dimri Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 ποοοοοοο... ξενερα τοτε.. θα τους παρω κανα τηλ. στη vodafone μπας και ξερουν αυτοι τι φταιει...:( αν παντως καποιος αλλος γνωνιριζει καλο θα ηταν επειδη θελω οπωσδηποτε να αναπαραγει βιντεο στο youtube...:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Με κάθε νέα σύνδεση ή φορητότητα στο παγιο των 32 ευρώ σε σύνδεση Cosmote από τον Γερμανό το τηλέφωνο κοστίζει 14 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=lg+renoir καλα της τρελης γινετε, ολο πεφτει, οχι οτι μας χαλαει βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Ευτυχως το πηρα λιγο πιο φθηνα!!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=lg+renoir καλα της τρελης γινετε, ολο πεφτει, οχι οτι μας χαλαει βέβαια wow!!:blink: 3 εκατοσταρικα πλεον για 8αρα καμερα και και και!!!!!!!! το παρακανανε στην LG!! να ρωτησω παιδια!!το οπερα μινι τι βοηθαει(ειμαι ασχετος σε αυτα) και πως να το εγκαταστησω??λετε μετα να παιζει βιντεο απο youtube?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 wow!!:blink: 3 εκατοσταρικα πλεον για 8αρα καμερα και και και!!!!!!!! το παρακανανε στην LG!! να ρωτησω παιδια!!το οπερα μινι τι βοηθαει(ειμαι ασχετος σε αυτα) και πως να το εγκαταστησω??λετε μετα να παιζει βιντεο απο youtube?? Ο opera ειναι browser, περιηγητης. Εγκαθισταται ευκολα αφου ειναι java εφαρμογη. Επισης ειναι ταχυτατος και πολυ ποιοτικος. Μαλλον να σε βοηθησει με το προβλημα σου, δοκιμασε!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Ο opera ειναι browser, περιηγητης. Εγκαθισταται ευκολα αφου ειναι java εφαρμογη. Επισης ειναι ταχυτατος και πολυ ποιοτικος. Μαλλον να σε βοηθησει με το προβλημα σου, δοκιμασε!:) ωραια!! και πως να το βαλω??κανα λινκ?? επειδη δεν ξερω καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumanakos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ωραια!! και πως να το βαλω??κανα λινκ?? επειδη δεν ξερω καθολου... Γραψε στο google opera mini και θα το βρεις..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Γραψε στο google opera mini και θα το βρεις..;) απο τον υπολογιστη να μπω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 οπα!!μπηκα απο τον υπολογιστη και μπηκα στην σελιδα που μου ειπατε αλλα δεν λεει για το ρενουαρ!!να επιλεξω αλλο??τι να κανω??:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 απο τον υπολογιστη να μπω?? google is your buddy!! ;) :google: http://www.opera.com/mini/ __________________________ 4.2 λειτουργει αψογα στο renoir-ακι μας.Οποτε κατεβασε μια version που να αναφερεται σε κινητο touch (prada)! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 google is your buddy!! ;) :google: http://www.opera.com/mini/ __________________________ 4.2 λειτουργει αψογα στο renoir-ακι μας.Οποτε κατεβασε μια version που να αναφερεται σε κινητο touch (prada)! ωραια φιλε tsoump!τα κατεβασα!! τωρα αν μπορεις εξηγησε μου που να τα μεταφερω βημα προς βημα(->)...θα τα εγκαταστησω στο κινητο ετσι?:wacko:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ωραια φιλε tsoump!τα κατεβασα!! τωρα αν μπορεις εξηγησε μου που να τα μεταφερω βημα προς βημα(->)...θα τα εγκαταστησω στο κινητο ετσι?:wacko:? Οκ.Ζητας κι εσυ : "Λολα να ενα μηλο". :p Εκτελεις: -βαζεις το αρχειο στην καρτα μνημης του τηλεφωνου σου αφου το συνδεσεις με το pc. -Υστερα μεταφερεις το αρχειο (jad) στην μνημη του τηλεφωνου και το εγκαθιστας απο εκει.Δηλαδη θα πατησεις πανω του και θα σου ζητησει εγκατασταση. Ισως σου ζητησει προσβαση στο internet για να το κατεβασεις.(μεσω wifi) - Εγκαθιστας και το τρεχεις. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Οκ.Ζητας κι εσυ : "Λολα να ενα μηλο". :p Εκτελεις: -βαζεις το αρχειο στην καρτα μνημης του τηλεφωνου σου αφου το συνδεσεις με το pc. -Υστερα μεταφερεις το αρχειο (jad) στην μνημη του τηλεφωνου και το εγκαθιστας απο εκει.Δηλαδη θα πατησεις πανω του και θα σου ζητησει εγκατασταση. Ισως σου ζητησει προσβαση στο internet για να το κατεβασεις.(μεσω wifi) - Εγκαθιστας και το τρεχεις. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο(ξερω οτι γινομαι κουραστικος) ακολουθησα τα βηματα σου και μετεφερα τα 2 αρχεια απο το pc στο κινητο...μετα μετεφερα το αρχειο jad στην καρτα μνημης και αποθηκευτικε αυτοματα και η java εφαρμογη... παταω πανω στο αρχειο jad και μου λεει "υπαρχει η ιδια εκδοση του αρχειου.αντικατασταση??ναι-οχι" παταω ναι!!μετα μου λεει να γινει εγκατασταση οπερα μινι,παταω ναι...μετα μου λεει "το οπερα μινι αποθηκευτηκε στην εξωτερικη μνημη...εκκινηση-συνεχιση περιηγησης,ΟΚ 'η ακυρο,παταω ΟΚ!!παει να μου το εγκαταστησει και μου λεει χαμηλο επιπεδο προσβασης δικτυου(που ακομα και οταν βγηκα εξω στο μπαλκονι παλι το ιδιο μου ελεγε)παταω παλι ΟΚ!! και αφου εφτασε τα μισα μου λεει σφαλμα!!ελεος ρε γ@μωτο... μου τη σπανε αυτα!!!!!!:mad:καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 kανενα αλλο προγραμμα να μπορουμε να περασουμε φωτογραφιες και βιντεο γενικα υπαρχει??διοτι αυτο αργει πολυ......! Επισης μηπως γινεται να μπορεσουμε να το κανουμε να φανει σαν αφερουμενος δισκος...??? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 κανενα tutorial πως περναμε νεα θεματα, στα Ελληνικα υπαρχει??και θεματα που μπορουμε να βρουμε??ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0872 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Αρχικό μήνυμα από forke Εμφάνιση Μηνύματος καλησπερα παιδία.. ειμαι καινουργιο μελος στο myphone.gr.... και θελω αμα μπορειτε να με βοηθησετε με κατι αποριες που εχω για το νεο μου κινητο.... 1)οταν προσπαθησατε να μπειτε στο internet σε κλειδωμενο wireless μπορουσατε να μπειτε????εγω δεν μπορω να μπω αν και ξερω τον κωδικο μηπως εκανα τιποτα λαθος??? 2)gps χωρις να μπειτε στο internet γινεται??? 3)θεματα μπορω να βαλω στο κινιτο??? Γεια σας παιδια ειμαι και εγω νεος εδω, και λιγο πολυ εχω τις ιδιες αποριες με τον forke.Και τι λειτουργικο εχει;Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλημερα, μολις απεκτησα και εγω ενα Renoir! :) Ακομα και η συσκευασια του ειναι πανεμορφη και πολυ ποιοτικη! ακομα το εχω και φορτιζει και περιμενω πως και πως για να το ανοιξω και να το ψαχουλεψω! :lol: Στη συσκευασια δεν ειχε ελληνικο manual, μονο ενα στα γερμανικα και στα αγγλικα και ενα μικροτερο που λεει συνοπτικα τις λειτουργεις του στα γερμανικα... πρεπει να ανησυχω μηπως ειναι παραεισαγωγη?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλημερα, μολις απεκτησα και εγω ενα Renoir! :) Ακομα και η συσκευασια του ειναι πανεμορφη και πολυ ποιοτικη! ακομα το εχω και φορτιζει και περιμενω πως και πως για να το ανοιξω και να το ψαχουλεψω! :lol: Στη συσκευασια δεν ειχε ελληνικο manual, μονο ενα στα γερμανικα και στα αγγλικα και ενα μικροτερο που λεει συνοπτικα τις λειτουργεις του στα γερμανικα... πρεπει να ανησυχω μηπως ειναι παραεισαγωγη?? :worry: σαφως παραεισαγωγη..απο που το πηρες??καρτα μνημης ειχε μεσα η συσκευασια?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 σαφως παραεισαγωγη..απο που το πηρες??καρτα μνημης ειχε μεσα η συσκευασια?? ωχ... :cry: καρτα μηνμης εχει, 4GB της sandisk απο το saturn το πηρα, μολις πριν μιαμιση ωρα παντως αν εχει ελληνικο μενου και εγγυηση κανονικα δεν εχω προβλημα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ωχ... :cry: καρτα μηνμης εχει, 4GB της sandisk απο το saturn το πηρα, μολις πριν μιαμιση ωρα παντως αν εχει ελληνικο μενου και εγγυηση κανονικα δεν εχω προβλημα :O Τα καθικια!! :mad: Το κινητο πωλειται απο ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ LG περιεχοντασ (και παρεχοντας ) Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ 8αρα ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ! ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 4αρα! Να το πας πισω αν σου συμβει κατι και να απαιτησεις ή τα χρηματα σου πισω ή την 8αρα! Νουμερα , ξεφτυλες ειναι!:mad::mad: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πακετα του renoir ερχονται με 8αρα καρτα μνημης class 6 τωρα πια,πηγαινε και πες τους αυτο και τριξτους τα δοντια λιγο για να μην μας περνανε για βλαχους!!(δεν εχω τιποτα με τους συμπαθεστατους βλαχους,τροπος του λεγειν)...:lol:ασε που αν εχει οντως συμβει αυτο,μπορεις να ζητησεις αντικατασταση συσκευης γιατι δεν ειχε το αυτοκολλητο της αντιπροσωπειας κολλημενο στο πακετο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ανοιξα το κινητο και εχει κανονικα ελληνικα πανω στο κουτι εχει ενα κοκκινο αυτοκινητο που λεει (στα γερμανικα) πως περιλαμβανει καρτα μνημης 4GB οποτε για να ειμαστε δικαιοι, δε φταινε αυτοι αν εγω δεν εκανα ερευνα αγορας να δω πως πλεον κυκλοφορει με 8GB καρτα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 ανοιξα το κινητο και εχει κανονικα ελληνικα πανω στο κουτι εχει ενα κοκκινο αυτοκινητο που λεει (στα γερμανικα) πως περιλαμβανει καρτα μνημης 4GB οποτε για να ειμαστε δικαιοι, δε φταινε αυτοι αν εγω δεν εκανα ερευνα αγορας να δω πως πλεον κυκλοφορει με 8GB καρτα... :O Ποσο το πηρες? Δεν ρωτησες αν ειχε απο ελλαδα κουτι? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ποσο το πηρες? Δεν ρωτησες αν ειχε απο ελλαδα κουτι? €319 ειχε 3-4 κουτια, ολα ακριβως με το ιδιο αυτοκολλητο με αυτο που πηρα Ενταξει δε με χαλαει η 4αρα καρτα πιο πολυ για αποθηκευση φωτογραφιων τη θελω και δε τη βλεπω να γεμιζει συντομα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες του συγκεκριμενου θεματος και ειναι δυσκολα να διαβαστουν, μια δυο ερωτησουλες: 1. ποιο ειναι το τελευταιο fimrware? χρειζομαι καποιο ειδικο προγραμμα για αναβαθμιση? 2. εφαρμογες και παιχνιδια, περα απο java, παιρνει τιποτα αλλο? που βρισκουμε? 3. αν αφησω την αχικη ζελατινα στην οθονη αντι να βαλω το screen protector, δεν υπαρχει προβλημα ε? Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και ελπιζω να μη σας κουρασω με τις αποριες μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts