Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Vodafone Store στη Σπάρτη όχι μόνο δεν το έχει, αλλά δεν έχει ούτε και τιμή.

Τι γίνεται...:wacko:

-------------------------------------------------

υπαρχει θεση για την γραφιδα να ενσωματωνεται στο τηλ?

Ναι υπάρχει στο πίσω μέρος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει θεση για την γραφιδα να ενσωματωνεται στο τηλ?

φυσικά, στο πίσω καπάκι.

Το Vodafone Store στη Σπάρτη όχι μόνο δεν το έχει, αλλά δεν έχει ούτε και τιμή.

Τι γίνεται...

ίσως να μην παραδώσανε ακόμα εκεί. ανάλογα την πόλη και τον αριθμό καταστημάτων vodafone στείλνουν 2 τεμάχια αρχικά.

Trust no one!

στο εκλικ ειναι απαραδεκτοι!!!!και εγω περιμενα απαντηση 3 μερες τωρα.αλλα βεβαια τι να απντησουν??οτι σας δουλευουμε και απλα παιρνουμε παραγγελιες και οσα κοροιδα μπορεσουμε και κρατησουμε καλως??δεν ειναι τυχαιο που μια ελεγε αμεσα διαθεσιμο και μετα απο καμια ωρα περιορισμενη και τουμπαλιν...απογοητευτηκα τρελα απο αυτο το σαιτ!!!και εγω απο βοδα θα το παρω και ελληνικο και ολα κομπλε!!!

κατσε να δεις τωρα πως θα πεσουν οι τιμες κατακορυφα!!!

ναι σε εσας το λεω απο τα διαφορα σαιτ τυπου expansys,eclick κλππου τωρα διαβαζετε αυτο το μνμ και ξυνετε το κεφαλι σας!!ο κοσμος δεν ειναι χαζος!!ευτυχως υπαρχουν ευλογημενες ιστοσελιδες σαν αυτη εδω που ο κοσμος ενημερωνετε και επιλεγει!!

Οντως ισχυει αυτο για τη διαθεσιμοτητα στα Voda shops.Το καταστημα της πολης μου θα φερει καποια κομματια αυριο,αλλα δν γνωριζαν τιμη ακομα
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το έχω ήδη στα χέρια μου!!!! :) :)

Υπέροχο εμφανισιακά, ευκολόχρηστο και δε με έχει δυσκολέψει ούτε στο ελάχιστο (εδώ πιστεύω παίζει ρόλο η εμπειρία μου από τα 4 χρόνια συμβίωσης με το 7710)

Η Vodafone το έχει σίγουρα.

Η συσκευή μου (που πήρα από Vodafone) είναι εισαγμένη επισήμως από την αντιπροσωπεία. Το έλεγξα. Αγόρασα τη συσκευή και την πήγα στο Nokia Center της Πάτρας όπου ελέγξαμε το ΙΜΕΙ της συσκευής. Είναι Alpha Copy και είναι επιβεβαιωμένο 100%. Δεν μπορώ να ξέρω για όλα τα καταστήματα της Ελλάδας αλλά όπως φαίνεται η Vodafone ήταν τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά από όλους......

Ποια είναι η πλάκα?

Στο Nokia Center δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν και ούτε καν την τιμή!!!!!!

Η συσκευή κοστίζει 350€ στην Vodafone.

Υπολογίζω ένα 8 με 10% κάτω όταν υπάρχει στα Nokia Centers!

Καλημέρααααααααααααααααααα :) :)

Γιάννης! :)

Τυχεροι οσοι το πηρατε απο vodafone και καλοριζικο! Ξερει κανεις αν απο το e-click ειναι alpha copy? Αλλα τι ρωταω τωρα οταν την ιδια ερωτηση εκανα σε αυτους κ η απαντηση ηταν οτι υποστηριζει ελληνικη γλωσσα κ οχι αν ειναι alpha copy η μη! Μια ασαφεια γενικα! Αν γνωριζει καποιος που το ειχε παραγγειλει απο κει ασς μου πει please!

Το έχω ήδη στα χέρια μου!!!! :) :)

Υπέροχο εμφανισιακά, ευκολόχρηστο και δε με έχει δυσκολέψει ούτε στο ελάχιστο (εδώ πιστεύω παίζει ρόλο η εμπειρία μου από τα 4 χρόνια συμβίωσης με το 7710)

Η Vodafone το έχει σίγουρα.

Η συσκευή μου (που πήρα από Vodafone) είναι εισαγμένη επισήμως από την αντιπροσωπεία. Το έλεγξα. Αγόρασα τη συσκευή και την πήγα στο Nokia Center της Πάτρας όπου ελέγξαμε το ΙΜΕΙ της συσκευής. Είναι Alpha Copy και είναι επιβεβαιωμένο 100%. Δεν μπορώ να ξέρω για όλα τα καταστήματα της Ελλάδας αλλά όπως φαίνεται η Vodafone ήταν τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά από όλους......

Ποια είναι η πλάκα?

Στο Nokia Center δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν και ούτε καν την τιμή!!!!!!

Η συσκευή κοστίζει 350€ στην Vodafone.

Υπολογίζω ένα 8 με 10% κάτω όταν υπάρχει στα Nokia Centers!

Καλημέρααααααααααααααααααα :) :)

Και εγω το ελπίζω...

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Εγω πηγα στην βονταφον της περιοχης μου και μου ειπαν οτι χωρις συνδεση δεν δεινουμε τη συσκευη.
ΕΛΛΑΣ

Και εγω ειμαι ενας ευτιχης κατοχος του 5800 απο χτες.Το πηρα απο την Vodafone κερατεας(εχει μονο ενα και ηταν να το παρει η πωλητρια αλλα το προλαβα!! :lol: ).Το κινητο ειναι απλα τελειο,αλλα λιγο παραπανω ενταση στα ηχεια θα ηταν οτι πρεπει...η ποιοτητα ειναι πολυ καλη παντως.

Καλορίζικο στους νέους κατόχος!

Όσοι το αγοράσατε από vodafone ποιά έκδοση firmware έχει περασμένη?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Στην Θεσσαλονίκη το έχει βρει κανείς ;

Κανε μια βολτα στις Vodafone του κεντρου ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλημερα :)

Εισαι σιγουρος για αυτο? Εγω νομιζω οτι απλως

δεν ειναι διαθεσιμη στο NSU .

Οσοι το αποκτησατε ,δεν εχετε περασμενη την V11 ?

Δοκιμαστε για over the air μεσω διαχειριση τηλ,ενημερωση συσκευης.

Το ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η 11 το διάβασα σε blog που είναι ένα από τα δυο πολύ αξιόπιστα που υπάρχουν, το symbian freak. Δεν έχω ακόμα τη συσκευή για να δοκιμάσω update μέσω NSU. Τελικά όσοι το πήραν έχει η δεν έχει περασμένη την 10;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η 11 το διάβασα σε blog που είναι ένα από τα δυο πολύ αξιόπιστα που υπάρχουν, το symbian freak. Δεν έχω ακόμα τη συσκευή για να δοκιμάσω update μέσω NSU. Τελικά όσοι το πήραν έχει η δεν έχει περασμένη την 10;

τελικα μου φαινεται οτι οσοι το πηραμε απο το εξωτερικο εισαγωγη εχει μεσα περασμενη την 11 και με ελληνικα κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

τελικα μου φαινεται οτι οσοι το πηραμε απο το εξωτερικο εισαγωγη εχει μεσα περασμενη την 11 και με ελληνικα κανονικα.

οπως εμενα....εχω την 11.0.008

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Καλορίζικο στους νέους κατόχος!

Όσοι το αγοράσατε από vodafone ποιά έκδοση firmware έχει περασμένη?

Το δικό μου είναι ένα μπλε 5800 με έκδοση λογισμικού:

V10.0.010 (04/11/08)

Γιάννης! :)

Δεύτερη μέρα που σε κάποια καταστήματα της Vodafone διατίθεται το κινητό και στο επίσημο site δεν υπάρχει τίποτα...πολύ περίεργο πάντως..
[sIGPIC][/sIGPIC]

πανε 2 ωρες που το πηρα απο βοντα στο mall και τωρα το εχω και φορτιζει,ελληνικο product code και περασμενη η 10.ειχα κανει εδω και μια βδομαδα παραγγελια απο eclick αλλα ευτυχως μου εκοψε και το ακυρωσα

αααααααααα ωα μην ξεχασω στα 349 ευροπουλα

Τυχεροι οσοι το πηρατε απο vodafone και καλοριζικο! Ξερει κανεις αν απο το e-click ειναι alpha copy;

Όχι. Είναι εισαγωγής και του περνάνε αυτοί ελληνικα και την έκδοση 11. Το κακό είναι ότι αν πας να το αναβαθμίσεις μόνος σου, θα χάσεις τα ελληνικα.

Από την στιγμή όμως που ήρθε και επίσημα στην ελληνική αγορά, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε αγορά από τέτοια καταστήματα. Το να το πάρουμε από alpha copy, έχει παρά πολλά πλεονεκτήματα.

Όχι. Είναι εισαγωγής και του περνάνε αυτοί ελληνικα και την έκδοση 11. Το κακό είναι ότι αν πας να το αναβαθμίσεις μόνος σου, θα χάσεις τα ελληνικα.

Από την στιγμή όμως που ήρθε και επίσημα στην ελληνική αγορά, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε αγορά από τέτοια καταστήματα. Το να το πάρουμε από alpha copy, έχει παρά πολλά πλεονεκτήματα.

οπως?(σοβαρη ερωτηση ειναι δεν προσπα8ω να φανω ειρωνικος)

Το βασικότερο είναι ότι ποτέ δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Αυτή εξαρτάται από την χώρα προέλευσης αν είναι εισαγωγή η συσκευή. Το άλλο είναι αυτό που είπα και πριν. Με το που βγει νέα αναβάθμιση, την περνάς χωρίς να τρέχεις σε καταστήματα.

Το δικό μου είναι ένα μπλε 5800 με έκδοση λογισμικού:

V10.0.010 (04/11/08)

Δοκίμασες να κάνεις αναβάθμιση over the air? Αν ναι, σου δείχνει ότι είναι διαθέσιμη η ν11?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...