djdog Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Χάνει στίγμα σε γέφυρες? Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά όχι και ότι είμαι και ευχαριστημενος πλήρως. Γενικά η HTC μέχρι οι καταναλωτές να το συνειδιτοποιήσουμε και να μειώσουμε τις αγορές μέτριων συσκευών, θα βγάζει μέτρια πράγματα Δε το κανει μονο η HTC...Ολες οι εταιριες βγαζουν "μετριες" συσκευες... Τουλαχιστον η HTC,παντα δινει λιγο παραπανω σημασια και στη ποιοτητα κατασκευης,σε σχεση με αλλες εταιριες (ΕΤΕΝ)... Και το ΟΜΝΙΑ που περασε για λιγο απο τα χερια μου εχει καλη ποιοτητα.. Οσον αφορα βεβαια την "εξελιξη" αυτων των συσκευων...ας μην ηταν ο Steve Jobs με το i-phone και το "πρωτοποριακο" UI...και θα σου'λεγα ποσο "πιο μετριες" ακομα θα ηταν οι συσκευες που θα αγοραζαμε το 2008...:X Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Οσον αφορα βεβαια την "εξελιξη" αυτων των συσκευων...ας μην ηταν ο Steve Jobs με το i-phone και το "πρωτοποριακο" UI...και θα σου'λεγα ποσο "πιο μετριες" ακομα θα ηταν οι συσκευες που θα αγοραζαμε το 2008...:X Αλήθεια είναι αυτό.......;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Για όσους δεν κατάλαβαν: Τα μηνύματα περί συγκρίσεων, καθώς και τα μηνύματα με αλληλοκατηγορίες μεταφέρθηκαν, πλέον, στον κάδο... Σκοπός της παρέμβασης που έγινε ήταν να συνεχίσετε ειρηνικά τη συζήτησή σας χωρίς να παραβείτε τους ΟΠΧ. Μπορείτε, από εδώ και στο εξής να δεχθείτε αυτό που έγινε, ως μία απλή δημόσια παρατήρηση προς όλους για να ηρεμήσουν οι τόνοι. Μετριασμός. Moderation. Αν θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε τώρα τη συζήτησή σας on-topic. Και ναι, προφανώς που και που επιτρέπονται κάποιες μικρές παρεκτροπές. Όμως όταν ανάβουν τα αίματα, είναι καλύτερο, είτε να σταματήσετε, είτε να μεταφερθείτε στους διαξιφισμούς και να κένετε όποια αντιπαράθεση θέλετε, χωρίς να παραβείτε τους ΟΠΧ. Με άλλα λόγια, ηρεμήστε, αγνοήστε το μήνυμά μου και συνεχίστε on-topic. Thanks! Εγώ απλά σχολίασα την πραγματικότητα Μάνο. Τώρα άμα οι moderators δεν καταλαβαίνουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους σε αυτό δε φταίει το Myphone. Τα αίματα δεν τα άναψα εγώ. Και ούτε θα φούντωνα τη φωτιά, για αυτό να είσαι σίγουρος. Ελπίζω τουλάχιστον να πείρε κάνα μύνημα το παλικάρι που μου μίλησε άσχημα, γιατί όπως και να το κάνουμε, μπορεί νάμαστε πίσω από τα πληκτρολόγια αλλά σεβασμός πρέπει να υπάρχει, ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε την απέναντι πλευρά. Και στο κάτω κάτω έχει και λίγο ενδιαφέρον όταν λες την αλήθεια ;) Προχωράμε on-topic. Ευχαριστώ Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Νεκταριε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220924 Σε μένα αναφέρεσε ? ... Αν ναι τι ακριβώς είναι αυτό? Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 [οφφτοπικ]Προφανως για Προβληματα αυτονομιας ελληνικων OMNIA.[/οφφτοπικ] Νεκταριε θα το παρεις το HD να το δοκιμασεις; Σχετικα με το gps που λετε αν εχει σαν το diamond θα ειναι καλο κατα τη γνωμη μου. Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα. Μονο μια φορα που ημουν στο λεωφορείο στη Δροσοπουλου δεν λοκαρε. Ενας φιλος μου με P1i εχει εξωτερικο gps με ΒΤ. Κατι τετοιο, στην περιπτωση που το gps του HD δεν ειναι καλο, δεν θα κανει καλη δουλεια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ενας φιλος μου με P1i εχει εξωτερικο gps με ΒΤ. Κατι τετοιο, στην περιπτωση που το gps του HD δεν ειναι καλο, δεν θα κανει καλη δουλεια; Σιγουρα θα κανει καλη δουλεια, αλλα ειναι λιγο ειρωνεία να το εχεις ενσωματομενο και να κουβαλας και το BT. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 καλα ενταξει δεν θα το κουβαλας, θα το εχεις στο αμαξι σου για την περιπτωση που δεν πιανει σημα το αλλο. Το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορεις να φορτιζεις το HD αφου θα εχεις το ΒΤ στον αναπτυρα. Ολα αυτα ειναι απλες υποθεσεις. Ας ερθει και βλεπουμε.... πιστευω δεν θα εχει προβλημα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδιά εγώ το παράγγειλα. Το GPS ΝΕΜΕΑ με έκοψε λίγο αλλά και το x500+ που έχω σε nmea παίζει με το Destinator οπότε τσάμπα το SIRFIII. Το nmea ειναι ενα πρωτοκολο επικοινωνιας... Δηλαδη το chip στο eten ειναι το sirfIII οπου επικοινωνει με τα προγραμματα με πρωτοκολο nmea... δεν ειναι τσαμπα δηλαδη... αν ειναι δυνατον! Τα HTC απο την αλλη εχουν συνηθως το ενσωματομενο της qualcom οπου παλι επικοινωνει με πρωτοκολο nmea με τα προγραμματα... Φυσικα δεν θα πιανουν το ιδιο τους δορυφορους...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Φυσικα δεν θα πιανουν το ιδιο τους δορυφορους...! Se kamia periptwsi... i diafora einai parapanw apo aisthiti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Σιγουρα θα κανει καλη δουλεια, αλλα ειναι λιγο ειρωνεία να το εχεις ενσωματομενο και να κουβαλας και το BT. E oxi na ftasoume kai ekei! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 το gps του diamond και μενα μου φανηκε μια χαρα. κλειδωνε γρηγορα χωρις gps test και αλλα ματζουνια. ελπιζω το ιδιο να συμβαινει και στο hd. προβληματιζομαι βεβαια με αυτα που διαβαζω για το pro αφου ουσιαστικα προκειται για ιδιες συσκευες με το δαιαμοντ. θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Να και ένα unboxing video :p:p... Πάντως ρε παίδες μια μέρα έλειπα και το κάνατε εδώ... Όπως και να έχει αν είναι έτσι η τελική συσκευασία του δεν μου αρέσει. Καλά τώρα θα μου πειτε την συσκευασία κοιτάς ?? :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 προβληματιζομαι βεβαια με αυτα που διαβαζω για το pro αφου ουσιαστικα προκειται για ιδιες συσκευες με το δαιαμοντ. Epireazetai i apodosi tou GPS akoma kai apo to periblima kai ti diataksi twn diaforwn components tis syskevis. Giafto akoma den kseroume ti na perimenoume apo to HD sto sygkekrimeno tomea. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Να και ένα unboxing video :p:p... Πάντως ρε παίδες μια μέρα έλειπα και το κάνατε εδώ... Όπως και να έχει αν είναι έτσι η τελική συσκευασία του δεν μου αρέσει. Καλά τώρα θα μου πειτε την συσκευασία κοιτάς ?? :p Πολυ ωραιο φενεται στο unboxing ποιο μικρο απο οτι το εβλεπε σε αλλα βιντεο .. μου ανοιξε την ορεξη ,αντε εχουμε κανενα νεο ,μηπως θα το παρουμε ποιο νωρις !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Πάντως εμένα δεν μου άρεσε το κουτί. Τους έλειψε να βάλουν αυτό που έχει το diamond και το Touch Pro ??? ή κάτι πιο προτότυπο????? Πάντως με το expansys δεν ξέρω τι γίνεται. Μπαίνω πριν μια ώρα λέει 12 Νοεμβρίου μπαίνω τώρα 11.. Θα μας τρελάνουν:wacko: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Μπαίνω πριν μια ώρα λέει 12 Νοεμβρίου μπαίνω τώρα 11.. Θα μας τρελάνουν:wacko: Ta synithizei afta to expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 δεν νομιζω να παρει ποιο αργα απο 11 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Πάντως εμένα δεν μου άρεσε το κουτί. Τους έλειψε να βάλουν αυτό που έχει το diamond και το Touch Pro ??? ή κάτι πιο προτότυπο????? Πάντως με το expansys δεν ξέρω τι γίνεται. Μπαίνω πριν μια ώρα λέει 12 Νοεμβρίου μπαίνω τώρα 11.. Θα μας τρελάνουν:wacko: Στο Ελληνικό expansys λέει 12 Νοεμβρίου, ενώ στο Αγγλικό 17 Νοεμβρίου Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 [οφφτοπικ]Προφανως για Προβληματα αυτονομιας ελληνικων OMNIA.[/οφφτοπικ] Νεκταριε θα το παρεις το HD να το δοκιμασεις; Σχετικα με το gps που λετε αν εχει σαν το diamond θα ειναι καλο κατα τη γνωμη μου. Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα. Μονο μια φορα που ημουν στο λεωφορείο στη Δροσοπουλου δεν λοκαρε. Ενας φιλος μου με P1i εχει εξωτερικο gps με ΒΤ. Κατι τετοιο, στην περιπτωση που το gps του HD δεν ειναι καλο, δεν θα κανει καλη δουλεια; Offtopic: Δηλαδή κόλλημα μέχρι ΒΛΑΚΕΙΑΣ.. τεσπα.. απαξιώ πλέον. Τα νούμερα μετράνε και σαυτα το όμνια δεν έχει αντίπαλο. Αν θα το πάρω? :) Μα το έχω παραγγήλει ΗΔΗ. Και να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ μόλις μου έρθει αν είναι καλύτερο από ομνια θα το εκθιάσω (ΟΧΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ SAMSUNG άκουσε εκεί τι με ρωτήσανε με pm xixixi) και αν είναι χειρότερο θα το ΘΑΨΩ. Δεν τα αφήνω εγώ έτσι αυτά.. και μη τρώγεστε μερικοί μερικοί.. Σιγουρα θα κανει καλη δουλεια, αλλα ειναι λιγο ειρωνεία να το εχεις ενσωματομενο και να κουβαλας και το BT. Ακριβώς. Αν και πιστεύω πως δε θάχει κανένα πρόβλημα με το GPS το ενσωματωμένο του. Θα έχει όμως σίγουρα πρόβλημα είτε στην ταχύτητα ΜΕΣΑ στην πλοήγηση είτε πρόβλημα με την ανάλυση καθεαυτού που φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα το λύσουνε τα παιδιά που ασχολούντε με skins. Αλλά άυτό που με φοβίζει είναι η ταχύτητά του στην πλοήγηση. Στο Ελληνικό expansys λέει 12 Νοεμβρίου, ενώ στο Αγγλικό 17 Νοεμβρίου Όπως είπε ο φίλος ποιο πάνω γίνετε συχνά σε φημισμένες και όχι συσκευές στο expansys. Ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τον προμηθευτή του. Δεν φταίνε αυτοί. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Για οσους θελουν οπωσδηποτε φλας στο HD δείτε αυτό. Ειναι οικονομικο και ευκολο στη χρηση. Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Για οσους θελουν οπωσδηποτε φλας στο HD δείτε αυτό. Ειναι οικονομικο και ευκολο στη χρηση. Τρομερό πραγματικά και πανέξυπνο. :) Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ρε παίδες στο preview του gsmarena έχει διάφορες εικόνες. Λοιπόν σε μια υπάρχει η θύρα micro usb και δίπλα της λογικά το κουμπί για το soft reset. Μετά σε παρακάτω εικόνες δείχνει εκεί που έβγαλαν το καπάκι , και μπορούμε να δούμε που μπαίνει η sim , micro sd και η μπαταρία. Ανάμεσα στην sim και στην microSD υπάρχει ένα κόκκινο κουμπάκι που λέει reset. Τι ακριβώς κάνει ???? Α!! Και πάλι έκανε την τρέλα της η htc. Δεν έβαλε θήκη μέσα στην συσκευασία edit: εδώ http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-293p2.php Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ρε παίδες στο preview του gsmarena έχει διάφορες εικόνες. Λοιπόν σε μια υπάρχει η θύρα micro usb και δίπλα της λογικά το κουμπί για το soft reset. Μετά σε παρακάτω εικόνες δείχνει εκεί που έβγαλαν το καπάκι , και μπορούμε να δούμε που μπαίνει η sim , micro sd και η μπαταρία. Ανάμεσα στην sim και στην microSD υπάρχει ένα κόκκινο κουμπάκι που λέει reset. Τι ακριβώς κάνει ???? Α!! Και πάλι έκανε την τρέλα της η htc. Δεν έβαλε θήκη μέσα στην συσκευασία edit: εδώ http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-293p2.php Έτσι έχουν το πράγματα. Το reset κάτω από το καπάκι... Removing the back cover doesn't really reveal much of the handset except the fact that HTC have put the reset pinhole there hidden away from an easy access. You don't have to remove the battery to access it but still it doesn't seem comfortable from usability point of view. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ναι αλλά όπως είπα υπάρχει ακόμα ένα δίπλα από την θύρα usb. Η μήπως δεν είναι για reset ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Ναι αλλά όπως είπα υπάρχει ακόμα ένα δίπλα από την θύρα usb. Η μήπως δεν είναι για reset ??? Είναι η τρύπα του μικροφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts