tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ορίστε και δύο φωτογραφίες στις οποίες είναι εμφανής η ροζ κηλίδα την οποία προανέφερα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό το φαινόμενο ή τελικά έχει πρόβλημα η συσκευή; Φιλε μου. Δεν βλεπω να ειναι προβλημα αυτο σοβαρο. Απλα δεν συγχρονιζεται σωστα το led με την αιχμαλωτιση της εικονας... ετσι προλαβαινει και το led... Ισως να μην ειναι και αυτο, και να βγαινει ετσι... Πηγαινετο πισω αν σε ενοχλει. Το gps δουλευει με we-travel και trekbuddy! Το 2ο εχει ηδη λειτουργησει χωρις προβλημα με πληρη χαρτες! Μονο που για πλοηγηση με γρηγορη ταχυτητα το θεωρουν καπως αδύναμο. Το we-travel είναι ό,τι καλυτερο μπορει να προσφερθει, αλλα ελειψο σε θεμα χαρτων. Το μονο που περιμενουμε είναι ή να μας βελτιωσουν τους χαρτες (openstreetmaps) ή να μετατρεψουμε αποθηκευμενους χαρτες συμβατους για το προγραμμα! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ok ευχαριστω..Οι χαρτες πως περνιουντε τους κατεβαζω απο πουθενα ??ποιο προτεινετε απτα 2 εσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Φιλε μου απαντηθηκε 2 φορες. Το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και παιρνει μονο JAVA εφαρμογες!!! Ουτε garmin, ουτε τιποτα! Μονο 2 λειτουργουν σε καλη φαση: - we-travel - trekbuddy Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ορίστε και δύο φωτογραφίες στις οποίες είναι εμφανής η ροζ κηλίδα την οποία προανέφερα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό το φαινόμενο ή τελικά έχει πρόβλημα η συσκευή; οχι φιλε tsoump δεν ειναι θεμα led και χωρις να αναψει το κανει ....αμα ειχεσ το αρχικο prox της φοτο ..αμα την πηγενες πολυ κοντα σε εναν ανοιχτοχρωμο τοιχο θα το εβλεπες?(μετα βιας εμενα μου βγηκαν τα ματια να το δω...) πιστευω οτι με μια αναβαθμηση στιν τελευται 14 εκδοσι και θα ειναι μια χαρα ο φιλος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 οχι φιλε tsoump δεν ειναι θεμα led και χωρις να αναψει το κανει ....αμα ειχεσ το αρχικο prox της φοτο ..αμα την πηγενες πολυ κοντα σε εναν ανοιχτοχρωμο τοιχο θα το εβλεπες?(μετα βιας εμενα μου βγηκαν τα ματια να το δω...) πιστευω οτι με μια αναβαθμηση στιν τελευται 14 εκδοσι και θα ειναι μια χαρα ο φιλος Τιποτα, ε? Πηγαινε το πισω μωρε... Αξιζει να σου δωσουν κατι καινουριο... Μπορει να μην εχουν και να σου δωσουν το kc910i !! :D :p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 οκ εκανα λαθος και ξαναποσταρα δεν ειδα τις απαντησεις..Ειναι free αυτα παιδια για χαρτες πως τους περναω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 οκ εκανα λαθος και ξαναποσταρα δεν ειδα τις απαντισεις..Ειναι free αυτα παιδια για χαρτες πως τους περναω Αυτα τα δυο ειναι free&navigation! Εχουμε κι αλλα τα οποια , αν τους δωσεις διαδρομη θα ζητησουν συνδεση σε internet. Δες MGMAPS. Υπαρχουν guides... ψαξε σε προηγουμενες σελιδες στο search του thread με λεξεις κλειδια : we-travel. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojoshulk Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 http://rapidshare.com/files/250733323/LG_Top_Menu_V2.rar.html Και καλώς μας ήρθες! Φιλε Spidey κατ'αρχας συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εχεις κανει στο forum (ειμαι καινουργιος αλλα εχω διαβασει τα παντα:D) κ σ'ευχαριστω πολυ για το αρχειακι, τωρα ειναι ολα ΟΚ:O:p!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 παιδια, ειπα να εκμεταλλευτω την δυνατοτητα του κινητου μας για προβολη αρχειων pdf. Του περασα 6 αρχεια, σινολικου μεγεθους 5 mbyte.Οταν παω να ανοιξω καποιο απο αυτα, μου λεει οτι εχειπεραστει ο μεγιστος αριθμος εφαρμογων, κ δεν τα ανοιγει.Οταν ειχα περασει μονο 5, τα ανοιγε κανονικά.Περιεργο ετσι? ήθελα να περασω μερικα ακομα, αλλα ατυχησα.. Κανενας ιδεα, λύση? edit του εκανα επανεκκινηση και συνηλθε.( η κλασσικη λυση ενος μηχανικου, χεχε). Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δεν εχει σχεση αυτο που λες. Απλα στην 1η περιπτωση ειχες ανοιχτη μονο μια εφαρμογη! και το κινητο μπορεσε να την "σηκωσει". Στην 2η περιπτωση που ειχες περασει 6 pdf, ετυχε να ειχες ανοιχτη μια αλλη διεργασια και να μην μπορουσε το κινητο να παιξει και pdf εκεινη την στιγμη. Αυτο εννοει το σφαλμα αυτο! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό .. Εσωσα τα μυνημάτα μου από το κινητό στο pc ,αλλά που βρίσκονται και δεν μπορώ να τα βρω?? Μπορεί κάποιος να μου πει σε πιο folder είναι?? να μου δώσει το path... που μπορεί να είναι? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό .. Εσωσα τα μυνημάτα μου από το κινητό στο pc ,αλλά που βρίσκονται και δεν μπορώ να τα βρω?? Μπορεί κάποιος να μου πει σε πιο folder είναι?? να μου δώσει το path... που μπορεί να είναι? Στον τοπικο δικσο σου. Το efs tools ο,τι κανεις read το αποθηκευει στον C: ! Check there! Αν παλι , μεσω lg suit... Δεν προκειται να βριες κατι, το δοκιμασα κι εγω.. :/ Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Στον τοπικο δικσο σου. Το efs tools ο,τι κανεις read το αποθηκευει στον C: ! Check there! Αν παλι , μεσω lg suit... Δεν προκειται να βριες κατι, το δοκιμασα κι εγω.. :/ Ωχ ναι με efs tools θα τα βρω... Thanks!, με το lg pc suite δεν βρήκα τίποτα μιλάμε ΤΙΠΟΤΑ όμως! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Γεια σας παιδιά! Ο αδερφός μου θέλει να πάρει αυτο το κινητό. Θα θέλαμε να μας πείτε τα μειονεκτήματα του. Τα μόνα που ξέρουμε είναι αυτό με την κηλίδα στην φωτογραφική μηχανή και ότι τραβάει αργά βίντεο με την κάρτα μνήμης που έχει το κουτί...κάτι άλλο υπάρχει; Ευχαριστούμε πολύ.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Γεια σας παιδιά! Ο αδερφός μου θέλει να πάρει αυτο το κινητό. Θα θέλαμε να μας πείτε τα μειονεκτήματα του. Τα μόνα που ξέρουμε είναι αυτό με την κηλίδα στην φωτογραφική μηχανή και ότι τραβάει αργά βίντεο με την κάρτα μνήμης που έχει το κουτί...κάτι άλλο υπάρχει; Ευχαριστούμε πολύ.:up: 1 δεν τραβαει αργα video 2 η κυλιδα δεν φεναιτε.. το μονο που μπορω να χαρακτιρισω σαν μειονεκτιμα ... ειναι οτι ολοι στο βαζουν στο ματι.....:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 http://rapidshare.com/files/250733323/LG_Top_Menu_V2.rar.html Και καλώς μας ήρθες! Φιλε Spidey κατ'αρχας συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εχεις κανει στο forum (ειμαι καινουργιος αλλα εχω διαβασει τα παντα:D) κ σ'ευχαριστω πολυ για το αρχειακι, τωρα ειναι ολα ΟΚ:O:p!!!! Όλα καλά λοιπόν, να σαι καλά, όλοι βοηθάμε εδώ.:) 1 δεν τραβαει αργα video 2 η κυλιδα δεν φεναιτε.. το μονο που μπορω να χαρακτιρισω σαν μειονεκτιμα ... ειναι οτι ολοι στο βαζουν στο ματι.....:lol: Δεν ειναι καλό που αυξανόμαστε;:D Γεια σας παιδιά! Ο αδερφός μου θέλει να πάρει αυτο το κινητό. Θα θέλαμε να μας πείτε τα μειονεκτήματα του. Τα μόνα που ξέρουμε είναι αυτό με την κηλίδα στην φωτογραφική μηχανή και ότι τραβάει αργά βίντεο με την κάρτα μνήμης που έχει το κουτί...κάτι άλλο υπάρχει; Ευχαριστούμε πολύ.:up: Η κηλίδα έτυχε σε έναν φίλο,είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται κάτι τέτοιο. Τραβάει σπαστά με καθυστέρηση όταν η κάρτα μνήμης είναι class 4.H class 6 δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δεν υπάρχει κάποιο άλλο; Αποκλειται!κάτι κακό θα έχει!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Φιλε μου. - εχει αδυναμο ηχειο. μπορει να βελτιωθει με ρυθμιση ομως - το gps ειναι σχετικα αχρηστο, αφου δεν εχουμε ακομα ολοκληρωμενο προγραμμα. - δεν εχει ανοιχτο λειτουργικο, οποτε περιορισμος... Αυτα. Τα θετικα νομιζω ειναι μπαμ, σε ενα review στο phonearena.com Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δηλαδή μια χαρά θα είναι για τον αδερφό μου που δεν είναι και τόσο expert από αυτά! Το ηχειο ισως τον πειράξει λίγο. Ποσο χάλια είναι; Μηπως μπορείς να το συγκρίνεις με τπ Κ850 που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δηλαδή μια χαρά θα είναι για τον αδερφό μου που δεν είναι και τόσο expert από αυτά! Το ηχειο ισως τον πειράξει λίγο. Ποσο χάλια είναι; Μηπως μπορείς να το συγκρίνεις με τπ Κ850 που έχει; ειναι πιο δυνατο απο του k810. Ειναι στα επιπεδα του k850 -2 σκαλες! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs89 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ για ολες τις διευκρινησεις. Με εχετε βοηθησει πολυ. Δυστυχώς προσπαθώ να εγκαταστήσω το MGMaps αλλα δεν μου φορτώνει τους χάρτες (δείχνει οτι τους φοτώνει στις ρυθμισεισ αλλα δεν βλεπω κανεναν χαρτη στην επιφάνεια ενω εχει στιγμα κανονικα). Εχω κανει ρυθμιση να είναι google maps μονο κτλ αλλα τιποτα ακομα. Εχετε να μου προτεινετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ρησει. Λετε να φταίει το λογισμικό? για ποιο πραγμα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KinigosPsixon Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 kala nai... sigouraaa leme.... emena apo to krebati mou epese kai mou xalase h kamera ... h apla eimai o pio gkantemhs an8rwpos tou kosmou .. h osa lene einai mlkies -.- NEURAAAAAAAAAA akoma na er8ei -.- 20 febr mou eipan ;( soz greeklish . 8a to kanw edit otan brw xrono pantos egw to ebala sthn katapsiksi katalathos mazi me mia sakoula pao pagota gia ena 15 lepto kai doulebei mia xara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 pantos egw to ebala sthn katapsiksi katalathos mazi me mia sakoula pao pagota gia ena 15 lepto kai doulebei mia xara :tease: :tease: :tease: Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts