κερατσινι πριν δυο εβδομαδες περιπου πρωι κατι τις 7 ερχοταν ενα βαν με μεγαλη ταχυτητα και χτυπησε ενα σκυλακι (χασκι) με αποτελεσμα να μεινει στον δρομο σφαδαζοντας αφου του ειχε κοψει το ποδι λιγο πιο κατω τπν σταματησαν και αφου ψωναξαν την αστυνομια οι δυο μπατσοι και αλλα δυο ατομα τον εκαναν μαυρο στο ξυλο το ευχαριστηθηκα παρα πολυ .

στο κερατσινι πριν δυο εβδομαδες περιπου πρωι κατι τις 7 ερχοταν ενα βαν με μεγαλη ταχυτητα και χτυπησε ενα σκυλακι (χασκι) με αποτελεσμα να μεινει στον δρομο σφαδαζοντας αφου του ειχε κοψει το ποδι λιγο πιο κατω τπν σταματησαν και αφου ψωναξαν την αστυνομια οι δυο μπατσοι και αλλα δυο ατομα τον εκαναν μαυρο στο ξυλο το ευχαριστηθηκα παρα πολυ .

κι εγω παρα πολυ θα το ευχαριστιομουν να εισουν εσυ ο ατυχος που θα πεταγοταν μπροστα σου το σκυλι με μεγαλες πιθανοτητες να χασεις τον ελεγχο και μετα να σε βαραγανε κι ολας απο πανω οι περαστικοι η αστυνομια το πεζικο και η αεροπορια :mad:

Τι ακριβως "ευχαριστηθηκες" απ'ολη την σκηνη; :confused:

Το χασκι ποιανου ητανε;Και γιατι το "εσκασε" απο τον ιδιοκτητη και βγηκε στον δρομο;

Το οτι εχουμε σκυλια-γατια σημαινει οτι εχουμε και καποιες ευθυνες! :!:

Και αν ηταν αδεσποτο, τοτε γιατι ολοι αυτοι που τον "πλακωσανε στο ξυλο" (που σημαινει οτι στεναχωρηθηκαν για το σκυλακι), τοσο καιρο δεν το ειχε παρει καποιος σπιτι του, αφου το αγαπαγανε τοσο; :confused:

Καμία σχέση η προτεραιότητα που θα δώσω αν δω ξαφνικά μπροστά μου έναν πεζό σε σχέση με ένα ζώο. Στον πεζό θα πρτιμήσω ακόμα και να τρακάρω ώστε να μην τον χτυπήσω. Δεν θα κάνω το ίδιο και για ένα ζώο όμως...ναι μεν θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην το χτυπήσω, όχι όμως και να ρισκάρω τη σωματική μου ακεραιότητα...ούτε καν την ακεραιότητα του αυτοκινήτου μου δεν θα ρισκάρω. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, αλλά θα προτιμήσω να πέσω επάνω του παρά να κάνω επικίδυνο ελιγμό με κίνδυνο να πέσω σε κανα δέντρο ή να χτυπήσω άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ή ακόμα και να προκαλέσω ζημιά στο αυτοκίνητό μου.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν. Τα αγαπάμε τα ζωάκια, αλλά προτεραιότητα θα δώσουμε στους εαυτούς μας και τους άλλους συνανθρώπους μας. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Υ.Γ. Πριν κανα μήνα πήγαινα με περίπου 80 χλμ. προς το σπίτι μου. Ξαφνικά, στα 5 μέτρα περίπου μου πετάγεται μία γάτα. Ίσα που πρόλαβα να πατήσω το φρένο. Ευτυχώς τελικά η γάτα πέρασε από κάτω και δεν έπαθε τίποτα. Δηλαδή, αν , ω μη γένοιτο, την σκότωνα, θα έπρεπε να με πλακώσουν στο ξύλο;;;:blink: Έλα ρε παιδιά, να σοβαρευτούμε λίγο...

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

μολις ακουσα στο σταρ στις ειδησεις για ενα κουταβακι στην Αμερικη που ενας π@π@ρ@ς το ελουσε με κολα ακομα και μεσα στα ματια μυτη και αφτια!!! το σκυλακι υπεφερε για μερες μεχρι να το ακουσει καποιος να κλαιει και να το τρεξει στον κτηνιατρο ο οποιος ευτυχως το εσωσε και οπως ειπε απο θαυμα βλεπει..

οι αρχες ψαχνουν τον δραστη ο οποιος αντιμετωπιζει ποινη φυλακισης εως 2 χρονια!!

καλα τι κτηνη ειμαστε οι ανθρωποι τελος παντων?

εννοειται πως καλα εκαναν και σε κεινον και τον πλακωσαν στο ξυλο που πατησε το ανιπερασπιστο σκυλακι! αν ημουν μπροστα θα του χωνα και γω μερικες ψηλες! ενταξει αν προσπαθησεις να το αποφυγεις κ δεν υπηρχε αλλη λυση η το χτυπησεις και κατεβεις να το βοηθησεις εκει παω πασο αλλα θεωρω α π α ρ α δ ε κ τ ο να το αφησεις να βασανιζεται με αγνωστες συνεπειες στον δρομο. ειναι κτηνωδες και απανθρωπο. ο ανθρωπος που δεν αγαπαει και ΔΕΝ σεβεται τα ζωα ειναι κτηνος.-

Μία φορά πετάχτηκε ένας σκύλος σε ένα αμάξι στη γειτονιά μου. Το αμάξι

πήγαινε με λογική ταχύτητα, για αυτό τον δρόμο, με αποτέλεσμα να

προλάβει να φρενάρει αρκέτα και ίσα ίσα να ακουμπήσει το σκύλο. Το σκυλί πιο πολύ από το φόβο του άρχισε να κλαίει και ο άνθρωπος σταμάτησε να το κοιτάξει. Κανένας δε του έκανε παρατήρηση ακόμα κι εγώ που είμαι αρκετά ευαίσθητος με αυτά. Σε αυτή την περίπτωση δε φταίει ο οδηγός!

Όταν όμως βλέπω στον ίδιο δρόμο να τρέχουν με 80 και 90 αντί για 40, να πατάνε κουτάβι και να σταματάνε μετά από 200 μέτρα για να τσεκάρουν το αμάξι, τότε και βρίσιμο θα φάει αυτός ο κάφρος και το αμάξι του θα δει να τσαλακώνεται αλλά δε θα γλυτώσει και τις ψηλές του. Αυτό που περιγράφω το είδα να γίνεται βράδυ από το μπαλκόνι μου γιαυτό και αρκέστηκα σε κοσμητικά επίθετα μόνο όταν σταμάτησε παρακάτω να τσεκάρει το καλογυαλισμένο του τουτού με τα λαμπάκια του και τις εξατμίσεις του. Σε αυτή την περίπτωση δε θα ήταν και απίθανο αντί του κουταβιού να βρίσκεται ένα παιδί.

Καθημερινά πηγαίνω τροφή σε κάποια αδέσποτα σκυλιά σε ένα χωράφι. Από τα 12 σκυλιά που υπήρχαν, τώρα βρίσκω να ταΐσω μόνο 4. Τουλάχιστον 4 έχω δει πεθαμένα στο δρόμο. Και δυστηχώς αυτό γίνεται κάθε χρόνο όχι μόνο γιατί γεννάνε αλλά και γιατί κάποιοι άνθρωποι(!) μόλις βαρεθούν το σκυλάκι τους το αμολάνε.

PowerZ δεν πρέπει να είσαι τόσο ευαίσθητη με τα ζώα. Να τα διαχωρίσεις σε δυό κατηγορίες. Αυτά που τρώγονται(σωστός..) και αυτά που δε διαφέρουν από τα μυγάκια(νομίζεις ότι να τα μυγάκια δεν έχουν συναισθήματα ή δε θα σου κρατήσουν συντροφιά?). Και όπως κατάλαβα από το μήνυμα ένος φίλου θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θα αγαπάμε. Τα ζωά ή τους ανθρώπους. Δε γίνεται και τα δύο. Μπορεί σαν είδος να έχουμε εξελιχθεί αρκέτα αλλά αυτό δεν θα το καταφέρουμε.

Άσχετο αλλά εγώ θα προτιμούσα να ρίξω το αυτοκίνητο μου σε ένα τοίχο( όχι άλλο αμάξι) για να μη χτυπούσα μία γάτα. Μήπως πάσχω από σύνδρομο κατωτερότητας ή τα λέω αυτά επειδή ακόμα δεν έχω αυτοκίνητο?

Άσχετο αλλά εγώ θα προτιμούσα να ρίξω το αυτοκίνητο μου σε ένα τοίχο( όχι άλλο αμάξι) για να μη χτυπούσα μία γάτα. Μήπως πάσχω από σύνδρομο κατωτερότητας ή τα λέω αυτά επειδή ακόμα δεν έχω αυτοκίνητο?

Κατά 99% τα λες επειδή δεν έχεις αυτοκίνητο.;)

Εγώ το λέω, όσο σκληρό και αν ακούγεται, όσο και αν με κατηγορήσουν κάποιοι : σε οριακή κατάσταση,προτιμώ να πατήσω τη γάτα παρά να προκαλέσω ζημιά στο αυτοκίνητό μου.

Καλά τα λες DiM3NSiON, εκεί με τα συναισθήματα των μυγακίων το παράκανες όμως !!!:lol::lol::lol:

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!