Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παλι δδεν βλεπω να ασχολειτε κανεις με το θεμα της πλοηγησης.χθες το εβγαλα μια γυρα στα <<στενα>>της σαλονικης - με destinator και miomap 2008-και ωφειλω να ομολογησω οτι το θεαμα με στεναχωρησε.ναι δεν δεν λεω βρισκει σημα σε 5-6sec αλλα η συνεχεια ηταν ενα δραμα.γνωστες <<παιδικες>> αρρώστιες αλλου εισαι αλλου σε δειχνει περνας το στενο που πρεπει να στριψεις και σου δειχνει οτι ακομη δεν εχεις φτασει παιρνεις στροφη και αυτο σου λεει ακομα στο επομενο στριψε και παει λεγοντας. δεν ξερω αν ειναι θεμα skin θεμα προγραμματος οπως θελω ενδομυχα να πιστευω για να ξορκισω τους δαιμονες μου ..αλλα αν ειναι θεμα δεκτη της συσκευης........εχω αρχισει και αναπολω το mio μου

Εγώ με το destinator δεν έχω πρόβλημα. Δείχνει ακριβώς το στίγμα μου, όταν είναι να στρίψω δεν έχω την απορία τύπου "εδώ στρίβω ή το προσπέρασα το στενο;". Δεν το έχω δοκιμάσει σε αντίξοες συνθήκες όπως στενά δρομάκια με ψηλά κτίρια γιατί δεν έχει τύχει να βρεθώ.

Με το IGO συνέχισα τις δοκιμές και τελικά θα μείνω με το destinator. Χθες το έβαλα να με πάει σε γνωστό προορισμό αλλά επειδή μου έβγαζε άλλη διαδρομή, που δεν ήξερα και πιθανόν πιο σύντομη, είπα να την δοκιμάσω. 3 φορές θέλησε να με βγάλει σε δρόμους με φορά αντίθετη στην κυκλοφορία τους, και σε ένα κεντρικό δρόμο μου έδειχνε να τον διασχίσω κάθετα ενώ είχε νησίδα.

Ωραίο και εύχρηστο αλλά μάλλον υστερεί σε χάρτογράφηση σύμφωνα με την δική μου εμπειρία. Ίσως βέβαια φταίει και ο χάρτης που έχω, το αρχείο είναι Greece8_2008.07_080903.fbl είναι η τελευταία έκδοση;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Βρηκα τι συμβαινει ψαχνοντας ..

Εχει να κανει με διαφορετικη μεταφραση στα Ελληνικα

http://img372.imageshack.us/img372/5655/lightvv5.th.jpg

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=452042

ειδοποιηση για = Flash Light

Ρυθμιση για συγκεκριμενες λειτουργιες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν εννοούσα την ειδοποίση για τα χαμένα γεγονότα.

Έψαχνα για κάποιο λαμπάκι που να είναι ενδεικτικό για την λειτουργία της συσκευής.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

εγω παλι δεν βλεπω να ασχολειτε κανεις με το θεμα της πλοηγησης.χθες το εβγαλα μια γυρα στα <<στενα>>της σαλονικης - με destinator και miomap 2008-και ωφειλω να ομολογησω οτι το θεαμα με στεναχωρησε.ναι δεν δεν λεω βρισκει σημα σε 5-6sec αλλα η συνεχεια ηταν ενα δραμα.γνωστες <<παιδικες>> αρρώστιες αλλου εισαι αλλου σε δειχνει περνας το στενο που πρεπει να στριψεις και σου δειχνει οτι ακομη δεν εχεις φτασει παιρνεις στροφη και αυτο σου λεει ακομα στο επομενο στριψε και παει λεγοντας. δεν ξερω αν ειναι θεμα skin θεμα προγραμματος οπως θελω ενδομυχα να πιστευω για να ξορκισω τους δαιμονες μου ..αλλα αν ειναι θεμα δεκτη της συσκευης........εχω αρχισει και αναπολω το mio μου

Σοβαρο αυτό.. κανεις άλλος ανάλογη εμπειρια??:(

Εγώ με το destinator δεν έχω πρόβλημα. Δείχνει ακριβώς το στίγμα μου, όταν είναι να στρίψω δεν έχω την απορία τύπου "εδώ στρίβω ή το προσπέρασα το στενο;". Δεν το έχω δοκιμάσει σε αντίξοες συνθήκες όπως στενά δρομάκια με ψηλά κτίρια γιατί δεν έχει τύχει να βρεθώ.

Φίλε μου milena03, και εγω θα συμφωνησω με τον miky7. Ζω και εγω στη Θεσσαλονικη και τις 20 αυτες μερες που το εχω χρησιμοποιω συνέχεια το Destinator. Μπορω να πω οτι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μηπως δεν εχεις skin 400Χ800, που ειναι η ανάλυση του HD? Αν οχι βαλε από εδώ. Οπως εχουν πει και ολοι οι αλλοι κάτοχοι στο navimania.gr η πλοήγηση με το HD είναι απόλαυση από όλες τις πλευρες. :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Με το IGO συνέχισα τις δοκιμές και τελικά θα μείνω με το destinator. Χθες το έβαλα να με πάει σε γνωστό προορισμό αλλά επειδή μου έβγαζε άλλη διαδρομή, που δεν ήξερα και πιθανόν πιο σύντομη, είπα να την δοκιμάσω. 3 φορές θέλησε να με βγάλει σε δρόμους με φορά αντίθετη στην κυκλοφορία τους, και σε ένα κεντρικό δρόμο μου έδειχνε να τον διασχίσω κάθετα ενώ είχε νησίδα.

Ωραίο και εύχρηστο αλλά μάλλον υστερεί σε χάρτογράφηση σύμφωνα με την δική μου εμπειρία. Ίσως βέβαια φταίει και ο χάρτης που έχω, το αρχείο είναι Greece8_2008.07_080903.fbl είναι η τελευταία έκδοση;

+1

Super το igo στην εμφάνιση αλλά ύστερα από πολλές δοκιμές έχει μέτρια χαρτογράφηση:(..

Οπότε αν θες να πας σίγουρα στον προορισμό σου βάζεις destinator που έχει interface δεκαετίας 90.

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τα δυο.

Το πρώτο για κεντρικούς και το δεύτερο για ακραίες καταστάσεις.

Ξέρουμε πότε θα έχουμε updates για κάποιο από τα δυο?

εγω παλι δδεν βλεπω να ασχολειτε κανεις με το θεμα της πλοηγησης.χθες το εβγαλα μια γυρα στα <<στενα>>της σαλονικης - με destinator και miomap 2008-και ωφειλω να ομολογησω οτι το θεαμα με στεναχωρησε.ναι δεν δεν λεω βρισκει σημα σε 5-6sec αλλα η συνεχεια ηταν ενα δραμα.γνωστες <<παιδικες>> αρρώστιες αλλου εισαι αλλου σε δειχνει περνας το στενο που πρεπει να στριψεις και σου δειχνει οτι ακομη δεν εχεις φτασει παιρνεις στροφη και αυτο σου λεει ακομα στο επομενο στριψε και παει λεγοντας. δεν ξερω αν ειναι θεμα skin θεμα προγραμματος οπως θελω ενδομυχα να πιστευω για να ξορκισω τους δαιμονες μου ..αλλα αν ειναι θεμα δεκτη της συσκευης........εχω αρχισει και αναπολω το mio μου

Όλα έτσι είναι δυστυχώς και μιλάω και για τις 3 τελευταίες συσκευές της HTC. Σε Igo και TomTom το lag είναι τεράστιο. Μόνο στο Destinator είναι μικρότερο (αλλά υπαρκτό), γι' αυτό και εσύ λες "δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση" και σου απαντούν "εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα". Και βέβαια, κανείς δεν έχει τα κότσια να πει οτι υπάρχει σοβαρό θέμα με την πλοήγηση γιατί μετά πως θα το πουλήσει; Α, και στο Igo που η τελίτσα είναι λίγο πιο μπροστά από το βελάκι και η οποία δείχνει το πραγματικό στίγμα, και αυτή απεικονίζεται πιο πίσω από την πραγματική θέση.

Λοιπόν διάβασα αρκετά ποστ στο XDA σχετικά με το πρόβλημα στο χρώμα.

Τα πράγματα είναι κάπως έτσι όπως τα είπα σε προηγούμενο μήνυμα.

Οι προβληματικές συσκευές παρουσιάζουν από την αρχή ύποπτα σημάδια τα οποία σε λίγες μέρες εξελίσονται όπως τα βλέπουμε σε εικόνες σαν αυτή στα attachment.

Προσωπικά δεν έχω πισθεί ότι πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα που αργά η γρήγορα θα εμφανισθεί σε όλους.

Νομίζω πως με καλό ψάξιμο μπορούμε να διακρίνουμε τυχόν σημεία που θα παρουσιάσουν πρόβλημα.

Μετά από 23 μέρες στα χέρια μου, το δικό μου δεν μου έχει δώσει καμια υποψία ότι μπορεί να χάσει το χρώμα του χωρίς εξωτερική αιτία.

Επαναλαμβάνω τόσα χρόνια που έχω κινητό, από το 1993 δηλαδή, όσες συσκευές ξεβαφαν με την πάροδο του χρόνου, δεν είχαν καμια σχέση με το πρόβλημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες των παιδιών.

Το samsung D880 για παράδειγμα χάνει το χρώμα στο glossy γύρω από την οθόνη αλλά σταδιακά. Αρχίζει να θαμπώνει (φευγει το βερινίκι πρώτα) και σιγά σιγά, ομαλα αρχίζει να εξαφανίζεται και το χρώμα, αφήνοντας να εμφανισθεί το μαύρο του πλαστικού. Αυτό γίνεται στα σημεία που υπάρχουν τριβές.

Εδώ στο δικό μας θέμα πρόκειται για manufactured πρόβλημα 100%. Γι' αυτό και συμβαίνει σε μικρό ποσοστό.

Όπως και να 'ναι πρέπει να έχουμε τον νου μας. Δεν είναι δυνατόν ένα πανάκριβο τηλέφωνο απροβλημάτιστο σε όλα τα άλλα να έχει πρόβλημα βαφής, έστω και σε ποσοστό 10%.

Ελπίζω η HTC θα το χειρισθεί σωστά και δεν μας κάνει μπαλάκι μεταξύ καταστημάτων και αντιπροσώπων όπως έγινε με τις οθόνες του Diamond.

Στο φόρουμ του xda απ 'ότι είδα σε άτομα που επικοινώνησαν με την HTC, τους είπαν να το στείλουν πίσω. Αντίθετα, στο σχετικό θέμα στο φόρουμ της ACE, δείχνουν να κάνουν την πάπια, δεν βλέπω κάποιον από την ace να απαντάει. Έχει επικοινωνήσει κανείς από σας που έχει πρόβλημα με την ACE τηλεφωνικά? Ποια είναι η επίσημη θέση της?

Δώθηκε απάντηση από την ACE: Θα επικοινωνήσουν με την HTC και ότι τους πουν θα κάνουν.

ok άρα το πιθανότερο είναι ότι θα αντικαθίσταται

ελπιζω οντως να τα αλλαζουν γιατι ειναι τρελη μλκια να σκασεις της 700αρα και να χαλαει ετσι.... και επειδη με την γκαντεμια που με δερνει, βλεπε οθονη diamond, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το hd θα εμφανισει το προβλημα που λετε:confused::confused:

Λοιπόν, όσο περνάει ο καιρός και από τις συσκευές που έχω δει από κοντά αρχίζω να καταλήγω σε αυτό που λέει ο Te_salat. Υπάρχουν προβληματικές συσκευές και δεν είναι γενικευμένο το φαινόμενο. Κανένας από τους φίλους που το έχουν δεν με άφησε να το χτυπήσω λίγο να δω αν χαλάει :lol:, γι αυτό βρήκα άλλη λύση. Πήγα σε ένα κατάστημα fnac το πήρα στα χέρια μου, άρχισα να το ξύνω να δω αν φεύγει το χρώμα και να το κοπανάω να δω επίσης αν παθαίνει κάτι. Το αποτελέσμα ήταν να μην έχει το παραμικρό η συσκευή. Έχω την εντύπωση ότι θα δοθεί εντολή να αλλάζουν οι συσκευές που παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα.

στέλνει το αμαζον ηλεκτρονικα στην ελλαδα?

Ούτε για πλάκα.

Φίλε μου milena03, και εγω θα συμφωνησω με τον miky7. Ζω και εγω στη Θεσσαλονικη και τις 20 αυτες μερες που το εχω χρησιμοποιω συνέχεια το Destinator. Μπορω να πω οτι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μηπως δεν εχεις skin 400Χ800, που ειναι η ανάλυση του HD? Αν οχι βαλε από εδώ. Οπως εχουν πει και ολοι οι αλλοι κάτοχοι στο navimania.gr η πλοήγηση με το HD είναι απόλαυση από όλες τις πλευρες. :D

Όλα έτσι είναι δυστυχώς και μιλάω και για τις 3 τελευταίες συσκευές της HTC. Σε Igo και TomTom το lag είναι τεράστιο. Μόνο στο Destinator είναι μικρότερο (αλλά υπαρκτό), γι' αυτό και εσύ λες "δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση" και σου απαντούν "εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα". Και βέβαια, κανείς δεν έχει τα κότσια να πει οτι υπάρχει σοβαρό θέμα με την πλοήγηση γιατί μετά πως θα το πουλήσει; Α, και στο Igo που η τελίτσα είναι λίγο πιο μπροστά από το βελάκι και η οποία δείχνει το πραγματικό στίγμα, και αυτή απεικονίζεται πιο πίσω από την πραγματική θέση.

Φίλε μου mrSmith, εγω τουλαχιστον μιλαω σαν χρηστης και σε καμια περίπτωση σαν "πωλητης ή προμηθευτης" προγραμμάτων. Ολοι εμεις που λέμε "οτι δεν εχουμε πρόβλημα στην πλοήγηση" λεμε αυτο που βιώνουμε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα σε πραγματικες και κανονικές συνθήκες, χρησιμοποιώντας το στην καθημερινη μας ζωη. Αν τωρα στα εργαστηρια, η οπου αλλου θες το Destinator παρουσιαχζει αποκλίσεις απο τις αρχικές προδιαγραφές, σαυτο δεν μπορω να σου απαντησω.

Επαναλαμβανω, οτι στην καθημερινη χρήση το Destinator ειναι καθόλα "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" και χωρις προβληματα.

Φιλικά :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν εννοούσα την ειδοποίση για τα χαμένα γεγονότα.

Έψαχνα για κάποιο λαμπάκι που να είναι ενδεικτικό για την λειτουργία της συσκευής.

Δεν υπαρχει αυτο που λες εδω και καποιο καιρο (ουτε το προηγουμενο P990 μου το ειχε).

Πλεον το λαμπακι αναβοσβηνει μονο οταν θελει να σε ειδοποιησει για κατι και οχι για να σου δειχνει οτι η συσκευη δουλευει.

Η αληθεια ειναι οτι το βρισκω πιο σωστο ετσι...

στέλνει το αμαζον ηλεκτρονικα στην ελλαδα?

όχι φυσικά. απλά ο άλλος είπε ότι έχει ένα φίλο του που είναι αγγλία και θα του το φέρει

και skin 800χ400 εχω του panosha .και ενημερωμένο το ephimeris εχω και το εχω αφησει να με εντοπισει πρωτα να κινηθω καποια μετρα και μετα να το βαλω για πλοηγηση και εχω σβησει ολα τα sms και ολες τις γνωστες αλχημείες αλλα......... -παντα γνωμη μου- και θα το θεσω λιγο τοπικιστικα-πλοηγηση σε <<στενα>> με μεγαλο ογκο κυκλοφοριας εργα μετρο φαναρια ,σταματα ,ξεκινα κλπ κλπ(πχ στενα βαρδαρι στενα ερμου στενα βενιζελου χαλκαιων) ολα τα προγραμματα πλοηγησης ειναι πολυ καλα και οι συσκευες μας αψογες σε δειχνουν πανω στο δρομο η κυληση του χαρτη ομαλη χωρις κολληματα σπασιματα και αλλα. σε στενα με λιγοτερη και κινηση λιγο υψηλοτερη ταχυτητα (πολιχνη νεαπολη σταυρουπολη):X αλαλα τα χειλη των ευσεβων
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει το κινητό στα fnac για να το επεξεργαστούμε??? Που αλλού? Στο πλαισιο στο Mall παντως το Σάββατο δεν υπήρχε..

Στα fnac του Βελγίου αναφερόμουν όπου και βρίσκομαι.:)

Πες τα φιλε μου, εγω οταν το ειπα μονο ξυλο δεν εφαγα.

Ενα συν που εχει το dest σαν προγραμμα, ειναι οτι μπορεις να κανεις αναζητηση πρωτα με διευθυνση και μετα να επιλεξεις την πολη, ειναι κατι που δεν το ειδα ουτε στο igo ουτε στο miomap.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Δεν νομίζω να ισχυρίστηκε κανείς ότι ο χάρτης του iGO8 είναι καλύτερος από του Destinator.

Απλά σαν πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλύτερο.

Ειδικά στο HD όπως έχω ξαναπεί είναι χάρμα οφθαλμών.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σχετικά με το θέμα της πλοήγησης για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν φταίει το gps της συσκευής.

Με το Destinator στα στενά, τόσο με το diamond όσο και με το HD χρειάζεται λίγη προσοχή και παρακολούθηση της οθόνης γιατι καμια φορά υπάρχει καθυστεριση στην φωνιτική υποβοήθηση.

Στα μέτρα όμως που υπολείπονται για την στροφή υπάρχει η σωστή ένδειξη.

Δηλαδή ενώ το βελάκι μου έδειχνε σωστά ότι υπολείπονται 30 μέτρα η φωνη μου έλεγε να στρίψω.

Πως γίνεται να έχει πρόβλημα με τόσους δορυφόρους οι οποίοι σε όλη την διαδρομή δεν έπεσαν κάτω από 8 ακόμα δίπλα σε ψηλά κτήρια.

Δείτε την φωτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά εγκατέστησα χθες και το περίφημο Hot fix επειδή είχα πρόβλημα παγώματος κυρίως στην πληκτρολόγηση. Από τότε η χρήση μνήμης, σε "αδρανή" υποτίθεται κατασταση μετά από κάποιες ώρες λειτουργείας, φτάνει γρήγορα το 65% ενώ πριν σπάνια ήταν πάνω από 55-58%.

Έχω επιλέξει να κλείνουν τα προγράμματα πατώντας το χ και να μην κάνουν minimize. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Twitter.

Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Οχι,τουλαχιστον απο χτες ,δεν παρατηρησα κατι τετοιο .

Εκανα και ενα πειραματακι τωρα,ανοιγοντας αρκετες εφαρμογες ,

αλλα δεν ειδα κατι.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οχι,τουλαχιστον απο χτες ,δεν παρατηρησα κατι τετοιο .

Εκανα και ενα πειραματακι τωρα,ανοιγοντας αρκετες εφαρμογες ,

αλλα δεν ειδα κατι.

Χμ τότε κάτι άλλο θα είναι. Καινούρια προγράμματα δεν εγκατέστησα αλλά συγχρόνισα κάποια τραγούδια μέσω του Windows Media Player, γύρω στα 260ΜΒ. Λέτε το TFL3D να χρειάζεται περισσότερη μνήμη για να cashαρει τα τραγούδια στο music tab;

Όχι ότι είναι θέμα με τόση μνήμη απλά επειδή από συνήθεια ελέγχω την ελεύθερη μνήμη, το παρατήρησα και με παραξένεψε.

Twitter.

Γεια σας παιδια...

Το πηρα και εγω το Touch HD απο UK και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μπορει καποιος με Cosmote να μου πει αν μπορει να στειλει ΜΜS , μιας και ενω εχω τσεκαρι ολα τα settings και ειναι σωστα δεν μπορω να στειλω καθολου MMS.

Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα που το αγορασε απο UK..

Ευχαριστω.

Γεια σας παιδια...

Το πηρα και εγω το Touch HD απο UK και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μπορει καποιος με Cosmote να μου πει αν μπορει να στειλει ΜΜS , μιας και ενω εχω τσεκαρι ολα τα settings και ειναι σωστα δεν μπορω να στειλω καθολου MMS.

Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα που το αγορασε απο UK..

Ευχαριστω.

Καλορίζικο. Λογικά όταν του έβαλες την κάρτα sim για πρώτη φορά θα σε ρώτησε να περάσει κάποιες αυτόματες ρυθμίσεις για την Cosmote. Βεβαιώσου ότι είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία για τον αριθμό σου.

Twitter.

Σήμερα είπα στο iGO να με βγάλει στον παράδρομο του Κηφισού και κατέληξα να κάνω camel trophy στους Θρακομακεδόνες....... Και θα μου πείτε γιατί δεν επέστρεψα... Γιατί, πολύ απλά, στους καρόδρομους που με έστειλε δεν είχα χώρο για να κάνω αναστροφή ( πάλι καλά που χωρούσε το αμάξι ). Πως δεν κόλλησα σε καμία λασπουριά... Μετά, 2 φορές με οδήγησε σε μονόδρομους ( αντίθετα ). Καλό το Interface του, αλλά μάλλον θα επιστρέψω στο destinator...

Y.Γ. Πάντως, για να πάρετε τα βουνά μια χαρά είναι το iGo... Ακριβής η χαρτογράφιση.. Προτείνεται για βοσκούς.. :p

Πάλεψα να παίξω το MIO που διαθέτει ένα ψευτοχάρτη για Αίγυπτο, αλλά μπα.

Δεν ξεκινά καν και κολλάει το σύμπαν προφανώς λόγω 480Χ800.

Ούτε στο ΟΜΝΙΑ παίζει νομίζω.

Εχει κανείς καμια ιδέα?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Y.Γ. Πάντως, για να πάρετε τα βουνά μια χαρά είναι το iGo... Ακριβής η χαρτογράφιση.. Προτείνεται για βοσκούς.. :p

Του έχουν βάλει κομμάτια από το χάρτη της ανάβασης.Πριν λίγες μέρες έπρεπε να πάω σε ένα βουνό 1500μ υψόμετρο στην κλεισούρα καστοριάς και πραγματικά με έσωσε.Ακριβέστατη χαρτογράφηση μέχρι το τελευταίο μέτρο.

αν αορασω ενα hd απο αγγλια με αγγλικα. πρεπει να του περασω ελληνικη rom για να εχω ελληνικα ή κανω κατι αλλο?το βρισκω ευκαιρια για αιυτο το σκεφτομαι

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

τελικα ολοι μας τεσταρουμε τα προγραμματα πλοηγησης οσον αφορα την δρομολογηση σε δρομους που ξερουμε και το πιο μικρο στενο την πιοβολικη διαδρομη ενω πχ αν εγω παω αθηνα που δε ξερω την τυφλα μου και 5 φορες να με εβαζε να κανω κυκλους αλλα να με πηγαινε στον προορισμο μου θα λεγα ευτηχως που ειχα το ταδε προγραμμα
[sIGPIC][/sIGPIC]