nikolasn80 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ΘΕΜΑΤΑ για την ελληνικη εκδοση εχουμε Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 διαβασα στο htc.com οτι υπαρχει διαθεση εκδοση rom 1.19 k οταν βαζω s/n μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για τη συσκευη μου.δεν γινεται να τη βαλλουμε εμεισ με 1.14???????η συσκευη ειναι της ace. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 διαβασα στο htc.com οτι υπαρχει διαθεση εκδοση rom 1.19 k οταν βαζω s/n μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για τη συσκευη μου.δεν γινεται να τη βαλλουμε εμεισ με 1.14???????η συσκευη ειναι της ace. Αυτή η έκδοση που αναφέρεσαι είναι Ασιατική. Δεν έχει βγει Ευρωπαική ακόμα και γιαυτό δεν μπαίνει στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Διάβασα 300+ σελίδες για το Omnia και ήμουν 99% σίγουρη ότι εκείνο θα αγόραζα τελικά και τώρα πρόσφατα είδα το HTC και άντε πάλι διάβασμα. Μάλλον καταλήγω εδώ. Γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα που να το έχει να το δω από κοντά; Στο site του Πλαισίου που είδα λέει ότι αναμένεται σύντομα. συγχαρητήρια και από εμένα νομίζω ότι κάνεις μια καλή επιλογή. για μένα είναι το δεύτερο htc και είμαι πολύ ευχαριστημένος:) θεωρητικά στο πλαίσιο στο mall θα υπάρχει σε demo - και εγώ εκεί πρωτοείδα το cruise και το ερωτεύτηκα, βέβαια το πήρα απ' αλλού αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία:lol: - ένα τηλ θα σε βοηθήσει. επίσης γνωρίζω ότι υπάρχει στο vnp στην αγία παρασκευή. βέβαια εκεί είναι σε κουτιά αλλά και πάλι ένα τηλ θα σε κατατοπίσει καλύτερα :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αυτή τη στιγμή συμφέρει να το αγοράσετε από αγγλία (που έχει πέσει η λίρα). 550 με μεταφορικά δεν έιναι καθόλου άσχημα σε σχέση με τα 650-700 που ζητάνε εδώ... http://www.handtec.co.uk/product.php/1464/htc-touch-hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 νεοτερα! το ξαναπήγα στο μαγαζί που το πήρα και έτυχα σε κάποιον καλό υπεύθυνο του σέρβις τους. ήθελε να μου το αλλάξει αλλα δέν είχε άλλο να μου δώσει παρα μόνο της βιτρίνας το demo πράγμα το οποίο δέν δέχτηκα. αποτέλεσμα μου πίστωσε τα χρήματα στην κάρτα μου. Σε ερευνα αγοράς που έκανα διαπύστωσα οτι δέν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο Έτσι έμεινα τωρα με τα λεφτά στο χέρι και χωρίς κινητο . (όλοι μου μιλούν για προπαραγγελίες με άγνωστη ημερομηνία) άν γνωρίζετε καπιο μαγαζι παρακαλώ πεστε μου να πάω να το παρω. Ευχαριστώ. το πήρα από vnp στην αγία παρασκευή την περασμένη πέμπτη και είχε τουλάχιστον άλλα 8 κομμάτια -ελληνικό-. τώρα δεν ξέρω αν έχουν εξαντληθεί όλα τόσο σύντομα! Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 συγχαρητήρια και από εμένα νομίζω ότι κάνεις μια καλή επιλογή. για μένα είναι το δεύτερο htc και είμαι πολύ ευχαριστημένος:) θεωρητικά στο πλαίσιο στο mall θα υπάρχει σε demo - και εγώ εκεί πρωτοείδα το cruise και το ερωτεύτηκα, βέβαια το πήρα απ' αλλού αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία:lol: - ένα τηλ θα σε βοηθήσει. επίσης γνωρίζω ότι υπάρχει στο vnp στην αγία παρασκευή. βέβαια εκεί είναι σε κουτιά αλλά και πάλι ένα τηλ θα σε κατατοπίσει καλύτερα :) Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα περάσω κάποια στιγμή από το Mall να δω αν το έχει φέρει κάποιο από τα σχετικά καταστήματα. Η διετής εγγύηση που αναγράφεται στο vpn είναι της ACE Hellas; Έχω μάθει αρκετά για την συσκευή πριν ακόμα την πάρω οπότε όταν την αποκτήσω ελπίζω να μην χρειαστεί να σας ζαλίσω πολύ με τυχόν ρυθμίσεις, προγράμματα κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Η διετής εγγύηση που αναγράφεται στο vpn είναι της ACE Hellas; Ναι... της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα περάσω κάποια στιγμή από το Mall να δω αν το έχει φέρει κάποιο από τα σχετικά καταστήματα. Η διετής εγγύηση που αναγράφεται στο vpn είναι της ACE Hellas; Έχω μάθει αρκετά για την συσκευή πριν ακόμα την πάρω οπότε όταν την αποκτήσω ελπίζω να μην χρειαστεί να σας ζαλίσω πολύ με τυχόν ρυθμίσεις, προγράμματα κτλ! Υπάρχει σίγουρα demo συσκευη στην ACE Hellas στην Αγία Παρασκευή :) Υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων τυπού Ctrl+Alt+Delete για να εχω πρόσβαση στα προγράμματα που τρέχουν στο background??? Edit: Οταν στέλνω sms μου κραταει ενα αντίγραφο στα εισερχόμενα, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων τυπού Ctrl+Alt+Delete για να εχω πρόσβαση στα προγράμματα που τρέχουν στο background??? Με ένα απλό πάτημα στην πάνω δεξιά γωνία που βρίσκεται το εικονίδιο του Task Manager της HTC μπορείς να δεις αμέσως τι τρέχει στο Background της συσκευής σου. Εγώ βέβαια προτείνω το WkTask Manager για αυτή τη δουλειά... http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 συνάδελφοι καλημέρα, μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί το activesync ενεργοποιείται από μόνο του, χωρίς να το έχει φωνάξει κανείς?:mad: σημειωτέον δεν είναι σε κανένα startup Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί το activesync ενεργοποιείται από μόνο του, χωρίς να το έχει φωνάξει κανείς?:mad: Den einai problima tis syskevis sou, symbainei se olous. Yparxei lysi arkei na akolouthiseis ta bimata pou perigrafw analytika edw kai tha ksemperdepseis mia kai kali! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Den einai problima tis syskevis sou, symbainei se olous. Yparxei lysi arkei na akolouthiseis ta bimata pou perigrafw analytika edw kai tha ksemperdepseis mia kai kali! ;) ευχαριστώ, ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνα απάντηση από σένα. ακολούθησα τα "υποβήματα" από το βήμα 3 και φαίνεται ότι έφτιαξε. τώρα πρέπει να βρώ asynckiller και sktools, πάντως σε ευχαριστώ ακόμα μια φορά για την πολύτιμη βοήθειά σου :respect: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Opws eisai twra apla to ActiveSync den tha anoigei afthaireta kai xwris logo. Me to ASyncKiller tha kleinei aftomata to ActiveSync otan aposyndeeis ti syskevi sou apo to PC. Me to SKTools (pou tha breis sto ipmart-forum.com) pas sta Notifications, briskeis to repllog.exe pou exei perigrafi "Start if time changes" kai kaneis disable mono afto (oxi ta ypoloipa). Etsi DEN tha anoigei to ActiveSync otan anoigeis to Destinator. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Edit: Οταν στέλνω sms μου κραταει ενα αντίγραφο στα εισερχόμενα, υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω;; Μπορεί κάποιος να απαντήσει σ' αυτό το ερώτημα γιατι και μένα με ενοχλεί και δεν ξερω πως να το απενεργοποιήσω. Επίσης ποια έκδοση του Core player να εγκαταστήσω? Και ένα προβληματάκι που παρατήρησα στην κατά άλλα φοβερή οθόνη της συσκευής! Στη μπάρα στο επάνω μέρος που γραφει το πάροχο της κινητής τηλεφωνίας στην αρχική οθόνη παρατήρησα ενα flickering της οθόνης (ενα τρεμόπαιγμα) το οποίο το κάνει σε όλες τις οθόνες του Touflo που έχουν αυτή τη μπάρα. Επίσης γίνετε ακόμα ποιο έντονα αισθητο σε όλη την οθόνη όταν πατήσεις στο πάνω μέρος και σου βγάλει τις επιλογές να δεις τη μπαταρία κτλ. Το έχει παρατηρήσει άλλος στο δικό του ??? Μόνο σ' αυτές τις περιπτώσεις το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Opws eisai twra apla to ActiveSync den tha anoigei afthaireta kai xwris logo. Me to ASyncKiller tha kleinei aftomata to ActiveSync otan aposyndeeis ti syskevi sou apo to PC. Me to SKTools (pou tha breis sto ipmart-forum.com) pas sta Notifications, briskeis to repllog.exe pou exei perigrafi "Start if time changes" kai kaneis disable mono afto (oxi ta ypoloipa). Etsi DEN tha anoigei to ActiveSync otan anoigeis to Destinator. ;) το μόνο που έχω να πώ είναι : :bow: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Επίσης ποια έκδοση του Core player να εγκαταστήσω? http://rapidshare.com/files/164142663/CorePlayer.v1.2.5.Build.4506.cab Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 http://rapidshare.com/files/164142663/CorePlayer.v1.2.5.Build.4506.cab Dimitri giati oxi tin ekdosi v1.3.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flamesoul Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 geia sas guyz, eho paraggeilei to hd afou to epsaksa kala eida sto site tis htc kai se videakia sto youtube oti exei 3.8 kai oxi 3.5 oxi oti diaferei tromera apla gia tin enimerosi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 eida sto site tis htc kai se videakia sto youtube oti exei 3.8 kai oxi 3.5 oxi oti diaferei tromera apla gia tin enimerosi... Den amfebale kaneis gia to antitheto! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Dimitri giati oxi tin ekdosi v1.3.0? δεν ειναι το ιδιο σταθερη Γιαννη... εχει και καποια bugs..πχ το orientation των πληκτρων δεν αλλαζει ωστε να προσαρμοστει σε αλλαγη της αναπαραγωγης σε landscape ...και κατι αλλα που δεν θυμαμαι .. εκτος το black sckin που ειναι απλα κορυφαιο :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 κουφο.το εχω ρυθμισμενο οταν ειναι καλωδιωμενο ο φωτισμος να ειναι στο φουλ.αυτο ωρες ωρες γυρναει την ενταση στην μεση.αυτη τη στιγμη ενω ειναι στην usb εχει κατεβει ο φωτισμος, ενω στις ρυθμισεις ειναι στο φουλ:what:και το adjust backligt απενεργοποιημενο:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 geia sas guyz, eho paraggeilei to hd afou to epsaksa kala eida sto site tis htc kai se videakia sto youtube oti exei 3.8 kai oxi 3.5 oxi oti diaferei tromera apla gia tin enimerosi... Σε παρακαλουμε πολυ μπορεις να γραφεις Ελληνικα ? :( Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Σε παρακαλουμε πολυ μπορεις να γραφεις Ελληνικα ? :( Συμφωνώ και επαυξάνω! Εγώ γράφω με greeklish μόνο όταν δεν γίνεται διαφορετικά από εκεί που βρίσκομαι. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Συμφωνώ και επαυξάνω! Εγώ γράφω με greeklish μόνο όταν δεν γίνεται διαφορετικά από εκεί που βρίσκομαι. :ninja: Για σενα το ξερουμε φιλε μου athanaso77, το γρταφει εξαλλου και η υπογραφη σου. Να σαι καλα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts