Jump to content

Ποιο supermarket προτιμάτε;

nucleogenesis
 Κοινοποίηση

Ποιο supermarket προτιμάτε?  

396 members have voted

1. 1. Ποιο supermarket προτιμάτε?

• Carrefour Μαρινόπουλος
      63
    • ΑΒ Βασιλόπουλος
      97
    • Σκλαβενίτης
      149
    • Βερόπουλος
      12
    • Ατλάντικ
      4
    • Γαλαξίας
      31
    • Dia
      12
    • Lidl
      86
    • Άλλο
      65

Recommended Posts

Εμένα αυτό που με λυπεί είναι ότι βλέπω εργαζόμενους χωρίς μάσκες.. Θα μου πεις εδώ δεν έχουν καλά καλά στα νοσοκομεία. Όπως και να έχει θλιβερό

Sent from my iPhone using Tapatalk

αυτο που αναφερεις εχει σχεση με τις εντολες που δινει καθε σουπερ μαρκετ στους υπαλληλους του, δεν ειναι θεμα επιλογης του εργαζομενου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 875
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μήπως είναι θέμα προσωπικής επιλογής?

Στον μασουτη κάποιοι φορουσαν, άλλοι όχι.

Το ίδιο και στον αβ(εδώ η πλειοψηφία ΔΕΝ φορούσε)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Να σας πω λίγο τι παίζει από μέσα μιας και εργάζομαι σε τεράστια αλυσίδα και σε τεράστιο μαγαζί 2 χιλιάδες τετραγωνικά.

Εκτός ότι η εταιρεία ΔΕΝ έχει να μας δώσει μάσκες και ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε μάσκες για κάθε μέρα, η μάσκα δεν βοηθάει αν δεν είσαι άρρωστος το λένε ΟΛΟΙ οι επιστήμονες. Όχι η Μαρία από τον καναπέ της. Όσοι φοράνε μάσκες ίσως είναι ευπαθείς ομάδες να ξέρετε. Μιλάω πάντα για υπαλλήλους. Κάποιοι για δικούς τους λόγους δε σταματάνε να δουλεύουν. 2ον έβαλε μάσκα μια κοπέλα που μαζεύει τις παραγγελίες τις τηλεφωνικές. Σε 5 λεπτά την έβγαλε. Δε μπορούσε να αναπνεύσει που στο κάτω κάτω τι κάνει; με ένα καρότσι ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Εγώ που 8 ώρες τρέχω να ανοίξω βαρέλια να τα σηκώσω που είναι 60 κιλά το ένα να μπουν στο πόστο να δουλέψουμε, τρέχω να φορτώσω τα ψυγεία... Πως θα δουλέψω με μάσκα όταν ένας με πιο ελαφριά δουλειά δε μπορεί καλά καλά να αναπνεύσει; καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο... Ξαναλέω όμως το λένε κάθε μέρα και ο Τσιοδρας και άλλοι πόσοι όλες αυτές τις μέρες ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν τον υγιή άνθρωπο. Υγιή όσο γίνεται, καταλαβαίνεται ότι σχεδόν όλοι είμαστε ασυμπτωματικοι φορείς.. Οπότε πιστέψτε με δεν έχετε φόβο να κολλήσετε από εμάς, αλλά εμείς φοβόμαστε μη κολλήσουμε από εσάς που μπαίνουν στο μαγαζί κάθε μέρα χιλιάδες άτομα ενώ εμείς είμαστε μόνο 40 άτομα στη βάρδια περίπου. Όσο για τα γάντια, είναι παγίδα. Φοράς γάντια λες οκ είμαι προστατευμενος και πιάνεις καταλάθος πρόσωπο πχ. Εγώ προσωπικά δε πιάνω ΠΟΤΕ το πρόσωπο μου με λερωμένα χέρια μιας και είναι πάντα στη δουλειά λερωμένα τα χέρια μου. Οπότε είτε φοράω γάντια είτε όχι δεν πιάνω πρόσωπο. Πρώτα θα πλυθω και μετά ότι είναι να κάνω θα κάνω. Αυτά.. Ότι άλλο θέλετε πείτε μου να σας λύσω απορίες...

Έτσι ακριβώς φίλε μου..

Αυτό με το πρωινό ωράριο δεν το ήξερα.

Κακώς κατ εμέ ανοίγουν στις 7.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Για τη μάσκα έχω ένσταση. ΑΝ κάποιος άρρωστος που δε φοράει μάσκα βηξει ή φταρνιστει μπροστά μου, πάει κόλλησα....

Οπότε φοράω μάσκα καθαρά για αυτό το λόγο. Επειδή όσο κυκλοφόρησα είδα πολλα άτομα να βηχουν στον αέρα.....

Στην αρχή δεν φορούσα, αλλά πλέον με μάσκα σε κλειστούς χώρους (κυρίως)

Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκουμε μάσκες πουθενά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Υπάρχουν υφασμάτινες με τιμή ~3€ οι οποίες είναι απλό υφασμα(τουλάχιστον έτσι φαίνονται, άρα δε ξέρω αν όντως προστατεύουν αλλά απ' το τίποτα κάτι είναι.)

Πήρα χτες 3 τεμάχια να βρίσκονται (2 άτομα στο σπίτι) και είναι πλενομενες

Για τη μάσκα έχω ένσταση. ΑΝ κάποιος άρρωστος που δε φοράει μάσκα βηξει ή φταρνιστει μπροστά μου, πάει κόλλησα....

Οπότε φοράω μάσκα καθαρά για αυτό το λόγο. Επειδή όσο κυκλοφόρησα είδα πολλα άτομα να βηχουν στον αέρα.....

Καλημέρα. Η μάσκα θα σε προστατεύσει μόνο κάποια καλή αξιόλογη μάσκα. Όχι η απλή η φαρμακευτική η χάρτινη. Δε τα λέω εγώ. Οι επιστήμονες τα λένε. Η μάσκα αυτή λοιπόν κάνει 25€ η πιο φθηνή στο σκρουτζ ας πούμε. Η γυναίκα έμεινε χωρίς δουλειά, παίρνει 800€ για 2 μήνες ενώ έπαιρνε 1000 το μήνα. Καταλαβαίνεις ότι όχι 25€ αλλά ούτε 1€ δεν περισσεύει... Είμαι νέος, υγιής, ευελπιστώ να το περάσω γρήγορα και ανώδυνα..

δηλαδη τον Μαρτιο του 2019 δε μπορουσε να βηξει/φτερνιστει καποιος πανω σου; τοτε φορουσες μασκα;

Δεν εχει νοημα να φορατε μασκα αν ειστε υγιεις, αντιθετα δειχνει οτι δεν ειστε ενημερωμενοι.

Κανεις δε προτρεπει να φοραει ο κοσμος μασκες. Οπως επισης και γαντια.

Πας στο σουπερ μαρκετ, εχεις πιασει δεκα/εικοσι προιοντα, πιανεις το καροτσι, μετα το πορτοφολι/τσαντα, μετα την καρτα, μετα τις σακουλες και νομιζετε οτι ειστε καθαροι.

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/when-and-how-to-use-masks

Οι μάσκες προστατεύουν μην κοιτάτε που λένε αυτά που λένε επειδή δεν υπάρχουν στην αγορά η τος προορίζουν για νοσοκομεία μόνο

Στα διυλιστήρια που δουλεύω υπάρχει εντολή όλοι να φοράνε μάσκες (και όχι φυσικά εκεί που απαιτείται λόγω εργασίας).. Μάγκες προστατεύουν και συνήθεια είναι (φοράω πολλές φορά για 12ωρα φίλτρο μάσκες όχι τος απλές που είναι τίποτα)

Για μένα οι εταιρίες θα έπρεπε να προμηθεύουν το προσωπικό με μάσκες και απαγόρευση εισόδου πελατών χωρίς μάσκες. Αυτό θα ήταν το ιδανικό θα είχε γλυτωσει πολύς κόσμος

Καλημέρα. Η μάσκα θα σε προστατεύσει μόνο κάποια καλή αξιόλογη μάσκα. Όχι η απλή η φαρμακευτική η χάρτινη. Δε τα λέω εγώ. Οι επιστήμονες τα λένε. Η μάσκα αυτή λοιπόν κάνει 25€ η πιο φθηνή στο σκρουτζ ας πούμε. Η γυναίκα έμεινε χωρίς δουλειά, παίρνει 800€ για 2 μήνες ενώ έπαιρνε 1000 το μήνα. Καταλαβαίνεις ότι όχι 25€ αλλά ούτε 1€ δεν περισσεύει... Είμαι νέος, υγιής, ευελπιστώ να το περάσω γρήγορα και ανώδυνα..

Φυσικά καταλαβαίνω την κατάσταση που βρίσκεσαι(βρισκόμαστε καλύτερα) όμως απ' το τίποτα ΑΣ πουμε οτι υπάρχει μια Α προστασια). Καλύτερα "θυσίασε" 3 ευρώ/μάσκα παρά να το μετανιώσεις αργότερα.

δηλαδη τον Μαρτιο του 2019 δε μπορουσε να βηξει/φτερνιστει καποιος πανω σου; τοτε φορουσες μασκα;

Δεν εχει νοημα να φορατε μασκα αν ειστε υγιεις, αντιθετα δειχνει οτι δεν ειστε ενημερωμενοι.

Κανεις δε προτρεπει να φοραει ο κοσμος μασκες. Οπως επισης και γαντια.

Πας στο σουπερ μαρκετ, εχεις πιασει δεκα/εικοσι προιοντα, πιανεις το καροτσι, μετα το πορτοφολι/τσαντα, μετα την καρτα, μετα τις σακουλες και νομιζετε οτι ειστε καθαροι.

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/when-and-how-to-use-masks

Προφανώς τον Μάρτιο του 2019 δεν υπήρχε ο ιός που σπέρνει τον τρόμο παγκοσμίως. Εκτός αν δε θυμάμαι καλά.

Προσπαθώ να είμαι όσο ενημερωμένος γίνεται, αλλά όλο και κάτι με ξεφεύγει. Δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να το παίξω. Διαβάζω απόψεις και κρινω.

Προσέχω για να έχω (ξέρω ουτοπικό ακούγεται, και γω με δυσκολία το πιστεύω)

Όσο για τα γάντια συμφωνώ όσο δε πάει (μια φορά φόρεσα στο σούπερ μάρκετ και δε θα το ξανακάνω). Έτσι και αλλιώς προσπαθω να μην πιανω το πρόσωπο μου. Και πάντα καθαρίζω με μαντηλάκι (όταν ειμαι έξω) ή τα πλένω (μόλις μπω σπιτι/η όπου αλλού υπάρχει η δυνατότητα)

στα διυλιστηρια μπορει να φορας και γαντια και μασκα. Για κοινη χρηση ομως δεν χρειαζεται.

ΜΠηκατε σε σουπερμαρκετ το 2019 με μασκα; Εστω και ενας απο εσας;;

Αυτα τα "μη κοιτατε τι λενε αυτοι.." μας εφεραν σε αυτη τη κατασταση.

Και επειδη μιλαμε για τον coronovirus οι απλες χειρουργικες μασκες ΔΕΝ προσφερουν καμια προστασια.

Καλημέρα... Είμαι νέος, υγιής, ευελπιστώ να το περάσω γρήγορα και ανώδυνα..

τονυ γινε συγκεκριμενος, η φαντασια μερικων εδω μεσα κανει αλματα....

στα διυλιστηρια μπορει να φορας και γαντια και μασκα. Για κοινη χρηση ομως δεν χρειαζεται.

ΜΠηκατε σε σουπερμαρκετ το 2019 με μασκα; Εστω και ενας απο εσας;;

Αυτα τα "μη κοιτατε τι λενε αυτοι.." μας εφεραν σε αυτη τη κατασταση.

Και επειδη μιλαμε για τον coronovirus οι απλες χειρουργικες μασκες ΔΕΝ προσφερουν καμια προστασια.

Μιλαω για μάσκες ffp1 και πάνω..Τις χειρουργικές πρέπει να τις αλλάζεις κάθε 3 ώρες

Αλλά και το να μην φοράς τίποτα είναι καλύτερο πιστεύεις;

τονυ γινε συγκεκριμενος, η φαντασια μερικων εδω μεσα κανει αλματα....

Τι εννοείς φίλε μου; για ποιο πράγμα να γίνω συγκεκριμένος;

Τι εννοείς φίλε μου; για ποιο πράγμα να γίνω συγκεκριμένος;

Εγώ θα σου απαντούσα με αυτό....

https://www.in.gr/2020/03/25/world/koronaios-vretanida-21-eton-pethane-apo-ton-io-den-eixe-provlimata-ygeias/

Το super market που κατα βαση χρησιμοποιω για τις αναγκες μου, ειναι το lidl.

Περιστασιακα, για οτι δεν βρισκω στο lidl, τον Σκλαβενιτη, τον οποιο θεωρω κορυφαιο για 'κλασικο' σουπερ μαρκετ, απο παλια.

Λοιπον, στο lidl, εδω και δυο μηνες, δεν βρισκω ουτε αντισηπτικα, ουτε καν την κατοσταδα γαντια μιας χρησεως.

Τι σας ειπα τωρα....

Λοιπον, λενε και ξαναλενε, θα παταξουν τα κυκλωματα αισχροκερδειας, και οτι θα μπει πλαφον στο ποσα αγοραζει κανεις, και οτι κανονικα θα υπαρχει εφοδιασμος για να προμηθευεται ο κοσμος κλπ,

αλλα εγω βλεπω οτι μαλλον ειναι λογια του αερα...

Το super market που κατα βαση χρησιμοποιω για τις αναγκες μου, ειναι το lidl.

Περιστασιακα, για οτι δεν βρισκω στο lidl, τον Σκλαβενιτη, τον οποιο θεωρω κορυφαιο για 'κλασικο' σουπερ μαρκετ, απο παλια.

Λοιπον, στο lidl, εδω και δυο μηνες, δεν βρισκω ουτε αντισηπτικα, ουτε καν την κατοσταδα γαντια μιας χρησεως.

Τι σας ειπα τωρα....

Λοιπον, λενε και ξαναλενε, θα παταξουν τα κυκλωματα αισχροκερδειας, και οτι θα μπει πλαφον στο ποσα αγοραζει κανεις, και οτι κανονικα θα υπαρχει εφοδιασμος για να προμηθευεται ο κοσμος κλπ,

αλλα εγω βλεπω οτι μαλλον ειναι λογια του αερα...

Δεν βρισκεις αντισηπτικα και γαντια ;

Περιεργο !!!

Ο Αδωνις ειπε οτι υπαρχουν αφθονα.

Ποιον να πιστεψω τωρα ;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αντισηπτικά δεν βρίσκω ούτε για δείγμα.. Μόνο κάτι μαντιλακια των 30 λεπτών της πλάκας..

Στα φαρμακεία χειρότερα, ήθελε να μου περάσει αντισηπτικό σε συσκευασία σαν μικρός μαρκαδόρους 3,5€!!

Γάντια βρήκα στο lidl την προηγούμενη Δευτέρα ή Τρίτη (23/24 Μαρτίου) που πήγα.

Τα small που είναι πάρα πολύ μικρά βέβαια, είχε >30, medium είχε 5-6, large δε ξέρω αν έχει γενικότερα αλλά τώρα δεν είχε.

Από όσο θυμάμαι το lidl και σε άλλες περιόδους δεν είχε γάντια, και είχε έλλειψη. Άσχετα με τον ιό τώρα

Γενικά βέβαια, δε νομίζω να ξαναβρώ γάντια. Καλά για gel αντισυπτικό, δεν το συζητάω. Πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε μόνοι μας από κανα τσιπουρο, παρά να βρούμε στην αγορά.

Μαντιλάκια, στο mymarket που είχα πάει τουλάχιστον και είδα τον μπροστινό μου στο ταμείο, τα ζητάς από το ταμείο και σου δίνουν αυτοί μέχρι τρια.

την προηγουμενη βδομαδα το lidl ειχε τα γαντια μιας χρησης σε πτοσφορα.

σε καθε καταστημα πηγε μιση παλετα. εξαφανιστηκαν σε 4-5 ωρες.

απο την προηγουμενη βδομαδα δεν ξαναηρθαν σε κανενα καταστημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αιωνια απορια:Αφου ο ιος δεν προκαλει διαρροια,γιατι τετοια μανια με το χαρτι υγειας???Ακουσα κατι τρελα οτι στην γερμανια εφτασε να πουλιεται 20 € το ρολο σε καποια μαγαζια.Φανταστειτε δηλαδι να ειχε πεσει καμια επιδημια γαστρεντεριτιδας τι ειχε να γινει.....

Χωρίς πλάκα πάντως το χαρτί φεύγει πολύ γρήγορα. Είναι και αυτοί που δεν θέλουν να πηγαίνουν κάθε λίγο να αγοράζουν. Άλλοι το χρησιμοποιούν και εκτός τουαλέτας ίσως

Γω πάντως κάθε φορά που είναι να πάρω, παίρνω 2-3 πακέτα 12/16αδων, ακριβώς για να μη πηγαίνω συχνά. Όχι λόγω ιου, πάντα το έκανα αυτό.