toni50 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εγω δεν πιστευω πως η νοκια εκανε τετια ''γκαφα''... τοτε πιος ο λογος να εβαλε στο κινητο υψυλη αναληση αν δεν μπορει να ανταποκριθει το ιδιο το κινητο???(ετσι για λεμε πως υπαρχει???) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Να και ένα άρθρο για το βιντεάκι που συζητούσαμε χθές. Φαίνεται αυτοί μας διαβάζουν και παίρνουν ιδέες για νέα άρθρα. :D Nokia 5800XpressMusic and Series 60 5th Edition Backward Compatibility http://www.symbian-freak.com/news/008/10/nokia_5800__S60_5th_ed__backward_compatibility.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εγω πιστευω πως ο επεξεργαστης θα μπορει να ανταποκριθη σε ολες τις λειτουργιες του κινητου... ή οχι?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για να βγάζουν οι Φινλανδοί (όχι και φιναλανδοί ρε Γιώργο :p. Πάνο σου ξέφυγε ένα "ν" :) )το 5800 με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή λογικά κάτι θα έχουν αλλάξει ώστε να μπορεί να υποστηρίξει όλα αυτά που αναφέρατε. Κάνει λάθη γενικά η Nokia αλλά δεν πιστεύω ποτέ ό,τι θα έκανε κάτι τόσο χοντρό δηλ να βάλει επεξεργαστή ο οποίος να μην υποστηρίζει τέτοια οθόνη και τις λειτουργίες της οθόνης. το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να φτάσει και σ' εμάς ώστε να το δούμε και μόνοι μας πως συμπεριφέρεται σαν συσκευή, γιατί όσα βίντεο και να δούμε δεν μπορούμε να βγάλουμε 100% συμπεράσματα, έτσι πιστεύω εγώ. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Για να βγάζουν οι Φινλανδοί (όχι και φιναλανδοί ρε Γιώργο :p. Πάνο σου ξέφυγε ένα "ν")το 5800 με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή λογικά κάτι θα έχουν αλλάξει ώστε να μπορεί να υποστηρίξει όλα αυτά που αναφέρατε. Κάνει λάθη γενικά η Nokia αλλά δεν πιστεύω ποτέ ό,τι θα έκανε κάτι τόσο χοντρό δηλ να βάλει επεξεργαστή ο οποίος να μην υποστηρίζει τέτοια οθόνη και τις λειτουργίες της οθόνης. το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να φτάσει και σ' εμάς ώστε να το δούμε και μόνοι μας πως συμπεριφέρεται σαν συσκευή, γιατί όσα βίντεο και να δούμε δεν μπορούμε να βγάλουμε 100% συμπεράσματα, έτσι πιστεύω εγώ. θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου... ======================================================================================================== -Ο ήχος μια χαρά άψογος είναι!Δυνατότερος και καλύτερος από IPhone!Για του 5800 πως θα είναι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ και θα το δούμε όταν έρθει! -Οθόνη από τα χαρακτηριστικά φαίνεται καλύτερη αλλά επιμένω....κάτσε πρώτα να την δούμε!ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ είναι καλύτερη! -Τι κάνω γαργάρα ρε φίλε?Πλάκα μου κάνεις?Θέλω πρώτα να δω την χρησιμότητά του και μετά θα σου πω!Αν το πας έτσι έχεις κάνει γαργάρα π.χ. την μνήμη! -Για την κάμερα.....αποδεδειγμένα ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ότι η ποιότητα στις φωτογραφίες και στο βίντεο είναι άψογη!Μην μιλήσω που και στο απόλυτο σκοτάδι το φλας είναι φοβερό!Με το να μου λες τα χαρακτηριστικά μόνο (στα οποία δεν κερδίζει τόσο κατά κράτος το 5800 όσο θες να νομίζεις!) δεν μου λέει τίποτα!ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! -Όσον αφορά το βίντεο.........δεν χρησιμοποιώ τον core player!Youtube player χρησιμοποιώ και δουλεύει άψογα!!!ΑΑΑΑΑΑ...που'σαι.....free είναι!Επίσης.......δες τι βίντεο και πώς τα παίζει το ΟΜΝΙΑ(divx κ.α.) και μετά έλα μίλα μου! -Για τα προγράμματα.....μην συγκρίνουμε τις.........δεν θα πω την φράση!Και από θέμα ποιότητας και από θέμα ποικιλίας και και και.....!Τουλάχιστον να είμαστε αντικειμενικοί! ΕΣΥ προσπαθείς να με πείσεις για χαρακτηριστικά που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αν όντως ΘΑ είναι καλύτερα(αν εξαιρέσω την οθόνη!)!ΜΟΝΟ στην πράξη θα φανούν!Εγώ μιλάω για στανταρ ελλείψεις.....σχεδόν ανύπαρκτη εσωτερική μνήμη,ια προγράμματα πλοήγησης (και ειδικά τα καλύτερα στην κατηγορία τους!) ας το ξεχάσουμε κ.α.!Ακόμα ακούγεται ότι το SAR του θα πλησιάζει το 0.99!Γι δες πόσο είναι του ΟΜΝΙΑ!Επίσης ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ....!Με το ΘΑ.......άντε γεια! Κάτι τελευταίο......πότε βγήκε το ΟΜΝΙΑ και πότε ΘΑ βγει το 5800....?????? Ο νοών νοείτω! υποστηρκτεις του omnia μεχρι το κοκαλο... :blink:(απο insomnia) αλλα βαριεμαι το ξεκατινιασμα οπωτε ας τον αφησω να να λεει οτι ΘΕΛΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Κλασική Alpha Copy. Δεν την παλεύουν με τίποτα αυτοί εκεί. Είναι ενημερωμένοι τουλάχιστο για την ύπαρξη του συγκεκριμένου τηλεφώνου??? :grin: αυτοι εκει στην αλφα κοπυ ποτε δεν ξερουν τιποτα και παντα απαντουν με αοριστιες.ποτε δεν σου λενε κατι σιγουρο και οριστικο.σιγα λοιπον μην αρχισουν να το κανουν τωρα.:protest: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck72 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M Δείτε στο 0:24 και στο 1:28. Μάλλον η Nokia το έχει πάρει αρκετά θερμά το όλο θέμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Παιδια ρωτησα μια υπαλληλο σε Nokia Shop κ μου ειπε οτι θα το εχουν τελη Νοεμβριου.. Ισχυει τελικα? ή δεν ηξερε τι ελεγε?.. [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιμγής απο επίσημη πληροφόρηση είναι οτι στην ευρωοαική αγορά θα έρθει απο Ιανουάριο. Μακάρι να κρίνουν οτι πρέπει να το ρίξουν στην αγορά πριν την περίοδο των γιορτών και να μας έρθει τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη, ή τουλάχιστον λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μολις μιλησα με alpha copy στα κεντρικα και μου ειπανε για Φλεβαρη του 2009!Καλη υπομονη σε ολους που το περιμενουμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μια ακόμα δυνατότητα που την βλέπουμε πρώτη φορά σε series 60 και γενικότερα σε symbian είναι η προγραμματισμένη δυνατότητα για αντίγραφα ασφαλείας επιλεγμένου περιεχομένου. Κάτι αντίστοιχο υπήρχε και στα communicators (series 80) αλλά όχι με τόσες δυνατότητες παραμετροποίησης. Μέσα απο το Διαχείριση Αρχείων υπάρχει η επιλογή back up στην οποία ορίζει ο χρήστης κάθε πότε θα κάνει αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας η συσκευή και τι θα περιέχει το αντίγραφο αυτό. http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/nokia-s60-5th-edition/apps/app02.jpg http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/nokia-s60-5th-edition/apps/app04.jpg http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/nokia-s60-5th-edition/apps/app05.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 καλο... αρκετα χρησιμο και πρακτικο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Kala.An einai na perimenoume mexri fevrouario kala krasia.Tha mpeno fantaros kai to teleutaio pou thello einai na kathome na psaxno efarmoges tin teleutaia stigmi.Exei sxedon 7 mines pou exei diareusei kai tha paei sxedon xronos mexri na kikloforisei.An vgoun kai ta nea HTC prin to Nokia 5800 tote nomizo pos to meridio tou tha meiothei ki allo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Πολύ καλή η συγκεκριμένη λειτουργία. Αν κατάλαβα καλά δεν θα χριεάζεσαι να μπλέκεις με το pcsuite (που έτσι κι αλλιώς δεν το πάω καθόλου) για να κρατάς back up της μνήμης του τηλεφώνου. Να φανταστώ ό,τι το αρχείο θα αποθηκεύεται κάπου στην μνήμη του τηλεφώνου και θα μπορούμε να το μεταφέρουμε στην κάρτα μνήμης και μετά από κάποιο φορμάτ της συσκευής ίσως, πάλι πίσω στην μνήμη του τηλεφώνου? Το μεγάλο κόλπο της Nokia είναι η τιμή του 5800. Αν είναι να κερδίσει κάτι, αυτό θα έιναι λόγω της τιμής του 5800. Πιστεύω ό,τι είναι λίγοτεροι οι αγοραστές που ξοδεύουν μεγάλα ποσά για κινητά απ' ό,τι ήταν λίγο καιρό πριν, γιατί πολύ απλά πλέον η τεχνολογία στα κινητά έχει ξεφύγει και το μέτρο έχει χαθεί. Εγώ 2 φορές έσκασα πάνω από 650€ για κινητά και απλά δεν το ξανακάνω, γιατί δεν αξίζει να δίνεις τόσα πολλά ενώ ξέρεις ό,τι μέσα σε λίγο καιρό θα βγει κάτι άλλο το οποίο θα ρίξει την τιμή του προηγουμένου κινητού. Η Nokia έχασε μερίδιο, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν έχει παρουσιάσει κάτι που να κάνει αίσθηση στην αγορά και στο κοινό της. Μετά τα 2 Ν95άρια όλα γυρίζουν εκεί γύρω. Τώρα πάει να κάνεις την διαφορά αλλάζοντας επεξεργαστές, φτιάχνοντας touch screen κινητά, αλλάζοντας το λογισμικό symbian 60. Αντιθέτως θα κερδίσει με το 5800, γιατί παρουσιάζει κάτι τελείως διαφορετικό πάνω σε συσκεύη και μεταφέρει το Symbian σ' ένα άλλο επίπεδο. Έτσι πιστεύω εγώ. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Αν κατάλαβα καλά δεν θα χριεάζεσαι να μπλέκεις με το pcsuite (που έτσι κι αλλιώς δεν το πάω καθόλου) για να κρατάς back up της μνήμης του τηλεφώνου. Να φανταστώ ό,τι το αρχείο θα αποθηκεύεται κάπου στην μνήμη του τηλεφώνου και θα μπορούμε να το μεταφέρουμε στην κάρτα μνήμης και μετά από κάποιο φορμάτ της συσκευής ίσως, πάλι πίσω στην μνήμη του τηλεφώνου? Το λογικό είναι να αποθηκεύεται το αντίγραφο αυτό σε φάκελο στην κάρτα μνήμης ωστε να μην χρειάζεται να μεταφέρεις κάθε φορά που κάνεις φορμάτ στο τηλέφωνο, όλα τα αρχεία που έχεις κρατήσει όσο καιρό το είχες. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν στέκει κιόλας. Μάλλον θα υπάρχει κάποιος φάκελος αντίστοιχος με τον σημερινό E:\Backup και εκεί μέσα θα μπαίνουν όλων των ειδών τα αντίγραφα ασφαλείας. Προς μεγάλη μου έκπληξη, την δυνατότητα να επιλέγεις τι ακριβώς θες να περιέχει το αντίγραφο ασφαλείας την έχει και το Ν96. Δεν υπάρχει βέβαια η δυνατότητα του 5800 για προγραμματισμένη και περιοδική δημιουργία αντιγράφων αλλά είναι μια μικρή αλλα πολύ σημαντική προσθήκη. Ένα άλλο που περιμένω να δω να προστήθεται στις δυνατότητες του 5800 είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης της οθόνης αναμονής. Είναι κρίμα τόσο μεγάλη και υψηλής ανάλυσης οθόνη να μην εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητές της. Όσοι έχουν χειριστεί τελευταία series 40 θα έχουν δει πόσες δυνατότητες παραμετροποίησης υπάρχουν και είναι κρίμα να λείπουν απο τα "έξυπνα" τηλέφωνα της εταιρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Είναι σημαντική προσθήκη, γιατί πολύ απλά θα το κάνει μόνο του και δεν θα χρειάζεται να θυμάσαι εσύ να κρατήσεις αντίγραφο. Πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ευκολίες γι' αυτό άλλωστε λέγονται και smartphones. Ας μην βάλουν τις ίδιες ακριβώς αλλά ας βάλουν λίγες παραπάνω επιλογές. Μάλλον όμως τα προνόμια της παραμετροιποίησης της οθόνης αναμονής θα μείνουν στην σειρά E, όσο αφορά τα κινητά με λογισμικό Symbian S60. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εντάξει, μέχρι τώρα ίσχυε αυτό αλλά, πλέον μιλάμε για touch screen. Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες και είναι κρίμα να μην μας προσφέρουν τις σημαντικές αυτές προσθήκες. Αν δεις στο S60.com υπάρχουν πάρα πολλά request για προσθήκη νέων δυνατοτήτων στην ενεργή αναμονή. Ελπίζω να μην μας αφήσουν απλά με 4 εικονίδια. Το contacts bar ήταν μια πολύ καλή αρχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Bunch of Live Photos of Nokia 5800 XpressMusic http://www.symbian-freak.com/news/008/10/live_photos_of_the_forthcoming_nokia_5800_xpressmusic.htm iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 βαρεθηκα να βλεπω φωτογραφιες του:mad: θελω να το πιασω στα χερια μου!!!:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Θα κάνουμε υπομονή μέχρι να έρθει και σ' εμάς!! Αυτό κάνουμε και οι υπόλοιποι, περιμένουμε και διαβάζουμε ό,τι κυκλοφορεί για την συσκευή.:D iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Είναι λίγο χοντρό ή είναι η ιδέα μου; ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Είναι λίγο χοντρό ή είναι η ιδέα μου; 15.5 mm..μια χαρα :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 μια χαρα ειναι... ουτε μεγαλο ουτε και μικρο:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Απλά το είπα επειδή έτσι μου φάνηκε στις συγκρίσεις με άλλα κινητά και ειδικά με το i-phone. ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Απλά το είπα επειδή έτσι μου φάνηκε στις συγκρίσεις με άλλα κινητά και ειδικά με το i-phone. Το i-phone σίγουρα είναι πιό λεπτό (12,3mm) σε αντίθεση με τα 15.5 mm του tube, αλλά στη σύγκριση δίπλα δίπλα φαίνεται ακόμη πιο λεπτό λόγω της μαγκιάς που έχει κάνει η apple με την κούρβα στο πίσω καπάκι. Οπότε μην αγχώνεσαι, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Άλλωστε είναι αρκετά πιο στενό, πιο κοντό και πιό ελαφρύ:) Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts