Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι έχεις δίκιο.. άρα το μητρώο του κινητού ΔΕΝ μετράει σωστά τα πακέτα δεδομένων:(...

Στο Ν97 πάντως, στο Μητρώο δε μετράει τα μεταφερθέντα δεδομένα από συνδέσεις WiFi, αλλά μόνο από το δίκτυο (GPRS, 3G, 3G+, κτλ).

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανενα καλο gmail προγραμμα για v5 ομως υπαρχει? κατεβασα ενα αλλα δεν δουλευε και δεν αποθηκευε και τον κωδικο... (απο το m.google.com)
Αη - Phone

Κανενα καλο gmail προγραμμα για v5 ομως υπαρχει? κατεβασα ενα αλλα δεν δουλευε και δεν αποθηκευε και τον κωδικο... (απο το m.google.com)

Ξάδερφος με N78 το έχει σετάρει στο γραμματοκιβώτιό του κανονικά, και γω το ίδιο, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο?

εκεί που είναι τα μυνήματα-->ρυθμίσεις-->γραμματοκιβώτια κτλ...

Καλησπερα,

Μηπως ξερουμε αν υπαρχει καποιος emulator απο windows mobile σε symbian ?

Υπαρχει μια εφαρμογη για windows mobile που θα ηθελα να τρεχει στο symbian πια κινητο μου.

Χρονια Πολλα σε ολους.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα,

Μηπως ξερουμε αν υπαρχει καποιος emulator απο windows mobile σε symbian ?

Υπαρχει μια εφαρμογη για windows mobile που θα ηθελα να τρεχει στο symbian πια κινητο μου.

Χρονια Πολλα σε ολους.

Χρόνια πολλά φίλε!!!

έχω βρει το παρακάτω... δεν το έχω δοκιμάσει...

http://img264.imageshack.us/img264/3621/capturevx1.jpg

http://www.redfivelabs.com/

Στο Ν97 πάντως, στο Μητρώο δε μετράει τα μεταφερθέντα δεδομένα από συνδέσεις WiFi, αλλά μόνο από το δίκτυο (GPRS, 3G, 3G+, κτλ).

Η βουτυρομυγούλα έχει δίκιο. Τώρα μόλις το τεστάρισα στο Ν97 μίνι. Άρα η χθεσινοβραδυνή κουβέντα ήταν άχρηστη.

Αυστηρά με 1.45

@impreza_sti (καρντάσι :) ) thanks ...

Thanks για την απάντηση!

Και τα συγχαρητήρια μου για την εφαρμογή!

Keep Coding! :happy:

Υπάρχει κανένα καλό ημερολόγιο όπου βάζεις μια υπενθύμιση και ορίζεις επανάληψη κατά βούληση (εβδομαδιαία, μηνιαία κλπ);

Στο παλιό μου 6131 υπήρχε ενσωματωμένη αυτή η δυνατότητα.

Υπάρχει κανένα καλό ημερολόγιο όπου βάζεις μια υπενθύμιση και ορίζεις επανάληψη κατά βούληση (εβδομαδιαία, μηνιαία κλπ);

καλημέρα. Υπάρχει το handy calendar, (κατά την άποψή μου πολύ καλή εφαρμογή)

@ samichri: Το βρήκα φίλε μου και ήταν ότι ζητούσα, οπότε το "αγόρασα".

Είδα ακόμα και το Best reminder, με πιο πολλές επιλογές.

Υπάρχει και στο default Ημερολόγιο αυτή η δυνατότητα πάντως! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει και στο default Ημερολόγιο αυτή η δυνατότητα πάντως! ;)

Πολυ σωστη παρατηρηση και να συμπληρωσω πως εχεις και πολλες επιλογες στην υπενθυμιση, οπως για παραδειγμα μονο τις εργασιμες ημερες (τις οποιες μπορεις και αυτες να τις ορισεις εσυ αναλογα την δουλεια σου!~). Και νομιζω πως τα αλλα ημερολογια δεν εχουν και ελληνικα...

Αη - Phone

Παιδιά δεν βρίσκω πώς μπορεί να επαναλαμβάνει μια υπενθύμιση την 1η κάθε μήνα επ΄αόριστο. Αν ξέρει κανείς πώς, ας ενημερώσει.

Θα κάνεις νέα καταχώριση ως σύσκεψη και από εκεί έχει την επιλογή επανάληψη απ' όπου μπορείς να επιλέξεις να επαναλαμβάνεται μηνιαία

Καλησπέρα σε όλους. σήμερα κυκλοφόρησε η νεα έκδοση SPB Weather για Symbian κινητά Version 2, που επιτέλους συμπεριλαμβάνει και Ελληνικές πόλεις. Η προηγούμενη έκδοση υποστήριζε μόνο ρώσικες πόλεις και πιθανών ήταν Beta Version. Υπάρχει η δύνατότητα απο το επίσημο Site της SPB για Trial Download ή αγορά (κόστος 14,95 Euro) εγώ πάντως την αγόρασα κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είχα δοκιμάσει και την πρώτη Version και ήταν τέλεια !!!! Στο Nokia N97 υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και ως Widget στην αρχική οθόνη !!!!!, στο 5800 που έχω παντως δεν υπάρχει

Περισσότερες πληροφορίες

Gadget-Rumous

SPBSoftwareHouse

www.gadget-rumours.com

Πολυ σωστη παρατηρηση και να συμπληρωσω πως εχεις και πολλες επιλογες στην υπενθυμιση, οπως για παραδειγμα μονο τις εργασιμες ημερες (τις οποιες μπορεις και αυτες να τις ορισεις εσυ αναλογα την δουλεια σου!~). Και νομιζω πως τα αλλα ημερολογια δεν εχουν και ελληνικα...

Ναι και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να ορίσεις εσύ και τον αριθμό των επαναλήψεων. Πχ: Κάθε Τετάρτη από 16/12/09 έως 23/2/10.

:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτέλους μία εφαρμογή p2p (σαν το LimeWire)

Pep! MP3 Downloader v0.4 (ENG)(Music download free)

http://i47.tinypic.com/28s664o.jpg http://lh4.ggpht.com/_V-SloikvfFU/SxgiKV36zII/AAAAAAAAAOs/JNmwPk_WknU/pepMp3Search.jpg

You simply make the search for the song you want, wait until you see the results list and download it.

ΔΩΡΕΑΝ:D

------------------------------------------------------------------------------------

OffScreen Angle Meter Touch v1.00

http://i50.tinypic.com/2wn3cj9.png

Measure angles with your device! The measure is shown in digital format and analog 0 to 180 degrees. When you give a 'reset' you can set the reference point of zero degree.

Αη - Phone

παιδιά σε ποιον δουλεύει μια χαρά το Resco Photo Viewer?

Στο Νοκια 5530 δούλεψε μια χαρά ΑΛΛΑ προσπαθόντας να βγάλω φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού μου κολλούσε το κινητό σε σημείο που να θέλει επανεκκίνηση!!!!

Το έκανε σε κανένα άλλο αυτό?

Ρε παιδια πως μπορουμε να καρφιτσωσουμε καποια σημειωση η υπενθυμιση στην επιφνεια εργασιας (αρχικη οθονη) του 5800;;;; Υπάρχει καποιο προγραμμα που κανει αυτη τη δουλεια;;;; Ευχαριστω πολυ!!!!!

Καλησπέρα σε όλους. σήμερα κυκλοφόρησε η νεα έκδοση SPB Weather για Symbian κινητά Version 2, που επιτέλους συμπεριλαμβάνει και Ελληνικές πόλεις. Η προηγούμενη έκδοση υποστήριζε μόνο ρώσικες πόλεις και πιθανών ήταν Beta Version. Υπάρχει η δύνατότητα απο το επίσημο Site της SPB για Trial Download ή αγορά (κόστος 14,95 Euro) εγώ πάντως την αγόρασα κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είχα δοκιμάσει και την πρώτη Version και ήταν τέλεια !!!! Στο Nokia N97 υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και ως Widget στην αρχική οθόνη !!!!!, στο 5800 που έχω παντως δεν υπάρχει

Περισσότερες πληροφορίες

Gadget-Rumous

SPBSoftwareHouse

Tώρα την δοκίμασα λίγο και φαίνεται πολύ καλή. Κοίταξα και το μητρώο μου μετά και είδα οτι κατέβασε μόλις 6 kb. Tόσο λίγο κατεβάζει?

Δυστυχώς ενώ έχει την Θεσσαλονίκη δεν κατεβάζει δεδομένα. Δεν ξέρω τι φταίει.:confused:

[imgalign]http://www.img98.com/images/h4tmun0d1ljxvfm84o0c.jpg[/imgalign]

Υπάρχει και αυτό για ακριβότερη ένδειξη της μπαταρίας του κινητού μας... Αν το δοκιμάσει κάποιος ας πει τη γνώμη του...

- Displays your current battery charge percentage.

- Shows how much time is left until the battery discharge.

- Shows the number of charge cycles and discharge the battery.

- Displays the date and time you want to put the phone on charge.

After 10 cycles u get good accuracy.

Ρε παιδια τι εφαρμογη ειναι το OffScreen Angle Meter Touch v1.00?Τι κανει?

Μετραει σε μοιρες την κλιση του κινητου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

[imgalign]http://www.img98.com/images/h4tmun0d1ljxvfm84o0c.jpg[/imgalign]

Υπάρχει και αυτό για ακριβότερη ένδειξη της μπαταρίας του κινητού μας... Αν το δοκιμάσει κάποιος ας πει τη γνώμη του...

- Displays your current battery charge percentage.

- Shows how much time is left until the battery discharge.

- Shows the number of charge cycles and discharge the battery.

- Displays the date and time you want to put the phone on charge.

After 10 cycles u get good accuracy.

Ωραίο φαίνεται αλλά ποιό πρόγραμμα είναι ?? :rolleyes: